Νάρκωσε και κακοποίησε τουλάχιστον 195 άνδρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νάρκωσε και κακοποίησε τουλάχιστον 195 άνδρες
Ισόβια στο καθίκι, να μη ξαναδεί το φως της μέρας.
Απορώ πως κάνετε πλάκα ορισμένοι με τετοια θέματα.
Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς καταστράφηκαν οι καριέρες και οι προσωπικές τους σχέσεις μετά την κακοποίηση που υπέστησαν με αρκετούς να εξομολογούνται ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ ή την κοινωνική απομόνωση καθώς δεν μπορούσαν να πουν σε κανέναν τι είχαν περάσει στα χέρια του 36χρονου.
Τελικά τα περισσότερα θύματα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο, ασχέτως αν είναι άντρες ή γυναίκες. Και το γράφω γιατί σε κάποιο άλλο νήμα το διαβάσαμε κι αυτό, ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συνεχίσουν την ζωή τους όπως πριν τον βιασμό, λόγω αδυναμίας χαρακτήρος
Ήταν ομοφυλοφιλος;
Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς καταστράφηκαν οι καριέρες και οι προσωπικές τους σχέσεις μετά την κακοποίηση που υπέστησαν με αρκετούς να εξομολογούνται ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ ή την κοινωνική απομόνωση καθώς δεν μπορούσαν να πουν σε κανέναν τι είχαν περάσει στα χέρια του 36χρονου.
Τελικά τα περισσότερα θύματα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο, ασχέτως αν είναι άντρες ή γυναίκες. Και το γράφω γιατί σε κάποιο άλλο νήμα το διαβάσαμε κι αυτό, ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συνεχίσουν την ζωή τους όπως πριν τον βιασμό, λόγω αδυναμίας χαρακτήρος
Ήταν ομοφυλοφιλος;
Μα εσύ επικεντρώνεις συνέχεια στα προσωπικά σου, όχι εγώ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 16:09Πάλι άρχισες τα προσωπικά;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 16:06Οκ, για σήμερα δήλωσε γυναίκα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 15:13Γαλή πιστεύω ότι είναι μια θλιβερή ημέρα αποτυχίας του ανδρικού φύλου.
Μέρα είναι, θα περάσει.
Τς τς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η κλάψα μερικών δεν υποφέρεται
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Οι κατινιές δε σου πάνε. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου όταν απευθύνεσαι σε μένα. Όχι για σένα. Κρίμα να είσαι τρολ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Α ναι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 16:38Οι κατινιές δε σου πάνε. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου όταν απευθύνεσαι σε μένα. Όχι για σένα. Κρίμα να είσαι τρολ.

Σόρυ καλό μου αλλά ούτως ή άλλως δεν έχω καλή φήμη στο φόρουμ.
Αποφάσισα λοιπόν ν' αρχίσω να σπάω πλακίτσα με ό,τι γουστάρω και όποιον γουστάρω χωρίς καμμία απολύτως ενοχή ή ενδοιασμό για την αισθητική ή κριτική των "σοβαρών".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν πρόκειται για σοβαρότητα που την έχει ωστόσο το νήμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 16:47Α ναι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 16:38Οι κατινιές δε σου πάνε. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου όταν απευθύνεσαι σε μένα. Όχι για σένα. Κρίμα να είσαι τρολ.
Σόρυ καλό μου αλλά ούτως ή άλλως δεν έχω καλή φήμη στο φόρουμ.
Αποφάσισα λοιπόν ν' αρχίσω να σπάω πλακίτσα με ό,τι γουστάρω και όποιον γουστάρω χωρίς καμμία απολύτως ενοχή ή ενδοιασμό για την αισθητική ή κριτική των "σοβαρών".
Αλλά για στοιχειώδη τιμιότητα. Να αποδίδεις αυτά που σου αποδίδουν.
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα έλεγα κι αν μπορείς περισσότερα αλλά είναι άλλη κουβέντα. Για το επίπεδό μου.
σε πειραζω γιατί ήξερα πως θα μυγιαχτεις.

Τα έχουμε πει όμως αυτά πολλές φορές σε σοβαρό επίπεδο. Δεν μπορούμε να ανακαλύπτουμε την Αμερική κάθε φορά που βιάζεται ένας άντρας, ή μία ηλικιωμένη, ή ένα ζώο.
Ας το πάρουμε απόφαση ότι ένα μεγάλο ποσοστό των βιαστών έχουν χαλασμένο μηχανισμό σεξουαλικής διέγερσης, με αποτέλεσμα να βιάζουν ανεξαρτήτως φύλου, αριθμού ρούχων, εμφάνισης, φυλής, ηλικίας, βιολογικού είδους κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μην βιάσει κάποιος άνδρα, κατευθείαν να τον πείτε ομοφυλόφιλο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Οι ένορκοι άκουσαν ότι ο Σινάγκα κρατούσε ως τρόπαια διάφορα αντικείμενα από τα θύματά του ενώ σε τουλάχιστον μια περίπτωση είχε στείλει μήνυμα σε φίλο του στον οποίο έγραφε για ένα από τα θύματά του: «ήταν στρέιτ το 2014. Το 2015 έγινε η είσοδός του στον κόσμο των γκέι χαχαχαχα».
Δεν είπα, ρωτησα
Δεν είπα, ρωτησα
στην φυλακή που θα τον τρώει χωρίς νάρκωση είναι τα δύσκολα
Δεν νομίζω. Ίσως είχε κάποιο άχτι με τους άντρες.Ίφιδα έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 16:28Ισόβια στο καθίκι, να μη ξαναδεί το φως της μέρας.
Ήταν ομοφυλοφιλος;
Και πόσα άλλα τέτοια θα έχουν συμβεί και να μην έχουν καταγγελθεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εδώ υπάρχει ένα σημείο που δεν δένει και τόσο. Υποτίθεται ότι τα θύματα δεν καταλάβαιναν τι γινόταν όσο ήταν ναρκωμένα, αφού ξυπνούσαν. Αλλιώς δεν θα είχε φτάσει τους 195 άνδρες. Κάποιος θα τον είχε καταγγείλει νωρίτερα. Εκ των υστέρων όταν το έμαθαν καταστράφηκαν οι καριέρες τους;Ίφιδα έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 16:28Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς καταστράφηκαν οι καριέρες και οι προσωπικές τους σχέσεις μετά την κακοποίηση που υπέστησαν με αρκετούς να εξομολογούνται ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ ή την κοινωνική απομόνωση καθώς δεν μπορούσαν να πουν σε κανέναν τι είχαν περάσει στα χέρια του 36χρονου.
- Dwarven Blacksmith
Η κουλτούρα του βιασμού έχει και θύματα άντρες.
Τα λέγαμε, δεν τα λέγαμε;
Τα λέγαμε, δεν τα λέγαμε;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Την Πόλη δεν την πήραμε, Καραϊβική δεν πήγαμε, τουλάχιστον ρε Ανδρομάχη να..
από Πασιφάη » 29 Μάιος 2024, 08:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 22 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
31 Μάιος 2024, 19:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ας δώσουμε στη φτώχεια ένα πιο cool όνομα.Τουλάχιστον να μας πουν μοντέρνους.
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 09:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
25 Αύγ 2024, 12:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κομισιόν: Στον «πάγο» οι τριετίες για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη
από Eθνικοκοινωνιστης » 24 Μάιος 2023, 15:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
25 Μάιος 2023, 09:04
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Σεπ 2023, 16:11