Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 17 Μάιος 2022, 00:37

Υ.Γ τι να κάνουμε, εμείς του eye of chorus δεν ξεχναμε
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Μάιος 2022, 00:39

Cecily Anne έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:35
Το δημόσιο βημα δίνεται για να σε προσβάλλουν ανεξέλεγκτα και χωρίς συνέπειες.
Το ίδιο ισχύει σε κάθε εργασία. Αλλιώς απαντάς σε πελάτη και αλλιώς στον τυχαίο που θα σε προσβάλει στο δρόμο. Αλλά δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό για να επιμείνω παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Μάιος 2022, 00:39

BigChiefWahoo έγραψε:
16 Μάιος 2022, 23:48
Gewponos90 έγραψε:
16 Μάιος 2022, 14:55

Εγώ πάλι νομίζω ότι για αυτό το κάνει. Το ότι εσύ έχεις την παιδεία (και μπράβο σου πέρα από την πλάκα και μπράβο στους ανθρώπους που σε μεγάλωσαν ) να θεωρείς την βία ανεπίτρεπτη , δεν σημαίνει ότι την έχουν όλοι. Και σίγουρα δεν την έχει αυτός που για να τον μειώσει, τον αποκάλεσε αδερφή.
Κάτσε ρε φίλε,εσύ,στον δικό σου κύκλο,έχεις φίλους που όταν δουν κάποιον ομοφυλόφιλο,του ορμάνε και τον τσακίζουν στο ξύλο ;
Φυσικά και υπάρχουν επιθέσεις κατά καιρούς με θύματα αυτούς τους ανθρώπους,αλλά το περίεργο θα ήταν να κάνεις παρέα με αυτούς που τις προκαλούν.
Νομίζω πως η συντριπτική πλειοψηφία,έχουμε μεγαλώσει με αρχές,μεταξύ των οποίων είναι και το ότι δεν τα βάζουμε και δεν εξασκούμε ψυχολογική ή σωματική βία σε κάποιον που βρίσκεται σε,ας το πούμε,μειονεκτική θέση.Πρέπει να είναι κανείς τέρμα ούγκανο για να δρα έτσι.Και δεν είναι μόνο οι ομοφυλόφιλοι σε μειονεκτική θέση,είναι και οι ανάπηροι,οι δυσμορφικοί (δες την περίπτωση με κάποιον Θύμιο στον Πύργο,που παίζει τώρα σε όλα τα σάιτ),είναι οι χοντροί,είναι οι άστεγοι,είναι πολλοί.Μην τα θέλουν όλα δικά τους οι Καπουτζίδηδες.

Αυτό το σχόλιο πάει και σε χρήστριες όπως η stella ή,η Cecily Anne,σύμφωνα με τις οποίες,η ελληνική οικογένεια αποτελείται από μία αδύναμη μάνα και από έναν πατέρα που το παίζει άντρακλας αλλά στα κρυφά ονειρεύεται πούτσες.
Αυτό,κορίτσια,φαντάζομαι πως ισχύει μόνο για τις άλλες ελληνικές οικογένειες,αλλά όχι για τις δικές σας.Ή δεν έχω το δικαίωμα να σκεφτώ κι εγώ το ίδιο με εσάς ;
Που τους είδατε εσείς όλους αυτούς τους σατράπηδες,ένας Θεός ξέρει.
Δεν έγραψα ούτε εγώ ούτε η Στέλλα ότι η ελληνίδα μάνα δεν έχει ευθύνη. Εδώ σχολιάστηκαν οι απόψεις αντρών, διότι τα κουοταρίσματα έγιναν σε άντρες. Μπορούμε να σχολιάσουμε άνετα και την ελληνίδα μάνα με αντίστοιχη κωλοσυμπεριφορά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Μάιος 2022, 00:40

ST48410 έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:39
Cecily Anne έγραψε:
Το ίδιο ισχύει σε κάθε εργασία. Αλλιώς απαντάς σε πελάτη και αλλιώς στον τυχαίο που θα σε προσβάλει στο δρόμο. Αλλά δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό για να επιμείνω παραπάνω.
Είσαι σοβαρός;;; Θα με πει πελάτης κακαδέρφω και θα κάτσω έτσι; Ειδικά αν το αφεντικό μου δεν με στηρίξει; Πού τα έχεις δει αυτά γραμμένα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Μάιος 2022, 00:40

BigChiefWahoo έγραψε:
16 Μάιος 2022, 23:23
Και τέλος πάντων τόσο φοβερή σειρά ήταν αυτό το Παρά 5 ; Ακούω πολλούς να το λένε,αλλά μην ξεχνάμε ότι οι πολλοί βλέπουν και γιουρο-βύζιον,ή,ακούνε Παντελίδη (Θεός σχωρέσ'τον).Αν είναι να λαμβάνουμε σοβαρά υπ'όψη τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας,ζήτω που καήκαμε.
Τι έδειχνε αυτό το Παρά 5 και άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων ;
Ναι, ήταν σεναριακά εξαιρετική σειρά, καλογυρισμένη, με έξυπνους διαλόγους, άψογο πάντρεμα ποπ κουλτούρας με λίγη φιλοσοφία, προβληματισμό και κωμωδία ηθών και καταστάσεων, με γενικά πολύ καλή ηθοποιία.

Το να μην αρέσει σε κάποιους είναι φυσιολογικό, αλλά είναι μύθος ότι το δημοφιλές δεν είναι απαραίτητα καλό. Η δημοφιλία είναι εξαιρετικός μπούσουλας για την ποιότητα ενός πράγματος, αν μιλάμε για πράγματα που είναι δημοφιλή σε ενηλίκους.

Δηλαδή δεν είναι τυχαίο που είναι πιο δημοφιλής ο Ραχμάνινοφ από τον Μποροντίν ή ο Λιστ από τον Αλκάν ή ο Παγκανίνι από τον Λοκατέλι. Υπάρχει συσχέτιση δημοφιλίας-ικανότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 17 Μάιος 2022, 00:44

Cecily Anne έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:33

Δεν ξέρω αν κατάλαβες τί παίχτηκε, το σχόλιο το έφαγε αναφορικά με την παρουσίασή του στη Γιουροβίζιον. Οποτε καλώς έκανε και απάντησε εφόσον παρουσίαζε γιουροβίζιον. Η ελευθεριότητα που αφήνουν ανεξέλεγκτη τα σόσιαλ και η δημόσια τηλεόραση δεν αποδοκιμάζει, καλό είναι που απαντάται άμεσα και με αυτόν τον τρόπο. Κι αν δεν τους αρέσει στην ΕΡΤ ας μην τον ξανακαλέσουν.
Η δημόσια τηλεόραση δεν ειναι χώρος για να απαντάει ο κάθε παρουσιαστής στα social media. Ας γράψει στο twitter και το facebook οτι θέλει. Εμένα ως συνδρομητή της ΕΡΤ δε με ενδιαφέρουν οι κόντρες του στα σόσιαλ.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Μάιος 2022, 00:45

hellegennes έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:40
Ναι, ήταν σεναριακά εξαιρετική σειρά, καλογυρισμένη, με έξυπνους διαλόγους, άψογο πάντρεμα ποπ κουλτούρας με λίγη φιλοσοφία, προβληματισμό και κωμωδία ηθών και καταστάσεων, με γενικά πολύ καλή ηθοποιία.
Ήταν καλογυρισμένη σειρά για αυτό που ήταν, ένα τηλεοπτικό χιουμοριστικό ελαφρύ σήριαλ. Όλο το από κάτω πες ότι δεν το έγραψες ή να πω ότι δεν το διάβασα γιατί δεν καταπίνεται με τίποτα.
hellegennes έγραψε:
Το να μην αρέσει σε κάποιους είναι φυσιολογικό, αλλά είναι μύθος ότι το δημοφιλές δεν είναι απαραίτητα καλό. Η δημοφιλία είναι εξαιρετικός μπούσουλας για την ποιότητα ενός πράγματος, αν μιλάμε για πράγματα που είναι δημοφιλή σε ενηλίκους.

Δηλαδή δεν είναι τυχαίο που είναι πιο δημοφιλής ο Ραχμάνινοφ από τον Μποροντίν ή ο Λιστ από τον Αλκάν ή ο Παγκανίνι από τον Λοκατέλι. Υπάρχει συσχέτιση δημοφιλίας-ικανότητας.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Μάιος 2022, 00:45

hellegennes έγραψε:
BigChiefWahoo έγραψε:
16 Μάιος 2022, 23:23
Και τέλος πάντων τόσο φοβερή σειρά ήταν αυτό το Παρά 5 ; Ακούω πολλούς να το λένε,αλλά μην ξεχνάμε ότι οι πολλοί βλέπουν και γιουρο-βύζιον,ή,ακούνε Παντελίδη (Θεός σχωρέσ'τον).Αν είναι να λαμβάνουμε σοβαρά υπ'όψη τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας,ζήτω που καήκαμε.
Τι έδειχνε αυτό το Παρά 5 και άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων ;

Διότι ως γνωστό λαμβάνονται σοβαρά οι απόψεις μόνο όσων διαβάζουν Γκέτε, συχνάζουν μονάχα στη λυρική και ακούνε Πουτσίνι.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Μάιος 2022, 00:46

mao mao έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:44
Cecily Anne έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:33

Δεν ξέρω αν κατάλαβες τί παίχτηκε, το σχόλιο το έφαγε αναφορικά με την παρουσίασή του στη Γιουροβίζιον. Οποτε καλώς έκανε και απάντησε εφόσον παρουσίαζε γιουροβίζιον. Η ελευθεριότητα που αφήνουν ανεξέλεγκτη τα σόσιαλ και η δημόσια τηλεόραση δεν αποδοκιμάζει, καλό είναι που απαντάται άμεσα και με αυτόν τον τρόπο. Κι αν δεν τους αρέσει στην ΕΡΤ ας μην τον ξανακαλέσουν.
Η δημόσια τηλεόραση δεν ειναι χώρος για να απαντάει ο κάθε παρουσιαστής στα social media. Ας γράψει στο twitter και το facebook οτι θέλει. Εμένα ως συνδρομητή της ΕΡΤ δε με ενδιαφέρουν οι κόντρες του στα σόσιαλ.
Εμένα πάλι ως κοινό της ΕΡΤ με απασχολεί ιδιαίτερα που δεν αποδοκιμάζει τα κακώς κείμενα στα προϊόντα της, διότι ταΐζεται από μένα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Μάιος 2022, 00:47

ST48410 έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:45
hellegennes έγραψε:
Ήταν καλογυρισμένη σειρά για αυτό που ήταν, ένα τηλεοπτικό χιουμοριστικό ελαφρύ σήριαλ. Όλο το από κάτω πες ότι δεν το έγραψες ή να πω ότι δεν το διάβασα γιατί δεν καταπίνεται με τίποτα.
hellegennes έγραψε:

Σε τι διαφωνείς; Ότι οι πρώτοι είναι καλύτεροι από τους δεύτερους; Ότι είναι πιο δημοφιλείς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Μάιος 2022, 00:47

Cecily Anne έγραψε:
ST48410 έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Είσαι σοβαρός;;; Θα με πει πελάτης κακαδέρφω και θα κάτσω έτσι; Ειδικά αν το αφεντικό μου δεν με στηρίξει; Πού τα έχεις δει αυτά γραμμένα;
Εξαρτάται τι επαγγελματική εμπειρία έχεις. Υπάρχουν κάποιες εργασίες που ο υπάλληλος γίνεται εξ αντικειμένου κυματοθραύστης. Αλλά ψιλοβαριέμαι τώρα αυτή τη συζήτηση. Δεν βλέπω το νόημα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Μάιος 2022, 00:49

ST48410 έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:47
Cecily Anne έγραψε:
ST48410 έγραψε:

Εξαρτάται τι επαγγελματική εμπειρία έχεις. Υπάρχουν κάποιες εργασίες που ο υπάλληλος γίνεται εξ αντικειμένου κυματοθραύστης. Αλλά ψιλοβαριέμαι τώρα αυτή τη συζήτηση. Δεν βλέπω το νόημα.
Kι εγώ τη βαριέμαι και για να μην στα πολυλογώ και χάνουμε χρόνο, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω στον πελάτη καινούρια μασέλα (και βιδωτά άμα γουστάρει). Στις δουλειές να μάθουν να σέβονται αυτούς που τους σέβονται. Έχουμε γίνει ένα κωλοχανείο σαν κράτος, γιατί κανείς δε σέβεται κανένα. Με ποιό δικαίωμα σε επαγγελματική συνδιαλλαγή θα σχολιάσει ο άλλος τη σεξουαλικότητά μου;

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Μάιος 2022, 00:51

hellegennes έγραψε:
Σε τι διαφωνείς; Ότι οι πρώτοι είναι καλύτεροι από τους δεύτερους; Ότι είναι πιο δημοφιλείς;
Στο ότι αν βάλεις σαν κριτήριο τη δημοφιλία χωρίς να ορίσεις τα πλαίσια (είδος, χώρος) τότε θα καταλήξεις να συμπεράνεις (όχι εσύ βέβαια, αλλά υπάρχουν άλλοι που το κάνουν) ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι καλύτερος από το Μότσαρτ.

Εσύ ξέρεις τα πλαίσια ή τα διαισθάνεσαι, η παραπάνω διατύπωση όμως από μόνη της, είναι προβληματική όσο δεν πάει.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 17 Μάιος 2022, 00:52

Cecily Anne έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:46

Εμένα πάλι ως κοινό της ΕΡΤ με απασχολεί ιδιαίτερα που δεν αποδοκιμάζει τα κακώς κείμενα στα προϊόντα της, διότι ταΐζεται από μένα.
ας απαντήσει και η ΕΡΤ μέσω twitter και ας υπερσπίστει τον Καπουτζίδη. Την ώρα που βλέπω το διαγωνισμό δεν θέλω να ακούω για αδερφές και προισταμένες. Όπως και στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ δεν με νοιάζει αν κάποιος στο twitter είπε τον Σωτηρακόπουλο γκαζμά ή άμπαλο.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Μάιος 2022, 00:52

ST48410 έγραψε:
17 Μάιος 2022, 00:51
hellegennes έγραψε:
Στο ότι αν βάλεις σαν κριτήριο τη δημοφιλία χωρίς να ορίσεις τα πλαίσια (είδος, χώρος) τότε θα καταλήξεις να συμπεράνεις (όχι εσύ βέβαια, αλλά υπάρχουν άλλοι που το κάνουν) ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι καλύτερος από το Μότσαρτ.

Εσύ ξέρεις τα πλαίσια ή τα διαισθάνεσαι, η παραπάνω διατύπωση όμως από μόνη της, είναι προβληματική όσο δεν πάει.
Ο Μάικλ Τζάκσον στον τομέα του είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ενώ ο Μότσαρτ ένας από τους καλούς, όχι ο καλύτερος όμως στον τομέα του. :102: Και οι δύο εξίσου καλοί στη δουλειά τους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών