Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 26 Ιαν 2025, 06:50

Beria έγραψε:
25 Ιαν 2025, 20:11
georgebi έγραψε:
25 Ιαν 2025, 15:36
Εικόνα

:g030::g030::g030:
Σοβαρά τώρα, βρίσκεις πετυχημένες τις αναρτήσεις του Γαρουφαήλ;
Σοβαρά τώρα, πως ειναι δυνατό να υπάρχει κόσμος που να μη γουστάρει τις αναρτήσεις του Γαρουφαήλ;
Εγώ, αν τουλάχιστο μια φορά την ήμερα δεν μπω να τις ξεψαχνίσω, νιώθω σα να εχω στερήσει το αλατοπίπερο απ τη ζωή μου :102:

Άσε που για κάτι νήματα σαν και αυτό.....τι λέω.....για τη συντριπτική πλειοψηφία των νημάτων και χρηστών :102:

ο Κρανιδιώτιος Λόγος έρχεται ταμάμ για την ποιότητα και των νημάτων ....και των χρηστών :g030:

Συν ότι εμένα ο Φαηλος, πολλάκις με έχει βοηθήσει, όταν βρίσκομαι αντιμέτωπος με αυτούς τους χρήστες σε νήματα όχι μόνο της εσωτερικής πολιτικής, αλλά ακομα και σε νήματα σαν αυτό του Ντέιβιντ Λιντς :roll:

Και αν οι γνωστοί χρήστες έμπαιναν να σχολιάσουν και στα ''άλλα'' μου νήματα .....σαν αυτά του στίβου ή του Αργύρη Ζήλου π.χ.....μια χαρά θα έκανε δουλίτσα και κει ο Φαηλαρος :smt023

Σοβαρά τώρα, είσαστε στερημένοι όσοι δεν μπορείτε να κατανοήσετε το πολλαπλό επίπεδο αναγνώσεων και τη φινέτσα του χιούμορ του Φαηλαρου
:romance-hearteyes:
Εικόνα

***Ευκαιρίας δοθείσης και μια και το νήμα ειναι εν μέρει και για το Standup Comedy.... πολύ καλό το άρθρο που μου πρότεινες για τις ''εβραϊκές Άλπεις''.....υπάρχει μάλιστα διαθέσιμο και ολόκληρο το σχετικό ντοκιμαντέρ (που δεν υπάρχει στο άρθρο) το οποίο και πήρε την σειρά του για θέαση :smt023

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 26 Ιαν 2025, 09:47

Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιαν 2025, 04:50
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
26 Ιαν 2025, 04:38
Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιαν 2025, 03:08
Αυτή τη στιγμή οι μονοι standup κωδικοί ου έχω δει να έχουν κάποιο ταλέντο είναι ο Μαθιουδακης, ο Αντζαρακης και λίγο ο Φισφης Όσους αλλού ςμε έχουν κουβαλήσει φίλοι από Αθήνα να δω ήταν για γιαούρτια και θα πάει χαραμι το γιαουρτάκι
Ειδικά κάτι ναυάγια όπως τιτκοβ, κατσαρινη είναι να απορείς πως γίνεται να μην έχουν επαφή με το ότι πρέπει να αλλάξουν δουλειά
Εμ, άρα αφού είναι ατάλαντοι όπως οι γυναικες, ,για να μην καλέσουν κάποια γυναίκα, είναι μισογυνηδες. Ευχαριστούμε για τη δικαίωση. :102:
Είπαμε, εισια τέρμα ηλιθιος και δεν ξανακάνω τον κόπο να μιλήσω σοβαρά σε εσένα
Δεν υπάρχει λογος
Γιατι εδώ έρχεσαι μόνο για να βρίζεις, μάλλον θα το έχεις δει ως κάποιου είδους ψυχοθεραπείας, σαν κάτι τύπου που ουρλιάζουν σε κουτιά. :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 26 Ιαν 2025, 09:55

Άλλη μια νίκη της woke κουλτούρας στην εποχή του Τράμπα. Θα στάξετε πατριάρχες :smt038

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Ιαν 2025, 12:00

Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιαν 2025, 02:47
Από ότι διαβάζω και έχω κλαίει στο γέλιο είναι ότι έχασαν την δουλειά τους 50 άτομα και πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα για πάνω από 5000 εισιτήρια ππυ είχαν πουληθεί
Όλα αυτά γιατί κάτι αταλαντες καργες κλάπηκαν στα μίντια
Και γαμω τα αυτοτρομπονιασματα των αριστερών
Καλή φάση. Ειδικά το "50 άτομα" που προφανώς δεν είναι πλούσιοι και έχασαν την δουλειά τους.

Εγώ ειλικρινά θα τους έκανα μήνυση ή θα τις έκανα δημόσια ρεντίκολο και θα ζητούσα να πληρώσουν τα ημερομίσθια που έχασα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Ιαν 2025, 12:01

Jimmy81 έγραψε:
26 Ιαν 2025, 09:55
Άλλη μια νίκη της woke κουλτούρας στην εποχή του Τράμπα. Θα στάξετε πατριάρχες :smt038
Μεγάλη νίκη να μην πληρωθούν 50 άτομα γιατί κάποιες δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι αυτή η δουλειά δεν κάνει γι' αυτές.

Εσύ θα γούσταρες να χάσεις τον μισθό σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 26 Ιαν 2025, 12:24

hellegennes έγραψε:
26 Ιαν 2025, 12:01
Jimmy81 έγραψε:
26 Ιαν 2025, 09:55
Μεγάλη νίκη να μην πληρωθούν 50 άτομα γιατί κάποιες δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι αυτή η δουλειά δεν κάνει γι' αυτές.

Εσύ θα γούσταρες να χάσεις τον μισθό σου;
- Εγώ μίλησα για νίκη της συγκεκριμένης κουλτούρας και ιδεολογίας, δεν είπα ότι είναι ωραίο να χάνουν τον μισθό τους οποιοιδήποτε. Θα βγάλουν μισθό σε μελλοντική παράσταση. Τα θέατρα δεν χάνονται και συνεχώς δημιουργούνται νέες παραστάσεις.

- Πού το ξέρεις ότι η δουλειά δεν κάνει για αυτές;

- Οι κωμικοί που οργάνωσαν το show ζήτησαν συγγνώμη για την κακή διαχείριση και σχεδιασμό των παραστάσεων.
https://www.news247.gr/politismos/pes-t ... tidraseis/

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Ιαν 2025, 12:32

Jimmy81 έγραψε:
26 Ιαν 2025, 12:24
Εγώ μίλησα για νίκη της συγκεκριμένης κουλτούρας και ιδεολογίας, δεν είπα ότι είναι ωραίο να χάνουν τον μισθό τους οποιοιδήποτε. Θα βγάλουν μισθό σε μελλοντική παράσταση.
Α, εντάξει μωρέ, ας πεινάσουν 10 μέρες, θα βγάλουν άλλα λεφτά αργότερα.

Jimmy81 έγραψε:
Γιατί αν έκανε θα πήγαινε ο κόσμος να τις δει και δεν θα έκλαιγαν στα σόσιαλ ότι δεν τις καλούν σε παραστάσεις άλλων.
Jimmy81 έγραψε:
- Οι κωμικοί που οργάνωσαν το show ζήτησαν συγγνώμη για την κακή διαχείριση και σχεδιασμό των παραστάσεων.
Ε, ναι; Τι θα έκαναν; Τι λέει αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 26 Ιαν 2025, 12:41

hellegennes έγραψε:
26 Ιαν 2025, 12:00
Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιαν 2025, 02:47
Από ότι διαβάζω και έχω κλαίει στο γέλιο είναι ότι έχασαν την δουλειά τους 50 άτομα και πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα για πάνω από 5000 εισιτήρια ππυ είχαν πουληθεί
Όλα αυτά γιατί κάτι αταλαντες καργες κλάπηκαν στα μίντια
Και γαμω τα αυτοτρομπονιασματα των αριστερών
Καλή φάση. Ειδικά το "50 άτομα" που προφανώς δεν είναι πλούσιοι και έχασαν την δουλειά τους.

Εγώ ειλικρινά θα τους έκανα μήνυση ή θα τις έκανα δημόσια ρεντίκολο και θα ζητούσα να πληρώσουν τα ημερομίσθια που έχασα.
Ναι ήταν πολύ καλό αυτιτρομπονιασμα

Πως αυτοπετσοκοφτηκαν ετσι;

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 26 Ιαν 2025, 12:42

Απίστευτη ξεφτίλα, βάλτε και στις 11αδες γυναίκες, γιατί να είναι μόνο άνδρες ;

Δεν είναι δικαιολογία επειδή δεν πατάει κανείς στο γυναικείο πρωτάθλημα 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 26 Ιαν 2025, 12:43

enterprise-psi έγραψε:
26 Ιαν 2025, 12:42
Απίστευτη ξεφτίλα, βάλτε και στις 11αδες γυναίκες, γιατί να είναι μόνο άνδρες ;

Δεν είναι δικαιολογία επειδή δεν πατάει κανείς στο γυναικείο πρωτάθλημα 😁
:goodpost:

Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί των αριστερών
Γουστάρουν να πληρώνουν αταλαντες γιατί απλώς έχουν μουνι

Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 26 Ιαν 2025, 12:57

hellegennes έγραψε:
26 Ιαν 2025, 12:32
Jimmy81 έγραψε:
Εγώ μίλησα για νίκη της συγκεκριμένης κουλτούρας και ιδεολογίας, δεν είπα ότι είναι ωραίο να χάνουν τον μισθό τους οποιοιδήποτε. Θα βγάλουν μισθό σε μελλοντική παράσταση.

Jimmy81 έγραψε:
Γιατί αν έκανε θα πήγαινε ο κόσμος να τις δει και δεν θα έκλαιγαν στα σόσιαλ ότι δεν τις καλούν σε παραστάσεις άλλων.
Jimmy81 έγραψε:
-Δεν είπαμε να πεινάσουν, αλλά όταν ένα project είναι εξαρχής κακοσχεδιασμένο μοιραία έχει και συνέπειες. Και δεν ξέρουμε με τι άλλο ασχολείται ο καθένας ή τι άλλα εισοδήματα έχει.

-Δεν ξέρω πόσος κόσμος παρακολουθεί τις συγκεκριμένες γυναίκες και πόσο πετυχημένες είναι στον τομέα τους. Φαντάζομαι ούτε εσύ. Η διαμαρτυρία τους έγινε διότι έχουν την πεποίθηση ότι το θέμα έχει έμφυλες διαστάσεις, όχι απλά επειδή δεν τις κάλεσαν τις συγκεκριμένες.

-Αν οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη και παραδέχθηκαν τα θεμελιώδη, οργανωτικά λάθη τους σημαίνει ότι τελικά συμφωνούν με τη διαμαρτυρία των γυναικών αυτών. Τι παραπάνω να πούμε εμείς λοιπόν;

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 26 Ιαν 2025, 13:05

Jimmy81 έγραψε:
26 Ιαν 2025, 12:57
hellegennes έγραψε:
Jimmy81 έγραψε:

Jimmy81 έγραψε:
Jimmy81 έγραψε:
-Δεν είπαμε να πεινάσουν, αλλά όταν ένα project είναι εξαρχής κακοσχεδιασμένο μοιραία έχει και συνέπειες. Και δεν ξέρουμε με τι άλλο ασχολείται ο καθένας ή τι άλλα εισοδήματα έχει.

-Δεν ξέρω πόσος κόσμος παρακολουθεί τις συγκεκριμένες γυναίκες και πόσο πετυχημένες είναι στον τομέα τους. Φαντάζομαι ούτε εσύ. Η διαμαρτυρία τους έγινε διότι έχουν την πεποίθηση ότι το θέμα έχει έμφυλες διαστάσεις, όχι απλά επειδή δεν τις κάλεσαν τις συγκεκριμένες.

-Αν οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη και παραδέχθηκαν τα θεμελιώδη, οργανωτικά λάθη τους σημαίνει ότι τελικά συμφωνούν με τη διαμαρτυρία των γυναικών αυτών. Τι παραπάνω να πούμε εμείς λοιπόν;
Αν η παράσταση γινόταν θα πήγαινε να τη δει κοσμος;

Αν οι τυρομουνες κάνουν δική τους παράσταση, θα πατήσει κοσμος;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Ιαν 2025, 13:07

Jimmy81 έγραψε:
Πολύ εύκολο να κάνεις υποθέσεις με το εισόδημα των άλλων και να λες "έλα, μωρέ, θα βρουν κάτι άλλο, δεν θα χαθούν".

Ντροπή. Κατάπτυστες οι μαλακισμένες.
Jimmy81 έγραψε:
Αν ήταν επιτυχημένες, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα είχαν ασχοληθεί καθόλου. Υπάρχουν επιτυχημένες γυναίκες κωμικοί και καμμιά απ' αυτές δεν ασχολήθηκε γιατί δεν έχουν πρόβλημα να βρούνε δουλειά, αφού ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ δεν είναι "έμφυλο" πρόβλημα. Το πρόβλημα γι' αυτές είναι ότι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ που να ταιριάζει στην εποχή και στην κουλτούρα που βρίσκονται.
Jimmy81 έγραψε:
Δεν σημαίνει ότι συμφώνησαν, σημαίνει ότι ένιωσαν πίεση να ζητήσουν συγγνώμη, το οποίο επίσης είναι ενάντια στην ελευθερία του λόγου, πράγμα για το οποίο παλεύει εδώ και χρόνια το αμερικανικό δημοκρατικό κόμμα και κοπιάρουν ανεγκέφαλοι και στην Ευρώπη.

Συγχαρητήρια που χαίρεσαι με την λογοκρισία, διότι περί αυτού πρόκειται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 26 Ιαν 2025, 13:07

Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιαν 2025, 13:05
Jimmy81 έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Αν η παράσταση γινόταν θα πήγαινε να τη δει κοσμος;

Αν οι τυρομουνες κάνουν δική τους παράσταση, θα πατήσει κοσμος;
Δεν γνωρίζω αγαπητέ μισογύνη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών