Οικογένεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Οικογένεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 27 Μάιος 2018, 18:38

Δε νομιζω ότι αποσπάται η προσοχή των γιατρών Φαγανε, ειναι κάτι που κάνουν συνέχεια κι αν υπάρξει πρόβλημα τους βγάζουν εξω. Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν εχω καταλήξει αν ειμαι υπέρ ή κατά.
Πριν τη γεννα ηθελα να είναι ο άντρας μου μαζί μου, τελικά καλά που δεν ηταν (σε δημόσιο νοσοκομείο το απαγορεύουν), όταν τον αφησαν να με δει για ενα δεκάλεπτο, το άγχος του ηταν μεγάλο (λογικό) μου το μετέδωσε χωρίς να το θέλει κι ανησυχούσα και γι αυτόν.
Απ την άλλη η γεννηση ενός παιδιού είναι μια εμπειρία που δε συγκρίνεται με καμία, αν υπάρχουν θαύματα, ενα απ αυτά ειναι εκείνη η στιγμή και το συναίσθημα που δημιουργείται είναι ανεπανάληπτο. Εχει δικαίωμα ο πατέρας να το ζήσει και κάνει και το δεσμό της οικογένειας ακόμα πιο ισχυρό.
Δεν ξέρω, υπάρχουν γονείς που θέλουν και γονείς που δε θέλουν ούτε να το σκέφτονται.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Μάιος 2018, 18:42

Ειδες στο δημοσιο νοσοκομειο που δεν εχουν κερδος να βγαλουν λεφτα απο σκηνοθετηση υπερθεαματος τους απαγορευουν.

Απο κει και μονο καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καλο.

Το ανεφερες και μονη σου.Ενα δεκαλεπτο μπηκε και αθελα του σε αναστατωσε.Φαντασου τι θα συνεβαινε αν μακρια απο μας υπηρχαν ξαφνικες επιπλοκες.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Μάιος 2018, 18:43

Επισης βρισκω απαραδεκτο το γεγονος με το ανεβασμα δραστηριοτητων και φωτογραφιων του μωρου στα μεσα δικτυωσης.Δεν ειναι δικο μου παιδι οποτε το βουλωνω εξαρχης και δεν λεω την γνωμη μου αλλα το θεωρω λαθος για πολλους λογους.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 27 Μάιος 2018, 18:46

fagano3 έγραψε:
27 Μάιος 2018, 18:42
Ειδες στο δημοσιο νοσοκομειο που δεν εχουν κερδος να βγαλουν λεφτα απο σκηνοθετηση υπερθεαματος τους απαγορευουν.

Το ανεφερες και μονη σου.Ενα δεκαλεπτο μπηκε και αθελα του σε αναστατωσε.Φαντασου τι θα συνεβαινε αν μακρια απο μας υπηρχαν ξαφνικες επιπλοκες.
Και καλά τις επιπλοκές.
Άμα έχει φάει καμια φασολάδα και σπάσουν τα νερά μετά :c020:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Μάιος 2018, 18:48

Cecily Anne έγραψε:
27 Μάιος 2018, 18:46
fagano3 έγραψε:

Και καλά τις επιπλοκές.
Άμα έχει φάει καμια φασολάδα και σπάσουν τα νερά μετά :c020:
Ηθελα για πρωτη φορα να κανω αναφορα σε ποστ για την ψυχικη οδυνη που μου προκαλεσε

αλλα φτου γαμωτο εισαι συντονιστρια :lol:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 27 Μάιος 2018, 18:49

χο χο χο χο χο χο
(θα σε κεράσω "παϊδάκι".) ο χο χο χο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Μάιος 2018, 18:51

blackpaint έγραψε:
27 Μάιος 2018, 18:29
Βασικα οι νεοι οικογενειαρχες που εχω γνωρισει μοιαζουν με μελη σεχτας: δεν σταματανε να λενε τι υπεροχη που ειναι η ζωη τους τωρα, πως το παιδι ειναι το κεντρο του κοσμου τους, δειχνουν συνεχως εκστατικοι και ακουσμενοι, και οπως τα μελη μιας σεχτας, δεν κοιμουνται ποτε.

Παρακληση, μη με παρετε με τις πετρες, ενα αστειο ειπα μονο.
Αν είναι αλήθεια και δεν προσποιούνται, καλό ακούγεται για τους ίδιους.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 27 Μάιος 2018, 18:53

fagano3 έγραψε:

ο βασικός λόγος είναι οτι γεννάμε πολλές ταυτόχρονα κι εννοείται πως καμιά δε θελει τον άντρα της διπλανής στην αίθουσα που σκυλοπονάει. Εγώ αγχώθηκα, άλλες λένε πως δε θα τα κατάφερναν αν δεν ηταν οι σύζυγοι δίπλα :102:
Η σκηνοθέτηση υπερθεάματος ειναι θέμα των γονιών

Συμφωνώ απόλυτα για τις φωτογραφίες παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εχει μια ομάδα στο φμπ 'Γονείς' που υποτίθεται ότι ειναι για πληροφορίες κ.α σε σχέση με τη γονεικότητα κλπ κι ειναι ένα καρο βαρεμένοι που ανεβάζουν τα παιδιά τους φωτογραφίες. Το γκρουπάκι εντωμεταξύ έχει 160.000 μέλη. :011:

Σέσιλι κάνεις κλύσμα πριν γεννήσεις και σιγουρα δε τρως φασολάδα προηγουμένως

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 27 Μάιος 2018, 18:53

[42] έγραψε:
27 Μάιος 2018, 18:37
Nandros έγραψε:
27 Μάιος 2018, 18:34
Θα προσγειώσω ανώμαλα τις μαμάδες, αλλά η αγάπη που τρέφετε για τα παιδιά σας, δεν είναι παρά το πρόγραμμα Motherhood v.τάδε που μπαίνει σε λειτουργία όταν συντρέχουν κάποιοι παράγοντες.
Δεν αγαπάμε τα παιδιά μας από επιλογή, αλλά επειδή έτσι είναι προγραμματισμένο το κομπιούτερ στα γονίδια μας.
Μπορεί η Τέχνη να την έχει μεγαλοποιήσει, αλλά στην ουσία είναι μέρος των ενστίκτων επιβίωσης του Είδους μας.
εσύ τα αγαπάς τα παιδιά;
Βεβαίως.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 27 Μάιος 2018, 18:55

Γιατί όλες οι γέννες προγραμματισμένες είναι να έχεις προγραμματίσει μενού; :smt047

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΕΝΝΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ;;;;

:smt126

Έχει κι άλλες διπλα;;;;;;;;

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 27 Μάιος 2018, 19:02

Cecily Anne έγραψε:
27 Μάιος 2018, 18:55
Γιατί όλες οι γέννες προγραμματισμένες είναι να έχεις προγραμματίσει μενού; :smt047

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΕΝΝΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ;;;;

:smt126

Έχει κι άλλες διπλα;;;;;;;;
Αυτό λύνεται αν έχεις τα κότσια (ή το βλάμα κατ`εμέ) να γεννήσεις σπίτι με μαία.
Το έχουν κάνει δύο φίλες μου.
Τις θεωρώ βλαμένες και τις δύο.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 27 Μάιος 2018, 19:04

waldorf έγραψε:
27 Μάιος 2018, 19:02

Αυτό λύνεται αν έχεις τα κότσια (ή το βλάμα κατ`εμέ) να γεννήσεις σπίτι με μαία.
Δεν ξέρω καμία να έχει γεννήσει σε δημόσιο, οπότε δεν είχα ιδέα. Ναι, σιγά μην γεννήσει και στον αγρό.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 27 Μάιος 2018, 19:06

Φαντάσου πολλά μικρά δωμάτια, στο καθένα έχει απο 2 εως 4 κρεβάτια, για τις οδύνες μιλάμε πάντα. Την ώρα της εξώθησης σε μεταφέρουν περπατώντας στο ένα κεντρικό μεγάλο δωμάτιο με τα μηχανήματα κλπ. Βασικά μιλάω για το Ιπποκράτειο, τα άλλα δεν ξέρω πως ειναι. Είχα διπλα μου μια που ήταν στο τρίτο της παιδί και σε 2 ώρες είχε γεννήσει ενώ παραλ'ιγο να γεννούσε στο διάδρομο, κρατούσε το κεφαλι του παιδιού να μην πέσει. Ακουγα και την Κινέζα απέναντι να ουρλιάζει "φάρμακοοοοο" :lol: Όλες ουρλιάζαμε εννοείται. Στο δημόσιο δεν παίζει επισκληρίδιος εκτός κι αν πληρώσεις κατοστάρικο.

Ένα εχω να σου πω, είμαστε θεές και δε το ξέρουμε

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 27 Μάιος 2018, 19:06

Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 27 Μάιος 2018, 19:07

waldorf έγραψε:
27 Μάιος 2018, 19:02

Στην Ολλανδία το κάνουν πολύ συχνά και τους δίνουν και επίδομα και μαία και τα πάντα όλα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών