δεν εχεις περασει χαρμανα ποτε σου ε?foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:24Ο ιδρώτας δεν περιέχει τοξίνες.
https://uamshealth.com/medical-myths/ca ... -your-body
Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Με ενδιαφέρει να μάθω πώς ακριβώς το φαντάζεσαι γιατί σίγουρα αντιστοιχεί σε ένα μοντέλο του Σύμπαντος ριζικά διαφορετικό από το υπαρκτό. Οπότε σε ακούω.Πλέριος έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:31δεν εχεις περασει χαρμανα ποτε σου ε?foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:24Ο ιδρώτας δεν περιέχει τοξίνες.
καταρχας ξερεις τι ειναι η χαΡΜΑΝΑ?foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:33Με ενδιαφέρει να μάθω πώς ακριβώς το φαντάζεσαι γιατί σίγουρα αντιστοιχεί σε ένα μοντέλο του Σύμπαντος ριζικά διαφορετικό από το υπαρκτό. Οπότε σε ακούω.Πλέριος έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:31δεν εχεις περασει χαρμανα ποτε σου ε?foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:24
Ο ιδρώτας δεν περιέχει τοξίνες.
βγαζεις αΠΟΒΛΗΤΑ
ξερεις τι ειναι κρυος ιδρωτας?
ξερεις τι ειναι να τρεχει η μυτη σου και τα ματια σε βαθμο αφυδατωσης?
οκ, καταλαβαινω οτι κανεις το κουμαντο σου στο πχορουμ αλλα καπου κουμπωσε και ζαρωσε ρε φιλε
- hellegennes
400 χιλιάδες χρόνια εξέλιξης δεν έφταναν, χρειαζόμασταν την Procter & Gamble για να μας σώσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν υπήρχε εξελικτική πίεση για ευχάριστη οσμή. Δεν είμαστε αγριολούλουδα.
- hellegennes
Υπάρχει εξελικτική πίεση να μην σε ενοχλούν ερεθίσματα που είναι συνέχεια μπροστά σου, γι' αυτό κυριολεκτικά στο πεδίο της όρασής σου δεν φαίνεται η μύτη σου, εκτός από τώρα που σου το λέω και το παρατηρείς ότι, κοίτα να δεις, η μύτη σου είναι φάτσα κάρτα στο μέσο του οπτικού σου πεδίου. Σε κάνα λεπτό που θα το ξεχάσεις, ο εγκέφαλος θα αρχίσει να ξαναδιαγράφει την πληροφορία ότι η μύτη σου κρύβει ένα σημαντικό κομμάτι του οπτικού σου πεδίου.foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:39Δεν υπήρχε εξελικτική πίεση για ευχάριστη οσμή. Δεν είμαστε αγριολούλουδα.
Για τον ίδιο λόγο δεν έχει γεύση και οσμή το νερό. Η γεύση και η οσμή είναι σχετικά πράγματα, είναι η ικανότητά μας να ανιχνεύουμε χημικές ουσίες.
Με λίγα λόγια, αν δεν αρκούσε το νερό για να πλυθεί ο άνθρωπος, η εξέλιξη θα εξαφάνιζε από την γκάμα ανίχνευσης τα χημικά που είναι υπεύθυνα για την ανθρώπινη κακοσμία, μιας και δεν εξελιχθήκαμε με συμβιωτική σχέση με το σαπούνι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εγώ φέρνω γνώμη δερματολόγων, εσείς κυριολεκτικά είστε οι ταξιτζήδες του φόρουμ: Έτσι είναι γιατί το ξέρω να 'ούμ'.Ναύτης έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 21:49Παιδάκι μου, στό 'γραψα και πρωτύτερα, η πρακτική no poo "δουλεύει" ως ένα σημείο, θέλω να πω άμα είσαι κάνας χαρτογιακάς και ζεις σε αποστειρωμένο περιβάλλον, υπό την προϋπόθεση ότι μιλάμε για μαλλιά σχετικά κοντά, λυμένα, που τα ξεπλένεις καθημερινά με χλιαρό νερό και εν συνεχεία τα περιποιείσαι με λοσιόν. Σαν το σαμπουάν δεν είναι, πάντως δεν ξεμακραίνει ο κόσμος από δίπλα σου.
Η τζίβα δεν καθαρίζει, άμα δεν ξεπλέξεις το κοτσιδάκι το μαλλί μέσα δεν καθαρίζει δεν πα να κάτσεις μια ώρα κάτω απ' τον νιαγάρα, αντίθετα έτσι και την καταβρέξεις ζέχνει τραγίλα.
Ξεροκέφαλε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ λες μαλακίες, αλλά τις σερβίρεις με το περιτύλιγμα του ξερόλα (κυριολεκτικά).hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:49Εγώ φέρνω γνώμη δερματολόγων, εσείς κυριολεκτικά είστε οι ταξιτζήδες του φόρουμ: Έτσι είναι γιατί το ξέρω να 'ούμ'.Ναύτης έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 21:49Παιδάκι μου, στό 'γραψα και πρωτύτερα, η πρακτική no poo "δουλεύει" ως ένα σημείο, θέλω να πω άμα είσαι κάνας χαρτογιακάς και ζεις σε αποστειρωμένο περιβάλλον, υπό την προϋπόθεση ότι μιλάμε για μαλλιά σχετικά κοντά, λυμένα, που τα ξεπλένεις καθημερινά με χλιαρό νερό και εν συνεχεία τα περιποιείσαι με λοσιόν. Σαν το σαμπουάν δεν είναι, πάντως δεν ξεμακραίνει ο κόσμος από δίπλα σου.
Η τζίβα δεν καθαρίζει, άμα δεν ξεπλέξεις το κοτσιδάκι το μαλλί μέσα δεν καθαρίζει δεν πα να κάτσεις μια ώρα κάτω απ' τον νιαγάρα, αντίθετα έτσι και την καταβρέξεις ζέχνει τραγίλα.
Ξεροκέφαλε.
Πάντως σε αγαπάμε.
νομιζω οτι δεν εχεις διαβασει Χαξλεηhellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:47Υπάρχει εξελικτική πίεση να μην σε ενοχλούν ερεθίσματα που είναι συνέχεια μπροστά σου, γι' αυτό κυριολεκτικά στο πεδίο της όρασής σου δεν φαίνεται η μύτη σου, εκτός από τώρα που σου το λέω και το παρατηρείς ότι, κοίτα να δεις, η μύτη σου είναι φάτσα κάρτα στο μέσο του οπτικού σου πεδίου. Σε κάνα λεπτό που θα το ξεχάσεις, ο εγκέφαλος θα αρχίσει να ξαναδιαγράφει την πληροφορία ότι η μύτη σου κρύβει ένα σημαντικό κομμάτι του οπτικού σου πεδίου.
Για τον ίδιο λόγο δεν έχει γεύση και οσμή το νερό. Η γεύση και η οσμή είναι σχετικά πράγματα, είναι η ικανότητά μας να ανιχνεύουμε χημικές ουσίες.
Με λίγα λόγια, αν δεν αρκούσε το νερό για να πλυθεί ο άνθρωπος, η εξέλιξη θα εξαφάνιζε από την γκάμα ανίχνευσης τα χημικά που είναι υπεύθυνα για την ανθρώπινη κακοσμία, μιας και δεν εξελιχθήκαμε με συμβιωτική σχέση με το σαπούνι.

Ποιος ο λόγος που κατασκευάστηκαν τα Nike Air Max, τύπε;hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:47Υπάρχει εξελικτική πίεση να μην σε ενοχλούν ερεθίσματα που είναι συνέχεια μπροστά σου, γι' αυτό κυριολεκτικά στο πεδίο της όρασής σου δεν φαίνεται η μύτη σου, εκτός από τώρα που σου το λέω και το παρατηρείς ότι, κοίτα να δεις, η μύτη σου είναι φάτσα κάρτα στο μέσο του οπτικού σου πεδίου. Σε κάνα λεπτό που θα το ξεχάσεις, ο εγκέφαλος θα αρχίσει να ξαναδιαγράφει την πληροφορία ότι η μύτη σου κρύβει ένα σημαντικό κομμάτι του οπτικού σου πεδίου.
Δεν αρκεί να περπατάμε ξυπόλητοι ή με κανένα σανδάλι το πολύ πολύ;
Τι μασονικά συμφέροντα βρίσκονται πίσω από την πα-πουτσο-βιο-μηχανία;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το νερό έχει οσμή και γεύση.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2024, 22:47
Υπάρχει εξελικτική πίεση να μην σε ενοχλούν ερεθίσματα που είναι συνέχεια μπροστά σου, γι' αυτό κυριολεκτικά στο πεδίο της όρασής σου δεν φαίνεται η μύτη σου, εκτός από τώρα που σου το λέω και το παρατηρείς ότι, κοίτα να δεις, η μύτη σου είναι φάτσα κάρτα στο μέσο του οπτικού σου πεδίου. Σε κάνα λεπτό που θα το ξεχάσεις, ο εγκέφαλος θα αρχίσει να ξαναδιαγράφει την πληροφορία ότι η μύτη σου κρύβει ένα σημαντικό κομμάτι του οπτικού σου πεδίου.
Το απεσταγμένο νερό δεν έχει οσμή και γεύση και οι άνθρωποι απέκτησαν πρόσβαση σε απεσταγμένο νερό γύρω στα 5.000 χρόνια μετά το σαπούνι.
- Dwarven Blacksmith
Όταν οι rasta understanders έρχονται να σου εξηγήσουν πως δουλεύει.

Ένας-ένας ρε μαλάκες, δυο χέρια έχει, δεν εξελιχθήκαμε με συμβιωτική σχέση με το πληκτρολόγιο.
συζήτηση για την ύπαρξη της μπίχλας.δεν περνάει και κανάς γιατρός
Γιατρός είναι η φύση. Συγκεντρώσου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2024, 10:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 788 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στο τικ τοκ με νεαρό επιχειρηματία
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-