Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2024, 18:43

Οργισμένος έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:43
Εγω απλα υπερασπιζομαι το ανθρωπινο δικαιωμα του σεξουαλικου προσδιορισμου εστωκαι σε ανθρωπους που εγκληματισαν.
Όχι, υπερασπίζεσαι το δικαίωμα ενός κατά συρροή βιαστή και παιδόφιλο να μην βρίσκεται στην φυλακή. Αυτό ακριβώς υπερασπίζεσαι.

Οργισμένος έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:43
Αντιθετως παρανοικε , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τσιριζετε σαν ζωα οτι η δραστρια πρεπει να μεινει σε ανδρικες φυλακες ωστε να "λαβει αυτο που της αξιζει" . Να προσεχετε λοιπον. Το νου σας ρατσισταροι διοτι τελευταια το διαδικτυο ελεγχεται ολο και περισσοτερο για δοασπορα ρατσισμου και μισους.
Ο δράστης πρέπει να είναι σε ανδρικές φυλακές γιατί είναι άνδρας. Αυτό έχει ειπωθεί κι αυτό είναι η μόνη λογική λύση.

Ρατσιστικές απόψεις έχεις εκφράσει εσύ κατ' εξακολούθηση και αν συνεχίσεις έτσι θα αρχίσω να ανασύρω όλα σου τα ποστ και στ' αλήθεια θα σου κάνω καταγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για ρατσιστικές δημοσιεύσεις και για προώθηση μίσους.

Αν ήμουν στην θέση σου, λοιπόν, θα ζητούσα συγγνώμη από όλους τους συμμετέχοντες και θα το βούλωνα γιατί τα γραπτά σου είναι όλα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2024, 18:43

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 18:37
Imperium έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:36
E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.

Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
Δεν το λέει η επιστήμη αυτό, το λένε ψεκασμένοι γιατροί που έχουν να κερδίσουν λεφτά από την υπόθεση. Έχει πολύ χρήμα όλο αυτό. Κάθε άτομο που νομίζει ότι είναι κάτι άλλο απ' αυτό που είναι μπορεί να κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε ιατρική υποστήριξη, από ορμονοθεραπεία, σε ψυχολογικές συνεδρίες, χειρουργικές επεμβάσεις, άλλα ιατρικά παρασκευάσματα, κτλ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλα αυτά ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, την μοναδική χώρα στον κόσμο που υπάρχει συζήτηση για το αν η περιτομή είναι αχρείαστη ή όχι, με τον CDC να παίρνει μέρος υπέρ της περιτομής, ενώ πουθενά στην Ευρώπη δεν θα ακούσεις τέτοιο πράγμα και κανείς οργανισμός, όπως π.χ. ο ECDC δεν το υποστηρίζει, πέρα εννοείται από αναγκαία επέμβαση για αληθινούς ιατρικούς λόγους.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει και κάποια τρελλή διαφορά στις εκφράσεις των πάσης φύσεως "μειονοτήτων".

Είναι το νέο ελντοράντο, τόσο εμπορικώς όσο και ακαδημαϊκώς. Οπότε, είναι απλώς νομοτελειακή η στήριξη του από όλες τις εξουσίες. Νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Μάιος 2024, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 27 Μάιος 2024, 18:44

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 18:38
Οργισμένος έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:37
hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:04
Να θυμίσω κάπου εδώ ότι η υπεράσπιση εγκλημάτων είναι εν δυνάμει αδίκημα στο ελληνικό -και όχι μόνο- δίκαιο, καθότι μπορεί να θεωρηθεί υποκίνηση.
Γιαυτο προσεχετε καλα οταν ζητατε τιμωριες με βιασμους εντος φυλακης απο φυλακισμένους.
Δεν ξέρω σε ποιον μιλάς, ο μόνος που έχει υποστηρίξει βιασμούς σ' αυτό το νήμα είσαι εσύ, γι' αυτό σύνελθε.
Πότε υποστήριξε βιασμούς ο Οργισμένος;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2024, 18:49

Philip Mortimer έγραψε:
27 Μάιος 2024, 18:44
hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Γιαυτο προσεχετε καλα οταν ζητατε τιμωριες με βιασμους εντος φυλακης απο φυλακισμένους.
Δεν ξέρω σε ποιον μιλάς, ο μόνος που έχει υποστηρίξει βιασμούς σ' αυτό το νήμα είσαι εσύ, γι' αυτό σύνελθε.
Δεν υποστήριξε τους βιασμούς, υποστήριξε το είναι άσχετα έως ασήμαντα στοιχεία αναφορικά με την αντιμετώπιση του θύτη, στον οποίον το κράτος "δικαίου" οφείλει απεριόριστη, στοργή, κατανόηση και προδέρμ για τη στήριξη της ψυχολογίας του και την προσπάθεια ενσωμάτωσης του.

Σιγά μην ασχολούνται με την ψυχολογία του κάθε θύματος, στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 27 Μάιος 2024, 18:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Μάιος 2024, 18:49
Philip Mortimer έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Δεν υποστήριξε τους βιασμούς, υποστήριξε το είναι άσχετα έως ασήμαντα στοιχεία αναφορικά με την αντιμετώπιση του θύτη, στον οποίον το κράτος "δικαίου" οφείλει απεριόριστη, στοργή, κατανόηση και προδέρμ για τη στήριξη της ψυχολογίας του και την προσπάθεια ενσωμάτωσης του.

Εάν τον συκοφαντεί ότι υποστήριξε βιασμούς ενώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο αυτό είναι πολύ σοβαρό.
Σε σχέση με το φύλο του κατηγορούμενου εάν δηλαδή γυναίκα καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου θα πρέπει να λάβει ελαφρύτερη τιμωρία λόγω φύλου;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2024, 18:57

Philip Mortimer έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Υποστηρίζει βιαστή. Υπάρχουν άλλα νήματα στα οποία έχει υποστηρίξει ευθέως πράξεις που νομικά μπορούν να θεωρηθούν βιασμός. Όπως σ' αυτό το νήμα:

Μαδουραίος @ Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 27 Μάιος 2024, 19:01

Imperium έγραψε:
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.

Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
Αγαπητέ, αυτοί οι κλάδοι καλούνται "επιστήμη" μόνο για λόγους αβρότητας, κι αυτό μόνο από ανθρώπους που πιστεύουν ότι η αβρότητα είναι πιο σημαντική από τον ορθό λόγο.
Z

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 27 Μάιος 2024, 19:04

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 18:57
Philip Mortimer έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Υποστηρίζει βιαστή. Υπάρχουν άλλα νήματα στα οποία έχει υποστηρίξει ευθέως πράξεις που νομικά μπορούν να θεωρηθούν βιασμός. Όπως σ' αυτό το νήμα:

Σε ποιο ποστ το κάνει αυτό;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2024, 19:05

Philip Mortimer έγραψε:
27 Μάιος 2024, 18:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
Philip Mortimer έγραψε:

Εάν τον συκοφαντεί ότι υποστήριξε βιασμούς ενώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο αυτό είναι πολύ σοβαρό.
Για αρχή, αυτό ακριβώς έκανε ο Οργισμένος:
Οργισμένος έγραψε:
Όχι απλώς είναι ψευδές, αλλά είναι ευθεία διαστρέβλωση, το οποίο διπλά ποινικά κολάσιμο.

Αντιθέτως η δική του στάση είναι υποστηρικτική ενός αληθινού βιαστή, ενός ατόμου που στ' αλήθεια έχει βιάσει. Ανήλικα. Πράξη την οποία έχει απαξιώσει με διάφορους τρόπους, λέγοντας π.χ. ότι είναι πράξεις που έγιναν... παλιά. Υπερασπίζεται δε το δικαίωμά του να έχει ειδική μεταχείριση και με αληθινό κίνδυνο για τις φυλακισμένες, καθώς είναι ΒΙΑΣΤΗΣ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 27 Μάιος 2024, 19:07

Στις ΗΠΑ οι φαρμακευτικές πιέζουν να εισαχθούν νέες ψυχικές ασθένειες στο εγχειρίδιο ψυχικών ασθενειών, πράγμα που έχει οδηγήσει σε αντιδράσεις των γιατρών και σε διαμάχες.
Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχουν κάνει διάγνωση σχιζοφρένειας σε 60χρονους και τους έχουν πάει στα δικαστήρια. Ήταν κάτι community services σε συνεργασία με την αστυνομία για εξάσκηση πάνω σε ανυποψίαστα θύματα όσα βίωναν.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2024, 19:08

Philip Mortimer έγραψε:
27 Μάιος 2024, 19:04
hellegennes έγραψε:
Philip Mortimer έγραψε:

Σε διάφορα. Υποστηρίζει ότι η σεξουαλική πράξη μεταξύ 53χρονου σε θέση εξουσίας με 15χρονη δεν συνιστά βιασμό, δεν είναι καν παράνομη, παρότι το ελληνικό δίκαιο -και όχι μόνο- ξεκάθαρα εξαιρεί από το όριο ηλικίας συναίνεσης τα άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας και σε θέση εξουσίας.

Αυτά βέβαια γιατί είναι ηλίθιος και δεν έχει συναίσθηση τι γράφει. Νομίζει ότι είναι προοδευτικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 27 Μάιος 2024, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 27 Μάιος 2024, 19:09

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 19:05
Philip Mortimer έγραψε:
27 Μάιος 2024, 18:53
ΓΑΛΗ έγραψε:

Για αρχή, αυτό ακριβώς έκανε ο Οργισμένος:
Οργισμένος έγραψε:
Όχι απλώς είναι ψευδές, αλλά είναι ευθεία διαστρέβλωση, το οποίο διπλά ποινικά κολάσιμο.

Αντιθέτως η δική του στάση είναι υποστηρικτική ενός αληθινού βιαστή, ενός ατόμου που στ' αλήθεια έχει βιάσει. Ανήλικα. Πράξη την οποία έχει απαξιώσει με διάφορους τρόπους, λέγοντας π.χ. ότι είναι πράξεις που έγιναν... παλιά. Υπερασπίζεται δε το δικαίωμά του να έχει ειδική μεταχείριση και με αληθινό κίνδυνο για τις φυλακισμένες, καθώς είναι ΒΙΑΣΤΗΣ.
Δεν τον βλέπω να έχει υποστηρίξει τον βιαστή ή τις πράξεις του.
Αυτός είναι δυνητικά επικίνδυνος, είτε για γυναίκες είτε για άνδρες αφού τα θύματα του ανήκαν και στα δύο φύλα και προφανώς πρέπει να είναι απομονωμένος από ασχετους κρατούμενους ανεξαρτήτως του φύλου των φυλακών που θα βρίσκεται.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2024, 19:10

Καραμελίτσα έγραψε:
27 Μάιος 2024, 19:01
Imperium έγραψε:

Αγαπητέ, αυτοί οι κλάδοι καλούνται "επιστήμη" μόνο για λόγους αβρότητας, κι αυτό μόνο από ανθρώπους που πιστεύουν ότι η αβρότητα είναι πιο σημαντική από τον ορθό λόγο.
Ε ναι, όταν εμπλέκονται οι έννοιες "αβρότητα" με "φρη πας στις εξάρσεις επικίνδυνης διαταραχής" από εκεί και πέρα χάνεται η μπάλα.

Και ο τυπάς έπαιζε σε γυναικεία ομάδα. Δεν ξέρω αν τον έχουν μαζέψει μέχρι σήμερα. Για την ακρίβεια, δεν θέλω να ξέρω. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Μάιος 2024, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 27 Μάιος 2024, 19:11

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 19:08
Philip Mortimer έγραψε:
27 Μάιος 2024, 19:04
hellegennes έγραψε:

Σε διάφορα. Υποστηρίζει ότι η σεξουαλική πράξη μεταξύ 53χρονου σε θέση εξουσίας με 15χρονη δεν συνιστά βιασμό, δεν είναι καν παράνομη, παρότι το ελληνικό δίκαιο -και όχι μόνο- ξεκάθαρα εξαιρεί από το όριο ηλικίας συναίνεσης τα άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας και σε θέση εξουσίας.

Αυτά βέβαια γιατί είναι ηλίθιος και δεν έχει συναίσθηση τι γράφει. Νομίζει ότι είναι προοδευτικός.
Πroσεξε τωρα σχζοφρενη επειδη δεν εχω γραψει ποτε κατι τετοιο και αν φας μια μηνυση δεν θα σε ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας βλακα. Προσεξε καλα και ανεβασε εδω και τωρα σε ποιο ποστ εχω υποστηριξει κατι τετοιο γιατι θα σε τρεχω στα δικαστηρια μεχρι να σαπισεις .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 27 Μάιος 2024, 19:13

Επειδή παραπάνω αναφέρθηκε η επιστήμη...

Τελευταία έχουν δημοσιευτεί επιστημονικά άρθρα από τρανς επιστήμονες, τα οποία -δυστυχώς- θεωρούνται έγκυρα αλλά βιάζουν την αντικειμενική και οικουμενικά αποδεκτή αλήθεια πατόκορφα.

Ενα από αυτά προτείνει η φυλομετάβαση να ξεκινάει στα 7 έτη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών