"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
μερικοί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι κάποιοι αντιδρούν στο περιβάλλον, στη συντήρηση, άσχετα αν δεν το κάνουν εντελώς σωστά. έχουν την φλόγα όμως. οι πρώτοι είναι ψοφίμια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Φίλη Ίφιδα έχεις μείνει στη δεκαετία του '50;
Χαλάρωσε λίγο σεξουαλική επανάσταση είναι τα απενοχοποιημένα τοπλες και η σεξουαλική εκφραστικότητα
Για μας τους ρομαντικούς η πολυγαμία είναι σούπερ αφροδισιακό
Το θέμα δηλαδή τίθεται ως εξής: βγαίνεις σε κλαμπ, έχεις δικαίωμα να δείχνεις κορμάκι;
Επιπλέον το θέμα είναι αν δεν θες να υπάρχει στυλ γιατί όπως λέει η Γαλή ότι και να φορέσεις σε κάνει αντικείμενο
Τουτέστιν να φοράμε όλοι ράσα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Όσον αφορά το slut υπάρχει επανοικειοποίηση προσέχετε τις εξελίξεις
SLUT PRIDE
WORLDWIDE
SLUT PRIDE
WORLDWIDE
Επανοικειοποιηση;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 15:19Όσον αφορά το slut υπάρχει επανοικειοποίηση προσέχετε τις εξελίξεις
SLUT PRIDE
WORLDWIDE
Δηλαδή ο όρος τσούλα ήταν γυναικείος και τον έκλεψαν οι άντρες δίνοντας του αρνητικό κίβδηλο νόημα;
Οκ. Ας το θεωρήσουμε αυτό μια καλή σύνοψη του πόσο γραφικός και ζωντανη παρωδία του εαυτού του κατάντησε ο σοσιαλισμός της σαμπάνιας.
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΡΩΓΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ
αυτό θα πει κοινωνικό αίτημα πανέτοιμο να ανατρέψει τον κατεστημένο εξουσιαστικό μηχανισμό.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για το σλατ ισχύει ότι και με το φαγκ προ δεκαετιών. Οικειοποίηση (όχι επαν-) του σλερ των εθνολαικιστών ώστε να αποδυναμωθεί
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
βγες από το ιντερνετ επιτέλους. οι αναφορές σου όλο σε ό,τι αλιεύεις ή αφορά το ίντερνετ είναι.

ένα σωρό χώροι υπάρχουν έξω να κυκλοφορεί κανείς γυμνόστηθος.

Καταπληκτικη ιδεα η αποπειρα ελεγχου της σκεψης μεσω καταδυναστευσης της γλωσσας, ατυχως δε συνοδευεται απο αληθινη δικτατορια κι ολα τα υπολοιπα στοιχεια του ΑΓΓΣΟΣ κι ετσι κοντευει να ψηφιζει Τραμπ ακομα και ο συνδεσμος ΛΟΑΤΚΙ ανω Μπερκλεϋ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 15:41Για το σλατ ισχύει ότι και με το φαγκ προ δεκαετιών. Οικειοποίηση (όχι επαν-) του σλερ των εθνολαικιστών ώστε να αποδυναμωθεί
δεν απαγορεύεται καθόλου να το κάνεις. Απ' όσο ξέρω πραγματικά δεν υπάρχει νόμος που να το απαγορεύει σε καμία δυτική χώρα με εξαίρεση 1-2 πολιτείες των ΗΠΑ.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 15:47βγες από το ιντερνετ επιτέλους. οι αναφορές σου όλο σε ό,τι αλιεύεις ή αφορά το ίντερνετ είναι.
Αλλά εσύ δε θες να μην απαγορεύεται. Θες να επιβάλλεται η κοινωνική αποδοχή.
Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να κυκλοφορούν πολλές γυναίκες γυμνόστηθες.
Ο μόνος τρόπος να κυκλοφορήσουν πολλές γυναίκες γυμνόστηθες είναι καθεμιά από εσάς να κάνει την αρχή.
Ξεκίνα λοιπόν αντί να μου σκοτίζεις τα παπάρια.
- Μαυροβασίλης
και θα ξαναβγεί ο χ/γ με αυτές ακριβώς τις μαλακίεςfoscilis έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 15:49Καταπληκτικη ιδεα η αποπειρα ελεγχου της σκεψης μεσω καταδυναστευσης της γλωσσας, ατυχως δε συνοδευεται απο αληθινη δικτατορια κι ολα τα υπολοιπα στοιχεια του ΑΓΓΣΟΣ κι ετσι κοντευει να ψηφιζει Τραμπ ακομα και ο συνδεσμος ΛΟΑΤΚΙ ανω Μπερκλεϋ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 15:41Για το σλατ ισχύει ότι και με το φαγκ προ δεκαετιών. Οικειοποίηση (όχι επαν-) του σλερ των εθνολαικιστών ώστε να αποδυναμωθεί
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μόνος σου τα σκοτίζεις που για να απαντήσεις σε κάθε ποστ γράφεις σεντόνια, αφού γκουγκλάρεις πρώτα.foscilis έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 15:54δεν απαγορεύεται καθόλου να το κάνεις. Απ' όσο ξέρω πραγματικά δεν υπάρχει νόμος που να το απαγορεύει σε καμία δυτική χώρα με εξαίρεση 1-2 πολιτείες των ΗΠΑ.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 15:47βγες από το ιντερνετ επιτέλους. οι αναφορές σου όλο σε ό,τι αλιεύεις ή αφορά το ίντερνετ είναι.
Αλλά εσύ δε θες να μην απαγορεύεται. Θες να επιβάλλεται η κοινωνική αποδοχή.
Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να κυκλοφορούν πολλές γυναίκες γυμνόστηθες.
Ο μόνος τρόπος να κυκλοφορήσουν πολλές γυναίκες γυμνόστηθες είναι καθεμιά από εσάς να κάνει την αρχή.
Ξεκίνα λοιπόν αντί να μου σκοτίζεις τα παπάρια.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε κάπως πρέπει να αντιδράσουν όσοι νοιωθουν ότι αδικούνται. Από το να κλείνουν τους δρόμους και να κάνουν συναυλίες με τον κραουνάκη καλύτερα να λένε σλατ, φαγκ και νίγκα. Η κόκκινη γραμμή μπαίνει όταν γίνονται επιζήμιοι για την οικονομική δραστηριότητα και την ανάπτυξη. Εκεί σηκώνει πινοσετικοβιντελικές καταστάσεις και δωρεάν βόλτες με ελικόπτερο. Τα κάλτσουρ γουώρς είναι για αργόσχολους και καβλάντισμα στα ίντρενε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
εσύ ειδικά αποκλείεται να μην καταλαβαίνεις πόσο συμπλεγμένο είναι το κίνημα με αντιαναπτυξιακά ψεκ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Γενιά της Αμαρτίας
Να εξομολογήθω πάλι εγώ κάτι γιατί εσείς δεν τα λέτε
Μια φορά στο λύκειο ένας φίλος συμμαθητής είχε μια ιδέα
Να φτιάξουμε δυο κορίτσια με μπάφο Ιεκείνες ήταν μπαφοκιούριους) και να τους την πέσουμε χύμα
Για να μην πολυλογώ ήμουν και γω κατά κάποιον τρόπο συνένοχος ως ηθικός αυτουργός στη φάση
Η μία η μελαχρινούλα μου άρεσε καιρό, την είχα μπανίσει καλά, ήθελα ένα φιλάκι νιάτο σε αναβρασμό που ήμουν τότε
την άλλη την επέλεξε πρώτος ο φίλος μου την είχε βάλει στο μάτι
τέσπα αυτή του τύπου την έπιασε πονοκέφαλος απ' το μπάφο και μετά είχαμε σπάσιμο στα σχέδια
ηθικό δίδαγμα πάντα την πέφτουμε σόμπερ
Μια φορά στο λύκειο ένας φίλος συμμαθητής είχε μια ιδέα
Να φτιάξουμε δυο κορίτσια με μπάφο Ιεκείνες ήταν μπαφοκιούριους) και να τους την πέσουμε χύμα
Για να μην πολυλογώ ήμουν και γω κατά κάποιον τρόπο συνένοχος ως ηθικός αυτουργός στη φάση
Η μία η μελαχρινούλα μου άρεσε καιρό, την είχα μπανίσει καλά, ήθελα ένα φιλάκι νιάτο σε αναβρασμό που ήμουν τότε
την άλλη την επέλεξε πρώτος ο φίλος μου την είχε βάλει στο μάτι
τέσπα αυτή του τύπου την έπιασε πονοκέφαλος απ' το μπάφο και μετά είχαμε σπάσιμο στα σχέδια
ηθικό δίδαγμα πάντα την πέφτουμε σόμπερ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-