Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Μάιος 2018, 21:55

Otto Weininger έγραψε:
14 Μάιος 2018, 21:51
Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Μάιος 2018, 21:44
Δηλαδή εσύ τόσο καιρό δεν έχεις δει ποστ που απλά ποστάρουν εικόνες και εκφράζουν την αηδία τους, κάνοντας σαν αραχνοφοβικοί που είδαν ταραντούλα.
Όπως το αρχικο ποστ αυτού του νήματος ας πούμε.
Eννοείς ότι είναι ομοφοβικός όποιος αισθάνεται αηδία στην θέα ενός τύπου που χώνει το χέρι του στον κώλο του στην μέση του δρόμου ; Ρε το έχετε χάσει τελείως πια ;
Άσε που μου βάζεις έννοιες τώρα. Έχω ένα φίλο αραχνοφοβικό και τώρα που μπαίνουν ιδέες μήπως είναι κρυφοαράχνη.
Μην κάνεις το χαζό, ήταν σαφές γιατί ενώ δεν μιλούσε καν για αυτό που δείχνουν οι εικόνες αλλά για ένα νομοσχέδιο, προτίμησε τις συγκεκριμένες εικόνες και δεν έβαλε έναν τυπικό άντρα με την υποσημείωση ότι είναι γκέι.
Γιατί όσο πιο εμφανώς γκέι είναι, τόσο περισσοτερο εκφράζεται η φοβία.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 14 Μάιος 2018, 21:56

Αίολος έγραψε:
14 Μάιος 2018, 21:53
Τι σε νοιάζει;
Νομίζω κάπου το είχες αναφέρει και μου κάνει εντύπωση απλά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Μάιος 2018, 22:02

14 Μάιος 2018, 21:55

Μην κάνεις το χαζό, ήταν σαφές γιατί ενώ δεν μιλούσε καν για αυτό που δείχνουν οι εικόνες αλλά για ένα νομοσχέδιο, προτίμησε τις συγκεκριμένες εικόνες και δεν έβαλε έναν τυπικό άντρα με την υποσημείωση ότι είναι γκέι.
Ποια φοβία ρε άνθρωπε ; Ποια φοβία ;;;; Έχετε βιάσει ορισμούς και ελληνική γλώσσα. Έχετε φτιάξει ένα όρο που στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν εκφράζει το γεγονός.

Κλειστοφοβία : φόβος για κλειστούς χώρους.
Υψοφοβία : φόβος για τα ύψη
κλπ κλπ κλπ

Ομοφοβία τι σκατά είναι ; Φόβος για το ίδιο φύλο ;Δηλαδή έχουμε κολλητούς, φίλους, βρισκόμαστε με άλλους άντρες σε ομάδες,δουλειά,γυμναστήρια,αποδυτήρια,στρατό,μπάνια κ.α. και ολα οκ. Αν πούμε όμως δεν γουστάρουμε δίπλα μας δυο άντρες με κολάν που φλιούνται, τότε ξαφνικά έχουμε φοβία για το ιδιο μας το φύλο ;

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις, καταπιεσμένοι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ αντιδρούν άσχημα και υπερβολικά ενάντια σε άλλους ομοφυλόφυλους καθοδηγούμενοι από την καταπίεση και τα κόμπλεξ τους. Και εκεί πατήσατε στην θεωρία περί κρυφογκέι.

Απλά εσείς βαφτίζεται τους πάντες ομοφοβικούς και τάχα κρυφογκέι, γιατί έτσι. Φασιστικά τελείως με σκοπό την επιβολή απόψεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 14 Μάιος 2018, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

name
Phorum.gr user: name

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από name » 14 Μάιος 2018, 22:03

Να θεσω ενα θεματακι απο ψυχολογικης πλευρας;

Σε περιπτωσεις μονογονεικης οικογενειας το προσωπο που λειπει ειναι εκει δια της απουσιας. Δηλ αφηνει κενο τον ρολο, αλλα ο ρολος υπαρχει μεσω της ελλειψης (ελπιζω να με καταλαβαινετε)

Οταν ο ρολος του πατερα αναπληρωνεται μεν, οχι ομως απο αλλον πατερα αλλα απο μια γυναικα που θα ειναι πατερας, η της μητερας απο εναν αντρα, ποσο πιστευετε οτι αυτο θα κανει το παιδι να τα κανει στο μυαλο του κουλουβαχατα;

Οπως το βλεπω τα πραγματα δεν ειναι να εχουν δικαιωματα οι γκεη το ζητουμενο, αλλα μια ανατροπη της εννοιας "οικογενεια" που δεν νομιζω να εχει ξαναπαιξει ιστορικα.

Η θεση μου για να μην εχουμε παραξηγησεις ειναι αρνητικη, οχι ομως για θεματα αγαπης και αφοσιωσης αλλα για το οτι δεν πιστευω οτι ειναι ετοιμες οι κοινωνικες δομες να δεχτουν τετοια αλλαγη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος name την 14 Μάιος 2018, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 14 Μάιος 2018, 22:03

Αυτοί που κάθε τρεις και λιγο αναφέρονται σε ομοφοβιες και ψυχολογικές αναλύσεις κυριολεκτικα του κωλου είναι πιο πιθανό να είναι ομοφυλόφιλοι από τους τάχα ομοφοβικους

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 14 Μάιος 2018, 22:10

δεν εχεις δει ποτε διαδοχε παιδι που ειτε λειπει ενας γονιος από θανατικο ειτε από χωρισμο πως είναι??

ιδεοληψίες,τις φαγαμε στην μουρη οι ελληνες κι τις τρωμε ειδικα μετα την διαλυση της σο βιετιας μεχρι τωρα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 14 Μάιος 2018, 22:11

κι οι ιδεοληψίες είναι μιας οικτρης μειοψηφιας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Μάιος 2018, 22:12

Otto Weininger έγραψε:
14 Μάιος 2018, 22:02

Ποια φοβία ρε άνθρωπε ; Ποια φοβία ;;;; Έχετε βιάσει ορισμούς και ελληνική γλώσσα. Έχετε φτιάξει ένα όρο που στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν εκφράζει το γεγονός.

κλπ κλπ κλπ

Ομοφοβία τι σκατά είναι ; Φόβος για το ίδιο φύλο ;Δηλαδή έχουμε κολλητούς, φίλους, βρισκόμαστε με άλλους άντρες σε ομάδες,δουλειά,γυμναστήρια,αποδυτήρια,στρατό,μπάνια κ.α. και ολα οκ. Αν πούμε όμως δεν γουστάρουμε δίπλα μας δυο άντρες με κολάν που φλιούνται, τότε ξαφνικά έχουμε φοβία για το ιδιο μας το φύλο ;

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις, καταπιεσμένοι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ αντιδρούν άσχημα και υπερβολικά ενάντια σε άλλους ομοφυλόφυλους καθοδηγούμενοι από την καταπίεση και τα κόμπλεξ τους. Και εκεί πατήσατε στην θεωρία περί κρυφογκέι.

Απλά εσείς βαφτίζεται τους πάντες ομοφοβικούς και τάχα κρυφογκέι, γιατί έτσι. Φασιστικά τελείως με σκοπό την επιβολή απόψεων.
Μπορεί να μην είναι τέλεια η λέξη αλλά βρες εσύ καλύτερη λέξη. Σημαίνει διάκριση ή προτακάληψη με βάση το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλοι.
Με βάση το ρατσισμό και το σεξισμό θα μπορούσε να λέγεται προσανατολισμισμός, η διάκριση με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό.
Αλλά ακούγεται χάλια.

Η θεωρία για το κρυφογκέι που λες σίγουρα δεν ισχύει πάντα. Η λεγόμενη θεσμοποιημένη ομοφοβία, όπου υπάρχουν διαφορετικοί νόμοι για τα γκέι και τα στρέιτ ζευγάρια, σίγουρα δεν οφείλεται στο ότι ο νομοθέτης είναι κρυφογκέι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Μάιος 2018, 23:02

'
http://www.apa.org/about/policy/parenting.aspx

Εικόνα
Resolution
APA opposes any discrimination based on sexual orientation in matters of adoption, child custody and visitation, foster care, and reproductive health services;
APA believes that children reared by a same-sex couple benefit from legal ties to each parent;
APA supports the protection of parent-child relationships through the legalization of joint adoptions and second parent adoptions of children being reared by same-sex couples;
APA shall take a leadership role in opposing all discrimination based on sexual orientation in matters of adoption, child custody and visitation, foster care, and reproductive health services;
Τί να κλάσει τώρα ο ΑΡΑ μπροστά σε κάποιους σουπερεπιστήμονες, θαμώνες του πχόρουμ.γρ! :roll:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Μάιος 2018, 23:05

Αίολος έγραψε:
14 Μάιος 2018, 21:50
hellegennes έγραψε:
14 Μάιος 2018, 13:47
Αίολος έγραψε:
14 Μάιος 2018, 12:02
Πωπω ανάλυση! Σας αναγνωρίζω το περισπούδαστο ύφος. Το έχετε. Για το θέμα ίσως να καταλαβαίνετε τι μαλακίες λέτε, ότι αγαπάτε ή αγαπάω πιο πολύ το μωρό ενός άλλου από τον ίδιο. :D Ασφαλώς προκύπτει το θέμα μέτρησης για τους επιστήμονες. Σταθείτε στο ύψος σας. :smt023
Εγώ σε ρωτάω ένα απλό πράγμα και μου απαντάς μαλακίες. Σε ρωτάω πώς κρίνεις εσύ ότι ο Α αγαπάει τον Χ περισσότερο από τον Β. Να το δεχτούμε γιατί το λες εσύ ή θα μας πεις με ποιον τρόπο το κρίνεις;
Εξ ορισμού αφού ο Α γέννησε το Χ. Σε κόλλησε μαλακία το ψυχάκι;
Εξ ορισμού δεν είναι τίποτα. Αν ήταν εξ ορισμού αλήθεια, δεν θα υπήρχαν γονείς που σκοτώνουν και κακοποιούν τα παιδιά τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Μάιος 2018, 23:07

Otto Weininger έγραψε:
14 Μάιος 2018, 22:02

κλπ κλπ κλπ

Όχι, ομοφοβία δεν σημαίνει φόβος του φύλου σου, σημαίνει φόβος των ομοφυλόφιλων και είναι τεχνικά φοβία όταν σου προκαλεί αποστροφή και μόνο η εικόνα ή σκέψη ενός ομοφυλόφιλου· θηλυπρεπή ή μη, δεν έχει σημασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Μάιος 2018, 23:09

hellegennes έγραψε:
14 Μάιος 2018, 23:07

Όχι, ομοφοβία δεν σημαίνει φόβος του φύλου σου, σημαίνει φόβος των ομοφυλόφιλων και είναι τεχνικά φοβία όταν σου προκαλεί αποστροφή και μόνο η εικόνα ή σκέψη ενός ομοφυλόφιλου· θηλυπρεπή ή μη, δεν έχει σημασία.
Όπως και να το τεντώσετε η λέξη φοβία δεν έχει κανένα νόημα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 14 Μάιος 2018, 23:09

Αίολος έγραψε:
14 Μάιος 2018, 21:50
hellegennes έγραψε:
14 Μάιος 2018, 13:47
Εγώ σε ρωτάω ένα απλό πράγμα και μου απαντάς μαλακίες. Σε ρωτάω πώς κρίνεις εσύ ότι ο Α αγαπάει τον Χ περισσότερο από τον Β. Να το δεχτούμε γιατί το λες εσύ ή θα μας πεις με ποιον τρόπο το κρίνεις;
Εξ ορισμού αφού ο Α γέννησε το Χ. Σε κόλλησε μαλακία το ψυχάκι;
Επαγγελματίας ψυχικής υγείας :lol::lol::lol:
Και εις ανώτερα !!!
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 14 Μάιος 2018, 23:12

Αίολος έγραψε:
14 Μάιος 2018, 21:48
Κομπλεξάρας και ψυχάκιας είσαι εδώ και χρόνια. Από τότε που έγραφες ο Θεός αν υπάρχει γαμιέται. Άντε μαλακισμένο.
Αγάπη μόνο :smt005::smt005::smt005:
Και ναι, καλά έγραφα. Αν υπάρχει Θεός, γαμιέται. Να, το ξαναέγραψα.
Είμαι καλά γιατρέ μου; :a035::a040::smt005::smt005::smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Μάιος 2018, 23:15

Otto Weininger έγραψε:
14 Μάιος 2018, 23:09
hellegennes έγραψε:
14 Μάιος 2018, 23:07

Όπως και να το τεντώσετε η λέξη φοβία δεν έχει κανένα νόημα.
Η λέξη φοβία δεν έχει κανένα νόημα; Εννοείς ότι δεν ταιριάζει στην λέξη; Δεν υπάρχει στα λεξικά; Τι;

Βασικά εννοείς ότι δεν ισχύει ότι πρόκειται περί φοβίας. Αλλά αυτός ακριβώς είναι ο επιστημονικός ορισμός της φοβίας. Να σε ενοχλεί η σκέψη ενός πράγματος και μόνο και να βγάζεις σπυράκια με την εικόνα του πράγματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών