Καταλαβαίνω πού διαφωνείς, αν και δε συμφωνώ, γι'αυτό έγραψα παραπάνω ότι αν δεν τον θέλουν ας μην τον ξανακαλέσουν. Εγώ θεωρώ ότι καλώς απάντησε, διότι αφορούσε τη συγκεκριμένη δουλειά.mao mao έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:52ας απαντήσει και η ΕΡΤ μέσω twitter και ας υπερσπίστει τον Καπουτζίδη. Την ώρα που βλέπω το διαγωνισμό δεν θέλω να ακούω για αδερφές και προισταμένες. Όπως και στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ δεν με νοιάζει αν κάποιος στο twitter είπε τον Σωτηρακόπουλο γκαζμά ή άμπαλο.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:46
Εμένα πάλι ως κοινό της ΕΡΤ με απασχολεί ιδιαίτερα που δεν αποδοκιμάζει τα κακώς κείμενα στα προϊόντα της, διότι ταΐζεται από μένα.
Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Διάβασε ξανά το ποστ μου χωρίς να προσπεράσεις την λέξη που είναι με έντονη γραμματοσειρά.ST48410 έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:51Στο ότι αν βάλεις σαν κριτήριο τη δημοφιλία χωρίς να ορίσεις τα πλαίσια (είδος, χώρος) τότε θα καταλήξεις να συμπεράνεις (όχι εσύ βέβαια, αλλά υπάρχουν άλλοι που το κάνουν) ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι καλύτερος από το Μότσαρτ.hellegennes έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:47Σε τι διαφωνείς; Ότι οι πρώτοι είναι καλύτεροι από τους δεύτερους; Ότι είναι πιο δημοφιλείς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι ενώ έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο...Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:52Ο Μάικλ Τζάκσον στον τομέα του είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ενώ ο Μότσαρτ ένας από τους καλούς, όχι ο καλύτερος όμως στον τομέα του.ST48410 έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:51Στο ότι αν βάλεις σαν κριτήριο τη δημοφιλία χωρίς να ορίσεις τα πλαίσια (είδος, χώρος) τότε θα καταλήξεις να συμπεράνεις (όχι εσύ βέβαια, αλλά υπάρχουν άλλοι που το κάνουν) ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι καλύτερος από το Μότσαρτ.hellegennes έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:47Σε τι διαφωνείς; Ότι οι πρώτοι είναι καλύτεροι από τους δεύτερους; Ότι είναι πιο δημοφιλείς;
Εσύ ξέρεις τα πλαίσια ή τα διαισθάνεσαι, η παραπάνω διατύπωση όμως από μόνη της, είναι προβληματική όσο δεν πάει.Και οι δύο εξίσου καλοί στη δουλειά τους.
Δεν αρκεί. Δεν έχουν οι ενήλικοι τις απαραίτητες πληροφορίες για να διακρίνουν τι είναι αξιόλογο και τι όχι σε τομείς όπως η τέχνη. Πολλά πράγματα τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον ή τους αρέσουν για εξωκαλλιτεχνικούς λόγους.hellegennes έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:54Διάβασε ξανά το ποστ μου χωρίς να προσπεράσεις την λέξη που είναι με έντονη γραμματοσειρά.ST48410 έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:51Στο ότι αν βάλεις σαν κριτήριο τη δημοφιλία χωρίς να ορίσεις τα πλαίσια (είδος, χώρος) τότε θα καταλήξεις να συμπεράνεις (όχι εσύ βέβαια, αλλά υπάρχουν άλλοι που το κάνουν) ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι καλύτερος από το Μότσαρτ.hellegennes έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:47Σε τι διαφωνείς; Ότι οι πρώτοι είναι καλύτεροι από τους δεύτερους; Ότι είναι πιο δημοφιλείς;
- Cecily Anne
Μα είναι δυνατόν να μου λες η παγκόσμια πρωταθλήτρια λάτιν είναι χειρότερη σε σύγκριση με μία μέση μπαλαρίνα, όταν υπάρχουν 50.000 καλύτερες μπαλαρίνες, ενώ η άλλη είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τομέα της επειδή η μία κάνει λάτιν και η άλλη κάνει μπαλέτο; Ναι και ένα μήλο είναι πιο θρεπτικό από 1 βατόμουρο.ST48410 έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:55Κι ενώ έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο...Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:52Ο Μάικλ Τζάκσον στον τομέα του είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ενώ ο Μότσαρτ ένας από τους καλούς, όχι ο καλύτερος όμως στον τομέα του.ST48410 έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:51
Στο ότι αν βάλεις σαν κριτήριο τη δημοφιλία χωρίς να ορίσεις τα πλαίσια (είδος, χώρος) τότε θα καταλήξεις να συμπεράνεις (όχι εσύ βέβαια, αλλά υπάρχουν άλλοι που το κάνουν) ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι καλύτερος από το Μότσαρτ.
Εσύ ξέρεις τα πλαίσια ή τα διαισθάνεσαι, η παραπάνω διατύπωση όμως από μόνη της, είναι προβληματική όσο δεν πάει.Και οι δύο εξίσου καλοί στη δουλειά τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
έχω δει κωνσταντίνου και ελένης, είσαι το ταίρι μου, δύο ξένους, dolce vita , μεν και δεν..δεν το παίζω κουλτουριάρης. αλλά αυτό το παρα πέντε ήταν η απόλυτη μαλακία.hellegennes έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:40
Ναι, ήταν σεναριακά εξαιρετική σειρά, καλογυρισμένη, με έξυπνους διαλόγους, άψογο πάντρεμα ποπ κουλτούρας με λίγη φιλοσοφία, προβληματισμό και κωμωδία ηθών και καταστάσεων, με γενικά πολύ καλή ηθοποιία.
'' Αδελφη ειμαι αλλα....... '' Οσα λεγονται μετα το αλλα ειναι μαλακιες.... Αν ειχε καποια εσωτερικη αξια αυτην θα προετασσε...Λεμε πχ οτι ο Καβαφης ηταν σπουδαιος ποιητης και τα αλλα δε μας ενδιαφερουν... Δε θυμαται κανενας τον Καβαφη ως ομοφυλοφιλο παρα μονο ως σπουδαιο, πραγματι, ποιητη. Ο Καπουτσιδης και ο καθε Καπουτσιδης ειναι μια ασημαντοτητα που προσπαθει να κερδισει μια σπουδαιοτητα με τα οπισθια του... (του κωλου δηλαδη...)
- Cecily Anne
Μα τώρα είσαι σοβαρός; 9 στους 10 απαξιωτές του Καβάφη, τον απαξίωναν λόγω της ομοφυλοφιλίας του. Δηλαδή βρήκες και εσύ τώρα παράδειγμα να βασιστείς. Πώς και δεν έφερες τη Σαπφώ για παράδειγμα να μας μουρλάνεις;πετρος έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 01:00'' Αδελφη ειμαι αλλα....... '' Οσα λεγονται μετα το αλλα ειναι μαλακιες.... Αν ειχε καποια εσωτερικη αξια αυτην θα προετασσε...Λεμε πχ οτι ο Καβαφης ηταν σπουδαιος ποιητης και τα αλλα δε μας ενδιαφερουν... Δε θυμαται κανενας τον Καβαφη ως ομοφυλοφιλο παρα μονο ως σπουδαιο, πραγματι, ποιητη. Ο Καπουτσιδης και ο καθε Καπουτσιδης ειναι μια ασημαντοτητα που προσπαθει να κερδισει μια σπουδαιοτητα με τα οπισθια του... (του κωλου δηλαδη...)
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια λάτιν θα συγκριθεί με τις χορεύτριες λάτιν και η μπαλαρίνα με τις μπαλαρίνες. Αλλά επειδή στο χορό δεν σκαμπάζω και πολλά θα το αφήσω στην άκρη.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:57Μα είναι δυνατόν να μου λες η παγκόσμια πρωταθλήτρια λάτιν είναι χειρότερη σε σύγκριση με μία μέση μπαλαρίνα, όταν υπάρχουν 50.000 καλύτερες μπαλαρίνες, ενώ η άλλη είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τομέα της επειδή η μία κάνει λάτιν και η άλλη κάνει μπαλέτο; Ναι και ένα μήλο είναι πιο θρεπτικό από 1 βατόμουρο.
Να ξέρεις όμως ότι ο Μότσαρτ (γιατί έτσι εκλαμβάνω την αναλογία) δεν ήταν μια μέση μπαλαρίνα (!!) αλλά ίσως η σημαντικότερη μουσική ιδιοφυΐα της εποχής του και μάλλον στις 4-5 μεγαλύτερες όλων των εποχών στον τομέα της δυτικής μουσικής. Αυτά που κάνει απαιτούν τεράστια φαντασία, συνδυαστική ικανότητα, επινοητικότητα και γνώσεις. Αυτά που κάνει ο Μ. Τζάκσον είναι καλά συγκρινόμενα με των ομοίων του αλλά δεν απαιτούν τίποτα από τα παραπάνω στον ανάλογο βαθμό γιατί δεν τα απαιτεί ο χώρος της ποπ μουσικής. Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση λοιπόν έτσι κι αλλιώς.
- Cecily Anne
Ρε συ, σύνελθε, εσύ συγκρίνεις τραγουδιστή της ποπ με συνθέτη κλασικής μουσικής.ST48410 έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 01:05Η παγκόσμια πρωταθλήτρια λάτιν θα συγκριθεί με τις χορεύτριες λάτιν και η μπαλαρίνα με τις μπαλαρίνες. Αλλά επειδή στο χορό δεν σκαμπάζω και πολλά θα το αφήσω στην άκρη.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 00:57Μα είναι δυνατόν να μου λες η παγκόσμια πρωταθλήτρια λάτιν είναι χειρότερη σε σύγκριση με μία μέση μπαλαρίνα, όταν υπάρχουν 50.000 καλύτερες μπαλαρίνες, ενώ η άλλη είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τομέα της επειδή η μία κάνει λάτιν και η άλλη κάνει μπαλέτο; Ναι και ένα μήλο είναι πιο θρεπτικό από 1 βατόμουρο.
Να ξέρεις όμως ότι ο Μότσαρτ (γιατί έτσι εκλαμβάνω την αναλογία) δεν ήταν μια μέση μπαλαρίνα (!!) αλλά ίσως η σημαντικότερη μουσική ιδιοφυΐα της εποχής του και μάλλον στις 4-5 μεγαλύτερες όλων των εποχών στον τομέα της δυτικής μουσικής. Αυτά που κάνει απαιτούν τεράστια φαντασία, συνδυαστική ικανότητα, επινοητικότητα και γνώσεις. Αυτά που κάνει ο Μ. Τζάκσον είναι καλά συγκρινόμενα με των ομοίων του αλλά δεν απαιτούν τίποτα από τα παραπάνω στον ανάλογο βαθμό γιατί δεν τα απαιτεί ο χώρος της ποπ μουσικής. Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση λοιπόν έτσι κι αλλιώς.

Πάντως για παράδειγμα με το Νίκο το Μουτσινά δεν τα έβαλε κανένας. Το πρόβλημα με τον Καπουτζίδη δεν είναι οτι είναι γκέι, αλλά οτι μεγάλη μερίδα του κοινού τον βρίσκει αντιπαθητικό. Κακώς βέβαια πατάν πάνω στην σεξουαλικότητα του για να του επιτεθούν.
- hellegennes
Τις έχει ο μέσος όρος και γι' αυτό αυτοί που ανέφερα είναι πιο δημοφιλείς από τους δεύτερους. Η δημοφιλία είναι ο καλύτερος μπούσουλας της ικανότητας και της ποιότητας. Αυτοί που είχαν τις "απαραίτητες πληροφορίες" την εποχή του Τσαϊκόφσκι, βάρβαρο τον ανέβαζαν, μπερδεμένο και ασυνάρτητο τον κατέβαζαν.
Η πρώτη συμφωνία του δεν άρεσε καθόλου στους δασκάλους του και αρνήθηκαν να εκτελέσουν οποιοδήποτε μέρος της. Η πρώτη συμφωνία του Τσαϊκόφσκι είναι ένα αριστούργημα. Θεωρείται σήμερα από τα σημαντικότερα έργα του και οποιοδήποτε κοινό την αποθεώνει.
Η Λίμνη των Κύκνων θεωρήθηκε από τους κριτικούς της εποχής θορυβώδης, χαοτική, ασυνάρτητη, ασύνδετη, υπερβολικά μεγάλη και αχρείαστα πολύπλοκη.
Η Λίμνη των Κύκνων.
Ε, γάμησέ με που αυτοί που έχουν τις "απαραίτητες πληροφορίες" έχουν καλύτερο αισθητικό και ποιοτικό κριτήριο από τον μέσο όρο της μάζας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ε λογικό, ο ένας είναι ακτιβιστής υπέρ των δικαιωμάτων των γκέυ, ενώ ο άλλος σχολιάζει ρούχα διασήμων, οπότε και δεν τους ενοχλεί.
Όχι, δεν κατάλαβες. Το διάβασες βιαστικά. Το επιχείρημα μου είναι το εξής. Ότι αν ορίσουμε ξερά την δημοφιλία σαν κριτήριο ποιότητας τότε θα οδηγηθούμε σε άτοπα συμπεράσματα όπως το να θεωρήσουμε σπουδαιότερο τον Τζάκσον από το Μότσαρτ. Δεν είπα ότι εδώ κάνω τέτοια σύγκριση.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 01:06Ρε συ, σύνελθε, εσύ συγκρίνεις τραγουδιστή της ποπ με συνθέτη κλασικής μουσικής.Και όχι δεν είναι η μουσικότερη ιδιοφυΐα όλων των εποχών ο Μότσαρτ.
Το άλλο μπορείς να το λες όσο θες αλλά νομίζω ότι δεν είσαι σε θέση να το τεκμηριώσεις με στοιχεία.
- hellegennes
Δεν μας λες όμως πώς κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα. Με ποιον τρόπο βρήκες ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι πιο δημοφιλής από τον Μότσαρτ στο ίδιο κοινό; Όχι ότι έκανε κανείς αυτήν την σύγκριση, γιατί το ίδιο θα ήταν αν έλεγες "οδηγούμαστε σε άτοπα συμπεράσματα όπως το να θεωρήσουμε σπουδαιότερη την ντομάτα από το Μότσαρτ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 17 Μάιος 2022, 01:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το όνομά μου είναι Eden Golan, είμαι από το Ισραήλ, αλλά ζω στη Μόσχα εδώ και 9 χρόνια
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 21:43 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2024, 21:43
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02