Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.
δεν υπάρχει φύση.όλα είναι μια ψευδαίσθηση,να
Νταξ' το τραβάει ο οργανισμός σου το ξεγυρισμένο σεντόνι. Μετά θα ψάχνεις για αρχειοφύλακες και θα κάνουν όλοι τα παγόνια με το δίκιο τους.
- hellegennes
Εγώ λέω ό,τι λέει η επιστήμη. Εσείς λέτε ό,τι νομίζει η κούτρα σας.Ναύτης έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:52Εσύ λες μαλακίες, αλλά τις σερβίρεις με το περιτύλιγμα του ξερόλα (κυριολεκτικά).hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:49Εγώ φέρνω γνώμη δερματολόγων, εσείς κυριολεκτικά είστε οι ταξιτζήδες του φόρουμ: Έτσι είναι γιατί το ξέρω να 'ούμ'.Ναύτης έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 21:49Παιδάκι μου, στό 'γραψα και πρωτύτερα, η πρακτική no poo "δουλεύει" ως ένα σημείο, θέλω να πω άμα είσαι κάνας χαρτογιακάς και ζεις σε αποστειρωμένο περιβάλλον, υπό την προϋπόθεση ότι μιλάμε για μαλλιά σχετικά κοντά, λυμένα, που τα ξεπλένεις καθημερινά με χλιαρό νερό και εν συνεχεία τα περιποιείσαι με λοσιόν. Σαν το σαμπουάν δεν είναι, πάντως δεν ξεμακραίνει ο κόσμος από δίπλα σου.
Η τζίβα δεν καθαρίζει, άμα δεν ξεπλέξεις το κοτσιδάκι το μαλλί μέσα δεν καθαρίζει δεν πα να κάτσεις μια ώρα κάτω απ' τον νιαγάρα, αντίθετα έτσι και την καταβρέξεις ζέχνει τραγίλα.
Ξεροκέφαλε.
Πάντως σε αγαπάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τα πόδια μας εξελίχθηκαν για να τρέχουμε σε μαλακό έδαφος, στην σαβάνα, όχι σε τσιμέντο και οδόστρωμα. Σε μαλακό έδαφος τα παπούτσια δεν είναι απλώς άχρηστα, σε εμποδίζουν να περπατήσεις. Θυμήσου το την επόμενη φορά που θα πας στην παραλία.
Δεν είμαι χίπης, ούτε θεωρώ πως ό,τι είναι φυσικό είναι αυτομάτως ανώτερο. Κάποια πράγματα όμως απλώς είναι και όταν αποδεικνύεται επιστημονικά, δεν υπάρχει κάτι άλλο προς συζήτηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το νερό δεν έχει οσμή και γεύση. Χρειάζεσαι επειγόντως φίλτρο στην βρύση σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ίσως είναι ψυχοσωματικό και να βρωμάνε επειδή έχουν ψηθεί ότι αυτό είναι το αναμενόμενο όταν δεν λούζεσαι 

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πιθανόν να ήταν τακτ.Bazoomba έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:07Το ίδιο έλεγε ο Σάκης που δεν τους μύριζε 24/24 και είχε πρόσβαση σε ντουζιέρα ξενοδοχείου.Πτολεμαίος έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 21:09Δεν παύουν να βρωμάνε.
Παύουν να την μυρίζουν λόγω συνήθειας.
Εγώ το πρωί που σηκώνομαι από το κρεβάτι δεν μου μυρίζει τίποτα. Όταν πάω τουαλέτα και γυρίζω να το στρώσω, μυρίζει υπναριλα όλο το δωμάτιο.
Όταν χεζεις και βρωμαει, μετά από λίγα λεπτά δεν σου μυρίζει τίποτα.
Αν βγεις από την τουαλέτα και επιστρέψεις σε κάνα λεπτό ζευει ο τόπος.
Δεν βρώμαγαν έλεγε όταν στέκονταν δίπλα του στα κουιζ.
Αλλά έστω, όταν γίνεται η μνημονική ανάκληση δεν μπορείς να ξεχωρίσεις στο μυαλό σου τις μυρωδιές; Πχ την υπναριλα από το φρεσκοαερισμένο δωμάτιο;
Από την άλλη δεν θα σκυλοβρωμάνε από απόσταση κιόλας. Βάλε που είναι όλη την ωρα στη θάλασσα, το αλατόνερο, την ηλιοκαμενιλα του γυμνού δέρματος, βαλε που δεν είναι και ακριβώς "survivor". Οι γυναίκες έχουν ξυρισμένες μασχάλες. Αποκλείεται να τους δίνουν ένα οστό κοφτερό και γράσο σαν τον Riddick στο Pitch Black να ξυριζονται.
Η όλη δουλειά γίνεται προφανώς σε πλήρες στάδιο, με τα απαραίτητα; καλλυντικά, αφρούς, σαπουναδες, αφροσαπουναδες, ξυραφάκια ζιλετ με 187 λεπίδες δαμάσκηνου ατσαλιου κλπ.
Απ'ολα αυτά, σίγουρα κάτι θα παίζει και για τους άντρες, δεν μπορεί.
Τουρκοκιτς Σερβαιβορ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Εισαι τελειως ψυχοπαθης.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 23:33Το νερό δεν έχει οσμή και γεύση. Χρειάζεσαι επειγόντως φίλτρο στην βρύση σου.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Με μαλλιά ράστα μόνο για να καθαρίζεις τουαλέτες στα μακντόναλντς κάνεις.
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
δεν λέει εσένα ρε,γράφουν κι άλλοι σεντόνια με άσχετες παπαριές.οκ όχι τόσο άσχετες και όχι τόσο παπαριές αλλά γράφουν
Είδε που γράφαμε για ανάγκη γιατρού, σού λέει μη ξηγιέστε, προηγούμαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2024, 10:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στο τικ τοκ με νεαρό επιχειρηματία
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-