Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Τώρα η εθνικότητα δεν μας απασχολεί. Και αφού δεν τους έχουν συλλάβει, που ξέρουν τι είναι και οι 5; σίγουρα τραποβρασματα θα ήταν, καμία από αυτές τις συμμορίες του κωλου. Δηλαδή να είστε 5 και να τον χτυπήσεις και με σίδηρογροθια; πόσο σκουπιδαρια; τωρα βέβαια θα είναι χεσμενοι. Απαγορεύεστε την τραπ να την ακούνε μόνο underground, με τους νόμους περί διέγερσης σε έγκλημα και ρατσισμού οσων αφορά τον μισογυνισμο, να συλληφθούν οι πιο γνωστοί καλλιτέχνες , και αυτά τα αληταρια μια 20αρα έκαστος, να χάσουν τα καλύτερα τους χρόνια μέσα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- John Brown Gun Club
adon99 έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 21:57Αφιερωμενο απλυτακοJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 21:48Επειδη ηταν αοπλος και ο αλλος ειχε κερατο. Βεβαια, δυο κλουβια αυγα χυθηκαν μετα στο πεζοδρομιο, με κατουρημενα παντελονια κιολας, και ολη η ηγεσια μπηκε φυλακη και ειναι ακομα μεσα, οποτε καλυτερα να βουλωνεις φασιστακο.
2df87cfpr2A
sto_keli_triantatria.mp3

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
εαν δεν απαντουσα στον αδον99, θα συμφωνουσες μαζι του, αλλα τωρα αρχισες την θεωρια των δυο ακρων. Ποσο προβλεψιμος.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:24Εν προκειμένω ο adon99 και ο John
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Μετά τη σύλληψη θα βγάλουν insta story από το αστυνομικό τμήμα που θα φωνάζουν "Κεντέρη! Κεντέρη! Που ήσουνα ρε Κεντέρη!".
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:49Σε άλλες ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου :
Μύκονος: Γεωργιανός από τη συμμορία που «σιδέρωνε» τα θύματά της και ένα μέλος της ΧΑ μεταξύ των προσαχθέντων για τα κυκλώματα των μπράβων
- Στις 20:30 εντός του εστιατορίου γνωστού ξενοδοχείου της Μυκόνου που εδρεύει στο Καλό Λιβάδι, έπεσε σε έλεγχο ο 51χρονος Γεωργιανός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε κατά την προσαγωγή του, είναι σεσημασμένος, καθώς, το 2013 συνελήφθη από το Τ.Α. Ομόνοιας για παράβαση του άρθρου 380 ΠΚ «Ληστεία» και για παράβαση του Ν. 2168/1993 «Περί Όπλων», το 2015 συνελήφθη από την ΥΔΕΖΙ/Τμ. 2ο ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε «Ληστείες και Κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του Ν.2168-93 «Περί Όπλων», το 2019 συνελήφθη από το Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα για παράβαση του Ν.2168/1993 «Περί Όπλων», και, το 2021 συνελήφθη από το Τ.Α. Πατησίων για παράβαση των άρθρων 45, 372 Π.Κ. «Κλοπή κατά συναυτουργία» και του άρθρου 167 Π.Κ. «Βία κατά υπάλληλων και δικαστικών προσώπων».
- Σε ό,τι αφορά στο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ο 38χρονος είναι σεσημασμένος, καθώς το 2013 ως μέλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε σε ένοπλη επίθεση εις βάρος μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα Αττικής και το 2017 αποφυλακίστηκε με τον όρο της εμφάνισης του στο Τ.Α. Περάματος. Επίσης, το 2019 δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι, στη συμβολή της οδού Ηρακλείτου με την οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι Αθηνών Αττικής.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... osahthedo/
.............................................................
Τελικά αν είσαι κοινός εγκληματίας στην Ελλάδα Ευρωπαϊκη Ενωση κάνεις ζωάρα.
Είμαστε η πιο γελοία χώρα ενωση χωρων,τέλος.

Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω αγαπητε.
Η Ελλαδα ως μελλος της ΕΕ ειναι υποχρεωμενη να ακολουθει τους κανονες του Ευρωπαϊκου Συμβουλιου Ανθρωπινων Δικαιωματων
που προστατευει μεταυ αλλων και τα δικαιωματα των εγκληματιων.
Αν φυσικα αποχωρουσαμε απο την ΕΕ τοτε πολυ απλα θα εφαρμοζαμε την θανατικη ποινη που ειναι η αποτελεσματικοτερη τιμωρια για τα κακουργηματα.
- Otto Weininger
Σε τι βρε μαλακα θα συμφωνούσα ; Κάνε μας την χάρη, που από την μια παριστάνεις την τουλίπα και από την άλλη δεν υπάρχει βίαιο περιστατικό ή χασάπης που να μην έχεις σιγοντάρει όταν σε βολεύει ιδεολογικά.John Brown Gun Club έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:48εαν δεν απαντουσα στον αδον99, θα συμφωνουσες μαζι του, αλλα τωρα αρχισες την θεωρια των δυο ακρων. Ποσο προβλεψιμος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- John Brown Gun Club
Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:51Σε τι βρε μαλακα θα συμφωνούσα ; Κάνε μας την χάρη, που από την μια παριστάνεις την τουλίπα και από την άλλη δεν υπάρχει βίαιο περιστατικό ή χασάπης που να μην έχεις σιγοντάρει όταν σε βολεύει ιδεολογικά.John Brown Gun Club έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:48εαν δεν απαντουσα στον αδον99, θα συμφωνουσες μαζι του, αλλα τωρα αρχισες την θεωρια των δυο ακρων. Ποσο προβλεψιμος.
Που σιγονταρα εδω ρε μαλακα; Τον μπουφο τον ψεκα τον μπουμερ εκραζα που αρχισε τα ρατσιστικα του εδω μεσα. Εαν ομως λες για τα αυγα που εκτελεστηκαν, σιγα μην κλαψω κιολας για δυο νεοναζι μελη δολοφονικης οργανωσης που φυλαγαν σκοπια τον αρχιδολοφονο Μιχαλολιακο.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ηρεμία παιδιά. Μη τσακώνεστε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Συνήθως η αιτία που αναφέρεται σε τέτοιες ειδήσεις, τουλάχιστον στην αρχή, είναι μούφα. Λείπουν πληροφορίες από το περιστατικό.BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:33Μάάάάάάάλιστα...αυτά είναι...
Ραφήνα: Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -thanatou/
Εγώ αυτούς τους κωλοαλβανούς δεν πρόκειται να τους χωνέψω ποτέ κι εσείς χαρακτηρίστε με όπως θέλετε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί το αποκλείεις;hellegennes έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 23:17Συνήθως η αιτία που αναφέρεται σε τέτοιες ειδήσεις, τουλάχιστον στην αρχή, είναι μούφα. Λείπουν πληροφορίες από το περιστατικό.BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:33Μάάάάάάάλιστα...αυτά είναι...
Ραφήνα: Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου!
Εγώ αυτούς τους κωλοαλβανούς δεν πρόκειται να τους χωνέψω ποτέ κι εσείς χαρακτηρίστε με όπως θέλετε.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εννοείται πως συμβαίνει αυτό.hellegennes έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 23:17Συνήθως η αιτία που αναφέρεται σε τέτοιες ειδήσεις, τουλάχιστον στην αρχή, είναι μούφα. Λείπουν πληροφορίες από το περιστατικό.BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:33Μάάάάάάάλιστα...αυτά είναι...
Σωστά τυπάς τα δάκρυα σου για γύρους εγκληματίες, παρενδυριλους μπουκαδωρους, και ανώμαλος ιδεολόγους. Έχει δε πλάκα ότι και εις αφυψηλους τους δολοφονημένους χρυσαυγίτες ενώ.ιδεολογικα ταυτίζεσαι.με τον υπόκοσμοJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:56Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:51Σε τι βρε μαλακα θα συμφωνούσα ; Κάνε μας την χάρη, που από την μια παριστάνεις την τουλίπα και από την άλλη δεν υπάρχει βίαιο περιστατικό ή χασάπης που να μην έχεις σιγοντάρει όταν σε βολεύει ιδεολογικά.John Brown Gun Club έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:48
εαν δεν απαντουσα στον αδον99, θα συμφωνουσες μαζι του, αλλα τωρα αρχισες την θεωρια των δυο ακρων. Ποσο προβλεψιμος.
Που σιγονταρα εδω ρε μαλακα; Τον μπουφο τον ψεκα τον μπουμερ εκραζα που αρχισε τα ρατσιστικα του εδω μεσα. Εαν ομως λες για τα αυγα που εκτελεστηκαν, σιγα μην κλαψω κιολας για δυο νεοναζι μελη δολοφονικης οργανωσης που φυλαγαν σκοπια τον αρχιδολοφονο Μιχαλολιακο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Ουσιαστικά ναι, γιατί στα καλά καθούμενα δεν βγάζει νόημα ότι 4-5 τύποι πλακώνουν μέχρι θανάτου κάποιον επειδή τους είπε "σταματήστε να ενοχλείτε την κοπέλα μου".nyxtovios έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 23:18Γιατί το αποκλείεις;hellegennes έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 23:17Συνήθως η αιτία που αναφέρεται σε τέτοιες ειδήσεις, τουλάχιστον στην αρχή, είναι μούφα. Λείπουν πληροφορίες από το περιστατικό.BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:33Μάάάάάάάλιστα...αυτά είναι...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
+5.000Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 22:24Εν προκειμένω ο adon99 και ο John
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
13 Μάιος 2023, 10:02
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη: Τάιζε αδέσποτα και γι αυτο τον έδειραν μέχρι θανάτου
από georgebi » 13 Μάιος 2023, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 80 Απαντήσεις
- 3670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
16 Μάιος 2023, 00:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ισραηλ, η "δημοκρατια" που βασανιζει μεχρι θανατου γιατρους
από Στρακαστρουκας » 18 Νοέμ 2024, 10:28 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-