Νάρκωσε και κακοποίησε τουλάχιστον 195 άνδρες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Νάρκωσε και κακοποίησε τουλάχιστον 195 άνδρες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 09 Ιαν 2020, 00:58

ST48410 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 00:39
Ίφιδα έγραψε:
09 Ιαν 2020, 00:33
Δε μπορεί απ' τους 195 να κατάλαβε μόνο ένας. Προφανώς πολλοί κατάλαβαν αλλά δεν είπαν τίποτα. Εσύ θα έλεγες σε ένα αντίστοιχο υποθετικό σενάριο; Όταν μάλιστα δε.θα είχες ιδιαίτερες αποδείξεις; Αν δεν είχε τα βίντεο πώς θα τον έπιαναν;
Δεν το κατάλαβαν ούτε 10; Και δεν πήγε κάποιος να κάνει καταγγελία; Δεν σου είπα να βγουν στα κανάλια. Μια καταγγελία στην αστυνομία δεν θα μπορούσαν να κάνουν να τεθεί υπό παρακολούθηση; Και καλά δεν τον κατήγγειλε κανείς. Δεν βρέθηκε ένας από αυτούς να πάει να τον πλακώσει στο ξύλο;

Εδώ κάποιος κάνει 6-7 βιασμούς και αποκαλείται "δράκος". Αυτός είχε κοντά 200. Αδιανόητο.
Νομίζω ότι αν βάλεις τον εαυτό σου στη θέση τους θα καταλάβεις.
Έστω ότι ξυπνάς στο σπίτι του τύπου από κει που τα πίνατε σ ένα μπαρ και σου λέει ότι λιποθυμησες, δεν ήξερε πού να σε πάει και σε πήγε σπίτι του να συνέλθεις.Λογικα θα αισθανοσουν πολύ μπερδεμένος, ίσως να αισθανοσουν και λίγο άρρωστος απ' τη νάρκωση. Θα έβρισκες σαφώς την κατασταση περίεργη αλλά τί θα εκανες; Θα του λεγες "πολύ περίεργα μου τα λες, πονάω και λίγο πίσω, μήπως με βιασες;" Προφανώς και η οποία συνειδητοποίηση θα γινόταν αρκετά αργότερα όταν θα είχες επιστρέψει στη ζωή σου και θα καθάριζε το μυαλό σου.
Με ποιες αποδείξεις θα πας να καταγγείλεις τί; Επίσης δεν συνυπολογίζεις τα οποία έντονα συναισθήματα ντροπής κ.α θα αισθανοσουν .

Πριν αρκετό καιρό είχα φέρει κάτι άρθρα για τους βιασμούς αντρών, φυσικά αντιμετωπίστηκαν ως συνήθως, με χλεύη, ως φεικ νιουζ κλπ στα οποία όμως έλεγε πως οι άντρες δυσκολεύονται περισσοτερο να καταγγείλουν βιασμό. Αν τα βρω θα φέρω λινκ

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 09 Ιαν 2020, 01:14

Τουλάχιστον ένας να τον κάνει μπαούλο στο ξύλο δεν βρέθηκε; Το 195 πως προκύπτει; Νομίζω διάβασα ότι ήταν από βίντεο που είχε στον υπολογιστή του.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Ιαν 2020, 01:46

ouranio toxo έγραψε:
08 Ιαν 2020, 23:47
περαστικος έγραψε:
08 Ιαν 2020, 14:33
ouranio toxo έγραψε:
08 Ιαν 2020, 14:32
είχα διαβάσει ότι η νάρκωση και ο βιασμός ανάμεσα στους γκεη είναι εξαιρετικά διαδεδομένη πρακτική
Για να το λες εσυ με τετοιο νικ...
πριν χρόνια μια τρανς φίλη μου με έστειλε να δω ένα δυάρι που νοίκιαζε κάποιος γνωστός της
έψαχνα για σπίτι εκείνη την περίοδο
λοιπόν πήγα και ο ο τύπος μου δήλωσε ότι δε νοικιάζει το διαμέρισμα αλλά ψάχνει για συγκάτοικο
μου φάνηκε περίεργος
αλλά όταν πήγαμε και κάτσαμε στο σαλόνι και έβαλε γκει πορνο στην τηλεόραση και αυτός άρχισε να ξεφυλλίζει ένα γκει
περιοδικό και μείναμε αμίλητοι να πίνουμε καφέ για μια στιγμή τρόμαξα και έφυγα τρέχοντας στη σκέψη του τι μπορεί να με πότισε
Σε πότισε ροδόσταμο τον πότησες φαρμάκι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 09 Ιαν 2020, 09:29

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
08 Ιαν 2020, 14:35
axilmar έγραψε:
08 Ιαν 2020, 14:22
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
08 Ιαν 2020, 11:31
Φυσικά πρόκειται για κρίση του πατριαρχικού μοντέλου όπως οι οικονομικές κρίσεις του καπιταλισμού.
Δλδ ο συγκεκριμενος βιαστης θεωρησε εαυτον ανωτερο και δυνατοτερο απο αλλους αντρες; γιατι στην πατριαρχια αυτο μας λετε οτι ισχυει για τις γυναικες.
Ανώτερο σίγουρα. Και πρακτικά ισχυρότερο (εξουσία)

Και ναι δεν θα το έκανε μεσοαστός ώστε να διακινδυνεύσει το στάτους και την καλή ζωή του έτσι απλά. Είναι ψυχοπαθολογία του πατριαρχικού καπιταλισμού.
Άρα κάτω από τον όρο πατριαρχία βάζετε οποιαδήποτε κακό κάνει κάποιος, διότι δεν υπαρχει περίπτωση κάποιος να κάνει κακο σε άλλον θεωροντας ότι δεν είναι ισχυρότερος, έτσι δεν είναι;

Δλδ ουσιαστικά με τον όρο "πατριαρχια" εννοείτε το "είμαι ισχυρότερος και σου κάνω ότι γουσταρω".

Όμως αυτό είναι εντελώς παραπλανητικο. Δεν είναι δυνατόν η μοναδική αιτία για το καλό να είναι απλά η δύναμη, διότι υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου "δύναμη = καλό".

Οπότε η κουβέντα περί πατριαρχίας είναι εντελώς άκυρη ουσιαστικά, αφού δεν επιτρέπει περαιτέρω ανάλυση και δεν ερμηνεύει το σύνολο των φαινομένων.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2020, 09:33

Ίφιδα έγραψε:
09 Ιαν 2020, 00:33
ST48410 έγραψε:
08 Ιαν 2020, 20:46
Ίφιδα έγραψε:
08 Ιαν 2020, 16:28
Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς καταστράφηκαν οι καριέρες και οι προσωπικές τους σχέσεις μετά την κακοποίηση που υπέστησαν με αρκετούς να εξομολογούνται ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ ή την κοινωνική απομόνωση καθώς δεν μπορούσαν να πουν σε κανέναν τι είχαν περάσει στα χέρια του 36χρονου.

Τελικά τα περισσότερα θύματα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο, ασχέτως αν είναι άντρες ή γυναίκες. Και το γράφω γιατί σε κάποιο άλλο νήμα το διαβάσαμε κι αυτό, ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συνεχίσουν την ζωή τους όπως πριν τον βιασμό, λόγω αδυναμίας χαρακτήρος
Εδώ υπάρχει ένα σημείο που δεν δένει και τόσο. Υποτίθεται ότι τα θύματα δεν καταλάβαιναν τι γινόταν όσο ήταν ναρκωμένα, αφού ξυπνούσαν. Αλλιώς δεν θα είχε φτάσει τους 195 άνδρες. Κάποιος θα τον είχε καταγγείλει νωρίτερα. Εκ των υστέρων όταν το έμαθαν καταστράφηκαν οι καριέρες τους;
Δε μπορεί απ' τους 195 να κατάλαβε μόνο ένας. Προφανώς πολλοί κατάλαβαν αλλά δεν είπαν τίποτα. Εσύ θα έλεγες σε ένα αντίστοιχο υποθετικό σενάριο; Όταν μάλιστα δε.θα είχες ιδιαίτερες αποδείξεις; Αν δεν είχε τα βίντεο πώς θα τον έπιαναν;
Και να γιατί ο βιασμός ανδρών είναι πιο συχνός από ό,τι παρουσιάζεται στα στοιχεία. Γιατί οι άντρες δεν τον καταγγέλλουν το ίδιο εύκολα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 09 Ιαν 2020, 09:47

..εκτιμάται ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν ετησίως 78.000 θύματα βιασμου ή απόπειρας βιασμού, 9.000 εκ των οποίων θεωρείται ότι είναι άντρες...
http://www.animartists.com/2015/11/10/η ... ίηση-όντω/

«Ο Στόχος Ήταν Πάντα οι Γυναίκες, Δεν μου Είχε Περάσει από το Μυαλό ότι θα Ήμουν Θύμα Βιασμού»

Ένας άνδρας που έπεσε θύμα βιασμού θυμάται τον πόνο που ένιωσε.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Broadly.

Προτού βιαστεί από δύο άνδρες τους οποίους γνώρισε ένα βράδυ που είχε βγει έξω το 2016, ο 23χρονος Sam Thompson νόμιζε ότι η σεξουαλική κακοποίηση ήταν κάτι που συνέβαινε μόνο στις γυναίκες.

«Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορούσε να πέσει θύμα βιασμού ένας άνδρας», λέει ο Thompson. «Ο στόχος είναι πάντα οι γυναίκες. Ως άνδρας, το μόνο για το οποίο μπορεί να ανησυχήσεις είναι μη χάσεις τα κλειδιά ή το πορτοφόλι σου. Ποτέ δεν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να συμβεί και σε εμάς».

Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης είναι γυναίκες, οι άνδρες δέχονται επίσης επιθέσεις. Στην Αγγλία και την Ουαλία, βιάζονται 12.000 άνδρες ετησίως. Σύμφωνα με την οργάνωση κατά της σεξουαλικής βίας RAINN, πολλοί άνδρες που μιλούν για την εμπειρία τους, αντιμετωπίζουν επιπλέον συναισθήματα ντροπής και αμφιβολίας – νιώθουν ότι θα έπρεπε να είχαν καταφέρει να παλέψουν και να νικήσουν τους δράστες, ότι η επίθεση που δέχτηκαν προσβάλλει την αρρενωπότητά τους–, λόγω των κοινωνικών προσδοκιών από το κάθε φύλο.

«Θυμάμαι ότι με έσπρωχναν για λίγο, θυμάμαι τον πόνο της διείσδυσης και θυμάμαι ότι το έκαναν εναλλάξ» - Sam Thompson

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Thompson ήταν σε βραδινή έξοδο στο Μάντσεστερ με έναν φίλο του, όταν δέχθηκε επίθεση. Μετά από μερικά μπαρ και club, ο DJ από το Νιούαρκ του Νότινγκχαμσαϊρ έχασε το κινητό του, όπως και τον φίλο του. «Όπως συμβαίνει συνήθως όταν έχεις πιει, καταλήγεις να κουβεντιάζεις με άσχετα άτομα. Μου πρότειναν να φύγω μαζί τους και κατέληξα σε ένα ξενοδοχείο με μεγάλη παρέα».

Σε κάποια στιγμή, θυμάται ο Thompson, η παρέα έφυγε από το ξενοδοχείο – αφήνοντάς τον μόνο του με δύο άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια του επιτέθηκαν. «Όταν έφυγαν όλοι, δεν θεώρησα ότι ήταν επικίνδυνο [να μείνω]. Δεν ένιωθα κάποια απειλή. Οπότε έμεινα για άλλο ένα ποτό μαζί τους και τότε τα πράγματα ξεκίνησαν να γίνονται θολά. Όπως όταν βλέπεις έναν εφιάλτη και ξαφνικά ξυπνάς».

Για μια στιγμή, ο Thompson στάθηκε στη γέφυρα και σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

Οι δύο άνδρες βίασαν τον Thompson, αν και οι μνήμες που έχει από την επίθεση –όπως συμβαίνει και σε πολλά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης- είναι συγκεχυμένες. «Θυμάμαι κάποιες στιγμές, όμως όχι τα πάντα. Θυμάμαι ότι με έσπρωχναν για λίγο, θυμάμαι τον πόνο της διείσδυσης και θυμάμαι ότι το έκαναν εναλλάξ. Ήμουν σε κατάσταση σοκ – προσπαθούσα να εστιάσω σε οτιδήποτε άλλο».

Μετά την επίθεση, ο Thompson περιπλανήθηκε στους δρόμους του Μάντσεστερ σε κατάσταση σύγχυσης και ακραίου σοκ. Σε κάποια στιγμή, μπήκε σε ένα μαγαζί και αγόρασε ένα ποτό. «Ακούγεται περίεργο, όμως μόνο όταν έφτασα στη γέφυρα κοντά στο μέρος όπου έμενα, συνειδητοποίησα τι είχε γίνει. Ήμουν στη γωνία κάτω από το σπίτι μου και ήξερα ότι έπρεπε να ανέβω πάνω και να αντικρύσω την κοπέλα μου και τον φίλο μου - τότε μόνο συνειδητοποίησα τι μου είχε συμβεί. Πονούσα και ήθελα απλώς να πεθάνω».

Για μια στιγμή, ο Thompson στάθηκε στη γέφυρα και σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. «Υπήρχε μια εσωτερική σύγκρουση μέσα μου και τελικά αποφάσισα να μην το κάνω. Περπάτησα μέχρι τη γωνία και πήγα στο διαμέρισμά μου».

Οι άνδρες δεν καταγγέλλουν τον βιασμό, επειδή αισθάνονται ότι διακυβεύεται ο ανδρισμός τους.

Ο Thompson θεωρεί ότι η απόφαση να μιλήσει στην κοπέλα του για την επίθεση ήταν η πιο σημαντική της ζωής του. «Με το που πέρασα το κατώφλι της πόρτας ξέσπασα σε κλάματα. Δεν μπορούσα να το συγκρατήσω άλλο. Νομίζω ότι αν είχα επιστρέψει στο διαμέρισμα και ήμουν μόνος, δεν θα το είχα κάνει ποτέ αυτό. Θα τα είχα κρατήσει όλα μέσα μου».

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι οι άνδρες είναι λιγότερο πιθανό να καταγγείλουν τη σεξουαλική κακοποίηση, σε σχέση με τις γυναίκες: Σε έρευνα του 1999διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες δεν καταγγέλλουν τον βιασμό, επειδή αισθάνονται ότι διακυβεύεται ο ανδρισμός τους. Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι ο βασικότερος λόγος που οι άνδρες δεν καταγγέλλουν το περιστατικό είναι ο φόβος ότι θα θεωρηθούν ομοφυλόφιλοι.

https://www.vice.com/gr/article/434a73/ ... poy-eniwse
....Μύθος: Οι άντρες δεν πέφτουν θύματα βιασμού.
Αλήθεια: Το 1991 υπήρχαν 20.000 θύματα βιασμού που ήταν άντρες από 12 ετών και πάνω....

https://www.ellinikahoaxes.gr/2014/07/1 ... το-βιασμό/
Male Rape: The Silent Victim and the Gender of the Listener

Patrizia Riccardi, MD

Additional article information

To the Editor: Although the long-term effects of sexual abuse of women by men have been studied extensively, there has been minimal research exploring the effects of sexual assault by men on other men. Until recently, very little attention has been paid to male victims of rape and sexual assault in adulthood; even less attention has been paid to male rape in the military. In fact, there are few studies on even the prevalence of sexual assaults of men in the US Army.1 Similar to female rape victims, adult male rape victims rarely turn to the legal, medical, or mental health systems for assistance. Personal stories of male rape mirror female rape in terms of a sense of shame, humiliation, and self-blame, but males are even less likely than females to report an assault.

Four male veterans—all victims of male rape—recently presented to a Veterans Affairs (VA) outpatient clinic, providing further insight into this seldom-studied phenomenon.

A common theme emerging in treating male rape victims is a lost sense of manliness. Male victims voice their concern in reconciling their masculine identity with their experience of being raped. One patient reported that he never disclosed it to his wife of 30 years; the sense of stigma from the rape was felt as huge and devastating.

The veterans treated in this VA outpatient setting all reported a preference for a female psychiatrist and difficulty in discussing rape with a male psychiatrist. It is possible that male rape victims experience more negative counter-transference reactions from male psychiatrists. Male psychiatrists may not be free of homophobic reaction, which further hinders patients from articulating the history of the abuse.

None of the 4 victims examined disclosed his rape to any male psychiatrist by whom he was examined. One of the male victims was labeled as “malingering” in spite of 2 severe suicide attempts. The physician became frustrated by the perceived “secretiveness” of the patient and interpreted it as malingering. While patients dread the idea of disclosing the rape to a man and fear how telling would affect them, they also complained that no male psychiatrist had asked them about a possible abuse history. Treatment of rape victims should start with an exploration of our own beliefs about male rape.

Training in this specific area is needed for psychiatric residents as well as for military personnel, the police, emergency department staff, nurses, and general practitioners. The research on sexual assault of women may not be appropriate for men who have been sexually assaulted. Applying research findings from female victims to male victims may lead to damaging behaviors that are harmful to male rape survivors following the assault and in the long term.

Furthermore, it should be explored further if the gender of the listener has a role in the underreporting of male sexual violence. This can help identify the number of male victims of sexual assault, which may allow planning of appropriate clinical services and counseling strategies that may support recovery.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3067991
Im talking about male rape to encourage other victims of sexual abuse to do the same
https://www.bbc.co.uk/bbcthree/article/ ... ace0fc4b11
Στοιχεία της Βρετανικής Κυβέρνησης

Approximately 75,000 men are victims of sexual assault or attempted assault a year according to data from 2012/13 while 9,000 men are victims of rape or attempted rape each year according to figures released in 2013, yet police figures show fewer than 3,000 offences of male rape or sexual assault were recorded in 2013/14.

https://www.gov.uk/government/news/new- ... ce-victims

Τα είχα ανεβάσει σ αυτό το νημα ΕΛ αναρχοάπλυτοι βίασαν Ισπανό amab

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2020, 09:49

Ίφιδα έγραψε:
Ισόβια στο καθίκι, να μη ξαναδεί το φως της μέρας.

Απορώ πως κάνετε πλάκα ορισμένοι με τετοια θέματα.

Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς καταστράφηκαν οι καριέρες και οι προσωπικές τους σχέσεις μετά την κακοποίηση που υπέστησαν με αρκετούς να εξομολογούνται ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ ή την κοινωνική απομόνωση καθώς δεν μπορούσαν να πουν σε κανέναν τι είχαν περάσει στα χέρια του 36χρονου.

Τελικά τα περισσότερα θύματα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο, ασχέτως αν είναι άντρες ή γυναίκες. Και το γράφω γιατί σε κάποιο άλλο νήμα το διαβάσαμε κι αυτό, ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συνεχίσουν την ζωή τους όπως πριν τον βιασμό, λόγω αδυναμίας χαρακτήρος

Ήταν ομοφυλοφιλος;
με εντυπωσιαζει το γεγονος οτι δεν βρεθηκε εστω ενας απο αυτους να τον εξαυλωσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 09 Ιαν 2020, 09:57

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2020, 09:49

με εντυπωσιαζει το γεγονος οτι δεν βρεθηκε εστω ενας απο αυτους να τον εξαυλωσει.
Ένας βιασμενος άνθρωπος συντρίβεται, όλος του ο κόσμος γκρεμίζεται, βλέπει τα πάντα υπό διαφορετικό πρισμα
Ποιος ξερει; Μπορεί και να τους εκβίαζε ότι θα βγάλει τα βίντεο στη φόρα, μπορεί να διάλεγε τύπους κάπως πιο ήσυχους, συνεσταλμένος, τύπους που δε μπλέκονται σε καβγα

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 09 Ιαν 2020, 10:03

Ασέβαστος έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:
Ισόβια στο καθίκι, να μη ξαναδεί το φως της μέρας.

Απορώ πως κάνετε πλάκα ορισμένοι με τετοια θέματα.

Ήταν ομοφυλοφιλος;
Αυτό γράφω κι εγώ εδώ και τόσες σελίδες. Για Άγγλους μιλάμε που κάνουν σαματά για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα. Από τους 20, 30, 40 που μπορεί να κατάλαβαν τι έγινε, ούτε ένας να πάει να του ζητήσει το λόγο;

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 09 Ιαν 2020, 10:11

Εστω ότι συνέβη σε σας και πάτε να ζητήσετε το λόγο απ τον Ινδονήσιο που είναι 1.65 και 60 κιλά λέω γω τωρα, πόσο τον κανετε; τον πετυχαίνετε στο δρόμο και αρχίζετε να του ζητάτε τα ρέστα, ο τύπος σας απαντάει ότι δεν ξέρει για ποιο πράγμα μιλάτε κι ότι είστε τρελοί. Το παίζει και λίγο φοβισμένος, ζητάει βοήθεια από κάποιον περαστικό, φωνάζει ότι αν δεν τον αφήσετε θα πάρει την αστυνομία. Συνεχίζετε στο σαπακιασμα κι ας πάτε φυλακή για ξυλοδαρμό του "καημένου Ινδονήσιου";

Υπάρχουν ένα σωρό αποτρεπτικοί παράγοντες

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 09 Ιαν 2020, 10:15

Ίφιδα έγραψε:
09 Ιαν 2020, 10:11
Εστω ότι συνέβη σε σας και πάτε να ζητήσετε το λόγο απ τον Ινδονήσιο που είναι 1.65 και 60 κιλά λέω γω τωρα, πόσο τον κανετε; τον πετυχαίνετε στο δρόμο και αρχίζετε να του ζητάτε τα ρέστα, ο τύπος σας απαντάει ότι δεν ξέρει για ποιο πράγμα μιλάτε κι ότι είστε τρελοί. Το παίζει και λίγο φοβισμένος, ζητάει βοήθεια από κάποιον περαστικό, φωνάζει ότι αν δεν τον αφήσετε θα πάρει την αστυνομία. Συνεχίζετε στο σαπακιασμα κι ας πάτε φυλακή για ξυλοδαρμό του "καημένου Ινδονήσιου";

Κατανοητά όσα λες, αλλά αν έχεις βιαστεί (ή πιστεύεις κάτι τέτοιο) δεν λειτουργείς και τόσο ψύχραιμα. Να μη σου πω ότι θα έφερναν και 2-3 φίλους τους και θα τον έσπαγαν στο ξύλο όλοι μαζί.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2020, 10:17

Ίφιδα έγραψε:
09 Ιαν 2020, 09:57
Ασέβαστος έγραψε:

Ένας βιασμενος άνθρωπος συντρίβεται, όλος του ο κόσμος γκρεμίζεται, βλέπει τα πάντα υπό διαφορετικό πρισμα
Ποιος ξερει; Μπορεί και να τους εκβίαζε ότι θα βγάλει τα βίντεο στη φόρα, μπορεί να διάλεγε τύπους κάπως πιο ήσυχους, συνεσταλμένος, τύπους που δε μπλέκονται σε καβγα
το βλεπεις με γυναικεια οπτικη.

για εναν αντρα, η πρωτη αντιδραση στη συνειδητοποιηση της πραξης δεν ειναι το κλαμα ουτε η συντριβη, ειναι ακραιος θυμος, φωτια και τσεκουρι.

αμα δειξεις κωλοδαχτυλο σε 195 οδηγους στο δρομο, σιγουρα θα βρεθουν καναδυο να σε μαυρισουν.

η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν το καταλαβαιναν, το εμαθαν τωρα που βγηκε η ειδηση.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2020, 10:22

Ίφιδα έγραψε:
09 Ιαν 2020, 10:11

ξυπνας απο τη μαστουρα και καταλαβαινεις τι εγινε. δε σκεφτεσαι καν. αρπαζεις οτι βρεις προχειρο και κοπανας στο κεφαλι τον κινεζο μεχρι να γινει πολτος. αναλογα με το επιπεδο λυσσας μπορει και να γκρεμισεις και το μισο σπιτι, να βαλεις φωτια και να μη μεινει τιποτα, κλπ.

να κατσεις να σκεφτεις ψυχραιμα και να το συζητησεις ειναι πιο ακραια απιθανο σεναριο απο το παραπανω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2020, 10:24

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2020, 10:17
για εναν αντρα, η πρωτη αντιδραση στη συνειδητοποιηση της πραξης δεν ειναι το κλαμα ουτε η συντριβη, ειναι ακραιος θυμος, φωτια και τσεκουρι.
Δεν νομίζω. Και δεν το ξέρεις γιατί δεν το έχεις ζήσει. Φαντάζεσαι πώς θα αισθανόσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 09 Ιαν 2020, 10:35

ST48410 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 10:15
Κατανοητά όσα λες, αλλά αν έχεις βιαστεί (ή πιστεύεις κάτι τέτοιο) δεν λειτουργείς και τόσο ψύχραιμα. Να μη σου πω ότι θα έφερναν και 2-3 φίλους τους και θα τον έσπαγαν στο ξύλο όλοι μαζί.
Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2020, 10:17

το βλεπεις με γυναικεια οπτικη.

αμα δειξεις κωλοδαχτυλο σε 195 οδηγους στο δρομο, σιγουρα θα βρεθουν καναδυο να σε μαυρισουν.

η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν το καταλαβαιναν, το εμαθαν τωρα που βγηκε η ειδηση.
Καταλαβαίνω για ποιο συναίσθημα μιλάτε και πιστέψτε με, πολλές γυναίκες μαζί τους κι εγώ, νιώσαμε το συναίσθημα του ακραίου θυμού, φωτιά και τσεκούρι, να θες να αφανίσεις τον άλλον. Και δέχομαι ότι το βλέπω απ την γυναικεία οπτική αλλά κι εσείς το βλέπετε ως "μη βιασμενοι"

Πιο πάνω έβαλα μερικά λινκ , σε κάποια αυτά γράφουν πως το βλέπουν οι άντρες θύματα, σε ένα απ αυτά μάλιστα μιλάει για 4 βετεράνους του Αμερικανικού στρατού. Απ αυτούς κι αν περιμένεις φωτιά και τσεκούρι! Κι όμως...
Αν κάνετε τον κόπο να τα διαβάσετε θα καταλάβετε και την ψυχολογια

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών