Η ευθύνη της συνεπάγεται σε τι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 12:49ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣNaida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 12:47Βρε αγόρι μου δώσε ξεκάθαρα απάντηση, τι φοβάστε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 12:44
για τη καθαρίστρια όχι, σε καμία περίπτωση
για την υποθετική 30αρα, στο βαθμό της λάθος επιλογής της
αυτά τα ηθικά διλλήματα πάντως που θέτετε έχουν ως στόχο την επίκληση του συναισθήματος
κανείς δεν χαίρεται με τον βιασμό ενός ανθρώπου και κανείς δεν κατηγορεί το θύμα - αυτό που επισημαίνουμε είναι περιπτώσεις που το θύμα θα μπορούσε να το αποφύγει αν έκανε πιο σωστές επιλογές. επισημαίνω πως μιλάμε για περιπτώσεις, όχι όλους τους βιασμούς
και προφανώς μιλάμε για ενήλικα άτομα που -υποτίθεται- ότι έχουν τη κρίση να ζυγίσουν καταστάσεις και να πράξουν αναλόγως
Η 30χρονη ευθύνεται εν μέρει για τον βιασμό της;
ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ 5 ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. μέχρι εκεί ευθύνεται
με λίγα λόγια ευθύνεται για τη δική της επιλογή όχι τις κακουργηματικές πράξεις τρίτων σε βάρος της
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είσαι καλά παιδάκι μου; Τόσην ώρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να σου λέμε πως δεν επικροτούμε τον βιασμό σε καμμία των περιπτώσεων, απλά λίγη προσοχή δεν βλάπτει, κι εσύ άλλα καταλαβαίνεις;Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:09
Πιθανότητες ανέφερα. Που προβληματίζεσαι; Πιο πιθανό είναι να το ειπωθεί αυτό από ανθρώπους που βλέπουν ευθύνες σε θυματα βιασμού πάρα από ατομα που δεν βρίσκουν ποτέ ευθύνη σε θύμα βιασμού. Διαφωνείς;
Και από πάνω αναφέρεσαι σε πιθανότητες, για τον ποιά είναι πχ η θέση μου, επειδή έτσι θεώρησε ο Σταβ, πρέπον στο κουφιοκέφαλό του;
Ξαναλέω άλλη μια φορά. Προσέξτε τι υποννοείτε για το άτομό μου. Τα μήπως και τα ίσως τα πούστικα, αλλού.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το έχω προβλέψει και σ' έχω προλάβει.Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:12Αγαπητέ Ναύτη, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τι να προσέχω για τους βραδινούς περίπατους μου. Έχεις καμιά πρότασηκαι για άμα πάω να καθαρισω καμιά πολυκατοικία; να καλέσω άμεσο δράση πριν;Ναύτης έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 12:54Τέλος πάντων, ρε Naida αν κάνα βράδυ, τις μεταμεσονύκτιες ώρες, σού 'ρθει η φαεινή ιδέα να κάνεις μονάχη σου έναν περίπατο στην πλ. Θεάτρου, να πιάσεις κουβέντα (αν προλάβεις) με τους εκλεκτούς κυρίους που θα κυκλοφορούν εκείνη την ώρα στο δρόμο και μετά τούς ακολουθήσεις και στο σπίτι τους, δεν θα ήταν κακό να έχεις ειδοποιήσει προηγουμένως και την άμεσο δράση, για να σε βρει εκεί όπου θα σε πετάξουν αργότερα οι καινούργιοι σου φίλοι.

Ναύτης έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 12:26Ε πώς, αλλιώς;Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 11:07ΕτσιΝαύτης έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 10:52
Όχι, δεν έχεις ποτέ και σε καμιά περίπτωση την παραμικρή ευθύνη για τον βιασμό σου.
Ωστόσο, είναι εντελώς ανεύθυνη συμπεριφορά να μπαίνεις οικειοθελώς στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου που σε ψάρεψε ένα βράδυ στον δρόμο, πόσω μάλλον να δεχτείς να πας και στο σπίτι του.
Για την "περίπτωση" του φίλου σου, έχεις ομολογουμένως κακή κρίση στην επιλογή φίλων.
Κοίταξε, αν μπεις στο αυτοκίνητό του καλύτερού σου φίλου για να σε γυρίσει σπίτι, ενώ είναι εμφανώς μεθυσμένος, κι αυτός ρίξει το αυτοκίνητο σ' ένα γκρεμίδι και σκοτωθείτε, δεν φταις εσύ που εκείνος μέθυσε, ούτε που οδηγούσε μεθυσμένος, ούτε που έπεσε το αυτοκίνητο στον γκρεμό και σκοτώθηκες, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όμως ήταν εντελώς ανεύθυνη συμπεριφορά εκ μέρους σου να μπεις εξ' αρχής στο αυτοκίνητο ενός οδηγού που εν γνώσει σου ήταν ντίρλα.
Με την ίδια λογική, οι γονείς λέμε στα παιδάκια να μην πιάνουν την κουβέντα με αγνώστους στο δρόμο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, και καλό είναι αυτά που λένε οι γονείς στα παιδάκια να τα θυμούνται τα κορίτσια όταν μεγαλώσουν και να μην μπαίνουν νυχτιάτικα σε αυτοκίνητα αγνώστων που τις ψαρεύουν στο δρόμο, ούτε να πηγαίνουν στα σπίτια των αγνώστων αυτών.
Με άλλα λόγια δεν βλάπτει να λειτουργούμε και να συμπεριφερόμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι ώστε να προφυλάξουμε, όσο γίνεται, τούς εαυτούς μας από τον κάθε αλητάμπουρα και το κάθε αρπακτικό που κυκλοφορεί εκεί έξω.
Α ναι.
Η εν λόγω καθαρίστρια δεν φταίει πουθενά και σε τίποτα, το γράφω γιατί μάλλον χρειάζεται να το σημειώνουμε σε κάθε ποστ, μη τυχόν και φανεί ότι δικαιολογούμε τους βιασμούς.
Ρε σεις, εδώ δεν έβγαλε άκρη ο ίδιος ο θεός με την Εύα, θα βγάλουμε εμείς με την Ναΐδα; 
(καλαμπούρι είναι, μην αρχίσετε τα τεταρτοκυματικά)

(καλαμπούρι είναι, μην αρχίσετε τα τεταρτοκυματικά)
Πόνεσε το κεφαλι μου. Τα ίδια και τα ίδια, τουλάχιστον ένα δίωρο..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Λίνο Βεντούρα
Προσπαθώντας να γράψεις την εξυπνάδα σου εξισώνεις τις γυναίκες με ανήλικα ανεύθυνα παιδάκια.
Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.
Τα υπόλοιπα είναι παπαρίτσες με ρίγανη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συνεπάγεται ότι αν είχε ζυγίσει τη κατάσταση καλύτερα και είχε πράξει σωστότερα δεν θα είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες για να μπορέσουν οι βιαστές να προχωρήσουν σε κακουργηματικές πράξειςNaida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:13Η ευθύνη της συνεπάγεται σε τι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 12:49ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ 5 ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. μέχρι εκεί ευθύνεται
με λίγα λόγια ευθύνεται για τη δική της επιλογή όχι τις κακουργηματικές πράξεις τρίτων σε βάρος της
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Α να αυτό που λέγαμεΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:30Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.
vagabondo ήθελες να ενημερωθείς αν θα το βρω. Το βρήκα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 19:18Αυτός είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μαλάκα βρε Νάιδα. Όλες έχουμε γνωρίσει τέτοιους, είτε στη δουλειά είτε σε παρέες. Μπορεί να θεωρήσουν ερωτική πρόκληση ακόμη και μια συζήτηση για τον καιρό σε μια παρέα 10 ατόμων. Αλλά αν είναι γνωστοί από παρέα, το βλέπω μάλλον χλωμό να προχωρήσει στα περαιτέρω με μυϊκή επιβολή, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει "δικός". Σε κάθε περίπτωση, σε αμάξι με μαλάκα δεν μπαίνεις. Παίρνεις ταξί.Naida έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 18:30Ξέχασες να βάλεις στο.παραδειγμα σου ότι ο οδηγός και στις δύο περιπτώσεις ήθελε να σκοτώσει τον πεζό.foscilis έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 18:11
δεν καταλαβαίνω τι επιχείρημα είναι αυτό. Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που τους πάτησε αυτοκίνητο ενώ περίμεναν στη στάση σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άθρωποι που φταίνε για το ότι τους πάτησε αυτοκίνητο προσπαθώντας να διασχίσουν την εθνική οδό με τα πόδια ακριβώς μετά από στροφή; Και σημαίνει κάποιο από αυτά τα δύο ότι επιτρέπεται να πατάς κόσμο με το αυτοκίνητο;Μήπως η δεύτερη περίπτωση είναι ολίγον σπάνια και ολίγον φανταστική; Μήπως το πιο πιθανό είναι να είναι μια με την παρέα της να πιει λίγο παραπάνω, ίσως και πολύ να της πει πχ ο φίλος θα σε γυρίσω εγώ και στο αυτοκίνητο να της την πέσει και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τα αντίστοιχα σπρωξιδιαfoscilis έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 18:15Και επίσης μήπως υποβιβάζουμε λίγο την εμπειρία της γυναίκας που άνοιξε την πόρτα σε αυτόν που νόμιζε πως ήταν τεχνικός του ΟΤΕ και κατέληξε να τη βασανίζει δυο μέρες, όταν την εξισώνουμε με την εμπειρία της γυναίκας που φώναξε τον fuck buddy της [!] 2 η ώρα το βράδυ σπίτι της αλλά όταν φασωθήκανε του είπε ότι καλύτερα να μην προχωρήσουν γιατί έχει περίοδο αλλά αυτός της είπε δεν τον νοιάζει κι εκείνη γελώντας του είπε "είσαι λίγο ανωμαλάρα" και γελώντας πήγαν στο κρεβάτι και γελώντας στήθηκε στα τέσσερα και γέλαγε ακόμα πιο πολύ όταν σκεφτόταν τους λεκέδες από το αίμα στα σεντόνια αλλά μέσα της πονούσε και την άλλη μέρα ήταν φρικαρισμένη από έναν ακόμα βιασμό;
-δεν θέλω
-ελα αφου το θες
- αλήθεια δεν θέλω
-ελα αφου σε είδα πως χόρευες και με κοιταγες
-μα δεν θέλω, άσε με
-ελα που δεν θες, δε θα το μάθει ο δικός σου
-δε γουστάρω @#@&#&
-ελα μωρή καριόλα που δεν θες κιολας
Και κάπου εκεί επιβάλεται η μυϊκή δύναμη.
Νομίζω είναι πιο ρεαλιστικό από τη δική σου περίπτωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
α γεια σου. θεμα πιθανοτητων.
οπως εγω ειναι πιο πιθανο να ειμαι βιαστης, επειδη αντρας.
οποτε να συνεχισουμε τη συζητηση εγω ως βιαστης κι εσυ ως πουτανα, η καλυτερα να τις χεσουμε τις πιθανοτητες και να προσγειωθουμε λιγο στην πραγματικοτητα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:35Α να αυτό που λέγαμεΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:30Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.
Τα υπόλοιπα είναι παπαρίτσες με ρίγανη.vagabondo ήθελες να ενημερωθείς αν θα το βρω. Το βρήκα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 19:18Αυτός είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μαλάκα βρε Νάιδα. Όλες έχουμε γνωρίσει τέτοιους, είτε στη δουλειά είτε σε παρέες. Μπορεί να θεωρήσουν ερωτική πρόκληση ακόμη και μια συζήτηση για τον καιρό σε μια παρέα 10 ατόμων. Αλλά αν είναι γνωστοί από παρέα, το βλέπω μάλλον χλωμό να προχωρήσει στα περαιτέρω με μυϊκή επιβολή, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει "δικός". Σε κάθε περίπτωση, σε αμάξι με μαλάκα δεν μπαίνεις. Παίρνεις ταξί.Naida έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 18:30
Ξέχασες να βάλεις στο.παραδειγμα σου ότι ο οδηγός και στις δύο περιπτώσεις ήθελε να σκοτώσει τον πεζό.
Μήπως η δεύτερη περίπτωση είναι ολίγον σπάνια και ολίγον φανταστική; Μήπως το πιο πιθανό είναι να είναι μια με την παρέα της να πιει λίγο παραπάνω, ίσως και πολύ να της πει πχ ο φίλος θα σε γυρίσω εγώ και στο αυτοκίνητο να της την πέσει και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τα αντίστοιχα σπρωξιδια
-δεν θέλω
-ελα αφου το θες
- αλήθεια δεν θέλω
-ελα αφου σε είδα πως χόρευες και με κοιταγες
-μα δεν θέλω, άσε με
-ελα που δεν θες, δε θα το μάθει ο δικός σου
-δε γουστάρω @#@&#&
-ελα μωρή καριόλα που δεν θες κιολας
Και κάπου εκεί επιβάλεται η μυϊκή δύναμη.
Νομίζω είναι πιο ρεαλιστικό από τη δική σου περίπτωση.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η ΓΑΛΗ θέλει η γυναίκα να είναι πάντα διαθέσιμη στον άντρα να εκτονωνει τις ορμές του και το όχι της είναι απλά χαζομαριτσες που δεν πρέπει να εισακουστουν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:30Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:30Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.

χαρακτηριστικα των πολυσυμπλεγματικων κ αποτυχημένων .
Η εκτροφή Γατιων δεν ειναι λύση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ η ΗΜΕΔΑΠΟΣ
από Frappezitis » 25 Οκτ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 8012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση H 12χρονη είχε καταγγείλει πως έγινε ο βιασμός της με χρήση όπλων και απειλών.
από Αρίστος » 16 Μαρ 2024, 14:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00