Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2024, 17:04

Να θυμίσω κάπου εδώ ότι η υπεράσπιση εγκλημάτων είναι εν δυνάμει αδίκημα στο ελληνικό -και όχι μόνο- δίκαιο, καθότι μπορεί να θεωρηθεί υποκίνηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 27 Μάιος 2024, 17:08

Green Dragon έγραψε:
27 Μάιος 2024, 16:14
AlienWay έγραψε:
27 Μάιος 2024, 13:18
Otto Weininger έγραψε:
27 Μάιος 2024, 00:22
Εικόνα
Είχα δει αυτή την ταινία όταν είχε βγει στο σινεμά μαζί με έναν φίλο.

Στο τέλος είχαμε πει ότι ήταν οκ, αλλά ο Σταλόνε είχε βγάλει πολύ καλύτερες ταινίες.

Σήμερα πλέον, θεωρώ ότι πρόκειται για αριστούργημα, εφόσον πρόβλεψε με εντυπωσιακή ακρίβεια... όλα όσα ζούμε.
Χα! Αυτήν ακριβώς την ταινία σκέφτηκα όταν διάβασα τις τρέλες για τον φόρο στην ζάχαρη.

Υπάρχει και μια άλλη, πολύ πιο σκοτεινή, όπου οι άνθρωποι τρώνε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να ζούνε περισσότερο και όλα τ' άλλα είναι παράνομα. Ακόμα και οι σχέσεις γινόντουσαν με συμβόλαιο. Αν θυμηθώ τίτλο θα στην πω να την κατεβάσεις εκτός να δεν αντέχεις τα καταθλιπτικά.
Θα κάνουμε όπως στο demolition man και θα μαγειρεύουμε αρουραίους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2024, 17:23

Οργισμένος έγραψε:
27 Μάιος 2024, 16:55
Υποστηρικτης βιαστων εισαι εσυ που στηριζεις βιασμους σε φυλακες μαζι με χελι.
Σε αντίθεση με εσένα, που έχεις υπεασπιστεί το δικαίωμα κάποιου να βιάζει και μετά να κάνει ό,τι θέλει και να του παρέχεται ό,τι ζητήσει, εγώ δεν έχω γράψει τέτοιο πράγμα.

Εκτός από ψυχασθενής είσαι και ψεύτης.

Να ξέρεις ότι αν συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι έναν εγκληματία βιαστή ανηλίκων, υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθούν από την διαχείριση τα στοιχεία σου, καθώς όπως είπα είναι εν δυνάμει αδίκημα. Σου το λέω μπας και συνέλθεις. Δες παρακάτω την φωτογραφία να δεις τι υπερασπίζεσαι, ζώον.

Για να τελειώνουμε, ο τύπος ήταν αποφυλακισμένος υπό όρους και πιάστηκε ξανά το 2016, με την κατηγορία ότι έστειλε σε άλλον πρώην συμφυλακισμένο του (Thornburgh) αυτά:

Εικόνα

Αφού τον μπουζούριασαν πάλι, άρχισε αμέσως τις επιστολές για να τον πάνε σε ειδική φυλακή-κλινική για γυναίκες. Αφού τον μετέφεραν σε γυναικείες φυλακές, συνέχισε να γράφει γράμματα, απαιτώντας να τον πάνε σε ειδικό χώρο, γιατί λέει τον έβαλαν με τις χειρότερες φυλακισμένες, οι οποίες του είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι καλοδεχούμενος.

Για τέτοιο σίχαμα μιλάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 27 Μάιος 2024, 17:33

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:23
Οργισμένος έγραψε:
Σε αντίθεση με εσένα, που έχεις υπεασπιστεί το δικαίωμα κάποιου να βιάζει και μετά να κάνει ό,τι θέλει και να του παρέχεται ό,τι ζητήσει, εγώ δεν έχω γράψει τέτοιο πράγμα.

Να ξέρεις ότι αν συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι έναν εγκληματία βιαστή ανηλίκων, υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθούν από την διαχείριση τα στοιχεία σου, καθώς όπως είπα είναι εν δυνάμει αδίκημα. Σου το λέω μπας και συνέλθεις. Δες παρακάτω την φωτογραφία να δεις τι υπερασπίζεσαι, ζώον.

Για να τελειώνουμε, ο τύπος ήταν αποφυλακισμένος υπό όρους και πιάστηκε ξανά το 2016, με την κατηγορία ότι έστειλε σε άλλον πρώην συμφυλακισμένο του (Thornburgh) αυτά:

Εικόνα

Αφού τον μπουζούριασαν πάλι, άρχισε αμέσως τις επιστολές για να τον πάνε σε ειδική φυλακή-κλινική για γυναίκες. Αφού τον μετέφεραν σε γυναικείες φυλακές, συνέχισε να γράφει γράμματα, απαιτώντας να τον πάνε σε ειδικό χώρο, γιατί λέει τον έβαλαν με τις χειρότερες φυλακισμένες, οι οποίες του είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι καλοδεχούμενος.

Ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 27 Μάιος 2024, 17:36

E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.

Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 27 Μάιος 2024, 17:37

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:04
Να θυμίσω κάπου εδώ ότι η υπεράσπιση εγκλημάτων είναι εν δυνάμει αδίκημα στο ελληνικό -και όχι μόνο- δίκαιο, καθότι μπορεί να θεωρηθεί υποκίνηση.
Γιαυτο προσεχετε καλα οταν ζητατε τιμωριες με βιασμους εντος φυλακης απο φυλακισμένους.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 27 Μάιος 2024, 17:43

hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Εικόνα

Εγω απλα υπερασπιζομαι το ανθρωπινο δικαιωμα του σεξουαλικου προσδιορισμου εστωκαι σε ανθρωπους που εγκληματισαν. Αντιθετως παρανοικε , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τσιριζετε σαν ζωα οτι η δραστρια πρεπει να μεινει σε ανδρικες φυλακες ωστε να "λαβει αυτο που της αξιζει" . Να προσεχετε λοιπον. Το νου σας ρατσισταροι διοτι τελευταια το διαδικτυο ελεγχεται ολο και περισσοτερο για δοασπορα ρατσισμου και μισους.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 27 Μάιος 2024, 17:44

Imperium έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:36
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.

Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
αυτη η καριολα η επιστημη ε;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2024, 17:46

Οργισμένος έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:43
hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Εικόνα

Εγω απλα υπερασπιζομαι το ανθρωπινο δικαιωμα του σεξουαλικου προσδιορισμου εστωκαι σε ανθρωπους που εγκληματισαν. Αντιθετως παρανοικε , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τσιριζετε σαν ζωα οτι η δραστρια πρεπει να μεινει σε ανδρικες φυλακες ωστε να "λαβει αυτο που της αξιζει" . Να προσεχετε λοιπον. Το νου σας ρατσισταροι διοτι τελευταια το διαδικτυο ελεγχεται ολο και περισσοτερο για δοασπορα ρατσισμου και μισους.
Έκανε ο όργι κώλο κι έχεσε τον κόζμο όλο. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 27 Μάιος 2024, 17:50

nostromos έγραψε:
27 Μάιος 2024, 15:59
Οργισμένος έγραψε:
27 Μάιος 2024, 15:52
nostromos έγραψε:
27 Μάιος 2024, 15:46

ποιο σωφρονισμό ρε Όργι...,?σωφρονισμος γίνεται και στις ανδρικές φυλακές.... ο τύπος ήθελε να μεταφερθεί σε γυναίκες φυλακές για να ξεπεράσει τη δήθεν στεναχώρια του δηλαδή κλαπαρχιδιες...εκεί στηριξε την προσπάθεια να μεταφερθεί σε περιβάλλον όπου έχει σαφέστατο σωματικό πλεονέκτημα και βρήκε μια ηλλιθια που φτιάχνει καριέρα με λιμπταρντ ατζέντα να το υλοποιήσει...
Den einai etsi και αυτα τα γραφικα με τις γουοκ συνωμοσιες πρεπει να σταματησουν επιτελους διοτι υπαρχουν και βλαμμενοι που πραγματικα τα πιστευουν. Η δραστρια εκτιει ποινη φυλακισης, η τιμωρια της ειναι να φυλακιστει. Δηλωσε τρανς, εξεταστηκε απο γιατρους και βρεθηκε οτι εχει, λογω ορμονωνικης θεραπειας, θυληκοποιηθει. Τελος, παει σε γυναικειες φυλακες και ολα τα αλλα που λετε ειναι τουλαχιστον παραλογα.

Και για οσους βγαζουν μισος, θα πρεπει να κανουν πρωτα ομφαλοσκοπηση, και να μην μισουν ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ τα ατομα που τολμησαν να κανουν αυτο που ηθελαν οσο αφορα το σεξουαλικο προσανατολισμο και προσδιορισμο τους. Δεν ξεγελανε κανενα με το να το παιζουν γκεομαχοι παρα μονον επιδυκνειουν τη δειλια μισανθρωπισμο και ρατσισμο τους. Ακους χελι;;;
κανείς δεν νομίζω ότι έχει μίσος εδώ μέσα...θα πρέπει να δούμε όμως και την περίπτωση όπου πολλά άτομα ειδικά με μακροχρόνιες ποινές μπαίνουν στη διαδικασία αλλαγής ταυτότητας για να εκτίσουν ποινή σε καλύτερες για αυτούς συνθήκες λόγο σωματικού πλεονεκτήματος ...ο/η κατάδικος δεν φαίνεται να πείθει τον κόσμο γιατί η κατηγορία των εγκλημάτων του έχει σεξουαλικό χαρακτήρα και η μεταβολή ταυτότητας μπήκε μετά τον εγκλεισμο
στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν αλλαξε καμια ποινη απλα η δραστρια αλλαξε φυλακη Το προβλημα ποιο ειναι;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2024, 17:57

Οργισμένος έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:50
στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν αλλαξε καμια ποινη απλα η δραστρια αλλαξε φυλακη Το προβλημα ποιο ειναι;;;
Κανένα. Αντιθέτως, είναι σχεδόν συγκινητικό το ότι και στα 50 σου, αντιδράς ως πρωτοετής σπουδαστής ανθρωπιστικών επιστημών, που ρουφάει με ενθουσιασμό την πρωτόγνωρη επιστημονική γνώση. Μείνε όπως είσαι. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 27 Μάιος 2024, 18:03

Juno έγραψε:
27 Μάιος 2024, 16:58
Οργισμένος έγραψε:
Scouser έγραψε:
27 Μάιος 2024, 16:54
Παρεμπιπτόντως, εκει στη διαχείριση, όλα καλά; Δηλαδη το φόρουμ επιτρέπει σε ένα ψυχασθενές σκουπίδι να υπερασπίζεται δημόσια βιαστές ανηλίκων χρησιμοποιώντας λόγο μίσους προς το σύνολο σχεδόν των συνομιλητων του, αλλά θα ρίξει ξανά μπαν αύριο μεθαύριο πχ στον Χελώνο γιατί θα ανταλλάξει 2-3 μπινελικια με τον Αχαριστο στο νήμα για την Ουκρανία για το αν την έχουν μεγαλύτερη οι Ρώσοι ή οι Αμερικανοί. Μια χαρά το πάτε, για αυτό φυσικα έχουμε μείνει και γράφουμε τρεις και ο κουκος.
Εσυ πρεπει να φας μπαν και αποταξη.
Αδικησαν τον φιλο σου χελωνο;;;

Μαζι την βρισκετε;
Γιατί δεν πας στο Άσυλο να γράφεις με τους άλλους τρόφιμους;
Αλήθεια, συντονιστάδες, γιατί δεν τρώει μόνιμο μπαν αυτός;
Βλέπω ότι ο Beria είναι μέσα, τώρα. Μήπως θέλει να κάνει ένα συμμάζεμα, πριν μας έρθει η ΔΗΕ.
Στην ελευθερία του λόγου, μοιραία ακούμε τα πιο εξωφρενικά πράγματα. Κρίμα μόνο που τα βιασμένα παιδιά δε λογίζονται σαν μειονότητα για να το τσιμπήσει ο κανονισμός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2024, 18:11

Ρε σεις, μήπως απλώς καρφώθηκε ο Όργι και δεν μας γράφει από τη Σουηδία;

Μήπως τον μάζεψαν σε κάποια εγχώρια μκο και το παίζει μουλτικούλτι βαλκύριο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2024, 18:37

Imperium έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:36

Δεν το λέει η επιστήμη αυτό, το λένε ψεκασμένοι γιατροί που έχουν να κερδίσουν λεφτά από την υπόθεση. Έχει πολύ χρήμα όλο αυτό. Κάθε άτομο που νομίζει ότι είναι κάτι άλλο απ' αυτό που είναι μπορεί να κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε ιατρική υποστήριξη, από ορμονοθεραπεία, σε ψυχολογικές συνεδρίες, χειρουργικές επεμβάσεις, άλλα ιατρικά παρασκευάσματα, κτλ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλα αυτά ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, την μοναδική χώρα στον κόσμο που υπάρχει συζήτηση για το αν η περιτομή είναι αχρείαστη ή όχι, με τον CDC να παίρνει μέρος υπέρ της περιτομής, ενώ πουθενά στην Ευρώπη δεν θα ακούσεις τέτοιο πράγμα και κανείς οργανισμός, όπως π.χ. ο ECDC δεν το υποστηρίζει, πέρα εννοείται από αναγκαία επέμβαση για αληθινούς ιατρικούς λόγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2024, 18:38

Οργισμένος έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:37
hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:04
Γιαυτο προσεχετε καλα οταν ζητατε τιμωριες με βιασμους εντος φυλακης απο φυλακισμένους.
Δεν ξέρω σε ποιον μιλάς, ο μόνος που έχει υποστηρίξει βιασμούς σ' αυτό το νήμα είσαι εσύ, γι' αυτό σύνελθε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών