Είπαμε, τα φαντάσματα σας.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 07:45οταν η προηγουμενη προταση λεει "κωλο δεν δινω" δεν ειναι καθολου σεξιστικο να σκεφτεις οτι η επομενη μιλαει για πιπα.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 06:42Κατάλαβα. Το "στα γόνατα για συγνώμη =πιπα" Να γιατί είστε σεξιστουληδες.Green Dragon έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 06:29
Αυτό το νόημα βγαίνει από το copy/paste του hellegenes. Αν δεν το μετέφερες καλά τι να σου κάνω;
Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Οκ, είσαι πραγματικά αξιοθρήνητη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν φταις εσύ που μεγάλωσες σε μια πατριαρχική κοινωνία που σου έχει δώσει τόσα στερεότυπα για τις γυναίκες και τους άντρες. Όλοι μας τα έχουμε διδαχτεί αυτά και τα έχουμε βιώσει και τα έχουμε αναπαράγει κατά καιρούς. Για αυτό που φταις όμως είναι που βλέπεις ότι όλο αυτό αλλάζει και δεν θέλεις να συμμετέχεις. Θέλεις να παραμείνει η ίδια σεξιστική κοινωνία με τα πατριαρχικά συμπλέγματα. Και καλά από κάτι μπουμερς ή καμμενους να το καταλάβω, αλλά εσύ; ένας νεος άνθρωπος, πανέξυπνος, βιτριολικος χιουμοριστας, μορφωμενος, ομορφοπαιδο, με εμπειρίες από εξωτερικό να εμμένεις σε τέτοια στερεότυπα; δεν ξέρω τι σε κούρασε, απογοήτευσε κτλ αλλά είσαι πολύ νέος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όντως σαν τον wooded έγραψα. κινητό+ autocorrect.....John Brown Gun Club έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 23:52αυτο θελει αποκωδικοποιητηLord Brum έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 23:31Σωστά τυπάς τα δάκρυα σου για γύρους εγκληματίες, παρενδυριλους μπουκαδωρους, και ανώμαλος ιδεολόγους. Έχει δε πλάκα ότι και εις αφυψηλους τους δολοφονημένους χρυσαυγίτες ενώ.ιδεολογικα ταυτίζεσαι.με τον υπόκοσμοJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:56
Που σιγονταρα εδω ρε μαλακα; Τον μπουφο τον ψεκα τον μπουμερ εκραζα που αρχισε τα ρατσιστικα του εδω μεσα. Εαν ομως λες για τα αυγα που εκτελεστηκαν, σιγα μην κλαψω κιολας για δυο νεοναζι μελη δολοφονικης οργανωσης που φυλαγαν σκοπια τον αρχιδολοφονο Μιχαλολιακο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Δεν μ' αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος με κομπλιμέντα να αλλάξει την εικόνα μου γι' αυτόν. Για μένα πάνω απ' όλα μετράει η ειλικρίνεια. Είναι πραγματικά κρίμα και ένας απ' τους λόγους που έκανα διάλειμμα απ' το φόρουμ. Δεν μ' αρέσει η υποκρισία και με στενοχωρεί όταν άτομα που είχα σε εκτίμηση συμπεριφέρονται έτσι για να "κερδίσουν" μια συζήτηση.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 08:52Δεν φταις εσύ που μεγάλωσες σε μια πατριαρχική κοινωνία που σου έχει δώσει τόσα στερεότυπα για τις γυναίκες και τους άντρες. Όλοι μας τα έχουμε διδαχτεί αυτά και τα έχουμε βιώσει και τα έχουμε αναπαράγει κατά καιρούς. Για αυτό που φταις όμως είναι που βλέπεις ότι όλο αυτό αλλάζει και δεν θέλεις να συμμετέχεις. Θέλεις να παραμείνει η ίδια σεξιστική κοινωνία με τα πατριαρχικά συμπλέγματα. Και καλά από κάτι μπουμερς ή καμμενους να το καταλάβω, αλλά εσύ; ένας νεος άνθρωπος, πανέξυπνος, βιτριολικος χιουμοριστας, μορφωμενος, ομορφοπαιδο, με εμπειρίες από εξωτερικό να εμμένεις σε τέτοια στερεότυπα; δεν ξέρω τι σε κούρασε, απογοήτευσε κτλ αλλά είσαι πολύ νέος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ πάντως σε εκτιμώ βαθύτατα και το δηλώνω με κάθε ευκαιρία.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 14:01Δεν μ' αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος με κομπλιμέντα να αλλάξει την εικόνα μου γι' αυτόν. Για μένα πάνω απ' όλα μετράει η ειλικρίνεια. Είναι πραγματικά κρίμα και ένας απ' τους λόγους που έκανα διάλειμμα απ' το φόρουμ. Δεν μ' αρέσει η υποκρισία και με στενοχωρεί όταν άτομα που είχα σε εκτίμηση συμπεριφέρονται έτσι για να "κερδίσουν" μια συζήτηση.
Κυρίως επειδή διακατέχεσαι από ειλικρίνεια και δεν έχεις υπερτροφικό εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 02 Ιούλ 2022, 14:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τελικά για να καταλάβω, τον σκότωσαν επειδή ήταν σεξιστής και πατριαρχικός;
Δεν είναι καθόλου κοπλιμέντα. Το ξέρεις ότι είναι η πραγματικότητα. Και το ξέρεις τι συμπάθεια σου είχα από το παλιό φόρουμ και σε διάβαζα με τα επιστημονικά που έγραφες, δεν καταλάβαινα γρι βέβαια αλλά έλεγα αυτός ξέρει τι λέει έχει σπουδάσει στα εξωτερικας κτλ κτλ.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 14:01Δεν μ' αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος με κομπλιμέντα να αλλάξει την εικόνα μου γι' αυτόν. Για μένα πάνω απ' όλα μετράει η ειλικρίνεια. Είναι πραγματικά κρίμα και ένας απ' τους λόγους που έκανα διάλειμμα απ' το φόρουμ. Δεν μ' αρέσει η υποκρισία και με στενοχωρεί όταν άτομα που είχα σε εκτίμηση συμπεριφέρονται έτσι για να "κερδίσουν" μια συζήτηση.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 08:52Δεν φταις εσύ που μεγάλωσες σε μια πατριαρχική κοινωνία που σου έχει δώσει τόσα στερεότυπα για τις γυναίκες και τους άντρες. Όλοι μας τα έχουμε διδαχτεί αυτά και τα έχουμε βιώσει και τα έχουμε αναπαράγει κατά καιρούς. Για αυτό που φταις όμως είναι που βλέπεις ότι όλο αυτό αλλάζει και δεν θέλεις να συμμετέχεις. Θέλεις να παραμείνει η ίδια σεξιστική κοινωνία με τα πατριαρχικά συμπλέγματα. Και καλά από κάτι μπουμερς ή καμμενους να το καταλάβω, αλλά εσύ; ένας νεος άνθρωπος, πανέξυπνος, βιτριολικος χιουμοριστας, μορφωμενος, ομορφοπαιδο, με εμπειρίες από εξωτερικό να εμμένεις σε τέτοια στερεότυπα; δεν ξέρω τι σε κούρασε, απογοήτευσε κτλ αλλά είσαι πολύ νέος.
Και στο έχω ξαναπεί αν θυμάμαι καλά στο θέμα με τον κορονοϊό. Με εκπλήσσει η όλη συμπεριφορά σου. Πως να στο πω, δεν δικαιολογείται ΕΣΥ ο χελης να έχεις διαμορφώσει τέτοια περσονα. Εκτός κι αν ήσουν πάντα έτσι και δεν το είχα πάρει εγώ χαμπάρι και έχω κάνει τόσο λάθος ως προς το άτομο σου.
Τα υπόλοιπα περί κέρδους συζήτησης τα αφήνω κατά μέρος. Δεν με αγγίζουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρε και μένα από τους αγαπημένους μου ήταν. Όχι τότε, γενικά. Αφού αυτό το στυλ όταν τον διαβάζω λέω μπα τρολαρει. Μετά βλέπω επιμένει με αυτά και λέω οκ, ή κάτι δεν πάει καλά ή εγώ δεν είχα καταλάβει καλά.stavmanr έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 14:04Εγώ πάντως σε εκτιμώ βαθύτατα και το δηλώνω με κάθε ευκαιρία.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 14:01Δεν μ' αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος με κομπλιμέντα να αλλάξει την εικόνα μου γι' αυτόν. Για μένα πάνω απ' όλα μετράει η ειλικρίνεια. Είναι πραγματικά κρίμα και ένας απ' τους λόγους που έκανα διάλειμμα απ' το φόρουμ. Δεν μ' αρέσει η υποκρισία και με στενοχωρεί όταν άτομα που είχα σε εκτίμηση συμπεριφέρονται έτσι για να "κερδίσουν" μια συζήτηση.
Κυρίως επειδή διακατέχεσαι από ειλικρίνεια και δεν έχεις υπερτροφικό εγώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχεις και εσύ τα δικια σου τώρα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Αφού ο ένας ήταν Έλληνας.BigChiefWahoo έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 14:22Όχι,επειδή είναι γαμημένοι σκατοαλβανοί.
750 χρόνια πίσω στην εξέλιξη.
Το διευκρινίσαμε στο πρώτο-πρώτο ποστ αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
13 Μάιος 2023, 10:02
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη: Τάιζε αδέσποτα και γι αυτο τον έδειραν μέχρι θανάτου
από georgebi » 13 Μάιος 2023, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 80 Απαντήσεις
- 3670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
16 Μάιος 2023, 00:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ισραηλ, η "δημοκρατια" που βασανιζει μεχρι θανατου γιατρους
από Στρακαστρουκας » 18 Νοέμ 2024, 10:28 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-