Μπορεί μια φεμινίστρια να είναι χριστιανή; Χμμμμμ......μάλλον οχι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπορεί μια φεμινίστρια να είναι χριστιανή; Χμμμμμ......μάλλον οχι
Για να είναι κάποιος Χριστιανός πρέπει να κάνει τόσα λογικά άλματα επιπέδου τριπλούν Ολυμπιακών αγώνων, που το να συνδυάσει την πίστη με τον φεμινισμό είναι ένα απλό επιπλέον πηδηματάκι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- NewModelArmy
no lies detected στο αρθρο 

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Από τότε που οι εισβολείς Ινδοευρωπαίοι έφεραν την πατριαρχία και τους δικούς τους πολεμικούς θεούς χάθηκαν οι υπάρχουσες θηλυκές θεότητες ή υποβιβάστηκαν σε δευτερεύουσα θέση/σημασία.Nantia114 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:53Τι σχέση ο Χριστιανισμος με το αρχικό κίνημα του φεμινισμού που το μόνο που ήθελε είναι να έχει η γυναίκα ίσα δικαιώματα ΜΟΝΟ απέναντι στο νόμο ..
Το σημερινό κίνημα δεν έχει κάνα σχέση με το φεμινισμο.
Έχει με την μετάλλαξη της γυναικείας φύση, γεμάτη με αρσενική ενέργεια.
Το σημερινό κίνημα του φεμινοναζισμου έχει χάσει την θηλυκότητα του.
Τώρα πως μπορούμε να μιλάμε για απαξίωση της γυναίκας από τον Χριστιανισμό εφόσον εινα η μοναδική θρησκεία που έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο μέρος στο πρόσωπο της Παναγίας μας !
Γνωρίζεται κάποια άλλη θρησκεία που να υμνεί μια Γυναίκα;
Παναγία σας είναι αυτή που την γ@μ@τε νυχθημερόν οριζοντίως και καθέτως?
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Χριστιανισμος αντιφεμινιστικο, ενοικιαση μητρας απο αντρες φεμινιστικο
https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... rafficking
https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... rafficking
Η Γαλή που είναι που μας εξωπέταγε να μαζευτούμε;
Την μπανάρατε;

Εγώ άλλο κατάλαβα. Προσπάθησε (προφανώς ανεπιτυχώς) να σου πει, ότι κι εσύ το ίδιο κάνεις με αυτούς που κατηγορείς. Μην το πάρεις στραβά, αλλά από ευφυΐα, τουλάχιστον κοινωνική, δεν σκίζεις.Polaris3 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:46Και εσύ γουστάρεις τραγόπαπες ?georgebi έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:44Χμμμμ.......Polaris3 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:34Να είσαι ό,τι θες αρκεί να μην προκαλείς. Αυτό το πράγμα με τους επιτάφιους και τους παπάδες που τριγυρνάμε μέρα μεσημέρι πρέπει να σταματήσει.
Ό,τι θέλουν να το κάνουν στο σπίτι τους, το παιδί μου το μεγαλώνω με αθεϊστικές αξίες, δεν θέλω να τους βλέπει και να επηρεάζεται.
Να είσαι ό,τι θες αρκεί να μην προκαλείς. Αυτό το πράγμα με τους επιτάφιους και τους παπάδες τα γκει πάιντ που τριγυρνάμε μέρα μεσημέρι πρέπει να σταματήσει.
Ό,τι θέλουν να το κάνουν στο σπίτι τους, το παιδί μου το μεγαλώνω με αθεϊστικές αξίες χριστιανικές αξιες, δεν θέλω να τους βλέπει και να επηρεάζεται.
Λογικό θα μου πεις, στο φορουμ γράφουν κάτι απολιθώματα τα οποία έχουν αξίες του 50, πατρίδα θρησκεία οικογένεια.
Βασικά αυτό το πράγμα με τον κόσμο* να κυκλοφορεί στον δρόμο, πρέπει να σταματήσει! 
*Ασχέτως αμφίεσης

*Ασχέτως αμφίεσης
πιστευεις στην αγγλια θα απογορεψουν το ισλαμ στους δρομους;
το κενο που αφηνει ο καθολικος θα το καλυψει ο ισλαμιστης
για τα δικα μας τωρα θα πω οτι ανεκαθεν οι ελ ηταν βαθια θρησκευομενοι απο την αρχαιοτητα ακομη
και ο επιταφιος απο την αρχαιοτητα τον εχουμε και το συνεχιζουμε με τον χριστιανισμο
Ε ναι, η ΧΟ μια παγανιστική αίρεση είναι βασικά, χωρίς να λέω οτι αυτό είναι κακό. Αν ο κόσμος έχει θρησκευτικό αίσθημα τι α κάνς;
Πολλές παλιές Χριστιανικές σχολές, πχ Γνωστικοί και συναφείς. είχαν πολύ πιο ψηλά τις γυναίκες, φεμινίστριες κανονικά.
Παρεμπ. διάβαζα τις προάλλες οτι ο τρόπος που προσεύχονται τα Μουσλίμια (κώλο στον αέρα) είναι βασικά ο παλιός Χριστιανικός τρόπος προσευχης. Για καμιά 700 χρόνια έτσι προσεύχονταν οι Χριστιανοι. Απο αυτούς το πήραν τα Μουσλιμ. Ο σημερινός μας τρόπος είναι φουλ Φραγκόφερτος.
Πολλές παλιές Χριστιανικές σχολές, πχ Γνωστικοί και συναφείς. είχαν πολύ πιο ψηλά τις γυναίκες, φεμινίστριες κανονικά.
Παρεμπ. διάβαζα τις προάλλες οτι ο τρόπος που προσεύχονται τα Μουσλίμια (κώλο στον αέρα) είναι βασικά ο παλιός Χριστιανικός τρόπος προσευχης. Για καμιά 700 χρόνια έτσι προσεύχονταν οι Χριστιανοι. Απο αυτούς το πήραν τα Μουσλιμ. Ο σημερινός μας τρόπος είναι φουλ Φραγκόφερτος.
sharp έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 20:05Εγώ άλλο κατάλαβα. Προσπάθησε (προφανώς ανεπιτυχώς) να σου πει, ότι κι εσύ το ίδιο κάνεις με αυτούς που κατηγορείς. Μην το πάρεις στραβά, αλλά από ευφυΐα, τουλάχιστον κοινωνική, δεν σκίζεις.Polaris3 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:46Και εσύ γουστάρεις τραγόπαπες ?georgebi έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:44
Χμμμμ.......
Να είσαι ό,τι θες αρκεί να μην προκαλείς. Αυτό το πράγμα με τους επιτάφιους και τους παπάδες τα γκει πάιντ που τριγυρνάμε μέρα μεσημέρι πρέπει να σταματήσει.
Ό,τι θέλουν να το κάνουν στο σπίτι τους, το παιδί μου το μεγαλώνω με αθεϊστικές αξίες χριστιανικές αξιες, δεν θέλω να τους βλέπει και να επηρεάζεται.
Λογικό θα μου πεις, στο φορουμ γράφουν κάτι απολιθώματα τα οποία έχουν αξίες του 50, πατρίδα θρησκεία οικογένεια.
Εγώ δηλαδή τι ακριβώς κάνω ? Είμαι εγώ θεσμός όπως η Εκκλησία η οποία πληρώνεται από τους φόρους μου άσχετα αν είσαι χριστιανός ή άθεος ?
Είναι οι λοατκι δημόσιοι υπάλληλοι όπως ο ιερέας της ενορίας που τον πληρώνεις θες δεν θες ?
Τι πίνετε εδώ μέσα
Διάβασε...Nantia114 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:53Τι σχέση ο Χριστιανισμος με το αρχικό κίνημα του φεμινισμού που το μόνο που ήθελε είναι να έχει η γυναίκα ίσα δικαιώματα ΜΟΝΟ απέναντι στο νόμο ..
Τώρα πως μπορούμε να μιλάμε για απαξίωση της γυναίκας από τον Χριστιανισμό εφόσον εινα η μοναδική θρησκεία που έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο μέρος στο πρόσωπο της Παναγίας μας !
Το πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου (Απόκρυφο)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επιλεκτική τοποθέτηση δείχνοντας ημιμάθεια και παρεεμηνεια προς όφελος προσωπικών αβάσιμων πεποιθησεωνPolaris3 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 17:31Ισλαμ και Χριστιανισμός είναι από τις πιο μισογυνικες θρησκείες. Στον χριστιανισμό η γυναίκα δεν μπορεί καν να κοινωνήσει αν έχει περίοδο, λες και έχει λέπρα.Nantia114 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:53Τι σχέση ο Χριστιανισμος με το αρχικό κίνημα του φεμινισμού που το μόνο που ήθελε είναι να έχει η γυναίκα ίσα δικαιώματα ΜΟΝΟ απέναντι στο νόμο ..
Υπάρχουν διάφορα χωρία από τα ''ιερά'' κείμενα όπου ξεκάθαρα λένε ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κάτω από τον άντρα και να υποτάσσεται σε αυτόν.
2025, Ελλάδα, ένα μεσογειακό Ιράν
Το ότι η δική σας εμπάθεια για τον Χριστιανισμό δεν είναι επιχείρημα ότι τώρα σας έπιασε ο πόνος για τις γυναίκεςΑσέβαστος έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 17:45το οτι ολες οι αλλες θρησκειες εχουν χεσμενες τις γυναικες, δεν ειναι επιχειρημα εναντια στο οτι και ο χριστιανισμος τις εχει επισης χεσμενες.Nantia114 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:53Τι σχέση ο Χριστιανισμος με το αρχικό κίνημα του φεμινισμού που το μόνο που ήθελε είναι να έχει η γυναίκα ίσα δικαιώματα ΜΟΝΟ απέναντι στο νόμο ..

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οταν δεν μπορεί ο Λένιν,μπορεί ο Αλλάχ
από NewModelArmy » 19 Νοέμ 2023, 09:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 1224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
19 Νοέμ 2023, 23:08
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
21 Οκτ 2023, 12:10
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί να απαγορευτεί το ΚΙΕΦ;
από southern » 02 Ιουν 2024, 11:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
03 Ιουν 2024, 19:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι μουρλοί ξανάρχονται. Ή μπορεί και όχι.
από Φραγμένος_Τελεστής » 22 Μαρ 2025, 19:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
25 Μαρ 2025, 09:15
-