38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 13:49

Ασέβαστος έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:36
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:09

Μπα γιατί; α ναι πειδή είμαι γυναίκα.

α γεια σου. θεμα πιθανοτητων.

οπως εγω ειναι πιο πιθανο να ειμαι βιαστης, επειδη αντρας.

οποτε να συνεχισουμε τη συζητηση εγω ως βιαστης κι εσυ ως πουτανα, η καλυτερα να τις χεσουμε τις πιθανοτητες και να προσγειωθουμε λιγο στην πραγματικοτητα;
Εσύ ανέφερες περί πουτανων με την καθαρίστρια, αν βλέπεις και μένα πουτανα και άλλες γυναίκες, λυπάμαι αλλά η πιθανότητα βιαστής σε πλησιάζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιουν 2021, 13:50

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:30
Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.

Τα υπόλοιπα είναι παπαρίτσες με ρίγανη.
Η ΓΑΛΗ θέλει η γυναίκα να είναι πάντα διαθέσιμη στον άντρα να εκτονωνει τις ορμές του και το όχι της είναι απλά χαζομαριτσες που δεν πρέπει να εισακουστουν.

Απλώς δεν γουστάρω τις ισοπεδώσεις όλων των γυναικών -και ειδικώς των καθαριστριών- με χαζογκόμενες που ψάχνουν επιβεβαίωση.

Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και και για τους άντρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 13:51

Πασιφάη έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:18
Naida έγραψε:

Πασιφάη έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:50

Πρόσεξε τι υποννοείς για το άτομό μου. Και μιλώ σοβαρά. Το'' υποθέτω πως είναι έτσι'' , απ'το '' έχω απόδειξη για τα λεγόμενα κάποιου'' , απέχει .

Πιθανότητες ανέφερα. Που προβληματίζεσαι; Πιο πιθανό είναι να το ειπωθεί αυτό από ανθρώπους που βλέπουν ευθύνες σε θυματα βιασμού πάρα από ατομα που δεν βρίσκουν ποτέ ευθύνη σε θύμα βιασμού. Διαφωνείς;
Είσαι καλά παιδάκι μου; Τόσην ώρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να σου λέμε πως δεν επικροτούμε τον βιασμό σε καμμία των περιπτώσεων, απλά λίγη προσοχή δεν βλάπτει, κι εσύ άλλα καταλαβαίνεις;
Και από πάνω αναφέρεσαι σε πιθανότητες, για τον ποιά είναι πχ η θέση μου, επειδή έτσι θεώρησε ο Σταβ, πρέπον στο κουφιοκέφαλό του;
Ξαναλέω άλλη μια φορά. Προσέξτε τι υποννοείτε για το άτομό μου. Τα μήπως και τα ίσως τα πούστικα, αλλού.
Συγνώμη με μπέρδεψες όταν είπες ότι μια κοπέλα που θα βιαστεί από φίλο της στην παρέα της θα έχει ευθύνη που έκανε κακη επιλογή στις παρέες της. Εννοούσες κάτι άλλο;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 28 Ιουν 2021, 13:51

Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.

Η ΓΑΛΗ θέλει η γυναίκα να είναι πάντα διαθέσιμη στον άντρα να εκτονωνει τις ορμές του και το όχι της είναι απλά χαζομαριτσες που δεν πρέπει να εισακουστουν.
Κοίτα τώρα, αν το αγόρι σου είναι αραχτό στον καναπέ, βλέποντας μπάλα στην τηλεόραση, κι εσύ σταθείς μπροστά στην τηλεόραση εντελώς γυμνή και αρχίσεις να τού χορεύεις αισθησιακά το "you can keep your hat on", μάλλον δεν έχεις σκοπό να σού εξηγήσει τι είναι το οφσάιντ, αν και ομολογουμένως μπορεί όντως αυτό να θέλεις, αλλά οι προθέσεις σου να παρερμηνευθούν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Ιουν 2021, 13:55

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:49

Εσύ ανέφερες περί πουτανων με την καθαρίστρια, αν βλέπεις και μένα πουτανα και άλλες γυναίκες, λυπάμαι αλλά η πιθανότητα βιαστής σε πλησιάζει.
α, οχι. δεν θα μου το γυρισεις.

εσυ μιλας με πιθανοτητες, οχι εγω.

εσυ χαρακτηριζεις καποιον "επειδη υπαρχει μια πιθανοτητα να εισαι".

εγω προσπαθω να αποδομησω το παραπανω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 13:56

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:50
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Απλώς δεν γουστάρω τις ισοπεδώσεις όλων των γυναικών -και ειδικώς των καθαριστριών- με χαζογκόμενες που ψάχνουν επιβεβαίωση.

Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και και για τους άντρες.
Το όχι είναι όχι. Είτε από χαζογκομενα είτε από καθαρίστρια είτε από πουτανα στο πεζοδρόμιο( μιας και είναι της μόδας η λέξη).Η κίνηση πέρα από το όχι είναι πράξη χωρίς συναίνεση. Κάθε γυναίκα και άντρας έχει δικαίωμα να πει στοπ ακόμα και αν ο άλλος είναι προ των πυλών. Βάλτο στην κουτρα σου μια και καλή. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 13:59

Ασέβαστος έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:55
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:49

α, οχι. δεν θα μου το γυρισεις.

εσυ μιλας με πιθανοτητες, οχι εγω.

εσυ χαρακτηριζεις καποιον "επειδη υπαρχει μια πιθανοτητα να εισαι".

εγω προσπαθω να αποδομησω το παραπανω.
Μα δεν είπα ότι ανέφερες εσύ περί πιθανοτήτων. Εσύ έμπασες το πουτανα για την καθαρίστρια σαν οπτική του σταβ. Σε διόρθωσα βάσει πιθανοτήτων. Τωρα αν βλέπεις πιθανότητα και σε μένα πουτανα επειδή είμαι γυναίκα , ε ένα θεματακι το έχεις.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 14:02

Ναύτης έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:51
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κοίτα τώρα, αν το αγόρι σου είναι αραχτό στον καναπέ, βλέποντας μπάλα στην τηλεόραση, κι εσύ σταθείς μπροστά στην τηλεόραση εντελώς γυμνή και αρχίσεις να τού χορεύεις αισθησιακά το "you can keep your hat on", μάλλον δεν έχεις σκοπό να σού εξηγήσει τι είναι το οφσάιντ, αν και ομολογουμένως μπορεί όντως αυτό να θέλεις, αλλά οι προθέσεις σου να παρερμηνευθούν.
Δεν με πειράζει αν παρερμηνευθεί η συμπεριφορά μου. Με ενδιαφέρει όταν θα πω στοπ να είναι στοπ.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 28 Ιουν 2021, 14:03

Ασέβαστος έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:36
stavmanr έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:20

Σύμφωνα με την Πασιφάη θα έπρεπε να έχει ζητήσει ψυχιατρικές γνωματεύσεις επί των ενοίκων της πολυκατοικίας πριν πάει να την καθαρίσει; Πώς πηγαίνεις έτσι κυρά μου, στα τυφλά να εργαστείς; Ανευθυνότητα!
συμφωνα με τον σταβμαρ ηταν μια πουτανα που τα ηθελε.
Άσε τις ανοησίες.
Η Πασιφάη θεωρεί ότι όποιος βιάζεται είναι "ανεύθυνος" και δεν επιλέγει σωστά.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 28 Ιουν 2021, 14:03

Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Naida έγραψε:

Πιθανότητες ανέφερα. Που προβληματίζεσαι; Πιο πιθανό είναι να το ειπωθεί αυτό από ανθρώπους που βλέπουν ευθύνες σε θυματα βιασμού πάρα από ατομα που δεν βρίσκουν ποτέ ευθύνη σε θύμα βιασμού. Διαφωνείς;
Είσαι καλά παιδάκι μου; Τόσην ώρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να σου λέμε πως δεν επικροτούμε τον βιασμό σε καμμία των περιπτώσεων, απλά λίγη προσοχή δεν βλάπτει, κι εσύ άλλα καταλαβαίνεις;
Και από πάνω αναφέρεσαι σε πιθανότητες, για τον ποιά είναι πχ η θέση μου, επειδή έτσι θεώρησε ο Σταβ, πρέπον στο κουφιοκέφαλό του;
Ξαναλέω άλλη μια φορά. Προσέξτε τι υποννοείτε για το άτομό μου. Τα μήπως και τα ίσως τα πούστικα, αλλού.
Συγνώμη με μπέρδεψες όταν είπες ότι μια κοπέλα που θα βιαστεί από φίλο της στην παρέα της θα έχει ευθύνη που έκανε κακη επιλογή στις παρέες της. Εννοούσες κάτι άλλο;
" Κοίταξε, ναι, το είπα, αλλά δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα ότι ναι, αλλά όχι"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Ιουν 2021, 14:05

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:59

Μα δεν είπα ότι ανέφερες εσύ περί πιθανοτήτων. Εσύ έμπασες το πουτανα για την καθαρίστρια σαν οπτική του σταβ. Σε διόρθωσα βάσει πιθανοτήτων. Τωρα αν βλέπεις πιθανότητα και σε μένα πουτανα επειδή είμαι γυναίκα , ε ένα θεματακι το έχεις.
δεν βλεπω εγω την πιθανοτητα. η πιθανοτητα ειναι υπαρκτη. ειναι δεδομενο οτι υπαρχουν περισσοτερες γυναικες πουτανες, οπως και περισσοτεροι αντρες βιαστες.

εσυ που ετρεξες να υπερασπιστεις τον σταβ (που προσεβαλε μια γυναικα, την πασι) με τη λογικη οτι υπηρχε πιθανοτητα να εχει πει η πασι κατι κοτσανες που φανταζοταν το ξεροκεφαλο του σταβ, εβαλες στο παιχνιδι το να προσβαλλουμε καποιον επειδη πιθανοτητες.

εσενα πως θα σου φαινοταν να σε προσβαλλω (πουτανα) επειδη πιθανοτητες;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Ιουν 2021, 14:12

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 14:02

Δεν με πειράζει αν παρερμηνευθεί η συμπεριφορά μου. Με ενδιαφέρει όταν θα πω στοπ να είναι στοπ.
γιαυτο να προσεχεις, να μην βρισκεσαι με αντρες που δεν το κατανοουν αυτο.

αν το συζητησεις με καποιον, και σου πει "εγω αμα αρχισω δεν σταματω με τιποτα, ουτε στοπ ακουω ουτε κλαμματα ουτε φωνες" μην πας σπιτι του.

αν πας, και πεις στοπ, και κανει αυτο που σου ειπε οτι κανει, μην ξαφνιαστεις, και μην ερθεις εδω να πεις "εγω δεν φταιω". :102:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Ιουν 2021, 14:15

Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Naida έγραψε:

Άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις. ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 14:16

Ασέβαστος έγραψε:
28 Ιουν 2021, 14:05
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 13:59

δεν βλεπω εγω την πιθανοτητα. η πιθανοτητα ειναι υπαρκτη. ειναι δεδομενο οτι υπαρχουν περισσοτερες γυναικες πουτανες, οπως και περισσοτεροι αντρες βιαστες.

εσυ που ετρεξες να υπερασπιστεις τον σταβ (που προσεβαλε μια γυναικα, την πασι) με τη λογικη οτι υπηρχε πιθανοτητα να εχει πει η πασι κατι κοτσανες που φανταζοταν το ξεροκεφαλο του σταβ, εβαλες στο παιχνιδι το να προσβαλλουμε καποιον επειδη πιθανοτητες.

εσενα πως θα σου φαινοταν να σε προσβαλλω (πουτανα) επειδη πιθανοτητες;
Στα @@ μου τι θα με πεις :lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 14:17

Πασιφάη έγραψε:
28 Ιουν 2021, 14:15
Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις. ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ.
ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΌΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΉ ΕΠΙΛΟΓΉ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 28 Ιουν 2021, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών