Τί θα πει ο (μουσουλμανικός) κόσμος;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τί θα πει ο (μουσουλμανικός) κόσμος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Νοέμ 2018, 18:24

Το επίπεδο των... ανεκτικών γίνεται όλο και χειρότερο.

Παίδες, κάντε κάτι, θυμίζετε τεντυμπόηδες του '60.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Νοέμ 2018, 18:26

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:10
blackpaint έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:08
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:05

Εννοείς ότι στη RENEA υπηρετούν μαύροι;
οχι, ουτε λευκοι ουτε μαυροι, αλβανοι υπηρετουν.
Αυτό είναι υπεκφυγή.

Eσύ που είσαι αλβανός τι χρώμα έχεις;
Δεν ειμαι αλβανος.
Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων. Ποτε ομως δεν ειδα τον εαυτο μου διαφορετικα απο αλλους ελληνες φιλους μου με πολυ πιο σκουρα χρωματα που οταν βρεθηκαν στο εξωτερικο τους περναγαν για αραβες.
Ωστοσο εγινα (θεωρηθηκα) λευκος οταν πηγα στην αμερικη και σε αλλες χωρες με αποικιοκρατικο παρελθον.
Δεν θεωρω τους Ελληνες λευκους, δεν υπαρχει αυτη η ταυτοτητα εδω, και πολλοι Ελληνες δεν θα περνουσαν ποτε για λευκοι σε μια λευκη χωρα: το πολυ white orientals, white caucasian με τιποτα.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Νοέμ 2018, 18:31

Yochanan έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:17
, που πετούν τη μπάλα στην κερκίδα της θεωρητικολογίας για να κρύψουν τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Αν η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κουλτούρα των α, β, γ, δ κλπ (θεωρεί όχι μόνον αποδεκτή αλλά και επιβεβλημένη την τιμωρία της παραβάτισσας -ή παραβατη σε λιγότερες περιπτώσεις-) είναι μια κουλτούρα που πρέπει να γίνει ανεκτή;
Εσυ πετας την μπαλλα στην κερκιδα γαλη. Εγω σου εδειξα (και συμφωνησες - βλεπε ΣΗΜΕΡΙΝΗ κλπ) οτι δεν ειναι μονο θεμα θρησκειας αρα οτι εστιαζοντας εκει χανετε την ουσια. Ουγκανος μπορει να ειναι και ινδουιστής που λεει ο μπλακ ή χριστιανος απο υπαναπτυκτη περιοχη ξερω γω ενω μουσουλμάνος μπορει να ειναι κυριος - δεν ειναι τοσο απλο οσο θρησκεια α καλη και β κακη. Αυτο.

Απο κει και περα σαφως και δεν εχουνε θεση στην κοινωνια μας τετοια φαινομενα. Και δεν ειναι δειγμα πολιτισμου να το ανεχεσαι - βαρβαρισμος ειναι γιατι καταπιεζουνε ανθρωπους.
Μπορει να μην ειναι μονο θεμα θρησκειας αλλα ναι υπαρχουν κακες και καλες θρησκειες.

Το ισλαμ ειναι πολυ κακη θρησκεια.Τελεια.

Ενα παραδειγμα πολης του δυτικου κοσμου οπου οι μουσουλμανοι ξεπερασαν το 10% (ανεξαρτητα απο εθνοτικη καταγωγη βλεπε π.χ. Τουρκους Γερμανια ή μαγκρεμπιανς) και να μην παρατηρουνται τετοια φαινομενα;

Και στο ντισελντορφ εχει χιλιαδες γιαπωνεζους αλλα δεν εχουμε τετοια και σε αλλες δυτικες πολεις εχουν χιλιαδες βιετναμεζους αλλα δεν εχουμε τετοια και στην ισπανια εχουμε χιλιαδες περουανους αλλα δεν εχουμε τετοια.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Νοέμ 2018, 18:31

Δεν θεωρω τους Ελληνες λευκους, δεν υπαρχει αυτη η ταυτοτητα εδω, και πολλοι Ελληνες δεν θα περνουσαν ποτε για λευκοι σε μια λευκη χωρα: το πολυ white orientals, white caucasian με τιποτα.
ισχύει αυτο. ο διαχωρισμος παραδοσιακα εδω ηταν με βαση τη θρησκεια (βλ. και συστημα μιλετ στην Οθ. Αυτοκρατορια αλλα και ανταλλαγη πληθυσμων, πρωιμα ελλ συνταγματα κλπ. Κανενα ελ συνταγμα δεν ειπε ποτε "οσοι εχουν τονο επιδερμιδας ανοιχτο ή το πολύ λιγο μελψμο" κλπ. Αντιθετα ειπανε για θρησκεια.

Φυσικα αυτα αλλαζουνε και οι ναζι της χα προσπαθουν σημερα να πουησουνε λευκοτητα αλλα δεν τους βγαινει (βλ. κασιδιαρης, μιχαλολια κλπ).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Νοέμ 2018, 18:34

DIOMEDESGR έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:14
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:04
Aν είναι οι φουκαράδες να κάνουν χειρότερο το αύριο της Ευρώπης, σαφώς και δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

Γιατί το συγκεκριμένο θέμα αφορά σ' αυτούς και σ' αυτές που θέλουν να ενσωματωθούν αλλά οι φουκαράδες ΔΕΝ τους αφήνουν.
ΟΛΑ τα μεγάλα Πανεπιστήμια της πολιτισμένης Δύσης ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ !

Ή μετανάστευση όπου έχει γίνει μαζικά ΑΝΑΠΤΎΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της χώρας που δέχεται τους μετανάστες!

Αρκεί αυτή ή χώρα να είναι μία Φιλελεύθερη οικονομικά Δημοκρατία και όχι ένα Σοβιετικό μπαχαλο - μπανανία όπως η χώρα μας !

Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα γράμματα!
Τα στατιστικα απο το χαρτζ φιρ της Γερμανιας σε διαψευδουν αλλα 0,60 ειναι αυτα.

Δεν βοηθουν ολοι οι μεταναστες στην αναπτυξη της οικονομιας.Καποιοι συγκεκριμενης θρησκειας ειναι βαριδιο.

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 27 Νοέμ 2018, 18:35

fagano3 έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:34
Τα στατιστικα απο το χαρτζ φιρ της Γερμανιας σε διαψευδουν αλλα 0,60 ειναι αυτα.

Δεν βοηθουν ολοι οι μεταναστες στην αναπτυξη της οικονομιας.Καποιοι συγκεκριμενης θρησκειας ειναι βαριδιο.
Λες για τους εβραιους?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 27 Νοέμ 2018, 18:35

blackpaint έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:26
Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων.
Θα μπορούσαμε να σε πούμε και πύρρο;
:giggle::giggle:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βινόσαυρος την 27 Νοέμ 2018, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Νοέμ 2018, 18:35

Yochanan έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:17
, που πετούν τη μπάλα στην κερκίδα της θεωρητικολογίας για να κρύψουν τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Αν η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κουλτούρα των α, β, γ, δ κλπ (θεωρεί όχι μόνον αποδεκτή αλλά και επιβεβλημένη την τιμωρία της παραβάτισσας -ή παραβατη σε λιγότερες περιπτώσεις-) είναι μια κουλτούρα που πρέπει να γίνει ανεκτή;
Εσυ πετας την μπαλλα στην κερκιδα γαλη. Εγω σου εδειξα (και συμφωνησες - βλεπε ΣΗΜΕΡΙΝΗ κλπ) οτι δεν ειναι μονο θεμα θρησκειας αρα οτι εστιαζοντας εκει χανετε την ουσια. Ουγκανος μπορει να ειναι και ινδουιστής που λεει ο μπλακ ή χριστιανος απο υπαναπτυκτη περιοχη ξερω γω ενω μουσουλμάνος μπορει να ειναι κυριος - δεν ειναι τοσο απλο οσο θρησκεια α καλη και β κακη. Αυτο.

Απο κει και περα σαφως και δεν εχουνε θεση στην κοινωνια μας τετοια φαινομενα. Και δεν ειναι δειγμα πολιτισμου να το ανεχεσαι - βαρβαρισμος ειναι γιατι καταπιεζουνε ανθρωπους.
Μα προσωπικώς, δεν εστίασα κάπου στη θρησκεία, στη νοοτροπία εστιάζω. Αν αυτή η νοοτροπία παρατηρείται στους α, β, γ, αυτή από κάτι προκαλείται ή καλλιεργείται, έτσι δεν είναι; Τί είναι αυτό που την καλλιεργεί και την ενθαρρύνει; Κάποια ίωση;

Στο μπολντ, συμφωνώ απολύτως. Και θεωρώ ως μέγιστο πρόβλημα, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι ίδιοι οι μετανάστες ή πρόσφυγες και πολύ περισσότερο οι γυναίκες, που θέλουν να ενσωματωθούν. Δηλαδή, να σπουδάσουν, να εργαστούν και να έχουν δικαίωμα επιλογής συντρόφου, χωρίς κίνδυνο τιμωρίας από το περιβάλλον τους.
Και το παρανοϊκό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι για να μην κατηγορείται η θρησκεία και λειτουργεί μισαλλοδοξίες κλπ, κάποιοι προτιμούν να καταπίνουν την εφαρμοσμένη μισαλλοδοξία.

Αυτός είναι ο απόλυτος ανορθολογισμός με όση άχνη ζάχαρη πολιτικής ορθότητας και αν προσπαθούν να τον καλύψουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Νοέμ 2018, 18:37

Στρακαστρουκας έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:35
fagano3 έγραψε:

Λες για τους εβραιους?
Οχι για τα παρασιτα της δικης σου θρησκειας μιλαω μουσουλμανε

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 27 Νοέμ 2018, 18:37

fagano3 έγραψε:

Για παρέθεσε τα να τα δούμε !

Υ.Γ. Τα 0.60 αναφέρονται σε σφουγγοκωλάριους του Συριζανελ, είδες εσύ πουθενά να γράφω ΥΠΕΡ αυτού του θιάσου σκιών ? Εμ μπερδεύεις τα μπούτια σου εμ θες και σοβαρή συζήτηση με ακαδημαϊκές παραπομπές!
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Νοέμ 2018, 18:42

blackpaint έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:10
blackpaint έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:08

οχι, ουτε λευκοι ουτε μαυροι, αλβανοι υπηρετουν.
Αυτό είναι υπεκφυγή.

Eσύ που είσαι αλβανός τι χρώμα έχεις;
Δεν ειμαι αλβανος.
Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων. Ποτε ομως δεν ειδα τον εαυτο μου διαφορετικα απο αλλους ελληνες φιλους μου με πολυ πιο σκουρα χρωματα που οταν βρεθηκαν στο εξωτερικο τους περναγαν για αραβες.
Ωστοσο εγινα (θεωρηθηκα) λευκος οταν πηγα στην αμερικη και σε αλλες χωρες με αποικιοκρατικο παρελθον.
Έλα ρε σοβαρά; Είσαι ανοιχτόχρωμος;
Ε, προφανώς θα μένεις σε κανέναν καταυλισμό και τους κάνεις μεγάλη εντύπωση, γιατί εγώ ξέρω πολλούς ανοιχτόχρωμους Έλληνες.
Εκτός αν είσαι αλμπίνος, οπότε αλλάζει το θέμα.

Ο μπλάκι του Μελνιμπονε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 27 Νοέμ 2018, 18:43

blackpaint έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 17:27

Οπωςς βλεπεις, Πακισταν και Ινδια μοιραζονται σε πολλα την ιδια κουλτουρα κι ας εχουν τελειως διαφορετικες θρησκειες.
Και στην Ελλαδα πριν οχι και τοσο πολυ καιρο γινονταν τετοια: ποιος θυμαται την ιστορια μιας μητέρας από την Ηλεία, η οποία πριν από κάποια χρόνια, δηλητηρίασε την μόλις 21χρόνη κόρη της, επειδή έμεινε έγκυος εκτός γάμου: “έχω δύο ακόμα ανύπαντρα κορίτσια και δεν θα δεχόταν κανείς να τα παντρευτεί, αφού προέρχονταν από μία ατιμασμένη οικογένεια. Έπρεπε να ξεπλύνω την ντροπή και ζητώ η κοινωνία και ο Θεός να με συγχωρήσουν”.
Το θυμάμαι αυτό το περιστατικό, το 1996 ή το 1997 έγινε. Αλλά η έκφραση που χρησιμοποιείς "Και στην Ελλαδα πριν οχι και τοσο πολυ καιρο γινονταν τετοια" είναι εντελώς παραπλανητική. Μιλάς λες και την εποχή εκείνη άκουγες κάθε τόσο να γίνονται τέτοια εγκλήματα στην Ελλάδα ενώ επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που για να βρεις όμοιό του θα πρέπει να ψάξεις αρκετές δεκαετίες πιο παλιά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Νοέμ 2018, 18:45

Βινόσαυρος έγραψε:
blackpaint έγραψε:
Δεν ειμαι λευκος, ειμαι ομως ανοιχτοχρωμος με γαλανα ματια και ξανθα μαλλια, υπερβολικα ανοιχτοχρωμος για ελληνας και αυτο εχει δωσει δικαιωματα σε καποιους να μου κανουν αδιακριτες ερωτησεις για την "αληθινη μου καταγωγη". Τωρα που το λες ισως να ειμαι και λιγο αλβανος, γιατι εχω και αρβανιτικη καταγωγη, μεταξυ αλλων.
δεν ειμαι ηπειρωτης φιλε, αλλα με διασκεδαζει που το φορουμ πιστευει πως ειμαι αλβανος (και μουσουλμανος, και εβραιος, και γκει, και τρανς και γυναικα και οτι αλλο εχω διαβασει για μενα κατα καιρους εδω μεσα)

εδιτ ΚΑΙ Ρομα που μολις προσθεσε η ΓΑΛΗ :smt005::smt005:

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Νοέμ 2018, 18:46

DIOMEDESGR έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:37
fagano3 έγραψε:

Για παρέθεσε τα να τα δούμε !

Υ.Γ. Τα 0.60 αναφέρονται σε σφουγγοκωλάριους του Συριζανελ, είδες εσύ πουθενά να γράφω ΥΠΕΡ αυτού του θιάσου σκιών ? Εμ μπερδεύεις τα μπούτια σου εμ θες και σοβαρή συζήτηση με ακαδημαϊκές παραπομπές!
Σας πληρωνουν περισσοτερο στις ΜΚΟ απο οτι στον συριζα;

https://www.alkv-loeb-zit.de/archiv2015 ... 202014.pdf

90% των λιβανεζων,65% των ιρακινων , 53% των αφγανων

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 27 Νοέμ 2018, 18:48

blackpaint έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 18:45
Βινόσαυρος έγραψε:
blackpaint έγραψε:
δεν ειμαι ηπειρωτης φιλε, αλλα με διασκεδαζει που το φορουμ πιστευει πως ειμαι αλβανος (και μουσουλμανος, και εβραιος, και γκει, και τρανς και γυναικα και οτι αλλο εχω διαβασει για μενα κατα καιρους εδω μεσα)

εδιτ ΚΑΙ Ρομα που μολις προσθεσε η ΓΑΛΗ :smt005::smt005:
Σιγα μην εισαι και ταιλανδος.

Απλα οι μκο πληρωνουν σχετικα καλα.Τιποτα απο αυτα δεν πιστευεις.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών