Σοβαρά τώρα, πως ειναι δυνατό να υπάρχει κόσμος που να μη γουστάρει τις αναρτήσεις του Γαρουφαήλ;
Εγώ, αν τουλάχιστο μια φορά την ήμερα δεν μπω να τις ξεψαχνίσω, νιώθω σα να εχω στερήσει το αλατοπίπερο απ τη ζωή μου

Άσε που για κάτι νήματα σαν και αυτό.....τι λέω.....για τη συντριπτική πλειοψηφία των νημάτων και χρηστών

ο Κρανιδιώτιος Λόγος έρχεται ταμάμ για την ποιότητα και των νημάτων ....και των χρηστών

Συν ότι εμένα ο Φαηλος, πολλάκις με έχει βοηθήσει, όταν βρίσκομαι αντιμέτωπος με αυτούς τους χρήστες σε νήματα όχι μόνο της εσωτερικής πολιτικής, αλλά ακομα και σε νήματα σαν αυτό του Ντέιβιντ Λιντς

Και αν οι γνωστοί χρήστες έμπαιναν να σχολιάσουν και στα ''άλλα'' μου νήματα .....σαν αυτά του στίβου ή του Αργύρη Ζήλου π.χ.....μια χαρά θα έκανε δουλίτσα και κει ο Φαηλαρος

Σοβαρά τώρα, είσαστε στερημένοι όσοι δεν μπορείτε να κατανοήσετε το πολλαπλό επίπεδο αναγνώσεων και τη φινέτσα του χιούμορ του Φαηλαρου

***Ευκαιρίας δοθείσης και μια και το νήμα ειναι εν μέρει και για το Standup Comedy.... πολύ καλό το άρθρο που μου πρότεινες για τις ''εβραϊκές Άλπεις''.....υπάρχει μάλιστα διαθέσιμο και ολόκληρο το σχετικό ντοκιμαντέρ (που δεν υπάρχει στο άρθρο) το οποίο και πήρε την σειρά του για θέαση