Δγιαουλιές που κάναμε όταν ήμασταν μικρά.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:11που ειναι αυτο το νημα;Cecily Anne έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:18Α δεν σβήστηκε. Το πήγα στο νήμα που άνοιξε ο nameless και είναι ειδικά γι'αυτό. Δες το στις δημοσιεύσεις σου καλέ.
τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Διδάσκεται το πως να τα κάνεις επιτυχημένα .

Το αντίθετο δλδ να ξεριζωθούν η να ελεγχθούν προς οφελος κάποιων είναι το δύσκολο - αλλά αυτό είναι αρμόδια η Σούβλυ + κοινωνοί - φανατικοί ακόλουθοι της αλήθειας των ιερών κειμένων , πολιτικών και θρησκευτικών συστήματων, να το αναπτύξουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
υπηρξε φοβος, απειρος, αλλα μαλλον ο καταλυτης ηταν η διαπιστωση οτι δεν ειμαι πιο μαγκας απο τους αλλους. οτι δεν εχει καμμια σημασια ποιος εισαι, ποια η παρεα σου, κι ολα αυτα που θεωρουσαμε σημαντικα σαν εφηβοι. αν δεν εισαι πραγματικα ετοιμος να φτασεις στα ακρα, κατσε σπιτι σου. κι εγω ειχα οπλο τοτε, δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο να παω να το φερω. απλως καταλαβα οτι δεν ειμαι πλεον για τετοια, η δεν ημουν ποτε, μονο ετσι νομιζα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δεν ειμαι λεει εξουσιοδοτημενοςCecily Anne έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:13Δγιαουλιές που κάναμε όταν ήμασταν μικρά.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:11που ειναι αυτο το νημα;Cecily Anne έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:18Α δεν σβήστηκε. Το πήγα στο νήμα που άνοιξε ο nameless και είναι ειδικά γι'αυτό. Δες το στις δημοσιεύσεις σου καλέ.

Ναι, αυτό λέω, οτι χρειάστηκε ο φόβος για να συνειδητοποιήσεις όλο αυτό, δηλαδή στην πραγματικότητα, καταλύτης ήταν ο φόβος που ένοιωσες για να κανεις μετά την διαπίστωση αυτή.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:18υπηρξε φοβος, απειρος, αλλα μαλλον ο καταλυτης ηταν η διαπιστωση οτι δεν ειμαι πιο μαγκας απο τους αλλους. οτι δεν εχει καμμια σημασια ποιος εισαι, ποια η παρεα σου, κι ολα αυτα που θεωρουσαμε σημαντικα σαν εφηβοι. αν δεν εισαι πραγματικα ετοιμος να φτασεις στα ακρα, κατσε σπιτι σου. κι εγω ειχα οπλο τοτε, δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο να παω να το φερω. απλως καταλαβα οτι δεν ειμαι πλεον για τετοια, η δεν ημουν ποτε, μονο ετσι νομιζα.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
αυτο λες, αλλα τι θες να πεις; οτι ειναι καλο να δερνεις καποιον για να φοβαται μην τον δειρεις;
δεν με ειχε πυροβολησει ποτε κανεις, κι ομως το φοβομουν.

''God Created Men and Sam Colt Made Them Equal''Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:18υπηρξε φοβος, απειρος, αλλα μαλλον ο καταλυτης ηταν η διαπιστωση οτι δεν ειμαι πιο μαγκας απο τους αλλους. οτι δεν εχει καμμια σημασια ποιος εισαι, ποια η παρεα σου, κι ολα αυτα που θεωρουσαμε σημαντικα σαν εφηβοι. αν δεν εισαι πραγματικα ετοιμος να φτασεις στα ακρα, κατσε σπιτι σου. κι εγω ειχα οπλο τοτε, δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο να παω να το φερω. απλως καταλαβα οτι δεν ειμαι πλεον για τετοια, η δεν ημουν ποτε, μονο ετσι νομιζα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πραγματικά νομίζω, και μετά από πόσα ποστ, είναι σαφές το τί λέω
(και φυσικά δεν λέω οτι είναι καλό να δέρνεις κάποιον ως πρόληψη, έλεος)
- Cecily Anne
Για ξαναδοκιμάστε τώρα. Δεν ξέρω γιατί με το βιουτόπικ δεν ανοίγει.
ΥΓ. Μάλλον επειδή ο νειμλες θεωρείται νέος χρήστης, τα νήματα που ανοίγει δεν είναι ορατά από εσάς. Και απορούσα τόση ώρα γιατί γράφω εκεί μόνο εγώ και ο Ψι. ΛΟΛ.
Anonymous @ Δγιαουλιές που κάναμε όταν ήμασταν μικρά.
Το έβαλα στο Περί Ανέμων. Τώρα το βλέπετε;
ΥΓ. Μάλλον επειδή ο νειμλες θεωρείται νέος χρήστης, τα νήματα που ανοίγει δεν είναι ορατά από εσάς. Και απορούσα τόση ώρα γιατί γράφω εκεί μόνο εγώ και ο Ψι. ΛΟΛ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υπερκουλτουριάρης
Σοφή επιλογή.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:08
αυτα που λες, δεν εγιναν στο δημοτικο, ουτε οταν τα παιδια ηταν 2 χρονων. αν μπει το φρενο νωρις, αποφευγονται πολλα τετοια καραγκιοζιλικια.
παντως τα εχω ζησει κι εγω αυτα, απο μεσα. ολα σταματησαν οταν βρεθηκα να κοιταω τη λαθος μερια ενος πιστολιου. απλως αδειασα απο καθε ειδους μαγκια.
Δεν τα έζησα από μέσα συμμετέχοντας σε κάτι τέτοιο,απλά ήταν δίπλα μου. Η βια δεν με εκφράζει,δεν θαύμαζα πρωτόγονες καταστάσεις ούτε όταν ήμουν 8 χρονών,με θυμάμαι να τους περιφρονούσα από τότε(σε αυτό μέτρησε και η οικογένεια),απλά δεν το έδειχνα, κοιτούσα την δουλειά μου και δεν με πείραζε κανένας,μάλλον γιατί δεν είχα κάτι κραυγαλέο,δεν ανακατευόμουν και ξέρω να μιλάω ανάλογα με τον ακροατή.
Ήταν όμως κόσμος που υπέφερε από αυτά τα πράγματα και ένας άλλος, για να βλέπουμε και την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος,που γούσταρε να γίνει κομμάτι του για να καλύψει τα κενά του. Ένας τέτοιος ήταν ο παιδικός μου φίλος ο Ντ. από πρωτη δημοτικού μιλάμε,που το είχε όνειρο να γίνει υπάνθρωπος.Ήταν -Θεός σχωρέστον- από 6 χρονών που τον ήξερα ,με μια ροπή προς το αρνητικό,αν και σε εμένα ποτέ δεν έκανε το παραμικρό. Κόψαμε εντελώς μετά τον στρατό και τελευταία φορά που τον είδα, το έχω και τύψεις, με το ζόρι του μίλησα,ενώ αυτός ήταν πολύ θερμός. Έχει καμιά δεκαριά χρόνια που πέθανε,νεότατος.Μάλλον είναι οι μέρες του, γιαυτό μου έρχεται στο μυαλό από το πρωί. Είχα και μια μεταφυσική εμπειρία, μετά τον θάνατο του, θα την γράψω άλλη φορά. Αν υπάρχει Παράδεισος, με κάποιο τρόπο μπήκε

Η αλλαγή που έχει επέλθει τώρα όπως την παρατηρώ, είναι πως τα Ελληνάκια του σήμερα είναι φλώροι, με την καλή έννοια.Τους καμαρώνω, δεν τους μέμφομαι. Ακόμα και τα πιτσιρίκια που βλέπω από τις παραδοσιακά πλεμποειδείς δυτικές συνοικίες, είναι μια χαρά και με τρόπους, ευρωπαίοι. Η καφρίλα είναι εισαγόμενη. Ρωσοπόντιοι που καπνίζουν μέσα στα λεωφορεία και ψάχνονται για καβγά, παρέες αλβανών που δεν τους κάνεις καλά με τίποτα και λοιπές παρακμιακές δυνάμεις, που τους βλέπεις πως είναι έτοιμοι να κάνουν μαλακία,στον οποιοδήποτε και για το τίποτα. Δεν θα απορρίψω κανέναν για λόγους καταγωγής,γνώρισα και ωραίους ανθρώπους από αυτές τις εθνικότητες,αλλά η αλήθεια είναι πως έρχονται από πολύ άλλο μπακράουντ και η μεγάλη εικόνα είναι πως μας γαμάνε μέσα στην πατρίδα μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Refugees welcome,αλλά όλοι αυτοί έρχονται από μέρη που η ζωή και η αξιοπρέπεια δεν πιάνει μια. Με το παιδί σου θα πάνε σχολείο και δίπλα σου θα ζουν.Δεν ήμασταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
οκ το βλεπουμε.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:36Για ξαναδοκιμάστε τώρα. Δεν ξέρω γιατί με το βιουτόπικ δεν ανοίγει.
αλλα μη νομιζεις οτι θα περασει ετσι στο ντουκου αυτη η συνομωσια με τα κεντρα μυστικων νηματων του πχορουμ,
θα σας..εχμμ.. πω ρε ποστη δεν ειμαι καλος σ αυτο... α το βρηκα, θα σας ξαναφερω καναν γγ να σας πυροβολησει με καμια κατοστη θεωριες συνομοσιας για κρυφα νηματα, να στρωσετε

- Cecily Anne
Ποιά συνομωσία ρε. Τα σπαμονήματα του Πηγαδίσιου θέλαμε να γλιτώσουμε, για να μη βαράμε γερμανικό και να κοιμόμαστε.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:50
οκ το βλεπουμε.
αλλα μη νομιζεις οτι θα περασει ετσι στο ντουκου αυτη η συνομωσια με τα κεντρα μυστικων νηματων του πχορουμ,
θα σας..εχμμ.. πω ρε ποστη δεν ειμαι καλος σ αυτο... α το βρηκα, θα σας ξαναφερω καναν γγ να σας πυροβολησει με καμια κατοστη θεωριες συνομοσιας για κρυφα νηματα, να στρωσετε
Spiros252 @ [ Ανακοινώσεις από Συντονισμό - Διαχείριση ]
να δωσω μονο μια εξηγηση, τι θεωρω "απο μεσα". καταρχην απο την πλευρα του δεκτη μπουλινκ, η στη γλωσσα της τοτε εποχης, βρωμοξυλου. γιατι ημουν μιση μεριδα ανθρωπος. μεγαλωσα ομως, και βαλθηκα να αποδειξω οτι ειμαι μαγκας, προκαλωντας την τυχη μου με οποιον αλλο νομιζε το ιδιο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:48Σοφή επιλογή.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:08
αυτα που λες, δεν εγιναν στο δημοτικο, ουτε οταν τα παιδια ηταν 2 χρονων. αν μπει το φρενο νωρις, αποφευγονται πολλα τετοια καραγκιοζιλικια.
παντως τα εχω ζησει κι εγω αυτα, απο μεσα. ολα σταματησαν οταν βρεθηκα να κοιταω τη λαθος μερια ενος πιστολιου. απλως αδειασα απο καθε ειδους μαγκια.
ευτυχως ποτε δεν ξεπεσα στο ξεφτιλικι να κοπαναω τους μισομεριδες. αν μη τι αλλο, σε αρκετες περιπτωσεις βρεθηκα να τους προστατευω. αυτα οδηγησαν σε παρεες με αλλους κουραδομαγκες σαν τα μουτρα μου μεχρι που εληξαν με τον παραπανω αδοξο τροπο.
Έχει τύχει να γνωρίσω μικρά παιδάκια μεταναστών και από συγκεκριμένες χώρες, μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η σκληρότητα του χαρακτήρα τους, δηλαδή την πρώτη είπα, οκ έτυχε και είμαι κι εγώ προκατειλημμένη με την συγκεκριμένη ράτσα, έπειτα γνωρίζοντας και γονείς, χωρίς να τους απορρίπτω εξολοκλήρου ως προσωπικότητες και ως τάση προσωπικότητας, κατάλαβα πολλά περισσότερα για την κουλτούρα τέτοιων λαών (ξαναλέω οτι δεν καταδικάζω ανθρώπους συνολικά σαν οντοτητες, άλλο το ένα και άλλο το άλλο).Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:48Σοφή επιλογή.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:08
Δεν τα έζησα από μέσα συμμετέχοντας σε κάτι τέτοιο,απλά ήταν δίπλα μου. Η βια δεν με εκφράζει,δεν θαύμαζα πρωτόγονες καταστάσεις ούτε όταν ήμουν 8 χρονών,με θυμάμαι να τους περιφρονούσα από τότε(σε αυτό μέτρησε και η οικογένεια),απλά δεν το έδειχνα, κοιτούσα την δουλειά μου και δεν με πείραζε κανένας,μάλλον γιατί δεν είχα κάτι κραυγαλέο,δεν ανακατευόμουν και ξέρω να μιλάω ανάλογα με τον ακροατή.
Ήταν όμως κόσμος που υπέφερε από αυτά τα πράγματα και ένας άλλος, για να βλέπουμε και την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος,που γούσταρε να γίνει κομμάτι του για να καλύψει τα κενά του. Ένας τέτοιος ήταν ο παιδικός μου φίλος ο Ντ. από πρωτη δημοτικού μιλάμε,που το είχε όνειρο να γίνει υπάνθρωπος.Ήταν -Θεός σχωρέστον- από 6 χρονών που τον ήξερα ,με μια ροπή προς το αρνητικό,αν και σε εμένα ποτέ δεν έκανε το παραμικρό. Κόψαμε εντελώς μετά τον στρατό και τελευταία φορά που τον είδα, το έχω και τύψεις, με το ζόρι του μίλησα,ενώ αυτός ήταν πολύ θερμός. Έχει καμιά δεκαριά χρόνια που πέθανε,νεότατος.Μάλλον είναι οι μέρες του, γιαυτό μου έρχεται στο μυαλό από το πρωί. Είχα και μια μεταφυσική εμπειρία, μετά τον θάνατο του, θα την γράψω άλλη φορά. Αν υπάρχει Παράδεισος, με κάποιο τρόπο μπήκε
Η αλλαγή που έχει επέλθει τώρα όπως την παρατηρώ, είναι πως τα Ελληνάκια του σήμερα είναι φλώροι, με την καλή έννοια.Τους καμαρώνω, δεν τους μέμφομαι. Ακόμα και τα πιτσιρίκια που βλέπω από τις παραδοσιακά πλεμποειδείς δυτικές συνοικίες, είναι μια χαρά και με τρόπους, ευρωπαίοι. Η καφρίλα είναι εισαγόμενη. Ρωσοπόντιοι που καπνίζουν μέσα στα λεωφορεία και ψάχνονται για καβγά, παρέες αλβανών που δεν τους κάνεις καλά με τίποτα και λοιπές παρακμιακές δυνάμεις, που τους βλέπεις πως είναι έτοιμοι να κάνουν μαλακία,στον οποιοδήποτε και για το τίποτα. Δεν θα απορρίψω κανέναν για λόγους καταγωγής,γνώρισα και ωραίους ανθρώπους από αυτές τις εθνικότητες,αλλά η αλήθεια είναι πως έρχονται από πολύ άλλο μπακράουντ και η μεγάλη εικόνα είναι πως μας γαμάνε μέσα στην πατρίδα μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Refugees welcome,αλλά όλοι αυτοί έρχονται από μέρη που η ζωή και η αξιοπρέπεια δεν πιάνει μια. Με το παιδί σου θα πάνε σχολείο και δίπλα σου θα ζουν.Δεν ήμασταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
Το ενδιαφέρον είναι όταν και οι ίδιοι οι ενήλικες, και μετά από χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, παρατηρούν και αναγνωρίζουν την διαφορά αυτή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2025, 18:33
-
-
Νέα δημοσίευση Μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Σουηδία...
από student » 04 Φεβ 2025, 19:40 » σε Εγκληματικότητα - 195 Απαντήσεις
- 3537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
05 Φεβ 2025, 22:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2 γυφταιοι θώπευσαν 5χρονο παιδι σε σχολειο
από Vardos » 29 Μαρ 2025, 19:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-