Ρε συ, διάβαζε τι γράφουν οι άλλοι. Πάλι δεν κατάλαβες καλά. Σου λέει ότι ίσως έπαιρνε κανένα λεωφορείο και τρόλεϊ πριν δέκα χρόνια. Στο χωριό μου κάποιος που μπορεί να πήρε κανένα τρόλεϊ πριν δέκα χρόνια δεν τον λέμε χρήστη των ΜΜΜ, τον λέμε τουρίστα.Ναύτης έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:02Τι "θανκγιου", αφού λέει: "ίσως και κανένα τρόλεϋ ή λεωφορείο", τί 'ν' αυτά, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:00Θανκγιου. Άλλος με ίσως μεγαλύτερη εμπειρία στα ΜΜΜ του λεκανοπεδίου που να τα στηρίζει; Το πήρα το μετρό με την οικογένεια από την Παιανία, που πήγα με το αυτοκίνητο και ήταν οκ είναι ο ορισμός αυτού που γράφω.foscilis έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 11:53
Πήρα την Πέμπτη το Μετρό με όλη την οικογένεια και βγήκαμε Πειραιά όπου πήραμε το πλοίο για Αίγινα που είχαμε ένα γάμο. Μετά γυρίσαμε με τον ίδιο τρόπο.
Εδώ και 10 χρόνια δουλεύω σπίτι και αυτοκίνητο παίρνω 2-3 φορές την εβδομάδα για συγκεκριμένες δουλειές στυλ να αφήσω την κόρη μου στο μπαλέτο ή να πάω σούπερ μάρκετ στο Πικέρμι το Σάββατο. Τα πιο πολλά ψώνια και τέτοια τα κάνω με τα πόδια. Αλλά και πριν από αυτό, είχα κόψει το αυτοκίνητο για commuting: πάντα μετρό και πόδια, ίσως και κανένα τρόλεϋ ή λεωφορείο αλλά πιο σπάνια. Θεωρώ εντελώς εξωφρενικό να πάω πιο δυτικά από Χολαργό με ΙΧ.
Επιβάτις πηδάει απ' το παράθυρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Επιβάτις πηδάει απ' το παράθυρο
καναδυο μερες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 11:36Μάλλον έχεις μείνει σε αναμνήσεις από τα παλιά λεωφορεία. Γιατί διαφορετικά, δεν εξηγείται.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 11:30οπως εχω ξαναγραψει, η καλυτερη επιλογη για μετακινηση ειναι η μοτοσικλετα.-
ολα τα αλλα, ειναι ημιμετρα, αλλα αναλογα τις αναγκες καθενος, και την ψυχοσυνθεση του. εγω προφανως μιλαω για εμενα, και το να μπω σε οχημα που δεν οδηγω εγω (ακομη και ταξι ακομη και λιμουζινα) ειναι στον πατο της λιστας, και μονο για απολυτη αναγκη, ασχετα με το κοστος. ειδικα δε αν ημουν αναγκασμενος να μπαινω σε μμμ, θα εξεταζα πολυ σοβαρα τις επιλογες ζωης μου, και για να το αποφυγω θα προτιμουσα το περπατημα, το κρυο και τη βροχη, το μποτιλιαρισμα, οτιδηποτε. ακομη θα προσπαθουσα να βρω αλλη δουλεια, σε αλλο μερος, πολη, ηπειρο, πλανητηφτανει να μην αναγκαστω να μπω σε λεωφορειο.
Και σε κάθε περίπτωση Ασέβαστε, μπορείς να αναφέρεις το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έζησες στην Αθήνα; Έτσι, για να δω κάτι.

και δεν μπορω να καταλαβω πως επιβιωνουν εκει ανθρωποι.

και γιατι δε φευγουν

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν ξέρω φίλε, εγώ βλέπω ότι έχεις αρχίσει τις εκπτώσεις. Σε λίγο δηλαδή θα γράψει κάποιος ότι πήρε το τρόλεϊ Κολιάτσου-Πατήσια 8 η ώρα το πρωί, σαρδέλα με τους πλεμπαίους, κι εσύ θα πεις: εντάξει μωρέ, άμα τον φας μια φορά δεν μετράει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:08Ρε συ, διάβαζε τι γράφουν οι άλλοι. Πάλι δεν κατάλαβες καλά. Σου λέει ότι ίσως έπαιρνε κανένα λεωφορείο και τρόλεϊ πριν δέκα χρόνια. Στο χωριό μου κάποιος που μπορεί να πήρε κανένα τρόλεϊ πριν δέκα χρόνια δεν τον λέμε χρήστη των ΜΜΜ, τον λέμε τουρίστα.Ναύτης έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:02Τι "θανκγιου", αφού λέει: "ίσως και κανένα τρόλεϋ ή λεωφορείο", τί 'ν' αυτά, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:00
Θανκγιου. Άλλος με ίσως μεγαλύτερη εμπειρία στα ΜΜΜ του λεκανοπεδίου που να τα στηρίζει; Το πήρα το μετρό με την οικογένεια από την Παιανία, που πήγα με το αυτοκίνητο και ήταν οκ είναι ο ορισμός αυτού που γράφω.
Λυπάμαι, αλλά έχουμε κάποιες αξίες να προστατεύσουμε, δεν θα προσχωρήσουμε στη μπυθουλίαση.
Καταγγέλλω και οικτίρω.
- Dwarven Blacksmith
Ελευθερία και αυτοκίνητο δεν πάνε μαζί. Από τη στιγμή που παίρνεις αυτοκίνητο, γίνεσαι σοφέρ νταντά και μποντιγκαρντ του αυτοκινήτου, είσαι δέσμιος του. Ελευθερία είναι να μπορείς να κάνεις ένα χοπ και να πας οπου γουστάρεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 09:32μπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 17:39Αν είσαι φτωχός πέρνεις λεωφορείο, αν είσαι πλούσιος παίρνεις ταξί, αυτοκίνητο παίρνεις αν είσαι mid af.
αν εισαι ελευθερος ανθρωπος παιρνεις οχημα που οδηγεις εσυ, η πας με τα ποδια. αν εισαι κοπαδιαρικο ζωντανο, μερος της μαζας, μπαινεις σε μμμ.
ασχετα με λεφτα.

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πατίνι ρε μονιά
Ούτε να ψάχνω για πάρκινγκ ούτε να στοιβάζομαι σα σαρδέλα. Δύο ευρώ ρεύμα το μήνα και φτάνω και πιο γρήγορα παντού.
Ούτε να ψάχνω για πάρκινγκ ούτε να στοιβάζομαι σα σαρδέλα. Δύο ευρώ ρεύμα το μήνα και φτάνω και πιο γρήγορα παντού.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Η γυναίκα μου παίρνει κάθε μέρα. Δεν είχε οδηγήσει καθόλου μεχρι τα 43. Και στην οικογένειά της δεν οδηγάει κανένας. Υπάρχουν πολλές αιτίες για αυτό, αλλά η βασική είναι ότι ήρθαν από την Πόλη και όχι από το Ζευγολατιό.
Αυτή τη στιγμή η ΝΔ έχει κάνει έγκλημα με την παραχώρηση των γραμμών της περιοχής (και όχι μόνο) στα ΚΤΕΛ, τα λεωφορεία είναι επικίνδυνα και οι οδηγοί του κοινού ποινικού δικαίου. Γι' αυτό και ξεκίνησε να οδηγάει η γυναίκα μου, βασικά πάει από το σπίτι μέχρι το πάρκινγκ του μετρό, 2χλμ. Κι από εκεί κέντρο. Οι πιο πολλοί συνάδελφοι έρχονται με αυτοκίνητο και διπλοπαρκάρουν στα πεζοδρόμια. Είναι απίστευτα μαλάκες.
Ωστόσο σε γενικές γραμμές ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος να μη συμφέρουν τα ΜΜΜ ή τα πόδια είναι τα υπόλοιπα ΙΧ, ιδιαίτερα ο χώρος που κλέβουν για τζαμπέισον παρκάρισμα και ο τρόπος που συμπεριφέρονται σε φανάρια και διαβάσεις. Αυτό προφανώς είναι λόγος να ΓΑΜΗΣΕΙΣ τους ΙΧδες όχι να τους δικαιολογήσεις. Δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει ποτέ σε μια χώρα τουρκόβλαχων.
Επίσης όπως είπα κι αλλού, τα παιδιά της αδερφής μου πάνε με τα πόδια (και μόνα τους) στο σχολείο στο Χάκνεϋ που έχει 18.500% μεγαλύτερη εγκληματικότητα από την Αθήνα. Με αυτοκίνητο έξω από την πόρτα του σχολείου μπαίνοντας ανάποδα στο μονόδρομο κλπ πάνε τα παιδιά των Τσαβς του σχολείου, επειδή θεωρούν πως κινδυνεύουν από όλους αυτούς τους ξένους, δηλαδή την αδερφή μου και τα παιδιά της. Πραγματικότητα: είναι ο απόπατος του βόθρου και το αυτοκίνητο είναι σαν την τεράστια τηλεόραση, θέμα στάτους. Επίσης κι αυτοί έχουν μια εξιδανικευμένη εικόνα του χωριού τους και στην πόλη αισθάνονται φόβο για τους άλλους ανθρώπους τους οποίους θεωρούν το ίδιο αντικοινωνικά αρπακτικά με την πάρτη τους.
Αυτή τη στιγμή η ΝΔ έχει κάνει έγκλημα με την παραχώρηση των γραμμών της περιοχής (και όχι μόνο) στα ΚΤΕΛ, τα λεωφορεία είναι επικίνδυνα και οι οδηγοί του κοινού ποινικού δικαίου. Γι' αυτό και ξεκίνησε να οδηγάει η γυναίκα μου, βασικά πάει από το σπίτι μέχρι το πάρκινγκ του μετρό, 2χλμ. Κι από εκεί κέντρο. Οι πιο πολλοί συνάδελφοι έρχονται με αυτοκίνητο και διπλοπαρκάρουν στα πεζοδρόμια. Είναι απίστευτα μαλάκες.
Ωστόσο σε γενικές γραμμές ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος να μη συμφέρουν τα ΜΜΜ ή τα πόδια είναι τα υπόλοιπα ΙΧ, ιδιαίτερα ο χώρος που κλέβουν για τζαμπέισον παρκάρισμα και ο τρόπος που συμπεριφέρονται σε φανάρια και διαβάσεις. Αυτό προφανώς είναι λόγος να ΓΑΜΗΣΕΙΣ τους ΙΧδες όχι να τους δικαιολογήσεις. Δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει ποτέ σε μια χώρα τουρκόβλαχων.
Επίσης όπως είπα κι αλλού, τα παιδιά της αδερφής μου πάνε με τα πόδια (και μόνα τους) στο σχολείο στο Χάκνεϋ που έχει 18.500% μεγαλύτερη εγκληματικότητα από την Αθήνα. Με αυτοκίνητο έξω από την πόρτα του σχολείου μπαίνοντας ανάποδα στο μονόδρομο κλπ πάνε τα παιδιά των Τσαβς του σχολείου, επειδή θεωρούν πως κινδυνεύουν από όλους αυτούς τους ξένους, δηλαδή την αδερφή μου και τα παιδιά της. Πραγματικότητα: είναι ο απόπατος του βόθρου και το αυτοκίνητο είναι σαν την τεράστια τηλεόραση, θέμα στάτους. Επίσης κι αυτοί έχουν μια εξιδανικευμένη εικόνα του χωριού τους και στην πόλη αισθάνονται φόβο για τους άλλους ανθρώπους τους οποίους θεωρούν το ίδιο αντικοινωνικά αρπακτικά με την πάρτη τους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ, αλλά μόνο το μετρό, όπως ξανα εγραψα σε προηγουμενο ποστ. Καθε μερα με μετρό μετακινούμαι για δουλειά, που με αφηνει σε σημειο πολυ κοντά στη δουλειά μου. Απο το οποίο σημειο μπορω να παρω λεωφορείο και να ειμαι εκει σε λιγότερο απο 2 λεπτά, αλλά πάντα προτιμώ να περπατάω.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:00Θανκγιου. Άλλος με ίσως μεγαλύτερη εμπειρία στα ΜΜΜ του λεκανοπεδίου που να τα στηρίζει; Το πήρα το μετρό με την οικογένεια από την Παιανία, που πήγα με το αυτοκίνητο και ήταν οκ είναι ο ορισμός αυτού που γράφω.foscilis έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 11:53Πήρα την Πέμπτη το Μετρό με όλη την οικογένεια και βγήκαμε Πειραιά όπου πήραμε το πλοίο για Αίγινα που είχαμε ένα γάμο. Μετά γυρίσαμε με τον ίδιο τρόπο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 11:46
Πες την αλήθεια, εσύ πόσες φορές πήρες την τελευταία εβδομάδα μέσα. Και αν πήρες ποια;
Εδώ και 10 χρόνια δουλεύω σπίτι και αυτοκίνητο παίρνω 2-3 φορές την εβδομάδα για συγκεκριμένες δουλειές στυλ να αφήσω την κόρη μου στο μπαλέτο ή να πάω σούπερ μάρκετ στο Πικέρμι το Σάββατο. Τα πιο πολλά ψώνια και τέτοια τα κάνω με τα πόδια. Αλλά και πριν από αυτό, είχα κόψει το αυτοκίνητο για commuting: πάντα μετρό και πόδια, ίσως και κανένα τρόλεϋ ή λεωφορείο αλλά πιο σπάνια. Θεωρώ εντελώς εξωφρενικό να πάω πιο δυτικά από Χολαργό με ΙΧ.
Δεν μου πέφτει ο κώλος, αντιθέτως, όλο και ανεβαίνει.
-
γαμάτο ειναι το μετρό της αθήνας
από τα καλύτερα της Ευρώπης, μπορέι και το καλύτερο
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μόνο μηχανή , θερμαινομενα γάντια και γιλέκο , και ας έχει - 5 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Το κρύο δεν πειράζει, το ανεμόβροχο γμται.
-
Αυτό που ρωτάς είναι αν η μία φορά σε κάνει κάτι. Μια ίσον καμία. Είμαι σίγουρος ότι και ο πιο λεφτάς είπε μια μέρα να πάει στο μουσείο με τη συγκοινωνία. Το μετά είναι αυτό που μετρά. Το ξαναέκανε;Ναύτης έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:12Δεν ξέρω φίλε, εγώ βλέπω ότι έχεις αρχίσει τις εκπτώσεις. Σε λίγο δηλαδή θα γράψει κάποιος ότι πήρε το τρόλεϊ Κολιάτσου-Πατήσια 8 η ώρα το πρωί, σαρδέλα με τους πλεμπαίους, κι εσύ θα πεις: εντάξει μωρέ, άμα τον φας μια φορά δεν μετράει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:08Ρε συ, διάβαζε τι γράφουν οι άλλοι. Πάλι δεν κατάλαβες καλά. Σου λέει ότι ίσως έπαιρνε κανένα λεωφορείο και τρόλεϊ πριν δέκα χρόνια. Στο χωριό μου κάποιος που μπορεί να πήρε κανένα τρόλεϊ πριν δέκα χρόνια δεν τον λέμε χρήστη των ΜΜΜ, τον λέμε τουρίστα.
Λυπάμαι, αλλά έχουμε κάποιες αξίες να προστατεύσουμε, δεν θα προσχωρήσουμε στη μπυθουλίαση.
Καταγγέλλω και οικτίρω.
Και εγώ όπως καταλαβαίνεις χρησιμοποιούσα τα λεωφορεία. Το θέμα είναι ότι είδα τα χάλια τους, ανέβηκα κοινωνικές τάξεις και σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ. Δεν έμεινα με το βίτσιο.
Σου λέει ο τύπος ότι τα λεωφορεία στην περιοχή του οδηγούνται από ποινικούς αλλά εσύ νομίζεις ότι συμφωνεί μαζί σου επειδή χρησιμοποίησε λεωφορείο πριν 10 χρόνια.
Κατά τα λοιπά, Κολιάτσου ρε συ; Που μένετε; Που συχνάζετε; Με πλεμπαρία του κερατά κάθομαι και μιλάω;
-
Ναι, ναι. Μας το ζήτησαν και από τη Θεσσαλονίκη.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:23γαμάτο ειναι το μετρό της αθήνας
Άσε φίλε, καρφώθηκες, άκου στο Μουσείο με τις συγκοινωνίες, ουουου σκυλομπατίρη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:44Αυτό που ρωτάς είναι αν η μία φορά σε κάνει κάτι. Μια ίσον καμία. Είμαι σίγουρος ότι και ο πιο λεφτάς είπε μια μέρα να πάει στο μουσείο με τη συγκοινωνία. Το μετά είναι αυτό που μετρά. Το ξαναέκανε;Ναύτης έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:12Δεν ξέρω φίλε, εγώ βλέπω ότι έχεις αρχίσει τις εκπτώσεις. Σε λίγο δηλαδή θα γράψει κάποιος ότι πήρε το τρόλεϊ Κολιάτσου-Πατήσια 8 η ώρα το πρωί, σαρδέλα με τους πλεμπαίους, κι εσύ θα πεις: εντάξει μωρέ, άμα τον φας μια φορά δεν μετράει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:08
Ρε συ, διάβαζε τι γράφουν οι άλλοι. Πάλι δεν κατάλαβες καλά. Σου λέει ότι ίσως έπαιρνε κανένα λεωφορείο και τρόλεϊ πριν δέκα χρόνια. Στο χωριό μου κάποιος που μπορεί να πήρε κανένα τρόλεϊ πριν δέκα χρόνια δεν τον λέμε χρήστη των ΜΜΜ, τον λέμε τουρίστα.
Καταγγέλλω και οικτίρω.
Και εγώ όπως καταλαβαίνεις χρησιμοποιούσα τα λεωφορεία. Το θέμα είναι ότι είδα τα χάλια τους, ανέβηκα κοινωνικές τάξεις και σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ. Δεν έμεινα με το βίτσιο.
Σου λέει ο τύπος ότι τα λεωφορεία στην περιοχή του οδηγούνται από ποινικούς αλλά εσύ νομίζεις ότι συμφωνεί μαζί σου επειδή χρησιμοποίησε λεωφορείο πριν 10 χρόνια.
Κατά τα λοιπά, Κολιάτσου ρε συ; Που μένετε; Που συχνάζετε; Με πλεμπαρία του κερατά κάθομαι και μιλάω;
-
Μπράβο σου. Κανονικός μεσοαστός. Ή καλύτερα φυσιολογικός.vantono έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:17Εγώ, αλλά μόνο το μετρό, όπως ξανα εγραψα σε προηγουμενο ποστ. Καθε μερα με μετρό μετακινούμαι για δουλειά, που με αφηνει σε σημειο πολυ κοντά στη δουλειά μου. Απο το οποίο σημειο μπορω να παρω λεωφορείο και να ειμαι εκει σε λιγότερο απο 2 λεπτά, αλλά πάντα προτιμώ να περπατάω.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 12:00Θανκγιου. Άλλος με ίσως μεγαλύτερη εμπειρία στα ΜΜΜ του λεκανοπεδίου που να τα στηρίζει; Το πήρα το μετρό με την οικογένεια από την Παιανία, που πήγα με το αυτοκίνητο και ήταν οκ είναι ο ορισμός αυτού που γράφω.foscilis έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 11:53
Πήρα την Πέμπτη το Μετρό με όλη την οικογένεια και βγήκαμε Πειραιά όπου πήραμε το πλοίο για Αίγινα που είχαμε ένα γάμο. Μετά γυρίσαμε με τον ίδιο τρόπο.
Δεν μου πέφτει ο κώλος, αντιθέτως, όλο και ανεβαίνει.
Πες τα τώρα και στους άλλους εδώ μέσα που είτε μιλάνε υπέρ της χρήσης λεωφορείων, προαστιακού, ηλεκτρικού χωρίς να τα έχουν χρησιμοποιήσει σε συστηματική βάση ή τα χρησιμοποιούν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι από άποψη και όχι λόγω κοινωνικής τους θέσης. Που γεμίσαμε φτωχάντζες με άποψη...
- Παλαιοελλαδίτης
Χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ σε σχεδόν καθημερινή βάση από το 2006. Τι απορίες έχετε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος πηδαει το πρωι ;
από Frappezitis » 03 Μαρ 2024, 11:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 1165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
18 Φεβ 2025, 13:08
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 773 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
16 Ιουν 2024, 21:21