«Δες ποιον έφαγες σήμερα»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: «Δες ποιον έφαγες σήμερα»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 23 Σεπ 2018, 15:23

Εικόνα2.96 ευρώ

Εικόνα1,36 ευρώ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 23 Σεπ 2018, 15:24

πόση βία κρύβεται στο πιάτο του
I'm ok with that
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Σεπ 2018, 15:31

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Σεπ 2018, 15:22
Τζούνο, δεν έχεις καταλάβει χριστό από αυτά που γράφω
Εδώ δεν έχεις καταλάβει εσύ που τα έγραψες.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Σεπ 2018, 15:22
Συμφωνώ με την καμπάνια, πρέπει να υπάρξει ευαισθητοποίηση των νέων γενεών για το ζήτημα, γιατί νομίζουν ότι οι κιμάδες και τα παϊδια φυτρώνουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Όχι, προφανώς, με σκοπό την άμεση αντικατάσταση ζωικών τροφών από φυτικές, αλλά για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για υψηλότερη χρηματοδότηση έρευνας και ανάπτυξης λύσεων όπως συνθετικό κρέας κλπ
Ευαισθητοποίηση των νέων γενεών για το ζήτημα γιατί νομίζουν ότι το κρέας φυτρώνει στα ράφια και κατεύθυνση προς το συνθετικό κρέας.
Και σου λέω πως παλιά δεν είχαν θέμα. Ο τρόπος ζωής φταίει, μια χαρά το συνηθίζουν χωρίς να πάνε στο συνθετικό κρέας.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Σεπ 2018, 15:37

Perp έγραψε:
23 Σεπ 2018, 12:43
Οι διατροφικές μας συνήθειες και συγκεκριμένα η υπερκατανάλωση κρέατος είναι ίσως από τους σημαντικότερους αν όχι ο σημαντικότερος παράγοντας καταστροφής του περιβάλλοντος σε πολλά επίπεδα (καταστροφή βιοτόπων, αλλαγή χρήσης γης, κατανάλωση/μόλυνση υδατικών αποθεμάτων, εκπομπές CO2, κα). Υπάρχει μία άποψη που υποστηρίζει ότι συνεισφέρει περισσότερο και από την παραδοσιακή βιομηχανία στην κλιματική αλλαγή.
Εικόνα

Δεν θα αργήσει η ώρα που θα μπει κάποιος φόρος και εκεί με σκοπό την μείωση της κατανάλωσης.

Οι βίγκαν βέβαια ασχολούνται με την ηθική πλευρά του ζητήματος.
Η υπερκατανάλωση κρέατος και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην υγεία και στο περιβάλλον είναι συζητήσιμα.

Η μακακία στον εγκέφαλο των ηλιθίων που αγνοούν/παραβλέπουν την φυσιολογία του ανθρώπου (παμφάγος), 1/ που προσπαθούν να μας επιβάλουν τις ηλιθιότητες τους, όπως τα τζιχάντια και 2/ ταυτόχρονα προσπαθούν να αναθρέψουν παιδιά/σκυλιά/γατιά με βέγκαν σύστημα είναι για πολλές κλωτσές στην 1η περίπτωση και φυλάκα στην 2η!

Αν το έκαναν μόνο για τον εαυτό τους, δεν θα είχα πρόβλημα. Η Φυσική Επιλογή θα μεριμνήσει ανάλογα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Σεπ 2018, 15:38

Juno έγραψε:
23 Σεπ 2018, 15:31
Καλά, διάβασε την απάντησή μου στον σοσιαλμπαχαλάκια και ξαναέλα

υγ: βαγκ, το γάλα αμυγδάλου (όπως και καρύδας) δεν κάνει αφρόγαλα για καπουτσίνο :roll:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 23 Σεπ 2018, 15:43

Ορέστης 35 έγραψε:
23 Σεπ 2018, 12:26
Highlander έγραψε:
23 Σεπ 2018, 12:11
Είχα πετύχει και στο Θησείο μία σχετική δράση στην οποία συμμετείχαν πολλοί νέοι και έφηβοι.
Ημουν κι εγω εκει. Καναμε και παρεμβαση στο αθλιο burger fest που περσι παρομοιωσα με κρεματωριο.
Εικόνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Σεπ 2018, 15:46

paul25 έγραψε:
23 Σεπ 2018, 15:04
Juno έγραψε:
23 Σεπ 2018, 14:55
Αλλά πόσο μακριά θα πάνε τα βλαμμένα.
Ας πούμε, για παράδειγμα: Οι κρεοπώλες στη Γαλλία προσέλαβαν security για προστασία από τους... vegan!
Δηλαδή να μπει στο μαγαζί σου να τα σπάσει και εσύ να έχεις δύο επιλογές: ή να κάτσεις να βλέπεις τη χρεωκοπία σου live η να του φέρεις καμία στο κεφάλι και μετά να σε κλείσουν μέσα και να λένε κάτι Highlanders και κάτι Χαοτικοί ότι δολοφονήθηκε για λίγα κρέατα.
Εχει ηδη γινει στην Ελλαδα αυτο.Εχουν επιτεθει σε κρεοπωλεια.
Αυτοί είναι χειρότερη σέχτα ή κατάρα από τους βέγκανς!

Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων :smt005:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 15:51

Θα συνταχθω βεβαιως με τις τεκμηριωμενες αποψεις ΣΕ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 23 Σεπ 2018, 15:58

Moυ θύμισε μια ιστορία (τρού στόρι) που μου είχε πει μια συνάδερφος η Έμι, η οποία μεγάλωσε σε φάρμα στην Αυστραλία
Η Έμι λοιπόν είχε ένα γουρουνάκι και μεγαλώνανε μαζί, οι καλύτεροι φίλοι. Σε κάποια στιγμή όμως η φάρμα δεν πήγαινε καλά για χρόνια ολόκληρα, είχανε ουσιαστικά φαληρίσει και η οικογένεια είχε πρόβλημα και να βρει το καθημερινό φαγητό, τρώγανε συνέχεια λαχανικά απ'τον κήπο και νούντλς.
Στο μεταξύ το γουρουνάκι είχε γίνει γουρούναρος. Ε γυρνάει μια μέρα απ'το σχολείο η Έμι και οι γονείς της όπως καταλαβαίνεις είχανε κάνει το μοιραίο. Κάπως της το είπανε, κλάααααααμα γοερό, μέχρι που της ήρθε στη μύτη η μυρωδιά απ'το χοιρινό στο φούρνο.

"Έκλαιγα και έτρωγα, δε μπορούσα να σταματήσω" μου λέει.

Μου έμεινε.

*επίσης ναι, ωραία γκόμενα η Έμι, επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε.
Επίσης όχι, δεν τη χούφτωσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 23 Σεπ 2018, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 23 Σεπ 2018, 15:59

paul25 έγραψε:
23 Σεπ 2018, 11:49

Η καμπάνια η οποία θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου, έχει στόχο, όπως υποστηρίζουν οι Greek Vegans να περάσει «Μηνύματα ενημέρωσης που θα ευαισθητοποιήσουν και θα παρακινήσουν τον κόσμο να μάθει περισσότερα για το πόση βία κρύβεται στο πιάτο του.
Καμπάνια, για την βία που κρύβεται μέσα σε κάθε βίγκαν, διότι έτσι είναι η ζωή, πρέπει να γινει. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 23 Σεπ 2018, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Σεπ 2018, 16:00

Nandros έγραψε:
23 Σεπ 2018, 15:46
paul25 έγραψε:
23 Σεπ 2018, 15:04
Juno έγραψε:
23 Σεπ 2018, 14:55
Αλλά πόσο μακριά θα πάνε τα βλαμμένα.
Ας πούμε, για παράδειγμα: Οι κρεοπώλες στη Γαλλία προσέλαβαν security για προστασία από τους... vegan!
Δηλαδή να μπει στο μαγαζί σου να τα σπάσει και εσύ να έχεις δύο επιλογές: ή να κάτσεις να βλέπεις τη χρεωκοπία σου live η να του φέρεις καμία στο κεφάλι και μετά να σε κλείσουν μέσα και να λένε κάτι Highlanders και κάτι Χαοτικοί ότι δολοφονήθηκε για λίγα κρέατα.
Εχει ηδη γινει στην Ελλαδα αυτο.Εχουν επιτεθει σε κρεοπωλεια.
Αυτοί είναι χειρότερη σέχτα ή κατάρα από τους βέγκανς!

Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων :smt005:
.
Εάν το αντισπισιστές είναι κατά το αντιρατσιστές, αυτοί δεν είναι εναντίον να συνάψουν κανονική σχέση με αγελάδα. Πόσα ναρκωτικά, θεέ μου, μπορεί να αντέξει ένα σώμα και να συνεχίσει να επιβιώνει;

vagabondo έγραψε:
23 Σεπ 2018, 15:59
paul25 έγραψε:
23 Σεπ 2018, 11:49

Η καμπάνια η οποία θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου, έχει στόχο, όπως υποστηρίζουν οι Greek Vegans να περάσει «Μηνύματα ενημέρωσης που θα ευαισθητοποιήσουν και θα παρακινήσουν τον κόσμο να μάθει περισσότερα για το πόση βία κρύβεται στο πιάτο του.
Καμπάνια, για την βία που κρύβεται μέσα σε κάθε βίγκαν, διότι έτσι είναι η ζωή, πρέπει να γινει. :D
Καλά έχω δει στη σελίδα τους στο facebook, απίστευτη επίθεση στους φυσιολογικούς ανθρώπους. Κατάρες, καρκίνους στα παιδιά τους κλπ.
Μία φορά, μία vegan, διαιτολόγος παρακαλώ, έβριζε έναν και του έλεγε τι έκανε αυτή χθες στη μάνα του με ειδικό σεξουαλικό βοήθημα και γλαφυρές περιγραφές. Γυναίκα σε άντρα.
Και φάση της έκανε και της άρεσε και κλπ. Και πριν της γράψω "με τι προσόντα κοπέλα μου;" έβαλε και φωτογραφία τα προσόντα (το βοήθημα).
Τέλος πάντων έβγαζε τέτοια νεύρα που φαινόταν πως η κοπέλα είχε σοβαρό θέμα διαχείρισης θυμού. Άρρωστοι άνθρωποι.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Σεπ 2018, 16:08

Chilloutbuddy έγραψε:
23 Σεπ 2018, 15:58
Moυ θύμισε μια ιστορία (τρού στόρι) που μου είχε πει μια συνάδερφος η Έμι, η οποία μεγάλωσε σε φάρμα στην Αυστραλία
Η Έμι λοιπόν είχε ένα γουρουνάκι και μεγαλώνανε μαζί, οι καλύτεροι φίλοι. Σε κάποια στιγμή όμως η φάρμα δεν πήγαινε καλά για χρόνια ολόκληρα, είχανε ουσιαστικά φαληρίσει και η οικογένεια είχε πρόβλημα και να βρει το καθημερινό φαγητό, τρώγανε συνέχεια λαχανικά απ'τον κήπο και νούντλς.
Στο μεταξύ το γουρουνάκι είχε γίνει γουρούναρος. Ε γυρνάει μια μέρα απ'το σχολείο η Έμι και οι γονείς της όπως καταλαβαίνεις είχανε κάνει το μοιραίο. Κάπως της το είπανε, κλάααααααμα γοερό, μέχρι που της ήρθε στη μύτη η μυρωδιά απ'το χοιρινό στο φούρνο.

"Έκλαιγα και έτρωγα, δε μπορούσα να σταματήσω" μου λέει.

Μου έμεινε.

*επίσης ναι, ωραία γκόμενα η Έμι, επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε.
Επίσης όχι, δεν τη χούφτωσα.
Μετά πήγε καλά η φάρμα; Τι έγινε η οικογένεια;
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 23 Σεπ 2018, 16:17

Juno έγραψε:
23 Σεπ 2018, 16:08
Μετά πήγε καλά η φάρμα; Τι έγινε η οικογένεια;
Ξέρω ότι ο πατέρας της αυτοκτόνησε στο τέλος αλλά δε μου έχει πει τίποτα άλλο, μόνο αυτό και την ιστορία με το γουρούνι.
Η ίδια μια χαρά τα πήγε στη ζωή της. Και δεν έγινε βίγκαν :lol:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Σεπ 2018, 16:21

Πωωω, κρίμα ο άνθρωπος! Τουλάχιστον οι άλλοι να είναι καλά!

Οι λογικοί άνθρωποι, δεν γίνονται vegans. Να συζητήσουμε για τις συνθήκες διαβίωσης στα εκτροφεία και τις συνθήκες σφαγής, βεβαίως.
Αλλά είμαστε παμφάγοι! Αλλιώς θα μηρυκάζαμε, δεν θα είχαμε κυνόδοντες και δεν θα είχαμε μόνον ένα στομάχι, όπως είναι οι κατσίκες δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 23 Σεπ 2018, 16:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 23 Σεπ 2018, 16:23

Στη σελιδα τους στο facebook λενε πως τα χρηματα για τη καμπανια τα μαζεψαν μονο απο απλα μελη διοτι η ανταποκριση ηταν μεγαλη.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών