Πού τον θυμήθηκες, αυτός είχε μεγάλη φάση.
Πραγματικά είχε βοφηθεί με την προειδοποίηση και ρώταγε να μάθει.
Πού τον θυμήθηκες, αυτός είχε μεγάλη φάση.
Καλά τα λέει, αλλά ας ρίξουν και καμιά τιμή οι εργοδότες των "κατά βάση εργατών", δεν θα τους πέσει κι ο κωλος αυτόματα με την τιμή.
Είμαι στα φόρα απ΄το 2005; κι έχω ακόμα φοβερή μνήμη.
Κάθε άλλο. Δεν είμαι μαλάκας που έχω πρόσβαση σε 3 πλατφόρμες με ούτε 25€.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:24περίεργος τρόπος να μας πεις εγώ δηλαδή είμαι μαλάκας που πληρώνωvantono έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:03Καλά σας κάνει η βάβω και σας γλενταει ομως.
Έλα τώρα, νετφλιξ με ένα 10ρικο το μήνα, κοσμοτε τβ σίνεμα και ντοκιμαντερ πακ με 12, ερτφλιξ δωρεάν, εδεγαμνιέστελεωγω, τι άλλο θέλετε να βλέπετε, όλοι του ΗΒΟ μου γίνατε ξαφνικά?
Εγώ με κάτω από 25€ βλέπω κυριολεκτικά ο,τι θέλω. Δεν έχω χρειαστεί κάτι που να θέλω να δω και να μην το έχω βρει. Ούτε καν κατεβάζω πλέον.
Για τις πολύ καινουριες ταινίες, πάω σινεμά κανονικό.
Αθλητικά εις την πούτσαν μας, να σας κόψει το γκωλο όσο παει! Μόνο εθνικες διοργανώσεις να μεταδίδονται δωρεάν
Δεν ξέρω αν στέκει και νομικώς
Σοβαρέψου ρε, σιγά μην βρουν ποτέ ποιος βλέπει ή τορενταρει , για αυτούς που πληρώνουν μηχανάκια ήταν, έπιαναν τον κεντρικό και έδινε τους πελάτες για μείωση ποινής.
Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά ο Ολλανδός και ο Σουηδός με τα τρία καθαρά χιλιάρικα τον μήνα μπορεί να πληρώσει συνδρομές.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:14Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά αυτό ισχύει εδώ και καμία 20ετια σε όλον σχεδόν τον κόσμο. Ναι και στην Ελλάδα. Απαγορεύεται να κατεβάζεις πειρατικό περιεχόμενο.Polaris3 έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:21Έχουν ξεφύγει αυτοί, θα σε κυνηγάνε επειδή κατέβασες να δεις την νέα σεζον του rings of power.
Όμως, γιατί όχι ? Αφού τα γίδια το 2023 τους έδωσαν πράσινα κάρτα να συνεχίσουν να είναι κανίβαλοι.
Εξαιτίας δύο εκατομμυρίων λοβοτομημένων νεοδημοκρατών, οι υπόλοιποι οχτώ ζούμε τον εφιάλτη
Καλά ξυπνητούρια.
Κι αφού το κάνεις εσύ έτσι να το κάνουν ολοιvantono έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:03Καλά σας κάνει η βάβω και σας γλενταει ομως.
Έλα τώρα, νετφλιξ με ένα 10ρικο το μήνα, κοσμοτε τβ σίνεμα και ντοκιμαντερ πακ με 12, ερτφλιξ δωρεάν, εδεγαμνιέστελεωγω, τι άλλο θέλετε να βλέπετε, όλοι του ΗΒΟ μου γίνατε ξαφνικά?
Εγώ με κάτω από 25€ βλέπω κυριολεκτικά ο,τι θέλω. Δεν έχω χρειαστεί κάτι που να θέλω να δω και να μην το έχω βρει. Ούτε καν κατεβάζω πλέον.
Για τις πολύ καινουριες ταινίες, πάω σινεμά κανονικό.
Αθλητικά εις την πούτσαν μας, να σας κόψει το γκωλο όσο παει! Μόνο εθνικες διοργανώσεις να μεταδίδονται δωρεάν
Τι σημασία έχει αυτό;Polaris3 έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:22Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά ο Ολλανδός και ο Σουηδός με τα τρία καθαρά χιλιάρικα τον μήνα μπορεί να πληρώσει συνδρομές.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:14Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά αυτό ισχύει εδώ και καμία 20ετια σε όλον σχεδόν τον κόσμο. Ναι και στην Ελλάδα. Απαγορεύεται να κατεβάζεις πειρατικό περιεχόμενο.Polaris3 έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:21Έχουν ξεφύγει αυτοί, θα σε κυνηγάνε επειδή κατέβασες να δεις την νέα σεζον του rings of power.
Όμως, γιατί όχι ? Αφού τα γίδια το 2023 τους έδωσαν πράσινα κάρτα να συνεχίσουν να είναι κανίβαλοι.
Εξαιτίας δύο εκατομμυρίων λοβοτομημένων νεοδημοκρατών, οι υπόλοιποι οχτώ ζούμε τον εφιάλτη
Καλά ξυπνητούρια.
Ο Έλληνας με τα 800 καθαρά δεν μπορεί.
Μπορεις να εξηγησεις αυτα τα δυο πραγματα; Πως πλητεται ενα σωρο κοσμος. και μονο οι αριστεροι βλεπουν πειρατικα;
Έχει σημασία επειδή η μαφία που λέγεται νδ αντιμετωπίζει τον Έλληνα σαν Ολλανδό ενώ ο μισθός και το κράτος πρόνοιας είναι τριτοκοσμικός.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:29Τι σημασία έχει αυτό;Polaris3 έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:22Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά ο Ολλανδός και ο Σουηδός με τα τρία καθαρά χιλιάρικα τον μήνα μπορεί να πληρώσει συνδρομές.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:14
Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά αυτό ισχύει εδώ και καμία 20ετια σε όλον σχεδόν τον κόσμο. Ναι και στην Ελλάδα. Απαγορεύεται να κατεβάζεις πειρατικό περιεχόμενο.
Καλά ξυπνητούρια.
Ο Έλληνας με τα 800 καθαρά δεν μπορεί.