Tραγωδία στην Άρτα: Νεκρό κοριτσάκι 5,5 μηνών που ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο, δεμένο στο καρεκλάκι του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tραγωδία στην Άρτα: Νεκρό κοριτσάκι 5,5 μηνών που ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο, δεμένο στο καρεκλάκι του
Αναφερθηκε πουθενά τι δουλειά έκανε;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Tραγωδία στην Άρτα: Νεκρό κοριτσάκι 5,5 μηνών που ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο, δεμένο στο καρεκλάκι του
Έχει σημασία; Ρε αντέστε παραπέρα. Αφήσαμε το θάνατο του μωρού και ''τρέχουμε '' στα κομματικά και κοινωνικά'' πουρνάρια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ρώτησα γιατί υπάρχουν κάποιες δουλειές που οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίας δεν τελειώνουν στις 12 ή στις 14 ώρες εργασίας συνεχίζονται και μετά.
Ένας γνωστός μου που εργαζότανε σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τράκαρε τρείς φορές
γυρίζοντας για το σπίτι του το βράδυ.
Όλες τις φορές μιλούσε στο κινητό σε συνεχόμενες αλλεπάλληλες κλίσεις.
Στο τέλος παραιτήθηκε.
Η προηγούμενη εργασία και η τωρινή ταξιτζής αλλά με το ταξί δεν τρακάρε ποτέ ούτε παλιά ούτε τώρα.
Ένας γνωστός μου που εργαζότανε σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τράκαρε τρείς φορές
γυρίζοντας για το σπίτι του το βράδυ.
Όλες τις φορές μιλούσε στο κινητό σε συνεχόμενες αλλεπάλληλες κλίσεις.
Στο τέλος παραιτήθηκε.
Η προηγούμενη εργασία και η τωρινή ταξιτζής αλλά με το ταξί δεν τρακάρε ποτέ ούτε παλιά ούτε τώρα.
σαλτα και,Μαδουραίος έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 19:08Από την άλλη μεριά φανταστείτε πόσο άγχος έχει για την δουλειά του ώστε να ξεχάσει το παιδί του.Καπιταλισμός στην χειρότερη μορφή.Μονο στις ΗΠΑ διαβάσαμε τέτοια γεγονότα.
κορακι.
επι του θεματος, λογος αυτοκτονιας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ακριβώς επειδή συμπασχουμε με τον άνθρωπο και νοιώθουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας τα λέμε αυτά. Ήδη έχουν δοθεί 2-3 παραδείγματα με την ρουτίνα και το άγχος της δουλειάς που μας κάνει ζόμπι. Μου έχει τύχει να πάω στη δουλειά με το αμάξι μου και μετά από 10+ ώρες δουλειάς να ζητάω από συνάδελφο να με πάρει. Γύρισα μετά και το πήρα.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Βεβαίως και έχει σημασία το περιβάλλον εργασίας κάποιου και οι συνθήκες η οικονομική του κατάσταση η οικογενειακή του κατάσταση.
Εντάξει κρίμα η ψυχούλα που χάθηκε αλλά το νήμα δεν είναι μόνο για να μπαίνουμε όλοι και να λέμε κρίμα για το βρέφος κρίμα για τους ανθρώπους.
Αυτό θα ήτανε υποκριτικό.
Η προγιαγιά μου μεγάλωσε τον πατέρα μου και τα 2 του αδέρφια γιατί η γιαγιά μου ήταν όλη μέρα στην φάμπρικα και ο παππούς μου έτρεχε για την διδακτορική διατριβή του + δουλειά.Sol έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 22:21Ακριβώς επειδή συμπασχουμε με τον άνθρωπο και νοιώθουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας τα λέμε αυτά. Ήδη έχουν δοθεί 2-3 παραδείγματα με την ρουτίνα και το άγχος της δουλειάς που μας κάνει ζόμπι. Μου έχει τύχει να πάω στη δουλειά με το αμάξι μου και μετά από 10+ ώρες δουλειάς να ζητάω από συνάδελφο να με πάρει. Γύρισα μετά και το πήρα.
Στην ΕΣΣΔ, δεκαετία 50-60 αυτα. Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις;
Τι θες να πω;GoBzi έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 22:26Η προγιαγιά μου μεγάλωσε τον πατέρα μου και τα 2 του αδέρφια γιατί η γιαγιά μου ήταν όλη μέρα στην φάμπρικα και ο παππούς μου έτρεχε για την διδακτορική διατριβή του + δουλειά.Sol έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 22:21Ακριβώς επειδή συμπασχουμε με τον άνθρωπο και νοιώθουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας τα λέμε αυτά. Ήδη έχουν δοθεί 2-3 παραδείγματα με την ρουτίνα και το άγχος της δουλειάς που μας κάνει ζόμπι. Μου έχει τύχει να πάω στη δουλειά με το αμάξι μου και μετά από 10+ ώρες δουλειάς να ζητάω από συνάδελφο να με πάρει. Γύρισα μετά και το πήρα.
Στην ΕΣΣΔ, δεκαετία 50-60 αυτα. Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Συμφωνώ μπορεί να συμβεί μόνο σε ανθρώπους υποχωρητικούς που αφήνουν εργοδότες και προϊσταμένους να περνούν τα όρια και να εισβάλουν στην ζωή τους όλες τις ώρες.
ουστ, κορακια. ουστ.Sol έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 19:20Αυτή είναι η μοίρα της εργατικής τάξης, να χάνει τα παιδιά της.Μαδουραίος έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 19:08Από την άλλη μεριά φανταστείτε πόσο άγχος έχει για την δουλειά του ώστε να ξεχάσει το παιδί του.Καπιταλισμός στην χειρότερη μορφή.Μονο στις ΗΠΑ διαβάσαμε τέτοια γεγονότα.
- Dwarven Blacksmith
Τραγικό και όντως μπορεί να συμβεί στον καθένα.
Εγώ έχω ξεχάσει τα κλειδιά μου στο έξω μέρος της πόρτας και μου χτύπηγαν οι γείτονες την επόμενη μέρα να δουν τι γίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε σκλάβοι της ρουτίνας και δεν λαμβάνουμε στ' αλήθεια υπόψιν το περιβάλλον μας. Εγώ π.χ. μηχανικά κλειδώνω γι αυτό δεν είχα καμία αμφιβολία ότι κλείδωσα αλλά εκείνη τη φορά μάλλον κάποιος μου μίλησε όταν άνοιξα την πόρτα.
Εγώ έχω ξεχάσει τα κλειδιά μου στο έξω μέρος της πόρτας και μου χτύπηγαν οι γείτονες την επόμενη μέρα να δουν τι γίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε σκλάβοι της ρουτίνας και δεν λαμβάνουμε στ' αλήθεια υπόψιν το περιβάλλον μας. Εγώ π.χ. μηχανικά κλειδώνω γι αυτό δεν είχα καμία αμφιβολία ότι κλείδωσα αλλά εκείνη τη φορά μάλλον κάποιος μου μίλησε όταν άνοιξα την πόρτα.

πραγματι. επρεπε να βρισει χειροτερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθανε 5χρονο κοριτσακι επειδη στην Αρτα δεν υπηρχε ΜΕΘ παιδιων
από Μαδουραίος » 19 Ιαν 2025, 18:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Ιαν 2025, 07:44
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
29 Νοέμ 2024, 12:55
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέχασε την γναίκα του στις wc της Ιονίας οδού, γίνονται αυτά;
από Esperos » 29 Ιαν 2025, 19:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
30 Ιαν 2025, 09:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεχασε 6 ώρες στο σχολικό 70χρονη συνοδός, εργαζόμενη με τον νόμο Γεωργιάδη.
από Μαδουραίος » 15 Μάιος 2024, 21:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Μάιος 2024, 10:32
-