Οι φοβίες έχουν συμπτώματα. Πολλά από αυτά μάλιστα είναι κοινά. Ακόμα και ο πιο φανατικός υπερσυντηρητικός χριστιανοταλιμπάν σε ρεντνεκ κωλοχώρι των ΗΠΑ, δεν παρουσιάζει τέτοια συμπτώματα στην θέα ομοφυλοφίλων.hellegennes έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 23:15Η λέξη φοβία δεν έχει κανένα νόημα; Εννοείς ότι δεν ταιριάζει στην λέξη; Δεν υπάρχει στα λεξικά; Τι;Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 23:09Όπως και να το τεντώσετε η λέξη φοβία δεν έχει κανένα νόημα.hellegennes έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 23:07
Όχι, ομοφοβία δεν σημαίνει φόβος του φύλου σου, σημαίνει φόβος των ομοφυλόφιλων και είναι τεχνικά φοβία όταν σου προκαλεί αποστροφή και μόνο η εικόνα ή σκέψη ενός ομοφυλόφιλου· θηλυπρεπή ή μη, δεν έχει σημασία.
Βασικά εννοείς ότι δεν ισχύει ότι πρόκειται περί φοβίας. Αλλά αυτός ακριβώς είναι ο επιστημονικός ορισμός της φοβίας. Να σε ενοχλεί η σκέψη ενός πράγματος και μόνο και να βγάζεις σπυράκια με την εικόνα του πράγματος.
Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Βινόσαυρος
Ποτέ δε θα είναι με αυτά μυαλα.
το έχουμε προωθήσει όσο δεν παει τα τελευταία χρονια, δε θα περιμένουμε και τους τελευταίους ομοφοβικους γιατί δεν ειναι ετοιμοι.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- hellegennes
Φυσικά και παρουσιάζει τα ίδια ακριβώς συμπτώματα.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 23:32Οι φοβίες έχουν συμπτώματα. Πολλά από αυτά μάλιστα είναι κοινά. Ακόμα και ο πιο φανατικός υπερσυντηρητικός χριστιανοταλιμπάν σε ρεντνεκ κωλοχώρι των ΗΠΑ, δεν παρουσιάζει τέτοια συμπτώματα στην θέα ομοφυλοφίλων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
hellegennes έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 23:49Φυσικά και παρουσιάζει τα ίδια ακριβώς συμπτώματα.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 23:32Οι φοβίες έχουν συμπτώματα. Πολλά από αυτά μάλιστα είναι κοινά. Ακόμα και ο πιο φανατικός υπερσυντηρητικός χριστιανοταλιμπάν σε ρεντνεκ κωλοχώρι των ΗΠΑ, δεν παρουσιάζει τέτοια συμπτώματα στην θέα ομοφυλοφίλων.

Όχι βέβαια δεν είσαι. Αυτό λέμε.
- hellegennes
Απέχθεια στην εικόνα, παράλογος φόβος ότι μπορεί να κολλήσει τους άλλους ομοφυλοφιλία και να βγάλει παιδιά ομοφυλόφιλους, παράλογος φόβος ότι η ύπαρξή του και μόνο σε απειλεί με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Τα κύρια συμπτώματα των φοβιών είναι αίσθημα πανικού, φόβου, ταχυκαρδία,εφίδρωση, τάση να φύγει άμεσα και με κάθε τρόπο από κοντά από το αντικείμενο ή το μέρος που προκαλεί τα συμπτώματα.hellegennes έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 00:07Απέχθεια στην εικόνα, παράλογος φόβος ότι μπορεί να κολλήσει τους άλλους ομοφυλοφιλία και να βγάλει παιδιά ομοφυλόφιλους, παράλογος φόβος ότι η ύπαρξή του και μόνο σε απειλεί με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Οπότε έλεος, κανένας δεν παθαίνει αυτά τα πράγματα όταν βρίσκεται κοντά σε ομοφυλόφιλους εκτός ίσως από ένα 0,1% που μιλάμε για άτομα διαταραγμένα ούτως ή άλλως, όπου έχουν γενικά τέτοιες αντιδράσεις σε ο,τι δεν τους αρέσει.
Αρκετά με την κοπτοραπτική της επιστήμης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 15 Μάιος 2018, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Βινόσαυρος
Εφίδρωση, νευρικοτητα...hellegennes έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 00:07Απέχθεια στην εικόνα, παράλογος φόβος ότι μπορεί να κολλήσει τους άλλους ομοφυλοφιλία και να βγάλει παιδιά ομοφυλόφιλους, παράλογος φόβος ότι η ύπαρξή του και μόνο σε απειλεί με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- hellegennes
Αυτά είναι τα ακραία συμπτώματα φοβίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τέτοια συμπτώματα φοβίας. Έλεος. Μην γράφεις ό,τι σου κατέβει.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 00:12Τα κύρια συμπτώματα των φοβιών είναι αίσθημα πανικού, φόβου, ταχυκαρδία,εφίδρωση, τάση να φύγει άμεσα και με κάθε τρόπο από κοντά από το αντικείμενο ή το μέρος που προκαλεί τα συμπτώματα.hellegennes έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 00:07Απέχθεια στην εικόνα, παράλογος φόβος ότι μπορεί να κολλήσει τους άλλους ομοφυλοφιλία και να βγάλει παιδιά ομοφυλόφιλους, παράλογος φόβος ότι η ύπαρξή του και μόνο σε απειλεί με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν γράφει ότι του κατέβει. Έκανε μία γρήγορη αναζήτηση του όρου και βρήκε μια χαρά. Σωστά τα λέει. Εσύ γράφεις ότι σου κατέβει
και το πας σερί από χθες.
Η πρώτη μαλακία, η κλίμακα αγάπης και η μαθηματική τεκμηρίωη της.
Δεύτερη πετάγεσαι σαν την πούτσα ενώ βλέπεις ότι και εκτός θέματος είσαι και καλύπτεις άλλον που ποστάρει μόνο και μόνο για να ειρωνευτεί.
Τρίτη. 'Αλλο η αποστροφή και άλλο η φοβία. Ο φαρμακοποιός έχει δίκιο
Τέταρτη. Το φασιστάκι επιχειρεί με αφορεσμούς ενάντια σε έναν άνθρωπο που έχει παιδί. Παίζει με σημειολογίες περί "φυσιολογικού" και μη κι όλα αυτά επειδή η εικόνα τον χαλάει. Βάζει δηλαδή την αισθητική του πιο πάνω από τη ζωή του ανθρώπου και του παιδιού του. Κι όταν του είπα ότι δεν αγαπάει το παιδί πιο πολύ από αυτόν που το έχει μπαίνει ο καραγκιόζης να με ειρωνευτεί γιατί έτσι γούσταρε και συ τον υποστηρίζεις.
Ε απλά μαλακίζεσαι. Τίποτα άλλο.
και το πας σερί από χθες.
Η πρώτη μαλακία, η κλίμακα αγάπης και η μαθηματική τεκμηρίωη της.
Δεύτερη πετάγεσαι σαν την πούτσα ενώ βλέπεις ότι και εκτός θέματος είσαι και καλύπτεις άλλον που ποστάρει μόνο και μόνο για να ειρωνευτεί.
Τρίτη. 'Αλλο η αποστροφή και άλλο η φοβία. Ο φαρμακοποιός έχει δίκιο
Τέταρτη. Το φασιστάκι επιχειρεί με αφορεσμούς ενάντια σε έναν άνθρωπο που έχει παιδί. Παίζει με σημειολογίες περί "φυσιολογικού" και μη κι όλα αυτά επειδή η εικόνα τον χαλάει. Βάζει δηλαδή την αισθητική του πιο πάνω από τη ζωή του ανθρώπου και του παιδιού του. Κι όταν του είπα ότι δεν αγαπάει το παιδί πιο πολύ από αυτόν που το έχει μπαίνει ο καραγκιόζης να με ειρωνευτεί γιατί έτσι γούσταρε και συ τον υποστηρίζεις.
Ε απλά μαλακίζεσαι. Τίποτα άλλο.
- hellegennes
Εσύ μαλακίζεσαι και δεν σε ζήτησε για δικηγόρο ο Otto. Μπορείς να συνεχίσεις να λες τις παπαριές σου, θα σε γράφω στ' αρχίδια μου από 'δώ και πέρα γιατί από επιχειρηματολογία είσαι στο μείον. Μια απλή ερώτηση σού έκανα και έπαθες κοκομπλόκο και απάντησες άσχετες πίπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν απαντώ για τον Ότο. Απάντησα για να σου πω ότι λες μαλακίες αφού με ενόχλησες έτσι κι αλλιώς. Δεν έκανες ερώτηση, πούλησες υφάκι. Καθόλου άσχετα δεν απάντησα. Όλα όσα είπα σε χαρακτηρίζουν. Αυτό είναι το κόμπλεξ ρε χρόνια τώρα. Να το παίζεις εμβρίθεια και τίποτα άλλο. Άντε ξουτ.hellegennes έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 00:57Εσύ μαλακίζεσαι και δεν σε ζήτησε για δικηγόρο ο Otto. Μπορείς να συνεχίσεις να λες τις παπαριές σου, θα σε γράφω στ' αρχίδια μου από 'δώ και πέρα γιατί από επιχειρηματολογία είσαι στο μείον. Μια απλή ερώτηση σού έκανα και έπαθες κοκομπλόκο και απάντησες άσχετες πίπες.
- hellegennes
Δεν πούλησα ύφος, σε ρώτησα κάτι που ξεκάθαρα δεν μπορείς να απαντήσεις, γιατί η θέση σου δεν στέκει. Και τώρα τα πήρες στο κρανίο με την ανεπάρκειά σου κι έχεις βγει απ' τα ρούχα σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποια ανέπάρκεια ρε; Κατρακυλάς κι άλλο; Ηλιθιότητες είπες καμία ερώτηση δεν έκανες.
- hellegennes
Λες να ξέχασα να βάλω ερωτηματικό στο τέλος και να μην αντιλήφθηκες ότι ήταν ερώτηση; Πιθανό το βρίσκω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση αντιμετώπιση παραβατικότητας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα
από ST48410 » 03 Μάιος 2025, 18:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 93 Απαντήσεις
- 1811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
05 Μάιος 2025, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν καταναλώνοντας ψηφιακά απόβλητα
από elpidios » 03 Απρ 2025, 19:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από elpidios
04 Απρ 2025, 08:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρωτα τα παιδακια στον κοσμα στα πιατα με αρνι
από Μαδουραίος » 30 Μαρ 2024, 23:34 » σε Μαγειρική - 0 Απαντήσεις
- 690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
30 Μαρ 2024, 23:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΜοβουλγαροι κομουνιστες συν σλαβοβουλγαροσκοπιανοι σφαζουν μικρα παιδακια στα Γιαννιτσα!
από ερνεστο καρανίξ » 06 Φεβ 2025, 21:49 » σε Ιστορία - 28 Απαντήσεις
- 1141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
19 Φεβ 2025, 00:42
-