Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Imperium

Re: Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 10 Αύγ 2023, 23:36

Ερμής έγραψε:
10 Αύγ 2023, 22:44
Δε μπορεί να κερδίζουν όλοι, όταν συμβαίνει αυτό, η πτώση μετά είναι ελεύθερη γιατί η άνοδος είναι τεχνητή από κάποιους πολύ πάνω από το μέσο μικροεπενδυτη, δείτε χαα 99, δείτε Κρυπτό, δείτε κραχ us real estate το 2007, δείτε την "χρυσή εποχή" της Ελλάδος του 2002-2009.
Χμ, ναι, αλλά η συνολική πορεία είναι πάντα ανοδική. Σαν την Ελλάδα, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και κανά προς τη δόξα τραβά, τραβά, τραβά....

Οι τιμές των σπιτιών φτάσαν εκεί που φτάσαν ΑΚΟΜΑ και μετα το κραχ των στεγαστικών δανείων, που οποιοσδήποτε σώος τας φρένας θα έλεγε οτι θα τους είχε συνεφέρει.

Αλλά μπα!
Στην πραγματικότητα από ελάχιστη ως καμία διόρθωση στις τιμές δεν επέφεραν τα κραχ, και μετά απο κάποιους θεατρινισμούς η πορεία συνεχίστηκε όπως και πριν. Επόμενο αφού την νίλα την απορρόφησε ο φορολογούμενος, φυσικά, και όπως θα ξαναγίνει αν ξαναυπάρξει στεγαστικό κράχ. Το πρόβλημα είναι αυτοδημιούργητο.

Μοιάζει λίγο και με το tragedy of the commons, εδώ που τα λέμε, αλλά αυτήν την φορά είναι το tragedy of the privates.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 10 Αύγ 2023, 23:39

Imperium έγραψε:
10 Αύγ 2023, 22:55
Το λάδι λοιπόν να κάνει 15, άντε 20, ως είδος πολυτελείας. Να παίρνετε canola.
έχεις καιρό να πας SM? το ελαιόλαδο έφτασε τα 13€ ήδη
να αγοράσουμε συμβολαια μελοντικής εκπλήρωσης ή έστω να στοκάρουμε τενεκέδες για να ανταλλάξουμε με σπίτια

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Αύγ 2023, 00:37

Imperium έγραψε:
10 Αύγ 2023, 23:36
Ερμής έγραψε:
Δε μπορεί να κερδίζουν όλοι, όταν συμβαίνει αυτό, η πτώση μετά είναι ελεύθερη γιατί η άνοδος είναι τεχνητή από κάποιους πολύ πάνω από το μέσο μικροεπενδυτη, δείτε χαα 99, δείτε Κρυπτό, δείτε κραχ us real estate το 2007, δείτε την "χρυσή εποχή" της Ελλάδος του 2002-2009.
Χμ, ναι, αλλά η συνολική πορεία είναι πάντα ανοδική. Σαν την Ελλάδα, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και κανά προς τη δόξα τραβά, τραβά, τραβά....

Οι τιμές των σπιτιών φτάσαν εκεί που φτάσαν ΑΚΟΜΑ και μετα το κραχ των στεγαστικών δανείων, που οποιοσδήποτε σώος τας φρένας θα έλεγε οτι θα τους είχε συνεφέρει.

Αλλά μπα!
Στην πραγματικότητα από ελάχιστη ως καμία διόρθωση στις τιμές δεν επέφεραν τα κραχ, και μετά απο κάποιους θεατρινισμούς η πορεία συνεχίστηκε όπως και πριν. Επόμενο αφού την νίλα την απορρόφησε ο φορολογούμενος, φυσικά, και όπως θα ξαναγίνει αν ξαναυπάρξει στεγαστικό κράχ. Το πρόβλημα είναι αυτοδημιούργητο.

Μοιάζει λίγο και με το tragedy of the commons, εδώ που τα λέμε, αλλά αυτήν την φορά είναι το tragedy of the privates.
Δε θυμάσαι όταν πουλάγανε σπίτια σε τιμές κάτω από το κόστος τον μπετων; δεν ήταν πολύ παλιά. 8 με 10 χρόνια πίσω ήταν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 11 Αύγ 2023, 00:46

Ερμής έγραψε:
11 Αύγ 2023, 00:37
Imperium έγραψε:
10 Αύγ 2023, 23:36
Ερμής έγραψε:

Αλλά μπα!

Δε θυμάσαι όταν πουλάγανε σπίτια σε τιμές κάτω από το κόστος τον μπετων; δεν ήταν πολύ παλιά. 8 με 10 χρόνια πίσω ήταν
Πώς δεν το θυμάμαι!
Εξ άλλου ανέφερα ήδη παρόμοιες καταστάσεις σε ΗΒ.

Το θέμα όμως είναι οτι αυτα ήταν μικροδιορθώσεις που σε καμία περίπτωση δεν διήρκεσαν σε βάθος χρόνου, όπως βλέπουμε ξεκάθαρα σήμερα. Οσοι είχαν την δυνατότητα να αντέξουν τις κακοτοπιές σήμερα γελάνε. Οτι κάποιοι, πιο οικονομικά αδύναμοι την πάτησαν, ε, αυτό κι αν ήταν προβλεπόμενο...

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 11 Αύγ 2023, 02:12

dna replication έγραψε:
10 Αύγ 2023, 23:39
Imperium έγραψε:
10 Αύγ 2023, 22:55
Το λάδι λοιπόν να κάνει 15, άντε 20, ως είδος πολυτελείας. Να παίρνετε canola.
έχεις καιρό να πας SM? το ελαιόλαδο έφτασε τα 13€ ήδη
να αγοράσουμε συμβολαια μελοντικής εκπλήρωσης ή έστω να στοκάρουμε τενεκέδες για να ανταλλάξουμε με σπίτια
Ντενεκεδες λάδι- σπίτια από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν στενά συνδεόμενα μεταξύ τους στην χώρα αυτή.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 11 Αύγ 2023, 03:45

Ερμής έγραψε:
Imperium έγραψε:
10 Αύγ 2023, 22:36
Ερμής έγραψε:
09 Αύγ 2023, 23:48
Έρχεται... Τικ τακ τικ τακ τικ τακ
Ίσως. Ίσως 'ομως και όχι. Μην ξεχνάς οτι πλέον έχουμε διαπιστώσει οτι τα περιθώρια εξαθλίωσης είναι κατά πολύ μεγαλύτερα απ' ο,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα.
sharp έγραψε:
10 Αύγ 2023, 01:10
Λες; Η μονοκατοικία στον Πειραιά 4 μύρια; :lol:
Γιατί όχι; Δεν λέμε αύριο, αλλά σε καμιά δεκαετία, ακόμα και πενταετία αν συνεχίσει η μούρλια (που θα συνεχίσει).
Ξαναλέω. Όταν κάποιος κερδίζει, κάποιος άλλος πρέπει να χάνει. Δε μπορεί να κερδίζουν όλοι, όταν συμβαίνει αυτό, η πτώση μετά είναι ελεύθερη γιατί η άνοδος είναι τεχνητή από κάποιους πολύ πάνω από το μέσο μικροεπενδυτη, δείτε χαα 99, δείτε Κρυπτό, δείτε κραχ us real estate το 2007, δείτε την "χρυσή εποχή" της Ελλάδος του 2002-2009.
Όπως είχε πει και ο Ροκφέλερ, να φοβάσαι όταν όλοι είναι άπληστοι και να είσαι άπληστος όταν όλοι φοβούνται.
Γνώμη μου είναι αυτές τις εποχές να είμαστε μετρημένοι και να αποθηκεύουμε ότι μπορούμε. Η μικρή μου εμπειρία αυτό έχει δείξει. Το πότε θα έρθει η πτώση δε το ξέρω, αλλιώς θα ήμουν δισεκατομμυριουχος.
Θα μου πει κάποιος "και που να επενδύσω; το σεντούκι δεν είναι λύση". Η προσωπική μου άποψη είναι πως επενδύουμε ΜΌΝΟ αυτά που δε θα μας λείψουν, εκεί που δεν επενδύουν πολλοί τη δεδομένη περίοδο και σε πράγματα που γνωρίζουμε τι είναι.
Θα μου πει ο άλλος "μα εσύ ρε μάστορα δεν έχεις χώσει σε κρυπτό; ". Ναι έχωσα αυτά που θεωρώ χαμένα και σε μορφή όχι επένδυσης αλλά τζόγου που αν μου κάτσει μου έκατσε.
Τα κρυπτονομισματα τα θεωρω λίγο πιο αξιόπιστα από τη ρουλέτα, με καλύτερες και μεγαλύτερες πιθανότητες κέρδους.
Όταν ανεβαίνουν τα σπίτια αυτοί που χάνουν είναι οι νέοι, και χάνουν από την υπόλοιπη ζωή τους γιατί δανείζονται όλο και μεγαλύτερα στεγαστικά για να αγοράσουν το ίδιο ακριβώς πράγμα που θα αγόραζαν και χτες. Από εκεί έρχονται κυρίως τα λεφτά: από μελλοντικούς μισθούς σημερινών χαμηλόμισθων νέων. Και αυτά τα λεφτά πάνε τα μισά σε αυτούς που ήδη έχουν σπίτια, δηλαδή γέρους και πλούσιους, και τα άλλα μισά στις τράπεζες που δανείζουν τα στεγαστικά και εισπράττουν επιτόκια. Και το κράτος ποτέ δε λέει όχι για χίλιους λόγους, αλλά επίσης γιατί στην τελική κι αυτό εισπράττει μεγαλύτερους φόρους μεταβίβασης.

Αυτός είναι ο κύκλος, αυτό είναι όλο κι όλο το εφέ στην οικονομία. Ούτε παράγεται τίποτα ούτε δημιουργούνται δουλειές, είναι μια απλή, αργή και σταθερή φτωχοποίηση των νέων προς όφελος των παλιών και των τραπεζών. Και στην πορεία ανεβαίνουν στο τρενάκι και κάτι τσιμπούρια τύπου Κινέζοι με γκόλντεν βίζα και τα κάνουν χειρότερα.

Πόσο θα κρατήσει; Θα κρατήσει για όσο θα έχουν οι τράπεζες να δανείζουν όλο και μεγαλύτερα στεγαστικά. Την προηγούμενη φορά έσκασε διότι έκλεισε το 2008 την κάνουλα στις Ελληνικές τράπεζες η Ευρώπη. Αν δεν την ξανακλείσει μπορει άνετα να τραβήξει δεκαετίες, γιατί δεν έχει πάτο η φτωχοποίηση, μπορεί κάποια στιγμή να φτάσουμε σε σημείο να λέμε γιατί ρε παιδί μου το παιδί να κάθεται μετά το σχολείο; Να πάει να ρίχνει μια βραδυνή βαρδιούλα στο κολ σέντερ να βοηθάει το μπαμπά του να πληρώσει το στεγαστικό ή το νοίκι. Κι αν δεν μπορείς ούτε αυτό, να στήνεις τσίγκινη παραγκούλα στη φαβέλα και απ'την άλλη μεριά του δρόμου να κάνουνε μπίζνες ρίαλ εστέϊτ.

Και σε αυτή την φριχτή κατάσταση συνεχούς ανόδου δυστυχώς η μόνη επιλογή που έχεις είναι αυτό που λέει ο Ταλαίπωρος, δε λέει ψέμματα ο άνθρωπος. Μπες και δανείσου όσο πιό γρήγορα μπορείς, γιατί μπορεί σε 5-10 χρόνια να αναγκαστείς να δανειστείς το διπλάσιο/τριπλάσιο. Ή να πληρώνεις διπλάσιο/τριπλάσιο νοίκι. Μα θα μου πεις (πολύ σωστά) κι αν εκεί που δανειστώ εγώ ξαναγίνει εδώ πέρα 2008 και πέσουν τα ακίνητα στο μισό; Τίποτα, τον ήπιες, έμεινες με το μουτζούρη στο χέρι. Για αεροπλανάκι πρόκειται, έτσι γίνεται με τα αεροπλανάκια, κάποιοι στο τέλος τον πίνουνε. Απλά σε αυτό το αεροπλανάκι μένεις και μέσα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 11 Αύγ 2023, 05:21

Αν δεν την ξανακλείσει μπορει άνετα να τραβήξει δεκαετίες, γιατί δεν έχει πάτο η φτωχοποίηση,
Πολύ φοβάμαι οτι ακριβώς αυτό θα γίνει.
Ιδίως αυτό που αναφέρεις για υπερδιπλασιασμό++ ενοικίων. Τι το εμποδίζει; Τιποτα.

Αλλά δεν φταίνε μόνο τράπεζες και κράτος. Πρώτος και χειρότερος φταίει ο κόσμος που την ΘΕΛΕΙ αυτήν την κατάσταση για να έχει την ψευδαίσθηση πλούτου.

Γι αυτό λέω, εντελώς αυτοδημιούργητη η φάση.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 11 Αύγ 2023, 06:18

Awesomatic έγραψε:
10 Αύγ 2023, 15:43
Bill Hicks έγραψε:
10 Αύγ 2023, 13:53
EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2023, 13:44

Και οι ραντιερηδες κλέφτες θα γίνουν; :lol:

Πέρα απ την πλάκα, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε φάει τέτοιο τριγκαρισμα λες κ σας είπα να μην πάρετε δάνειο εσείς ξέρω γω. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω σε τόκους ένα διαμέρισμα. Ενοίκιο κ αγιος ο Θεός. Έχω κ την τύχη να μένω σε μονοκατοικία, μια χαρά είμαι, ευχαριστώ
ναι, ρε. μια χαρά επιλογή είναι το ενοίκιο κι έχει και τα πλεονοκτήματά του, αλλά όχι για τον λόγο που είπες. :P
Εν τω μεταξύ η καλύτερη μείξη είναι ενοίκιο για κάποια χρόνια και αγορά με μεγάλη προκαταβολή και μικρότερο δάνειο μετά αλλά για κάποιο λόγο αν δεν πάρεις δάνειο 30 χρόνια για το 70% του εισοδήματος σου σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.
σωστό κι αυτό, αλλά θα πρέπει να μένεις σε οικονομικό ενοίκιο ώστε: (α) να είναι λιγότερο από τους τόκους που θα έδινες και (β) να μπορείς να αποταμιεύεις.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 11 Αύγ 2023, 06:31

Imperium έγραψε:
11 Αύγ 2023, 05:21
Γι αυτό λέω, εντελώς αυτοδημιούργητη η φάση.
Nαι πρόκειται για μαζική παράνοια. Όταν ακριβαίνουν τα σπίτια, το χρήμα φυγοκεντρίζεται και ο κόσμος μοιράζεται σε αυτούς που τους συμφέρει και αυτούς που δεν τους συμφέρει. Μέχρι εδώ καλά, τίποτα ασυνήθιστο. Αλλά το ότι το θεωρούν θετικό βασικά σχεδόν όλοι και δε βλέπουν ότι οι μισοί γαμιούνται εντελώς για όλη τους τη ζωή, αυτό είναι απλά παράνοια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 11 Αύγ 2023, 11:13

Δηλαδή πλουτίζουν τα παράσιτα εις βάρος της πραγματικής οικονομίας και των εργαζομένων.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 11 Αύγ 2023, 11:58

Ερμής έγραψε:
09 Αύγ 2023, 23:48
Διαβάσαμε στον νήμα πως 3Κ το τετραγωνικό για το Παγκράτι είναι λογική τιμή.

2006
"ελα ρε 250Κ για 70τμ είναι ευκαιρία στο Πάτημα Χαλανδρίου"

Έρχεται... Τικ τακ τικ τακ τικ τακ
Απ' ότι μαθαίνω από γνωστούς μου του χώρου φαίνεται πως το μπαλόνι τρύπησε ήδη.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 11 Αύγ 2023, 12:02

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
10 Αύγ 2023, 00:19
Δημοκράτης έγραψε:
09 Αύγ 2023, 23:59
Otto Weininger έγραψε:
09 Αύγ 2023, 22:19

Και Πειραιά. Βέβαια σε μας αγοράζουν ακίνητα που ούτως ή άλλως δεν απευθύνονται σε θνητούς. Κάτι μονοκατοικίες των 2-3-4 εκατομμυρίων.
Εκεί οκ ,δεν πειράζει, αλλά έχεις φτάσει σε περιοχές όπως η Καλλιθέα και ο νέος κόσμος να έχουν πάει οι τιμές σε διαμερίσματα 80τμ στα 250κ γιατί κάποιος Κινέζος θα τα δώσει.. Έχω φίλη ππυ την έβγαλαν από το σπίτι που νοίκιαζε 7 χρόνια για να το πουλήσουν έτσι
Τώρα λειε η golden visa θα πάει στα 500κ βλέπω μέχρι και η Νίκαια να γίνεται απλησιαστη
ωστόσο όλο αυτό με τις golden visa είναι μια αρπαχτή που δεν θα φέρει έσοδα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, αντιθέτως θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον - ήδη έχει δημιουργήσει. θυμίζει τις τακτικές των βυζαντινών που εκχωρούσαν μακροχρόνια δικαιώματα σε λατίνους με αντάλλαγμα κάποια βραχυπρόθεσμα, προσωρινά οφέλη που τα είχαν άμεση ανάγκη
στο Long run βέβαια, τους γύρισε μπούμερανγκ αυτή η πολιτική -εννοείται-
Έσοδα; :smt005::smt005::smt005:

Ξέρεις τι κάνουν οι νυφίτσες οι Κινέζοι; Αγοράζουν και μετά το νοικιάζουν ΜΑΥΡΑ σε άλλους Κινέζους σε υψηλή τιμή! Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος ν' αποδειχτεί αυτό δυστυχώς, λένε 'μένω μέσα'. Καλή μαλακία η golden visa, ποιός ηλίθιος την σκέφτηκε; Δεν βοήθησε σε τίποτα και υπερτίμησε τις αρχαιολογίες του κέντρου που κανονικά σε 20 χρόνια θα πρέπει να κατεδαφιστούν.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 11 Αύγ 2023, 12:07

Green Dragon έγραψε:
11 Αύγ 2023, 12:02
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
10 Αύγ 2023, 00:19
Δημοκράτης έγραψε:
09 Αύγ 2023, 23:59

Εκεί οκ ,δεν πειράζει, αλλά έχεις φτάσει σε περιοχές όπως η Καλλιθέα και ο νέος κόσμος να έχουν πάει οι τιμές σε διαμερίσματα 80τμ στα 250κ γιατί κάποιος Κινέζος θα τα δώσει.. Έχω φίλη ππυ την έβγαλαν από το σπίτι που νοίκιαζε 7 χρόνια για να το πουλήσουν έτσι
Τώρα λειε η golden visa θα πάει στα 500κ βλέπω μέχρι και η Νίκαια να γίνεται απλησιαστη
ωστόσο όλο αυτό με τις golden visa είναι μια αρπαχτή που δεν θα φέρει έσοδα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, αντιθέτως θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον - ήδη έχει δημιουργήσει. θυμίζει τις τακτικές των βυζαντινών που εκχωρούσαν μακροχρόνια δικαιώματα σε λατίνους με αντάλλαγμα κάποια βραχυπρόθεσμα, προσωρινά οφέλη που τα είχαν άμεση ανάγκη
στο Long run βέβαια, τους γύρισε μπούμερανγκ αυτή η πολιτική -εννοείται-
Έσοδα; :smt005::smt005::smt005:

Ξέρεις τι κάνουν οι νυφίτσες οι Κινέζοι; Αγοράζουν και μετά το νοικιάζουν ΜΑΥΡΑ σε άλλους Κινέζους σε υψηλή τιμή! Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος ν' αποδειχτεί αυτό δυστυχώς, λένε 'μένω μέσα'. Καλή μαλακία η golden visa, ποιός ηλίθιος την σκέφτηκε; Δεν βοήθησε σε τίποτα και υπερτίμησε τις αρχαιολογίες του κέντρου που κανονικά σε 20 χρόνια θα πρέπει να κατεδαφιστούν.
εγώ έχω ακούσει ότι φτιάχνουν εταιρείες με έδρα ξένες χώρες και έπειτα τα έσοδα από την επιχειρηματική δραστηριότητα airbnb που βγάζουν, φορολογούνται έξω. δε ξέρω αν γίνεται αυτό και αν είναι αλήθεια όμως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 11 Αύγ 2023, 13:09

Imperium έγραψε:
11 Αύγ 2023, 05:21
Πολύ φοβάμαι οτι ακριβώς αυτό θα γίνει.
Ιδίως αυτό που αναφέρεις για υπερδιπλασιασμό++ ενοικίων. Τι το εμποδίζει; Τιποτα.
ο πληθυσμός της Ελλάδας και τα άδεια σπίτια

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 11 Αύγ 2023, 15:43

talaipwros έγραψε:
10 Αύγ 2023, 18:14
Σαν ανθρωποι, ποιοτητα γενικα.
Μόνο ανάμεσα σε τουρίστες έχω περπατήσει ή έχω ταξιδέψει στα κτελ όσον αφορά τους Άγγλους. Ήσυχοι μου φαίνονται σε σχέση με τους Έλληνες. Μου αρέσουν οι ήσυχοι άνθρωποι. Καλύτερα brunnete και ολίγον κοντή ανάμεσα σε αυτούς παρά Αφρικανός στην Ελλάδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών