Έχε χάρη που χτυπάω αυτή τη στιγμή μία crostata και διατηρώ την ψυχραιμία μου.Ίφιδα έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 19:06Φαντάσου πολλά μικρά δωμάτια, στο καθένα έχει απο 2 εως 4 κρεβάτια, για τις οδύνες μιλάμε πάντα. Την ώρα της εξώθησης σε μεταφέρουν περπατώντας στο ένα κεντρικό μεγάλο δωμάτιο με τα μηχανήματα κλπ. Βασικά μιλάω για το Ιπποκράτειο, τα άλλα δεν ξέρω πως ειναι. Είχα διπλα μου μια που ήταν στο τρίτο της παιδί και σε 2 ώρες είχε γεννήσει ενώ παραλ'ιγο να γεννούσε στο διάδρομο, κρατούσε το κεφαλι του παιδιού να μην πέσει. Ακουγα και την Κινέζα απέναντι να ουρλιάζει "φάρμακοοοοο"Όλες ουρλιάζαμε εννοείται. Στο δημόσιο δεν παίζει επισκληρίδιος εκτός κι αν πληρώσεις κατοστάρικο.
Ένα εχω να σου πω, είμαστε θεές και δε το ξέρουμε
Οικογένεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Οικογένεια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και γαμώ τις εμπειρίες, δε συγκρίνεται με καμια. Μη μασάς.
Άσε που εκεινη την ώρα εισαι πολύ συγκεντρωμένη σ αυτο που κάνεις, εμένα δε με χάλασε η διπλανή, λες και καμια βλακεία και περνάει η ώρα.. Αλλιώς θα ήμουν ολομόναχη, χειρότερο, πολύ χειρότερο.
Άσε που εκεινη την ώρα εισαι πολύ συγκεντρωμένη σ αυτο που κάνεις, εμένα δε με χάλασε η διπλανή, λες και καμια βλακεία και περνάει η ώρα.. Αλλιώς θα ήμουν ολομόναχη, χειρότερο, πολύ χειρότερο.
Όχι μόνο εσύ. Όλοι βλέπω τι γράφουν.Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 16:28Ευτυχώς που βλέπεις χρόνια τι γράφωΙδεολόγος έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 15:28
Δεν με πείθεις. Ακόμα κι αν εννοείς (που το εννοείς μέσα σου) εσένα ως παράδειγμα. Μπορεί να νιώθεις ότι όλα είναι ωραίακαι μια χαρά. Ρώτα και κανέναν άλλον όμωςπως σε βλέπει και αν είσαι εντάξει άτομο. Αυτό που είσαι και βλέπω χρόνια τι γράφεις δεν είναι τίποιτα άλλο από τις νευρώσεις που απέκτησες μεγαλώνοντας.
Ιδεολόγος έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 19:25Όχι μόνο εσύ. Όλοι βλέπω τι γράφουν.Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 16:28Ευτυχώς που βλέπεις χρόνια τι γράφωΙδεολόγος έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 15:28
Δεν με πείθεις. Ακόμα κι αν εννοείς (που το εννοείς μέσα σου) εσένα ως παράδειγμα. Μπορεί να νιώθεις ότι όλα είναι ωραίακαι μια χαρά. Ρώτα και κανέναν άλλον όμωςπως σε βλέπει και αν είσαι εντάξει άτομο. Αυτό που είσαι και βλέπω χρόνια τι γράφεις δεν είναι τίποιτα άλλο από τις νευρώσεις που απέκτησες μεγαλώνοντας.
Το μάτι του Σάουρον εσύ το έχεις βρε και το ψάχναμε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να μη ξεχνάμε και τ' αδέρφια

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχει και σινγκλ φάδερ. Δεν διευκρινίζει πέρα απο μια περίπτωση
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ο πατέρας κάθεται στο προσκεφάλι κ εμψυχώνει τη σύζυγό του.Ίφιδα έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 18:38Δε νομιζω ότι αποσπάται η προσοχή των γιατρών Φαγανε, ειναι κάτι που κάνουν συνέχεια κι αν υπάρξει πρόβλημα τους βγάζουν εξω. Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν εχω καταλήξει αν ειμαι υπέρ ή κατά.
Πριν τη γεννα ηθελα να είναι ο άντρας μου μαζί μου, τελικά καλά που δεν ηταν (σε δημόσιο νοσοκομείο το απαγορεύουν), όταν τον αφησαν να με δει για ενα δεκάλεπτο, το άγχος του ηταν μεγάλο (λογικό) μου το μετέδωσε χωρίς να το θέλει κι ανησυχούσα και γι αυτόν.
Απ την άλλη η γεννηση ενός παιδιού είναι μια εμπειρία που δε συγκρίνεται με καμία, αν υπάρχουν θαύματα, ενα απ αυτά ειναι εκείνη η στιγμή και το συναίσθημα που δημιουργείται είναι ανεπανάληπτο. Εχει δικαίωμα ο πατέρας να το ζήσει και κάνει και το δεσμό της οικογένειας ακόμα πιο ισχυρό.
Δεν ξέρω, υπάρχουν γονείς που θέλουν και γονείς που δε θέλουν ούτε να το σκέφτονται.
Στο δημόσιο δεν αφήνουν γτ δεν περισσεύει άνθρωπος να κρατήσει τον πατέρα άμα ταβλιαστει , όχι γτ υπάρχει αντικειμενικός λόγος. Όσο λιγότερα μπλεξίματα τόσο το καλύτερο.
Ωραίο είναι να υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο πάντως να θέλει ο άλλος να είναι εκεί τριγύρω .
Αντιθέτως είναι πολύ άσχημο να γίνεται λαϊκό προσκύνημα από συγγενείς κ φίλους στο μωρό...
~~¥~~
Το ''χαριτωμένο '' είναι ο ελεγχος - εκτίμηση - συζήτηση του βαθμού προικίσματος στα σερνικά από τις γυναίκες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
17 Ιουν 2024, 11:03