Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιουν 2024, 15:17

Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:51
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:47
vantono έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:31

Αυτό είναι τεράστια μάστιγα, ισχύει. Πουστάρας που παρκάρει σε ράμπα, να θες να τον καταγγείλλεις και να σε λένε ρουφιάνο.
Σε λίγο και μάρτυρας σε δολοφονία να πας στο δικαστήριο για κατάθεση, θα σε λένε ρουφιάνο.

Υπάρχει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση.
Αν έχεις βγάλει τον σκύλο βόλτα (για να είμαστε και στο θέμα) , μαζεύεις την κουράδα από το πεζοδρόμιο και την εναποθέτεις στο πόμολο της πόρτας του οδηγού.

Το έχει κάνει ένας φίλος μου από το χωριό.
Απλά τύπε μου πες του να μην το κάνει σε αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια υψηλού κυβισμού. Ειδικά αν είναι λίγο χοντρούλης για να τρέξει. Γιατί μετά τον βλέπω το φίλο σου από το χωριό αφισοκολλημενο σε στύλο φωτισμού ως πρωταγωνιστή σε κοινωνική εκδήλωση.
Ο,τι έκανα εγώ πάντως το έκανα σε υψηλοκυβισμικό όχημα, και με ένα σωρό μάρτυρες τριγύρω. Φιμε τζάμια δεν πρόσεξα.
Ακόμα ζωντανός είμαι πάντως. Αν ο κάτοχος του οχήματος θέλει να με "παύσει από τη ζωή", τον περιμένω.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Ιουν 2024, 15:18

Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Ιουν 2024, 15:14
Isildur έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:52
Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:48

Κάνε μου μια χάρη. Πάρε τηλέφωνο το 100 να έρθει να γράψει για παράνομη στάθμευση να δω αν θα έρθει και σε πόση ώρα;

Και μη μου πεις για την τροχαία Αττικής. Εκεί δεν πρόκειται καν να σηκώσουν τα τηλέφωνα. Θα χτυπάει μέχρι να βαρεθείς.
ΟΚ, θα πάρω και θα σ' ενημερώσω. Για Αττική φυσικά και δεν θα σου πω, μού πέφτει πολύ μακριά.
:smt023

Απλά μην χαθείς όταν συνειδητοποιήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
ΟΚ, αλλά καταλαβαίνεις ελπίζω πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει γραμμή καταγγελίας. Ή ότι χρειάζεται να γίνουν πολλές νέες, μια για σκουπίδια, μια για παρκάρισμα, μια για κατοικίδια κλπ. Γραμμή υπάρχει, και ακριβώς αυτό σχολίασα. Το αν δουλεύει σωστά ή όχι, είναι άλλο θέμα.

Παρεμπιπτόντως, για παρκάρισμα όντως δεν έχω πάρει, όχι πρόσφατα δηλαδή (μια φορά μόνο πριν δεκαετίες, σε βραδινή μου έξοδο, και ήταν λίγο... ιδιαίτερη περίπτωση ειδικά στο πώς εξελίχθηκε). Αλλά για σοβαρό θέμα που πήρα πριν κάποιους μήνες, η ανταπόκριση ήταν άμεση. Ήταν σοβαρό όμως, σίγουρα μετράει κι αυτό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 03 Ιουν 2024, 15:19

Unique έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:20
Και σε αυτό το πρόβλημα δεν είναι θέμα Μητσοτάκη η ζαίων η κάποιου άλλου. Ο μαλάκας είναι μαλάκας.
Ο Παττακός είχε δώσει εντολή στην αστυνομία όταν βλέπουν κάποιον να πετάει τη γόπα από το τσιγάρο να τον σταματάνε και να τον υποχρεώνουν να την μαζέψει.Μερικές φορές το έκανε και ο ίδιος κυκλοφορώντας με το αυτοκίνητό του στην Αθήνα και την άλλη μέρα ήταν είδηση στις εφημερίδες ότι υποχρέωσε κάποιον να μαζέψει τη γόπα που πέταξε. :lol:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιουν 2024, 15:20

Unique έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:54
Αυτές οι εξισώσεις παιδιών με σκυλιών είναι το αποκορύφωμα της σκυλολαγνείας.
Εμμναι σωστό, αλλά σορι, όπως κάποιοι έχουν δικαίωμα να ενοχλούνται από τα σκυλιά, έχω νομίζω κι εγώ το δικαίωμα να ενοχλούμαι από τα παιδιά, όταν πχ τρώω το φαγητό μου και ακούω ένα σκασμό ακατάπαυστες τσιριδες από πιτσιρίκια τριγύρω με ευθύνη των ηλίθιων γονιών τους που δεν μπορούν να τα μαζέψουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Ιουν 2024, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Ιουν 2024, 15:21

πατησιωτης έγραψε:
03 Ιουν 2024, 15:19
Unique έγραψε:
Και σε αυτό το πρόβλημα δεν είναι θέμα Μητσοτάκη η ζαίων η κάποιου άλλου. Ο μαλάκας είναι μαλάκας.
Ο Παττακός είχε δώσει εντολή στην αστυνομία όταν βλέπουν κάποιον να πετάει τη γόπα από το τσιγάρο να τον σταματάνε και να τον υποχρεώνουν να την μαζέψει.Μερικές φορές το έκανε και ο ίδιος κυκλοφορώντας με το αυτοκίνητό του στην Αθήνα και την άλλη μέρα ήταν είδηση στις εφημερίδες ότι υποχρέωσε κάποιον να μαζέψει τη γόπα που πέταξε. :lol:
Κι ο Μπέος έκανε κάποια αντίστοιχα στον Βόλο.

Χμμμμ...

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 03 Ιουν 2024, 15:22

Εμπεδοκλής έγραψε:
Isildur έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:42
Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:35

Που να τον καταγγείλεις; Υπάρχει γραμμή καταγγελίας για ράμπες;
Γιατί, πρέπει να υπάρχει χωριστή γραμμή για κάθε τύπο καταγγελίας; Το 100 δεν κάνει;
Κάνε μου μια χάρη. Πάρε τηλέφωνο το 100 να έρθει να γράψει για παράνομη στάθμευση να δω αν θα έρθει και σε πόση ώρα;

Και μη μου πεις για την τροχαία Αττικής. Εκεί δεν πρόκειται καν να σηκώσουν τα τηλέφωνα. Θα χτυπάει μέχρι να βαρεθείς.
Με κάνα 10αρι παίρνεις καμία 50αρια αυτοκόλλητα "παρκάρω πάνω σε μπάρες, είμαι μαλάκας". Πάρε και έχε καβάτζα 2-3 στο αμάξι. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γλιστρήσεις και να βρεθεί το χέρι σου με το αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ του άλλου. :102:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 03 Ιουν 2024, 15:22

stergiosbik έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:08
Το λάθος είναι ότι ο νεοελ γιδαρης δεν έτρωγε μια στο κεφάλι με κανένα καδρονι για κάθε μαλακια που έκανε.
Ασυδοσία δλδ.
Εμείς θέλουμε βουρδουλα,δεν μπορούμε με την δημοκρατία.
Γίνεται κατάχρησή της.
:+1:

Τα έχω πει 100 φορές αλλά άλλοι λένε 'καλά χουντικός είσαι' άλλοι 'είναι στα γονίδια' κλπ γύρω γύρω όλοι στην μέση ο Μανώλης.

Ο Έλληνας είναι φουλ εκπαιδεύσιμος, έχει αυτό το μεγάλο θετικό. Εκπαιδευτή δεν έχουμε!

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 03 Ιουν 2024, 15:25

Unique έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:21
Απλά έχει περάσει στην κοινωνία αυτή η μαλακία να μή σε πούνε ρουφιάνο αν καταγγείλεις κάτι
Από το σχοελίο εκπαιδεύονται οι νεοέλληνες να λειτουργούν έτσι, μην καταγγείλεις τον καραγκιόζη γιατί θα είσαι καρφί. Ωραίο κόλπο επινόησαν τα αλητάκια για να την γλιτώνουν.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 03 Ιουν 2024, 15:25

vantono έγραψε:
03 Ιουν 2024, 15:20
Unique έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:54
Αυτές οι εξισώσεις παιδιών με σκυλιών είναι το αποκορύφωμα της σκυλολαγνείας.
Εμμναι σωστό, αλλά σορι, όπως κάποιοι έχουν δικαίωμα να ενοχλούνται από τα σκυλιά, έχω νομίζω κι εγώ το δικαίωμα να ενοχλούμαι από τα παιδ...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 03 Ιουν 2024, 15:27

foscilis έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:23
Unique έγραψε:
03 Ιουν 2024, 13:34
Κατά τη γνώμη μου στο "και τα παιδιά" θα έπρεπε να εμφανίζεται ενα σμήνος από 5 drones, το 1 να σου έριχνε taser για να σωριαστείς και τα άλλα 4 να σε έκαιγαν αργά με μικρά φλογοβολάκια, ξεκινώντας από τα μάτια.

Υπόψη, τεχνολογικά δεν απέχουμε πάνω από 20 χρόνια εβδομάδες από κάτι τέτοιο.
Fixed.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 03 Ιουν 2024, 15:30

Εμένα μου όρμησε ένα αδέσποτο πάντως σήμερα και ήταν υπό επίβλεψη (από τα άτομα που φροντίζουν τα αδέσποτα).
Δάγκωσε την ζακέτα και συνέχιζε να γαβγίζει και να με κυνηγάει ώσπου το μάζεψε η επιβλέπουσα. Μεγάλη τρομάρα. :-?
Κατά τα άλλα η μικροπαραβατικότητα διορθώνεται με πρόστιμα. Αλλά δεν έχουμε αστυφύλακες για αυτά, έχουμε;
Το ανέφερα στον Δήμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 03 Ιουν 2024, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Ιουν 2024, 15:30

GoBzi έγραψε:
03 Ιουν 2024, 15:22
Εμπεδοκλής έγραψε:
Isildur έγραψε:

Γιατί, πρέπει να υπάρχει χωριστή γραμμή για κάθε τύπο καταγγελίας; Το 100 δεν κάνει;

Με κάνα 10αρι παίρνεις καμία 50αρια αυτοκόλλητα "παρκάρω πάνω σε μπάρες, είμαι μαλάκας". Πάρε και έχε καβάτζα 2-3 στο αμάξι. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γλιστρήσεις και να βρεθεί το χέρι σου με το αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ του άλλου. :102:
Παίζει και κάτι άλλο εδώ και καιρό, το upgrade του κλασικού "σηκώματος γυαλοκαθαριστήρων". Τουλάχιστον εδώ γύρω στην περιοχή που δουλεύω το κάνουν πολύ: σε πρώτη φάση σηκώνουν τους γυαλοκαθαριστήρες και περνάνε πάνω τους διάφορα (πλαστικά μπουκάλια ή κουτάκια αναψυκτικών, πακέτα από τσιγάρα, χαρτόκουτα από γάλατα κλπ). Όσο περνάει η ώρα (ή οι μέρες, ανάλογα), όλο και κάποιος περαστικός προσθέτει και κάτι νέο. Έχω δει αυτοκίνητο που έκλεινε κατά το ήμισυ είσοδο αλάνας (και φυσικά πάνω στο πεζοδρόμιο), να έχει καταντήσει χριστουγεννιάτικο δέντρο μετά από 2-3 μέρες. Σακούλες σκουπιδιών και μπουκάλια πάνω στο καπό, στον ουρανό... όπου υπήρχε επίπεδο. :lol:

Άβαταρ μέλους
Allah
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 03 Ιουν 2024, 15:31

πατησιωτης έγραψε:
03 Ιουν 2024, 15:19
Unique έγραψε:
Και όχι μόνο αυτό, αλλά καρπάζωνε κιόλας.

Και, δυστυχώς, μετά λύπης διαπιστώνω ότι αυτό χρειάζεται ο σβέρκος (και ο κώλος) του μέσου Έλληνα: Έναν Παττακό. Θα προτιμούσα να μην είναι έτσι τα πράγματα, αλλά είναι.

Άβαταρ μέλους
Allah
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 03 Ιουν 2024, 15:32

GoBzi έγραψε:
03 Ιουν 2024, 15:22
Εμπεδοκλής έγραψε:
Isildur έγραψε:

Όχι στο παρμπρίζ, στο καπό. Κατά την αφαίρεση να πάρει και λίγη μπογιά μαζί.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών