Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Το ότι με την πειρατεία πλήττεται ένα σωρό κόσμος, κατά βάση εργάτες, είναι μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια για την βοθροαριστεριλα.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Πριν καποια χρονια η κυβερνηση Καμερον στην Αγγλια για να καταπολεμησει την παιδικη πορνογραφια εβαλε φιλτρα στο ιντερνετ που την εκοβαν.
Ελα ομως που μαζι με την παρανομη εκοβαν και την κανονικη πορνογραφια.
Εγινε σάλος τοτε και αναγκάστηκε η κυβερνηση να βγάλει ολα τα φιλτρα που ειχε βάλει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ok, εσεις που ειστε και υπολογιστικοτετοιος, με ποιον τροπο μπορουμε να ειμαστε οκ;
Οχι να μας κλεισουν μεσα για ενα ΧΕΝΤΑΙ
Αφού streaming και download γίνονται μέσω VPN πως θα πιάσει την πειρατεία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά αυτό ισχύει εδώ και καμία 20ετια σε όλον σχεδόν τον κόσμο. Ναι και στην Ελλάδα. Απαγορεύεται να κατεβάζεις πειρατικό περιεχόμενο.Polaris3 έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:21Έχουν ξεφύγει αυτοί, θα σε κυνηγάνε επειδή κατέβασες να δεις την νέα σεζον του rings of power.
Όμως, γιατί όχι ? Αφού τα γίδια το 2023 τους έδωσαν πράσινα κάρτα να συνεχίσουν να είναι κανίβαλοι.
Εξαιτίας δύο εκατομμυρίων λοβοτομημένων νεοδημοκρατών, οι υπόλοιποι οχτώ ζούμε τον εφιάλτη
Καλά ξυπνητούρια.
Νομίζω στην Ελλάδα έτσι όπως είναι η νομοθεσία θα πάει απατο. Εάν αγχώνεσαι δώσε 5 τον μήνα και βάλε ένα VPN.
Πάρε φορα και έλα με την όπισθεν
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Λίνο Βεντούρα
Οι δικηγόροι των εταιριών διανομής ζητάνε από τους παρόχους τις ip που κατέβασαν σταμπαρισμένα αρχεία. Μετά σου ζητάνε να πληρώσεις κάποιο συμβιβαστικό πόσον (στην Γερμανία πρέπει να ήταν κανένα 1000-1500€) για για τα έξοδα τους και «αποζημίωση» . Εκτός αν δεν το αποδεχτείς τότε παίρνει δρόμο για δικαστήρια (μεγαλύτερα έξοδα, ποινή φυλάκισης σε κάποιες χώρες). Βέβαια δεν νομίζω να μπει στον κόπο το γραφείο να σύρει τον καθένα αρνούμενο στα δικαστήρια, πάντα κάποιοι λίγοι την πληρώνουν.George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:54Και τι θα κανει?
Θα ζητησει εισαγγελικη εντολη για αρση απορρητου σε 5000000 ελληνες για να τους παρει την ΙΡ και να τους κοψει προστιμο?
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Αν εχει πει τετοια παπαρια αυτη δεν πρεπει να ειναι σε Υπουργειο. Στειλτε τη στην συνταξη να πινει τιλιο.
πηγαίντε και οι δύο στη διευθύντρια
- Οργισμένος
απευθειας ταυτοποιηση μεσω του λογαριασμου σου στο vpn
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
περίεργος τρόπος να μας πεις εγώ δηλαδή είμαι μαλάκας που πληρώνωvantono έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:03Καλά σας κάνει η βάβω και σας γλενταει ομως.
Έλα τώρα, νετφλιξ με ένα 10ρικο το μήνα, κοσμοτε τβ σίνεμα και ντοκιμαντερ πακ με 12, ερτφλιξ δωρεάν, εδεγαμνιέστελεωγω, τι άλλο θέλετε να βλέπετε, όλοι του ΗΒΟ μου γίνατε ξαφνικά?
Εγώ με κάτω από 25€ βλέπω κυριολεκτικά ο,τι θέλω. Δεν έχω χρειαστεί κάτι που να θέλω να δω και να μην το έχω βρει. Ούτε καν κατεβάζω πλέον.
Για τις πολύ καινουριες ταινίες, πάω σινεμά κανονικό.
Αθλητικά εις την πούτσαν μας, να σας κόψει το γκωλο όσο παει! Μόνο εθνικες διοργανώσεις να μεταδίδονται δωρεάν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 18 Φεβ 2025, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Οργισμένος
Θα σας ειδοποιησομεν!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πολιτικοποιημένες Κινεζικές σειρές και ταινίες
από Dwarven Blacksmith » 15 Φεβ 2025, 13:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 15 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
19 Φεβ 2025, 23:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε σιχαθεί τις ταινίες - σειρές με υπερήρωες;
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2023, 11:26 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 8 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο