Αναφερομαστε στην ιδια; Εγω λεω αυτην με τα προγουλια που κρεμονταν και τις μπριζολες (φιλτρο του ινστα) που αχνοφαινονταν αναμεσα.
Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Ή γριά κότα έχει το ζουμί .Gherschaagk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 12:27Όχι ρε, μη μασάς. Κι αν πέσει ξέρω γω το όριο στα 13 κάνε τα ίδια με 14χρονη. Το θέμα είναι να είστε εντός των νομικών ορίων και να φαίνονται ανεπτυγμένα. Άλλωστε γυναίκες δεν υπάρχουν, ειδικά μετά τα 20 είναι όλες γριές.Αγις έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 11:29με την ευκαιρια - με βασανιζει (με αυτα που διαβαζω δωμεσα) το ερωτημα
αν σε μια 16 χρονη που της μαθαινω τα βασικα στο ψαρεμα επεκτεινω την διδασκαλια κ στα βασικα της τεχνης του ερωτος - θα θεωρηθει πως εχουμε σχεση δασκαλου - εκπαιδευτη κ ο οχλος θα ζηταει να με κρεμασουν ;

Bazoomba έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 21:09Αναφερομαστε στην ιδια; Εγω λεω αυτην με τα προγουλια που κρεμονταν και τις μπριζολες (φιλτρο του ινστα) που αχνοφαινονταν αναμεσα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Freelancer
Συναδελφος του ασφαλιτη detected.Πηγαινετε να πιασετε κανενα πρεζομπορα και αφηστε το πχορουμ ησυχο.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 11:16Α πολύ καλώς τα λέει.Freelancer έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 06:34Ασφαλιτης detectedΣπανακιας έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 04:09
Τον Ιανουαριο του 2022 σηκωσες νημα με τιτλο "Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 17χρονης"
Μεταξυ αλλων εκανες και το εξης σχολιο
Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 17χρονης
Τον Ιουνιο του 2022 σηκωνεις νημα με τιτλο "Ελ μπαντριώτης ο δράστης του φονικού στην Κρήτη"
Στο νημα υπαρχει η εξης στιχομυθια
Μαδουραίος @ Ελ μπαντριώτης ο δράστης του φονικού στην Κρήτη
Τον Ιουλιο του 2022 σηκωσες νημα με τιτλο
Οπαδοί του Κούλη που έγιναν πλυντήριο του παιδεραστή Λιγνάδη
Στο νημα με τιτλο Συνέδριο Σύριζα γραφεις το εξης
Μαδουραίος @ Συνέδριο Σύριζα
Στο νημα με τιτλο "Re: Τήνος: 90χρονος σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας" γραφεις το εξης
Να συνεχισω;
Ναι!Bazoomba έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 21:09Αναφερομαστε στην ιδια; Εγω λεω αυτην με τα προγουλια που κρεμονταν και τις μπριζολες (φιλτρο του ινστα) που αχνοφαινονταν αναμεσα.

Έχεις δει γέρο κόκκορα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 22:43Ή γριά κότα έχει το ζουμί .Gherschaagk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 12:27Όχι ρε, μη μασάς. Κι αν πέσει ξέρω γω το όριο στα 13 κάνε τα ίδια με 14χρονη. Το θέμα είναι να είστε εντός των νομικών ορίων και να φαίνονται ανεπτυγμένα. Άλλωστε γυναίκες δεν υπάρχουν, ειδικά μετά τα 20 είναι όλες γριές.Αγις έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 11:29με την ευκαιρια - με βασανιζει (με αυτα που διαβαζω δωμεσα) το ερωτημα
αν σε μια 16 χρονη που της μαθαινω τα βασικα στο ψαρεμα επεκτεινω την διδασκαλια κ στα βασικα της τεχνης του ερωτος - θα θεωρηθει πως εχουμε σχεση δασκαλου - εκπαιδευτη κ ο οχλος θα ζηταει να με κρεμασουν ;
Τους παίρνουν το κεφάλι όταν είναι ακόμα μεσήλικες...
Είσαι βέβαιος ότι θέλεις να συνεχίσεις τις μεταφορές στην ορνιθολογία;
την εχω χασει αυτη τη φωτογραφια - ανεβασε τη σε παρακαλω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είμαι ανώμαλη να σώζω φωτογραφίες άλλων.
BTW, τωρα θυμήθηκα και μια που δεν δείχνει πρόσωπο, ο σκοπός ήταν να δείξει μπράτσα (epic fail). Ήταν μέσα σε ένα κακοβαμμένο δωμάτιο, χρώμα προς το ροζ-κόκκινο.
Δική σου ήταν;
Πάντως ήταν σίγουρα από έναν πχορουμίτη της συνομοταξίας των σαρανταπενηνταπλάς που όλο 20χρονες τρέχουν από πίσω τους και περνούν τόσο ωραία που όλη την ώρα στάζουν χολή για τις γυναίκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 04 Αύγ 2022, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ είσαι αυτό;
Τι νούμερο σουτιέν φοράς;
Άκυρο για την άλλη φωτογραφία που έγραψα πιο πάνω, δεν μοιάζει με αυτόν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτό ήταν σκληρό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
τα εχω καψει τα σουτιεν

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ανελεητοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Αύγ 2022, 10:26Αυτό ήταν σκληρό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αχ όχι!
Να φοράς, θα κρεμάσουν και θα είσαι χάλια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπατσος - επιχειρηματιας μπλεγμενοi σε απατες.
από Frappezitis » 17 Οκτ 2024, 06:45 » σε Εγκληματικότητα - 6 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 7994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιό λόγο είναι αδιανόητο το ν' απολυθεί ένας μπάτσος?
από Kauldron » 07 Απρ 2024, 12:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-