Τί θα πει ο (μουσουλμανικός) κόσμος;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τί θα πει ο (μουσουλμανικός) κόσμος;
Το επίπεδο των... ανεκτικών γίνεται όλο και χειρότερο.
Παίδες, κάντε κάτι, θυμίζετε τεντυμπόηδες του '60.
Παίδες, κάντε κάτι, θυμίζετε τεντυμπόηδες του '60.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
Δεν ειμαι αλβανος.
Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων. Ποτε ομως δεν ειδα τον εαυτο μου διαφορετικα απο αλλους ελληνες φιλους μου με πολυ πιο σκουρα χρωματα που οταν βρεθηκαν στο εξωτερικο τους περναγαν για αραβες.
Ωστοσο εγινα (θεωρηθηκα) λευκος οταν πηγα στην αμερικη και σε αλλες χωρες με αποικιοκρατικο παρελθον.
Δεν θεωρω τους Ελληνες λευκους, δεν υπαρχει αυτη η ταυτοτητα εδω, και πολλοι Ελληνες δεν θα περνουσαν ποτε για λευκοι σε μια λευκη χωρα: το πολυ white orientals, white caucasian με τιποτα.
Μπορει να μην ειναι μονο θεμα θρησκειας αλλα ναι υπαρχουν κακες και καλες θρησκειες.Yochanan έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:23Εσυ πετας την μπαλλα στην κερκιδα γαλη. Εγω σου εδειξα (και συμφωνησες - βλεπε ΣΗΜΕΡΙΝΗ κλπ) οτι δεν ειναι μονο θεμα θρησκειας αρα οτι εστιαζοντας εκει χανετε την ουσια. Ουγκανος μπορει να ειναι και ινδουιστής που λεει ο μπλακ ή χριστιανος απο υπαναπτυκτη περιοχη ξερω γω ενω μουσουλμάνος μπορει να ειναι κυριος - δεν ειναι τοσο απλο οσο θρησκεια α καλη και β κακη. Αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:17, που πετούν τη μπάλα στην κερκίδα της θεωρητικολογίας για να κρύψουν τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Αν η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κουλτούρα των α, β, γ, δ κλπ (θεωρεί όχι μόνον αποδεκτή αλλά και επιβεβλημένη την τιμωρία της παραβάτισσας -ή παραβατη σε λιγότερες περιπτώσεις-) είναι μια κουλτούρα που πρέπει να γίνει ανεκτή;
Απο κει και περα σαφως και δεν εχουνε θεση στην κοινωνια μας τετοια φαινομενα. Και δεν ειναι δειγμα πολιτισμου να το ανεχεσαι - βαρβαρισμος ειναι γιατι καταπιεζουνε ανθρωπους.
Το ισλαμ ειναι πολυ κακη θρησκεια.Τελεια.
Ενα παραδειγμα πολης του δυτικου κοσμου οπου οι μουσουλμανοι ξεπερασαν το 10% (ανεξαρτητα απο εθνοτικη καταγωγη βλεπε π.χ. Τουρκους Γερμανια ή μαγκρεμπιανς) και να μην παρατηρουνται τετοια φαινομενα;
Και στο ντισελντορφ εχει χιλιαδες γιαπωνεζους αλλα δεν εχουμε τετοια και σε αλλες δυτικες πολεις εχουν χιλιαδες βιετναμεζους αλλα δεν εχουμε τετοια και στην ισπανια εχουμε χιλιαδες περουανους αλλα δεν εχουμε τετοια.
ισχύει αυτο. ο διαχωρισμος παραδοσιακα εδω ηταν με βαση τη θρησκεια (βλ. και συστημα μιλετ στην Οθ. Αυτοκρατορια αλλα και ανταλλαγη πληθυσμων, πρωιμα ελλ συνταγματα κλπ. Κανενα ελ συνταγμα δεν ειπε ποτε "οσοι εχουν τονο επιδερμιδας ανοιχτο ή το πολύ λιγο μελψμο" κλπ. Αντιθετα ειπανε για θρησκεια.Δεν θεωρω τους Ελληνες λευκους, δεν υπαρχει αυτη η ταυτοτητα εδω, και πολλοι Ελληνες δεν θα περνουσαν ποτε για λευκοι σε μια λευκη χωρα: το πολυ white orientals, white caucasian με τιποτα.
Φυσικα αυτα αλλαζουνε και οι ναζι της χα προσπαθουν σημερα να πουησουνε λευκοτητα αλλα δεν τους βγαινει (βλ. κασιδιαρης, μιχαλολια κλπ).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τα στατιστικα απο το χαρτζ φιρ της Γερμανιας σε διαψευδουν αλλα 0,60 ειναι αυτα.DIOMEDESGR έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:14ΟΛΑ τα μεγάλα Πανεπιστήμια της πολιτισμένης Δύσης ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ !
Ή μετανάστευση όπου έχει γίνει μαζικά ΑΝΑΠΤΎΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της χώρας που δέχεται τους μετανάστες!
Αρκεί αυτή ή χώρα να είναι μία Φιλελεύθερη οικονομικά Δημοκρατία και όχι ένα Σοβιετικό μπαχαλο - μπανανία όπως η χώρα μας !
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα γράμματα!
Δεν βοηθουν ολοι οι μεταναστες στην αναπτυξη της οικονομιας.Καποιοι συγκεκριμενης θρησκειας ειναι βαριδιο.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
- Βινόσαυρος
Θα μπορούσαμε να σε πούμε και πύρρο;blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:26Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βινόσαυρος την 27 Νοέμ 2018, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Μα προσωπικώς, δεν εστίασα κάπου στη θρησκεία, στη νοοτροπία εστιάζω. Αν αυτή η νοοτροπία παρατηρείται στους α, β, γ, αυτή από κάτι προκαλείται ή καλλιεργείται, έτσι δεν είναι; Τί είναι αυτό που την καλλιεργεί και την ενθαρρύνει; Κάποια ίωση;Yochanan έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:23Εσυ πετας την μπαλλα στην κερκιδα γαλη. Εγω σου εδειξα (και συμφωνησες - βλεπε ΣΗΜΕΡΙΝΗ κλπ) οτι δεν ειναι μονο θεμα θρησκειας αρα οτι εστιαζοντας εκει χανετε την ουσια. Ουγκανος μπορει να ειναι και ινδουιστής που λεει ο μπλακ ή χριστιανος απο υπαναπτυκτη περιοχη ξερω γω ενω μουσουλμάνος μπορει να ειναι κυριος - δεν ειναι τοσο απλο οσο θρησκεια α καλη και β κακη. Αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:17, που πετούν τη μπάλα στην κερκίδα της θεωρητικολογίας για να κρύψουν τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Αν η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κουλτούρα των α, β, γ, δ κλπ (θεωρεί όχι μόνον αποδεκτή αλλά και επιβεβλημένη την τιμωρία της παραβάτισσας -ή παραβατη σε λιγότερες περιπτώσεις-) είναι μια κουλτούρα που πρέπει να γίνει ανεκτή;
Απο κει και περα σαφως και δεν εχουνε θεση στην κοινωνια μας τετοια φαινομενα. Και δεν ειναι δειγμα πολιτισμου να το ανεχεσαι - βαρβαρισμος ειναι γιατι καταπιεζουνε ανθρωπους.
Στο μπολντ, συμφωνώ απολύτως. Και θεωρώ ως μέγιστο πρόβλημα, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι ίδιοι οι μετανάστες ή πρόσφυγες και πολύ περισσότερο οι γυναίκες, που θέλουν να ενσωματωθούν. Δηλαδή, να σπουδάσουν, να εργαστούν και να έχουν δικαίωμα επιλογής συντρόφου, χωρίς κίνδυνο τιμωρίας από το περιβάλλον τους.
Και το παρανοϊκό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι για να μην κατηγορείται η θρησκεία και λειτουργεί μισαλλοδοξίες κλπ, κάποιοι προτιμούν να καταπίνουν την εφαρμοσμένη μισαλλοδοξία.
Αυτός είναι ο απόλυτος ανορθολογισμός με όση άχνη ζάχαρη πολιτικής ορθότητας και αν προσπαθούν να τον καλύψουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οχι για τα παρασιτα της δικης σου θρησκειας μιλαω μουσουλμανε
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Για παρέθεσε τα να τα δούμε !
Υ.Γ. Τα 0.60 αναφέρονται σε σφουγγοκωλάριους του Συριζανελ, είδες εσύ πουθενά να γράφω ΥΠΕΡ αυτού του θιάσου σκιών ? Εμ μπερδεύεις τα μπούτια σου εμ θες και σοβαρή συζήτηση με ακαδημαϊκές παραπομπές!
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Έλα ρε σοβαρά; Είσαι ανοιχτόχρωμος;blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:26Δεν ειμαι αλβανος.
Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων. Ποτε ομως δεν ειδα τον εαυτο μου διαφορετικα απο αλλους ελληνες φιλους μου με πολυ πιο σκουρα χρωματα που οταν βρεθηκαν στο εξωτερικο τους περναγαν για αραβες.
Ωστοσο εγινα (θεωρηθηκα) λευκος οταν πηγα στην αμερικη και σε αλλες χωρες με αποικιοκρατικο παρελθον.
Δεν θεωρω τους Ελληνες λευκους, δεν υπαρχει αυτη η ταυτοτητα εδω, και πολλοι Ελληνες δεν θα περνουσαν ποτε για λευκοι σε μια λευκη χωρα: το πολυ white orientals, white caucasian με τιποτα.
Ε, προφανώς θα μένεις σε κανέναν καταυλισμό και τους κάνεις μεγάλη εντύπωση, γιατί εγώ ξέρω πολλούς ανοιχτόχρωμους Έλληνες.
Εκτός αν είσαι αλμπίνος, οπότε αλλάζει το θέμα.
Ο μπλάκι του Μελνιμπονε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Το θυμάμαι αυτό το περιστατικό, το 1996 ή το 1997 έγινε. Αλλά η έκφραση που χρησιμοποιείς "Και στην Ελλαδα πριν οχι και τοσο πολυ καιρο γινονταν τετοια" είναι εντελώς παραπλανητική. Μιλάς λες και την εποχή εκείνη άκουγες κάθε τόσο να γίνονται τέτοια εγκλήματα στην Ελλάδα ενώ επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που για να βρεις όμοιό του θα πρέπει να ψάξεις αρκετές δεκαετίες πιο παλιά.blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:27
Οπωςς βλεπεις, Πακισταν και Ινδια μοιραζονται σε πολλα την ιδια κουλτουρα κι ας εχουν τελειως διαφορετικες θρησκειες.
Και στην Ελλαδα πριν οχι και τοσο πολυ καιρο γινονταν τετοια: ποιος θυμαται την ιστορια μιας μητέρας από την Ηλεία, η οποία πριν από κάποια χρόνια, δηλητηρίασε την μόλις 21χρόνη κόρη της, επειδή έμεινε έγκυος εκτός γάμου: “έχω δύο ακόμα ανύπαντρα κορίτσια και δεν θα δεχόταν κανείς να τα παντρευτεί, αφού προέρχονταν από μία ατιμασμένη οικογένεια. Έπρεπε να ξεπλύνω την ντροπή και ζητώ η κοινωνία και ο Θεός να με συγχωρήσουν”.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- blackpaint
δεν ειμαι ηπειρωτης φιλε, αλλα με διασκεδαζει που το φορουμ πιστευει πως ειμαι αλβανος (και μουσουλμανος, και εβραιος, και γκει, και τρανς και γυναικα και οτι αλλο εχω διαβασει για μενα κατα καιρους εδω μεσα)Βινόσαυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:35Θα μπορούσαμε να σε πούμε και πύρρο;blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:26Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων.
εδιτ ΚΑΙ Ρομα που μολις προσθεσε η ΓΑΛΗ

Σας πληρωνουν περισσοτερο στις ΜΚΟ απο οτι στον συριζα;DIOMEDESGR έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:37Για παρέθεσε τα να τα δούμε !
Υ.Γ. Τα 0.60 αναφέρονται σε σφουγγοκωλάριους του Συριζανελ, είδες εσύ πουθενά να γράφω ΥΠΕΡ αυτού του θιάσου σκιών ? Εμ μπερδεύεις τα μπούτια σου εμ θες και σοβαρή συζήτηση με ακαδημαϊκές παραπομπές!
https://www.alkv-loeb-zit.de/archiv2015 ... 202014.pdf
90% των λιβανεζων,65% των ιρακινων , 53% των αφγανων
Σιγα μην εισαι και ταιλανδος.blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:45δεν ειμαι ηπειρωτης φιλε, αλλα με διασκεδαζει που το φορουμ πιστευει πως ειμαι αλβανος (και μουσουλμανος, και εβραιος, και γκει, και τρανς και γυναικα και οτι αλλο εχω διαβασει για μενα κατα καιρους εδω μεσα)Βινόσαυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:35Θα μπορούσαμε να σε πούμε και πύρρο;blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:26Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων.
εδιτ ΚΑΙ Ρομα που μολις προσθεσε η ΓΑΛΗ
Απλα οι μκο πληρωνουν σχετικα καλα.Τιποτα απο αυτα δεν πιστευεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί χαίρεται ο κόσμος
από Frappezitis » 15 Οκτ 2023, 23:04 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 14 Απαντήσεις
- 642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age