Περιμένω παραπάνω πληροφορίες...οχι για τα κάρα όμως

Μόνο που λέει στο τέλος ότι ΑΝ διαβάσει κάποιος με ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλό φτάνει και περισσεύει για να αντιληφθείς τι σημαίνει "κλειστώ " ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μια μυαλό για κάποιους και πόσο κάποιοι άλλοι υποτίθεται ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ πιστεύουν ότι εχου την ικανότητα ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να ερμηνεύουν τα πνευματικά...AlienWay έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 01:28Διάβασε...Nantia114 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:53Τι σχέση ο Χριστιανισμος με το αρχικό κίνημα του φεμινισμού που το μόνο που ήθελε είναι να έχει η γυναίκα ίσα δικαιώματα ΜΟΝΟ απέναντι στο νόμο ..
Το σημερινό κίνημα δεν έχει κάνα σχέση με το φεμινισμο.
Έχει με την μετάλλαξη της γυναικείας φύση, γεμάτη με αρσενική ενέργεια.
Το σημερινό κίνημα του φεμινοναζισμου έχει χάσει την θηλυκότητα του.
Τώρα πως μπορούμε να μιλάμε για απαξίωση της γυναίκας από τον Χριστιανισμό εφόσον εινα η μοναδική θρησκεία που έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο μέρος στο πρόσωπο της Παναγίας μας !
Γνωρίζεται κάποια άλλη θρησκεία που να υμνεί μια Γυναίκα;
Το πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου (Απόκρυφο)
Τελευταία γράφουν τέτοια άρθρα, π.χ. ότι ο κομμουνιστής δε γίνεται να τρώει κρέας, ή ότι οι φεμινίστριες δε γίνεται να είναι χριστιανές.Nantia114 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:22Μόνο που λέει στο τέλος ότι ΑΝ διαβάσει κάποιος με ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλό φτάνει και περισσεύει για να αντιληφθείς τι σημαίνει "κλειστώ " ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μια μυαλό για κάποιους και πόσο κάποιοι άλλοι υποτίθεται ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ πιστεύουν ότι εχου την ικανότητα ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να ερμηνεύουν τα πνευματικά...AlienWay έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 01:28Διάβασε...Nantia114 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:53Τι σχέση ο Χριστιανισμος με το αρχικό κίνημα του φεμινισμού που το μόνο που ήθελε είναι να έχει η γυναίκα ίσα δικαιώματα ΜΟΝΟ απέναντι στο νόμο ..
Τώρα πως μπορούμε να μιλάμε για απαξίωση της γυναίκας από τον Χριστιανισμό εφόσον εινα η μοναδική θρησκεία που έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο μέρος στο πρόσωπο της Παναγίας μας !
Το πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου (Απόκρυφο)
Αφήστε και κάτι ωστ ένα μην θεωρείται τημ ύπαρξη σας τόσο τέλεια για να φτα ει να χαρακτηρίζει όλους εμάς ανόητους...
Αν η δική μου ανοησία μου προσφέρει γαλήνη και ηρεμία αλήθεια εσένα τον εξυπνο τι σε ενοχλεί;
Μηπως δεν την έχεις εσύ και ψάχνεις να την βρεις ταραζοντας την δική μου ;
Η εποχή της ταμπέλες προς υποτίμηση του άλλου έχει περάσει εδώ και χρόνια
Μόνον οι χαζοί δάσκαλοι έχουν δασκαλίστικο ύφος.AlienWay έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:37Τελευταία γράφουν τέτοια άρθρα, π.χ. ότι ο κομμουνιστής δε γίνεται να τρώει κρέας, ή ότι οι φεμινίστριες δε γίνεται να είναι χριστιανές.Nantia114 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:22Μόνο που λέει στο τέλος ότι ΑΝ διαβάσει κάποιος με ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλό φτάνει και περισσεύει για να αντιληφθείς τι σημαίνει "κλειστώ " ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μια μυαλό για κάποιους και πόσο κάποιοι άλλοι υποτίθεται ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ πιστεύουν ότι εχου την ικανότητα ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να ερμηνεύουν τα πνευματικά...
Αφήστε και κάτι ωστ ένα μην θεωρείται τημ ύπαρξη σας τόσο τέλεια για να φτα ει να χαρακτηρίζει όλους εμάς ανόητους...
Αν η δική μου ανοησία μου προσφέρει γαλήνη και ηρεμία αλήθεια εσένα τον εξυπνο τι σε ενοχλεί;
Δε ξέρω πού το πάνε αλλά μου τη σπάει το δασκαλίστικο ύφος.
Ενώ με μια μικρή ανταλλαγή θα ήταν μια χαρά χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις, δηλαδή ότι ο κομμουνιστής δεν γίνεται να είναι χριστιανός και η φεμινίστρια δεν γίνεται να τρώει κρέας.
I see what you did there
AlienWay έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:37Τελευταία γράφουν τέτοια άρθρα, π.χ. ότι ο κομμουνιστής δε γίνεται να τρώει κρέας, ή ότι οι φεμινίστριες δε γίνεται να είναι χριστιανές.Nantia114 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:22Μόνο που λέει στο τέλος ότι ΑΝ διαβάσει κάποιος με ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλό φτάνει και περισσεύει για να αντιληφθείς τι σημαίνει "κλειστώ " ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μια μυαλό για κάποιους και πόσο κάποιοι άλλοι υποτίθεται ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ πιστεύουν ότι εχου την ικανότητα ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να ερμηνεύουν τα πνευματικά...
δεν αντιπαθω μονο το χτιστιανισμο, αλλα ολες τις θρησκειες, και οποιοδηποτε αλλο κοινωνικο κατασκευασμα περιοριζει τις ανθρωπινες ελευθεριες.Nantia114 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 02:41Το ότι η δική σας εμπάθεια για τον Χριστιανισμό δεν είναι επιχείρημα ότι τώρα σας έπιασε ο πόνος για τις γυναίκεςΑσέβαστος έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 17:45το οτι ολες οι αλλες θρησκειες εχουν χεσμενες τις γυναικες, δεν ειναι επιχειρημα εναντια στο οτι και ο χριστιανισμος τις εχει επισης χεσμενες.Nantia114 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:53Τι σχέση ο Χριστιανισμος με το αρχικό κίνημα του φεμινισμού που το μόνο που ήθελε είναι να έχει η γυναίκα ίσα δικαιώματα ΜΟΝΟ απέναντι στο νόμο ..
Οι ανθρώπινες ελευθερίες σήμερα, εξαρτώνται από την πολιτική και όχι την θρησκεία. Βασικό.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 12:15δεν αντιπαθω μονο το χτιστιανισμο, αλλα ολες τις θρησκειες, και οποιοδηποτε αλλο κοινωνικο κατασκευασμα περιοριζει τις ανθρωπινες ελευθεριες.
AlienWay έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:37Τελευταία γράφουν τέτοια άρθρα, π.χ. ότι ο κομμουνιστής δε γίνεται να τρώει κρέας, ή ότι οι φεμινίστριες δε γίνεται να είναι χριστιανές.Nantia114 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:22
Μόνο που λέει στο τέλος ότι ΑΝ διαβάσει κάποιος με ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλό φτάνει και περισσεύει για να αντιληφθείς τι σημαίνει "κλειστώ " ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μια μυαλό για κάποιους και πόσο κάποιοι άλλοι υποτίθεται ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ πιστεύουν ότι εχου την ικανότητα ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να ερμηνεύουν τα πνευματικά...
Ποιά ελευθερία περιορίζει ο Χριστιανισμός;Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 12:15δεν αντιπαθω μονο το χτιστιανισμο, αλλα ολες τις θρησκειες, και οποιοδηποτε αλλο κοινωνικο κατασκευασμα περιοριζει τις ανθρωπινες ελευθεριες.
Αν ανοίξουμε καμία φορα νήμα " Υμνούν οι Βουδδιστες/Ινδουϊστες/ Ταοιστες/ Σιντοιστες/ Σαμανιστες/Παγανιστες/ Γνωστικοί/Αφρικανιστες την Γυναίκα;", το συζητάμε. Δεν είναι του παρόντος.