"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
the comet the course the tail

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 28 Δεκ 2019, 15:16

μερικοί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι κάποιοι αντιδρούν στο περιβάλλον, στη συντήρηση, άσχετα αν δεν το κάνουν εντελώς σωστά. έχουν την φλόγα όμως. οι πρώτοι είναι ψοφίμια.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 28 Δεκ 2019, 15:17

Ίφιδα έγραψε:
28 Δεκ 2019, 12:45
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
28 Δεκ 2019, 12:27

Επιδιώκουν τη σεξουαλική απελευηέρωση
Νόμιζα ότι η σεξουαλική απελευθέρωση είναι κάτι που κάνεις στο κρεβάτι σου και στο πως αντιμετωπίζεις τους άλλους που κάνουν ότι γουστάρουν στο δικό τους
Πως γίνεται να θεωρούμε τα καλλιστεία αντικείμενο ποίηση κι όχι το ξεκωλο ντύσιμο;
Φίλη Ίφιδα έχεις μείνει στη δεκαετία του '50;
Χαλάρωσε λίγο σεξουαλική επανάσταση είναι τα απενοχοποιημένα τοπλες και η σεξουαλική εκφραστικότητα
Για μας τους ρομαντικούς η πολυγαμία είναι σούπερ αφροδισιακό
Το θέμα δηλαδή τίθεται ως εξής: βγαίνεις σε κλαμπ, έχεις δικαίωμα να δείχνεις κορμάκι;
Επιπλέον το θέμα είναι αν δεν θες να υπάρχει στυλ γιατί όπως λέει η Γαλή ότι και να φορέσεις σε κάνει αντικείμενο
Τουτέστιν να φοράμε όλοι ράσα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 28 Δεκ 2019, 15:19

Όσον αφορά το slut υπάρχει επανοικειοποίηση προσέχετε τις εξελίξεις

SLUT PRIDE

WORLDWIDE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 28 Δεκ 2019, 15:25

FREE THE NIPPLE! :goodpost:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Δεκ 2019, 15:37

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
28 Δεκ 2019, 15:19
Όσον αφορά το slut υπάρχει επανοικειοποίηση προσέχετε τις εξελίξεις

SLUT PRIDE

WORLDWIDE
Επανοικειοποιηση;

Δηλαδή ο όρος τσούλα ήταν γυναικείος και τον έκλεψαν οι άντρες δίνοντας του αρνητικό κίβδηλο νόημα;

Οκ. Ας το θεωρήσουμε αυτό μια καλή σύνοψη του πόσο γραφικός και ζωντανη παρωδία του εαυτού του κατάντησε ο σοσιαλισμός της σαμπάνιας.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Δεκ 2019, 15:41

the comet the course the tail έγραψε:
28 Δεκ 2019, 15:25
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΡΩΓΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ

αυτό θα πει κοινωνικό αίτημα πανέτοιμο να ανατρέψει τον κατεστημένο εξουσιαστικό μηχανισμό.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Δεκ 2019, 15:41

Για το σλατ ισχύει ότι και με το φαγκ προ δεκαετιών. Οικειοποίηση (όχι επαν-) του σλερ των εθνολαικιστών ώστε να αποδυναμωθεί
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 28 Δεκ 2019, 15:47

foscilis έγραψε:
28 Δεκ 2019, 15:41
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΡΩΓΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ

αυτό θα πει κοινωνικό αίτημα πανέτοιμο να ανατρέψει τον κατεστημένο εξουσιαστικό μηχανισμό.
βγες από το ιντερνετ επιτέλους. οι αναφορές σου όλο σε ό,τι αλιεύεις ή αφορά το ίντερνετ είναι. :102:
ένα σωρό χώροι υπάρχουν έξω να κυκλοφορεί κανείς γυμνόστηθος. :102:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Δεκ 2019, 15:49

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Για το σλατ ισχύει ότι και με το φαγκ προ δεκαετιών. Οικειοποίηση (όχι επαν-) του σλερ των εθνολαικιστών ώστε να αποδυναμωθεί
Καταπληκτικη ιδεα η αποπειρα ελεγχου της σκεψης μεσω καταδυναστευσης της γλωσσας, ατυχως δε συνοδευεται απο αληθινη δικτατορια κι ολα τα υπολοιπα στοιχεια του ΑΓΓΣΟΣ κι ετσι κοντευει να ψηφιζει Τραμπ ακομα και ο συνδεσμος ΛΟΑΤΚΙ ανω Μπερκλεϋ.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Δεκ 2019, 15:54

28 Δεκ 2019, 15:47
foscilis έγραψε:

βγες από το ιντερνετ επιτέλους. οι αναφορές σου όλο σε ό,τι αλιεύεις ή αφορά το ίντερνετ είναι. :102:
δεν απαγορεύεται καθόλου να το κάνεις. Απ' όσο ξέρω πραγματικά δεν υπάρχει νόμος που να το απαγορεύει σε καμία δυτική χώρα με εξαίρεση 1-2 πολιτείες των ΗΠΑ.

Αλλά εσύ δε θες να μην απαγορεύεται. Θες να επιβάλλεται η κοινωνική αποδοχή.

Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να κυκλοφορούν πολλές γυναίκες γυμνόστηθες.

Ο μόνος τρόπος να κυκλοφορήσουν πολλές γυναίκες γυμνόστηθες είναι καθεμιά από εσάς να κάνει την αρχή.

Ξεκίνα λοιπόν αντί να μου σκοτίζεις τα παπάρια.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 28 Δεκ 2019, 15:57

foscilis έγραψε:
28 Δεκ 2019, 15:49
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Καταπληκτικη ιδεα η αποπειρα ελεγχου της σκεψης μεσω καταδυναστευσης της γλωσσας, ατυχως δε συνοδευεται απο αληθινη δικτατορια κι ολα τα υπολοιπα στοιχεια του ΑΓΓΣΟΣ κι ετσι κοντευει να ψηφιζει Τραμπ ακομα και ο συνδεσμος ΛΟΑΤΚΙ ανω Μπερκλεϋ.
και θα ξαναβγεί ο χ/γ με αυτές ακριβώς τις μαλακίες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 28 Δεκ 2019, 16:02

foscilis έγραψε:
28 Δεκ 2019, 15:54
28 Δεκ 2019, 15:47
foscilis έγραψε:

δεν απαγορεύεται καθόλου να το κάνεις. Απ' όσο ξέρω πραγματικά δεν υπάρχει νόμος που να το απαγορεύει σε καμία δυτική χώρα με εξαίρεση 1-2 πολιτείες των ΗΠΑ.

Αλλά εσύ δε θες να μην απαγορεύεται. Θες να επιβάλλεται η κοινωνική αποδοχή.

Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να κυκλοφορούν πολλές γυναίκες γυμνόστηθες.

Ο μόνος τρόπος να κυκλοφορήσουν πολλές γυναίκες γυμνόστηθες είναι καθεμιά από εσάς να κάνει την αρχή.

Ξεκίνα λοιπόν αντί να μου σκοτίζεις τα παπάρια.
μόνος σου τα σκοτίζεις που για να απαντήσεις σε κάθε ποστ γράφεις σεντόνια, αφού γκουγκλάρεις πρώτα. :102:

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Δεκ 2019, 16:02

Ε κάπως πρέπει να αντιδράσουν όσοι νοιωθουν ότι αδικούνται. Από το να κλείνουν τους δρόμους και να κάνουν συναυλίες με τον κραουνάκη καλύτερα να λένε σλατ, φαγκ και νίγκα. Η κόκκινη γραμμή μπαίνει όταν γίνονται επιζήμιοι για την οικονομική δραστηριότητα και την ανάπτυξη. Εκεί σηκώνει πινοσετικοβιντελικές καταστάσεις και δωρεάν βόλτες με ελικόπτερο. Τα κάλτσουρ γουώρς είναι για αργόσχολους και καβλάντισμα στα ίντρενε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 28 Δεκ 2019, 16:05

εσύ ειδικά αποκλείεται να μην καταλαβαίνεις πόσο συμπλεγμένο είναι το κίνημα με αντιαναπτυξιακά ψεκ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 28 Δεκ 2019, 16:17

Να εξομολογήθω πάλι εγώ κάτι γιατί εσείς δεν τα λέτε
Μια φορά στο λύκειο ένας φίλος συμμαθητής είχε μια ιδέα
Να φτιάξουμε δυο κορίτσια με μπάφο Ιεκείνες ήταν μπαφοκιούριους) και να τους την πέσουμε χύμα
Για να μην πολυλογώ ήμουν και γω κατά κάποιον τρόπο συνένοχος ως ηθικός αυτουργός στη φάση
Η μία η μελαχρινούλα μου άρεσε καιρό, την είχα μπανίσει καλά, ήθελα ένα φιλάκι νιάτο σε αναβρασμό που ήμουν τότε
την άλλη την επέλεξε πρώτος ο φίλος μου την είχε βάλει στο μάτι
τέσπα αυτή του τύπου την έπιασε πονοκέφαλος απ' το μπάφο και μετά είχαμε σπάσιμο στα σχέδια
ηθικό δίδαγμα πάντα την πέφτουμε σόμπερ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών