I'm ok with thatπόση βία κρύβεται στο πιάτο του
Εδώ δεν έχεις καταλάβει εσύ που τα έγραψες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:22Τζούνο, δεν έχεις καταλάβει χριστό από αυτά που γράφω
Ευαισθητοποίηση των νέων γενεών για το ζήτημα γιατί νομίζουν ότι το κρέας φυτρώνει στα ράφια και κατεύθυνση προς το συνθετικό κρέας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:22Συμφωνώ με την καμπάνια, πρέπει να υπάρξει ευαισθητοποίηση των νέων γενεών για το ζήτημα, γιατί νομίζουν ότι οι κιμάδες και τα παϊδια φυτρώνουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Όχι, προφανώς, με σκοπό την άμεση αντικατάσταση ζωικών τροφών από φυτικές, αλλά για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για υψηλότερη χρηματοδότηση έρευνας και ανάπτυξης λύσεων όπως συνθετικό κρέας κλπ
Η υπερκατανάλωση κρέατος και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην υγεία και στο περιβάλλον είναι συζητήσιμα.Perp έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:43Οι διατροφικές μας συνήθειες και συγκεκριμένα η υπερκατανάλωση κρέατος είναι ίσως από τους σημαντικότερους αν όχι ο σημαντικότερος παράγοντας καταστροφής του περιβάλλοντος σε πολλά επίπεδα (καταστροφή βιοτόπων, αλλαγή χρήσης γης, κατανάλωση/μόλυνση υδατικών αποθεμάτων, εκπομπές CO2, κα). Υπάρχει μία άποψη που υποστηρίζει ότι συνεισφέρει περισσότερο και από την παραδοσιακή βιομηχανία στην κλιματική αλλαγή.
Δεν θα αργήσει η ώρα που θα μπει κάποιος φόρος και εκεί με σκοπό την μείωση της κατανάλωσης.
Οι βίγκαν βέβαια ασχολούνται με την ηθική πλευρά του ζητήματος.
Καλά, διάβασε την απάντησή μου στον σοσιαλμπαχαλάκια και ξαναέλα
Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:26Ημουν κι εγω εκει. Καναμε και παρεμβαση στο αθλιο burger fest που περσι παρομοιωσα με κρεματωριο.Highlander έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:11Είχα πετύχει και στο Θησείο μία σχετική δράση στην οποία συμμετείχαν πολλοί νέοι και έφηβοι.
Αυτοί είναι χειρότερη σέχτα ή κατάρα από τους βέγκανς!paul25 έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:04Εχει ηδη γινει στην Ελλαδα αυτο.Εχουν επιτεθει σε κρεοπωλεια.Juno έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 14:55Αλλά πόσο μακριά θα πάνε τα βλαμμένα.
Ας πούμε, για παράδειγμα: Οι κρεοπώλες στη Γαλλία προσέλαβαν security για προστασία από τους... vegan!
Δηλαδή να μπει στο μαγαζί σου να τα σπάσει και εσύ να έχεις δύο επιλογές: ή να κάτσεις να βλέπεις τη χρεωκοπία σου live η να του φέρεις καμία στο κεφάλι και μετά να σε κλείσουν μέσα και να λένε κάτι Highlanders και κάτι Χαοτικοί ότι δολοφονήθηκε για λίγα κρέατα.
Εάν το αντισπισιστές είναι κατά το αντιρατσιστές, αυτοί δεν είναι εναντίον να συνάψουν κανονική σχέση με αγελάδα. Πόσα ναρκωτικά, θεέ μου, μπορεί να αντέξει ένα σώμα και να συνεχίσει να επιβιώνει;Nandros έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:46Αυτοί είναι χειρότερη σέχτα ή κατάρα από τους βέγκανς!paul25 έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:04Εχει ηδη γινει στην Ελλαδα αυτο.Εχουν επιτεθει σε κρεοπωλεια.Juno έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 14:55Αλλά πόσο μακριά θα πάνε τα βλαμμένα.
Ας πούμε, για παράδειγμα: Οι κρεοπώλες στη Γαλλία προσέλαβαν security για προστασία από τους... vegan!
Δηλαδή να μπει στο μαγαζί σου να τα σπάσει και εσύ να έχεις δύο επιλογές: ή να κάτσεις να βλέπεις τη χρεωκοπία σου live η να του φέρεις καμία στο κεφάλι και μετά να σε κλείσουν μέσα και να λένε κάτι Highlanders και κάτι Χαοτικοί ότι δολοφονήθηκε για λίγα κρέατα.
Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων
.
Καλά έχω δει στη σελίδα τους στο facebook, απίστευτη επίθεση στους φυσιολογικούς ανθρώπους. Κατάρες, καρκίνους στα παιδιά τους κλπ.vagabondo έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:59Καμπάνια, για την βία που κρύβεται μέσα σε κάθε βίγκαν, διότι έτσι είναι η ζωή, πρέπει να γινει.
Μετά πήγε καλά η φάρμα; Τι έγινε η οικογένεια;Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:58Moυ θύμισε μια ιστορία (τρού στόρι) που μου είχε πει μια συνάδερφος η Έμι, η οποία μεγάλωσε σε φάρμα στην Αυστραλία
Η Έμι λοιπόν είχε ένα γουρουνάκι και μεγαλώνανε μαζί, οι καλύτεροι φίλοι. Σε κάποια στιγμή όμως η φάρμα δεν πήγαινε καλά για χρόνια ολόκληρα, είχανε ουσιαστικά φαληρίσει και η οικογένεια είχε πρόβλημα και να βρει το καθημερινό φαγητό, τρώγανε συνέχεια λαχανικά απ'τον κήπο και νούντλς.
Στο μεταξύ το γουρουνάκι είχε γίνει γουρούναρος. Ε γυρνάει μια μέρα απ'το σχολείο η Έμι και οι γονείς της όπως καταλαβαίνεις είχανε κάνει το μοιραίο. Κάπως της το είπανε, κλάααααααμα γοερό, μέχρι που της ήρθε στη μύτη η μυρωδιά απ'το χοιρινό στο φούρνο.
"Έκλαιγα και έτρωγα, δε μπορούσα να σταματήσω" μου λέει.
Μου έμεινε.
*επίσης ναι, ωραία γκόμενα η Έμι, επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε.
Επίσης όχι, δεν τη χούφτωσα.
Ξέρω ότι ο πατέρας της αυτοκτόνησε στο τέλος αλλά δε μου έχει πει τίποτα άλλο, μόνο αυτό και την ιστορία με το γουρούνι.