σε φαβέλα του Μεδεγίν μεγάλωσες εσύ?Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:07Ρε μλκ σε ιδιωτικό πήγες; Εκεί που ήμουν εγώ,έβλεπα φάσεις με στιλέτα, ένας κάφρος μια φορά σε σκηνικό κουβάλησε και κουμπούρι,ντράγκς φουλ κ.λ.π. Το μόνο που δεν θες ,είναι να ανακατέψεις τον μπαμπά σου σε τέτοιες καταστάσεις,το πιθανότερο να φάει και αυτός καμιά σουγιαδιά. Θυμάμαι έναν φίλο πολύ κολλητό εως σήμερα, να έχει βρεθεί στο λάθος μέρος,απλά την ψιλοέπινε στο πάρκο με ένα παλικάρι και δίπλα του ήταν άλλη παρέα,από τα μεγάλα τότε ονόματα της καγκουριάς,που κάναν την ίδια δουλειά. Τους πήραν τα πόσιμα και μετά σάπισαν τον δικό μου στο ξύλο(ο άλλος την γλύτωσε γιατί ήταν αδερφός του τάδε!) και του λένε από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα σε γαμάμε,άλλαξε γειτονιά. Τον Αρχηγό της παρέας τον ήξερα καλά,με συμπαθούσε. Πήγα να μεσολαβήσω. Καταλήξαμε στο ντιλ, να φέρω το απόγευμα τον φίλο μου, να τον πλακώσει καλά και μετά τέλος. Έτσι και έγινε, αν και το δεύτερο ξύλο ήταν light, δυο-τρεις σφαλιάρες έπεσαν, σε σουρεαλ σκηνικό,με εμένα στα δυο μέτρα απόσταση να έχω ανάψει και τσιγάρο. Μετά χαιρετηθήκαμε και όταν τύχαινε να ξανασυναντηθούν,μιλούσε ο ένας στον άλλο φιλικά.Ερμής έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 11:49Δε χρειάζεται να κάνουν το ζορρό. Αρκεί να πουν στους γονείς τους "Ξέρεις ο Γιωργάκης μονίμως κοροιδεύει το Μανωλάκη και ο Μανωλάκης κλαίει, στεναχωριέται κλπ κλπ", ο γονιός τότε οφείλει να ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου καθώς και τους γονείς του παιδιού που υφίσταται αυτή την ψυχολογική κακοποίηση.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 11:44
ναι, το ιδανικο θα ηταν να μαθουμε τα παιδια μας να κανουν το ζορρο. αλλα δε χρειαζεται να φτασουμε εκει, δεν χρειαζεται να ειναι ο ενας, ο σουπερμαν, που στρωνει τους κακους και βαζει τελος στην αδικια. καμμια 15αρια φυσιολογικοι συμμαθητες, μπορουν να σταματησουν τον "κακο" απλως αποδοκιμαζοντας τις πραξεις του, δεν θα χρειαστει καν να σηκωσουν χερι.
Μια γενική παρατήρηση , είναι πως το κακό είναι σαν τον καρκίνο, εξαπλώνεται. Αν κάποιος τραμπούκιζε έναν άλλο που θεωρούνταν αδύναμος,σε μικρό διάστημα όσο άδικο και αν ήταν, μετατρέπονταν οι θεατές που σε άλλες καταστάσεις ήταν μια χαρά άνθρωποι, σε καρχαρίες που θέλανε και αυτοί το μεζεδάκι τους.
τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
έχεις δει την ταινία "άγρια νειάτα" του Φώσκολου?vantono έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:09σε φαβέλα του Μεδεγίν μεγάλωσες εσύ?Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:07Ρε μλκ σε ιδιωτικό πήγες; Εκεί που ήμουν εγώ,έβλεπα φάσεις με στιλέτα, ένας κάφρος μια φορά σε σκηνικό κουβάλησε και κουμπούρι,ντράγκς φουλ κ.λ.π. Το μόνο που δεν θες ,είναι να ανακατέψεις τον μπαμπά σου σε τέτοιες καταστάσεις,το πιθανότερο να φάει και αυτός καμιά σουγιαδιά. Θυμάμαι έναν φίλο πολύ κολλητό εως σήμερα, να έχει βρεθεί στο λάθος μέρος,απλά την ψιλοέπινε στο πάρκο με ένα παλικάρι και δίπλα του ήταν άλλη παρέα,από τα μεγάλα τότε ονόματα της καγκουριάς,που κάναν την ίδια δουλειά. Τους πήραν τα πόσιμα και μετά σάπισαν τον δικό μου στο ξύλο(ο άλλος την γλύτωσε γιατί ήταν αδερφός του τάδε!) και του λένε από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα σε γαμάμε,άλλαξε γειτονιά. Τον Αρχηγό της παρέας τον ήξερα καλά,με συμπαθούσε. Πήγα να μεσολαβήσω. Καταλήξαμε στο ντιλ, να φέρω το απόγευμα τον φίλο μου, να τον πλακώσει καλά και μετά τέλος. Έτσι και έγινε, αν και το δεύτερο ξύλο ήταν light, δυο-τρεις σφαλιάρες έπεσαν, σε σουρεαλ σκηνικό,με εμένα στα δυο μέτρα απόσταση να έχω ανάψει και τσιγάρο. Μετά χαιρετηθήκαμε και όταν τύχαινε να ξανασυναντηθούν,μιλούσε ο ένας στον άλλο φιλικά.Ερμής έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 11:49
Δε χρειάζεται να κάνουν το ζορρό. Αρκεί να πουν στους γονείς τους "Ξέρεις ο Γιωργάκης μονίμως κοροιδεύει το Μανωλάκη και ο Μανωλάκης κλαίει, στεναχωριέται κλπ κλπ", ο γονιός τότε οφείλει να ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου καθώς και τους γονείς του παιδιού που υφίσταται αυτή την ψυχολογική κακοποίηση.
Μια γενική παρατήρηση , είναι πως το κακό είναι σαν τον καρκίνο, εξαπλώνεται. Αν κάποιος τραμπούκιζε έναν άλλο που θεωρούνταν αδύναμος,σε μικρό διάστημα όσο άδικο και αν ήταν, μετατρέπονταν οι θεατές που σε άλλες καταστάσεις ήταν μια χαρά άνθρωποι, σε καρχαρίες που θέλανε και αυτοί το μεζεδάκι τους.
- hellegennes
Αδυνατείς, ε;
Στέλνεις ΠΜ στους συντονιστές, δεν ρωτάς δημόσια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Α δεν σβήστηκε. Το πήγα στο νήμα που άνοιξε ο nameless και είναι ειδικά γι'αυτό. Δες το στις δημοσιεύσεις σου καλέ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υπερκουλτουριάρης
Μπαμ έκανε. Προ του Παναθηναικάκια υπήρχε μια προστασία για τον Έλληνα, τώρα γάμα τα.Yochanan έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 17:25Το είχε προβλέψει σαν πιθανότητα ο Υπερκουλτουριαρης πριν 20 σελιδες. Μπροστα.Πάνας έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 16:37Αφήνω αυτό εδώ, σφαχτείτε ελεύθερα, εγώ θα δω μουντιάλ.http://www.iefimerida.gr/news/429750/ex ... nomata-exi
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον 15χρονο μαθητή από την Αργυρούπολη στην αυτοκτονία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν από την αυτοκτονία υπάρχουν αναφορές σε έξι αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για μαθητές που δρούσαν στην Αργυρούπολη και ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία σε άλλα άτομα. Σύμφωνα με καταθέσεις συμμαθητών και φίλων του νεαρού, στο σχολείο κάποια άτομα κορόιδευαν τον 15χρονο και τον αποκαλούσαν «φυτό», επειδή ήταν άριστος μαθητής.
Μάλιστα, ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση που είχε δεχθεί το παιδί ώστε σε μια από τις σελίδες του ημερολογίου εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.
Εν τω μεταξύ, οι Αρχές αναμένουν και την άρση του απορρήτου, προκειμένου να μάθουν με ποιους είχε συνομιλήσει ο νεαρός πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Πάντως, από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση, αφού οι σκέψεις και οι αναφορές δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετήσουν κατηγορία.
Αλλάζει και το κονσεπτ. Δεν νομίζω πως ο πιτσιρικάς ήθελε να τους προκαλέσει τύψεις με την κίνηση του,αυτές απευθύνονται σε ρομαντικούς λαούς σαν τον δικό μας,που η καφρίλα είναι απλά μια ούγκανη κατάσταση για να προσελκύσεις γυναίκα* και όχι σκέτη κακία,απλά του κάνανε τον βιο αβίωτο του ανθρώπου.
* Όσοι απο δαύτους δεν τεζάρουν από υπερβολική άθληση, καταλήγουν πακετάδες,δουλευτεράδες και καλοί οικογενειάρχες. Ερασιτέχνες σε όλα μας είμαστε.
Τούμπα. Δεκαετία 80 που πήγαινα δημοτικό θυμάμαι τους δασκάλους στην εκδρομή στο σειχ σου να μας λένε να μην ακουμπάμε τις σύριγγες, Δεκαετία 90 που την έζησα σε γυμνάσιο λύκειο γινόταν της πουτάνας,αλητεία γερή. Σήμερα είναι μια κυριλέ γειτονιά, που με το ζόρι την αναγνωρίζω. Οι παλιοί τουμπιώτες,πρόσφυγες οι περισσότεροι,πούλησαν . Λίγο η κάτω Τούμπα κρατά ένα χαρακτήρα,ρομαντικής παρακμής, όχι αλητείας,η Ανω είναι elegance.
Την αλητεία των 90s την έζησα κι εγώ στο γυμνασιολύκειο, αν και από τα δημόσια σχολεία της περιοχής με καλό όνομα σε σχέση με άλλα, οι εξωσχολικοί ναρκομανείς-φιλοι-των-μαθητών κοιμόσαντε λιαζόμενοι στις εξέδρες εκτός και εντός σχολείου, το δε πάνω προαύλιο του σχολείου ήταν ουσιαστικά άβατο για τους καθηγητές και άλλα πολλά γενικότερα για την εποχη μας
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
διάβασα στα σχόλια στο ΠΘ ότι το μπούλινγκ είναι ένα από τα τρία ένστικτα του ανθρώπου - αυτό της επιβολής, είναι έμφυτο δεν διδάσκεται. Τα αλλά δύο είναι της αναπαραγωγής και της επιβίωσης.
Το συζητούσαμε πρόσφατα εδω στο πχώρουμ με τον απερκατ και νανο για τα οπλα. Ειναι θεμα να μη γινει η αρχη. Απαξ και γινει σε ζωα με αγελαι συμπεριφορα οπως ο ανθρωπος ο δευτερος θα ειναι καποιος που θα εχει μικροτερο θρεσχολντ και ναι μεν δε θα το εκανε αν δεν το εκανε κανεις αλλος αλλα αμα το κανει 1 αλλος τοτε θα το κανει κι αυτος. Ο τριτος ποαλι το ιδιο, δε θα το εκανε αν ηταν μονος του ή αν ηταν μονο αλλος ενας που το εκανε αλλα αμα ειναι αλλοι 2 θα το κανοι . ΚΟΚΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:07Μια γενική παρατήρηση , είναι πως το κακό είναι σαν τον καρκίνο, εξαπλώνεται. Αν κάποιος τραμπούκιζε έναν άλλο που θεωρούνταν αδύναμος,σε μικρό διάστημα όσο άδικο και αν ήταν, μετατρέπονταν οι θεατές που σε άλλες καταστάσεις ήταν μια χαρά άνθρωποι, σε καρχαρίες που θέλανε και αυτοί το μεζεδάκι τους.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτό το άλλο με τους πακετάδες και τους οικογενειάρχες που λέει ο Υπερκουλ, το παρατήρησα σχετικά προσφάτως μέσω FB με παλιούς συμμαθητές των οποίων αγνοούσα την ύπαρξη και εξέλιξη και ξαφνικά τους είδα κάπως αλλιώς από ό,τι τους ήξερα.
Φυσικά και μπορώ να ξεχωρίσω οτι η μετεξέλιξη σε οικογενειάρχη, πατριδοφιλο, κουβαλητή κοκ δεν είναι πάντα ή/και πολύ διαφορετικής προθέσεως από αυτές που είχε πχ ο τύπος που το έπαιζε ο γαμωατομάς του σχολείου και επαιρνε (παρέα με καθηγητές) τις μίζες από τα ξενοδοχεία για την πενταήμερη
Φυσικά και μπορώ να ξεχωρίσω οτι η μετεξέλιξη σε οικογενειάρχη, πατριδοφιλο, κουβαλητή κοκ δεν είναι πάντα ή/και πολύ διαφορετικής προθέσεως από αυτές που είχε πχ ο τύπος που το έπαιζε ο γαμωατομάς του σχολείου και επαιρνε (παρέα με καθηγητές) τις μίζες από τα ξενοδοχεία για την πενταήμερη
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Η βια της δικης μας γενιας ηταν ψυχολογικη κυριως. Λιγοι ηταν οι αλητες-κυριως μπλεγμενοι με το χουλιγκανισμο.
Υποψιαζομαι οτι οι Αλβανοι καναν ψυχολογικο πολεμο στο παιδι κατω απο τις ενθουσιωδεις επευφημιες της ταξης, αγοριων - κοριτσιων. Η ταξη επευφημει εκεινους που θεωρουνται κουλ σε καθε εποχη και γιουχαρει αυτους που θεωρουνται κατωτεροι. Το ποιος-ποιον δικαιωνει την πραξη.
Ισως αν το παιδι ειχε συνειδητοποιησει οτι οι συμμαθητες του που γελουσαν ειναι τα ιδια σκατα με αυτους που επαιρναν την πρωτοβουλια να τον βασανισουν, να αντιμετωπιζε πιο στωικα τη σιχαμενη ανθρωποτητα.
Υποψιαζομαι οτι οι Αλβανοι καναν ψυχολογικο πολεμο στο παιδι κατω απο τις ενθουσιωδεις επευφημιες της ταξης, αγοριων - κοριτσιων. Η ταξη επευφημει εκεινους που θεωρουνται κουλ σε καθε εποχη και γιουχαρει αυτους που θεωρουνται κατωτεροι. Το ποιος-ποιον δικαιωνει την πραξη.
Ισως αν το παιδι ειχε συνειδητοποιησει οτι οι συμμαθητες του που γελουσαν ειναι τα ιδια σκατα με αυτους που επαιρναν την πρωτοβουλια να τον βασανισουν, να αντιμετωπιζε πιο στωικα τη σιχαμενη ανθρωποτητα.
αυτα που λες, δεν εγιναν στο δημοτικο, ουτε οταν τα παιδια ηταν 2 χρονων. αν μπει το φρενο νωρις, αποφευγονται πολλα τετοια καραγκιοζιλικια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:07
Ρε μλκ σε ιδιωτικό πήγες; Εκεί που ήμουν εγώ,έβλεπα φάσεις με στιλέτα, ένας κάφρος μια φορά σε σκηνικό κουβάλησε και κουμπούρι,ντράγκς φουλ κ.λ.π. Το μόνο που δεν θες ,είναι να ανακατέψεις τον μπαμπά σου σε τέτοιες καταστάσεις,το πιθανότερο να φάει και αυτός καμιά σουγιαδιά. Θυμάμαι έναν φίλο πολύ κολλητό εως σήμερα, να έχει βρεθεί στο λάθος μέρος,απλά την ψιλοέπινε στο πάρκο με ένα παλικάρι και δίπλα του ήταν άλλη παρέα,από τα μεγάλα τότε ονόματα της καγκουριάς,που κάναν την ίδια δουλειά. Τους πήραν τα πόσιμα και μετά σάπισαν τον δικό μου στο ξύλο(ο άλλος την γλύτωσε γιατί ήταν αδερφός του τάδε!) και του λένε από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα σε γαμάμε,άλλαξε γειτονιά. Τον Αρχηγό της παρέας τον ήξερα καλά,με συμπαθούσε. Πήγα να μεσολαβήσω. Καταλήξαμε στο ντιλ, να φέρω το απόγευμα τον φίλο μου, να τον πλακώσει καλά και μετά τέλος. Έτσι και έγινε, αν και το δεύτερο ξύλο ήταν light, δυο-τρεις σφαλιάρες έπεσαν, σε σουρεαλ σκηνικό,με εμένα στα δυο μέτρα απόσταση να έχω ανάψει και τσιγάρο. Μετά χαιρετηθήκαμε και όταν τύχαινε να ξανασυναντηθούν,μιλούσε ο ένας στον άλλο φιλικά.
παντως τα εχω ζησει κι εγω αυτα, απο μεσα. ολα σταματησαν οταν βρεθηκα να κοιταω τη λαθος μερια ενος πιστολιου. απλως αδειασα απο καθε ειδους μαγκια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι θα δουμε οτι ουσιαστικο προβλημα βιας στην κοινωνια μας σημερα δεν υπαρχει
απλως τυχαινουν ορισμενα περιστατικα μια στο τοσο
και παιρνουν εκταση λογο μμε και διαδικτυου
απλως τυχαινουν ορισμενα περιστατικα μια στο τοσο
και παιρνουν εκταση λογο μμε και διαδικτυου
που ειναι αυτο το νημα;Cecily Anne έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:18Α δεν σβήστηκε. Το πήγα στο νήμα που άνοιξε ο nameless και είναι ειδικά γι'αυτό. Δες το στις δημοσιεύσεις σου καλέ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2025, 18:33
-
-
Νέα δημοσίευση Μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Σουηδία...
από student » 04 Φεβ 2025, 19:40 » σε Εγκληματικότητα - 195 Απαντήσεις
- 3537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
05 Φεβ 2025, 22:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2 γυφταιοι θώπευσαν 5χρονο παιδι σε σχολειο
από Vardos » 29 Μαρ 2025, 19:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-