βαριέμαι να τρέχω should cost modelling κυριακάτικα αλλά σου έδειξα τρόπο υπολογισμού. βγάλε τα νούμερα και πες μου κι εμέναNaida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:58Βρε παπαρακο εγώ ρωτάω εσένα. Πόσο θα έπρεπε αυτό το σπίτι να ενοικιάζεται. Την γνώμη σου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:56Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν παπαρολογείς (που σιγά μην δεν παπαρολογείς αφού είσαι ούφο με σκούφο), πάενε σπιτόγατο και σπουργίτι, πάρε ένα δείγμα 10+ πρόσφατων αγγελιών, βγάλε τον μέσο όρο, αφαίρεσε 15% και έχεις την απάντηση
Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
νάιδα που νοικιάζεις; θέλω να το αγοράσω να σου κάνω έξωση

Και εγώ βαριέμαι. Αμα το κάνεις πες μου και μένα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:00βαριέμαι να τρέχω should cost modelling κυριακάτικα αλλά σου έδειξα τρόπο υπολογισμού. βγάλε τα νούμερα και πες μου κι εμέναNaida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:58Βρε παπαρακο εγώ ρωτάω εσένα. Πόσο θα έπρεπε αυτό το σπίτι να ενοικιάζεται. Την γνώμη σου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:56
Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν παπαρολογείς (που σιγά μην δεν παπαρολογείς αφού είσαι ούφο με σκούφο), πάενε σπιτόγατο και σπουργίτι, πάρε ένα δείγμα 10+ πρόσφατων αγγελιών, βγάλε τον μέσο όρο, αφαίρεσε 15% και έχεις την απάντηση
Αν ενοικιάζεις θα ήξερες για ενεργειακά πιστοποιητικά κτλ οπότε είναι πολύ εύκολο να συγκεντρωθεί αυτή η πληροφορία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχω καινούριο συμβόλαιο. Τα @@ μου θα πάρεις και να το αγοράσειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:02νάιδα που νοικιάζεις; θέλω να το αγοράσω να σου κάνω έξωση

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αγις έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:54στην κατοχη τους λεγανε κατσαπλιαδες
επαναληψη
οποιος αγοραζει η κατασκευαζει οικιες για να τις νοικιαζει ειναι πολυ μεγαλος μαλακας κ σαν επενδυτης μεγαλο κοροιδο

Егώ που νοικιάζω δυάρι στην Χαλκιδική, απλώς το κληρονόμησα. Οι γονείς μου το αγόρασαν γιά ίδια χρήση και όχι σαν επένδυση. Το να το ανακαινίσω και να το επιπλώσω, αποδίδει ως επένδυση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εχασες. Να που νοικιάζεται προς €350. Οντως του 1978, λίγο μεγαλύτερο (30 m2 και με κεντρική θέρμανση. Ερώτημα παραμένει αν αυτό το πράγμα θα μπορούσε να ενοικιασθεί μέσω airbnb.talaipwros έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:56Εσεις λετε οτι κανει 40χιλιαρικα να την αγορασεις.
Άρα με πληθωρισμο στο 9% και να βγαλει 4% κερδος , - χωρις να υπολογισεις φεσια και λοιπα εξοδα - θα πρέπει κατ'ελαχιστον να το νοικιαζει 430 ευρω
https://www.spitogatos.gr/aggelia/2113014070
Αλλο ένα παράδειγμα, ίσως πιό κοντά στα γούστα τής Νάϊδας: https://www.spitogatos.gr/aggelia/2112961172
Αυτό δεν έχει κεντρική θέρμανση και στηρίζεται στον κλιματισμό. €280 ανά μήνα. Ενδιαφέρον ότι στο κάτω μέρος που λέει γιά τι είναι κατάλληλο, όλες οι επιλογές είναι διαγραμμένες.

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
εσύ που ξέρεις τα ενεργειακά πιστοποιητικά δεν είναι για το είδος θέρμανσης και για την μόνωση αλλά για την κατηγοριοποίηση της χαριτωμενιάς του διαμερίσματος.χαριτωμένο β ξερωγώ
Είστε γίδια όλοι, κάθεστε και τσακώνεστε
ενώ σε κάποια χρονάκια οι μεν ιδιοκτήτες (μικρομεσαίων+) ακινήτων θα τα δίνουν σε μεγαλοεπενδυτικούς κολοσσούς όσο όσο γιατί δεν θα βγαίνει ούτε η συντήρησή/διατήρησή τους οι δε ενοικιασταί θα παρακαλάνε για ένα (1)δωμάτιο σε διαμέρισμα όπου θα συγκατοικούν μαζί με άλλους δέκα νοματαίους και με αναρτημένες στο ψυγείο με μαγνητάκι τις ώρες και την διάρκεια χρήσης της τουαλέτας και της κουζίνας από τον καθέκαστο.

Το ενοίκιο θα πρεπει να καθοριζεται απο την προσφορα και την ζήτηση και όχι απο τον καθε Παφιλη και Κουρουμπλη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Αρα φτηνα τα δινουν οι ανθρωποιLeporello έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:17Εχασες. Να που νοικιάζεται προς €350. Οντως του 1978, λίγο μεγαλύτερο (30 m2 και με κεντρική θέρμανση. Ερώτημα παραμένει αν αυτό το πράγμα θα μπορούσε να ενοικιασθεί μέσω airbnb.talaipwros έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:56Εσεις λετε οτι κανει 40χιλιαρικα να την αγορασεις.
Άρα με πληθωρισμο στο 9% και να βγαλει 4% κερδος , - χωρις να υπολογισεις φεσια και λοιπα εξοδα - θα πρέπει κατ'ελαχιστον να το νοικιαζει 430 ευρω
https://www.spitogatos.gr/aggelia/2113014070
Αλλο ένα παράδειγμα, ίσως πιό κοντά στα γούστα τής Νάϊδας: https://www.spitogatos.gr/aggelia/2112961172
Αυτό δεν έχει κεντρική θέρμανση και στηρίζεται στον κλιματισμό. €280 ανά μήνα. Ενδιαφέρον ότι στο κάτω μέρος που λέει γιά τι είναι κατάλληλο, όλες οι επιλογές είναι διαγραμμένες.
Μάλλον εσύ θεωρείς ότι το λειτουργικό σπίτι είναι αυτό που έχει τζακούζι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Οντως , ψιλοαχρηστο το τζακουζι, μια στο τοσο να το χρησιμοποιήσωNaida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:21Μάλλον εσύ θεωρείς ότι το λειτουργικό σπίτι είναι αυτό που έχει τζακούζι.
το ευχαριστο ειναι πως δεν εχω κληρονομησει τπτ κ δεν εχω προβληματισμουςLeporello έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:09
Егώ που νοικιάζω δυάρι στην Χαλκιδική, απλώς το κληρονόμησα. Οι γονείς μου το αγόρασαν γιά ίδια χρήση και όχι σαν επένδυση. Το να το ανακαινίσω και να το επιπλώσω, αποδίδει ως επένδυση.

οταν κ αν περασει στην κυριοτητα μου το πατρικο μονοκατοικια (80 τετραγωνικα +40 αυλη κ βεραντα + 750 κηπος με δεντρα ) στο οποιο εχω διαθεσει πολλα χρηματα να το κανω ωραιοτατο για να ειναι ευχαριστημενη η Μανουλα

σκεπτομαι να το νοικιασω συμβολικα με ενα ευρω στην τοπικη ΚΟΒ για να μην εχω γκρινιες κ με κακοχαρακτηρισουν σαν μαυραγοριτη εκμεταλλευτη

φυσικα θα αναλαβω κ ολα τα εξοδα συντηρησης - ενφια κλπ

αν με πιασει το καπιταλιστικο μου ενοικιαση σε κανα εκπαιδευτικο η γιατρο η αστυνομικο σε μεταθεση για 100 ευρω να μην σκουζει σαν παρθενα που την ξεκολιαζει πουτσαρας η ναιδα + υπολοιποι μαλακοπιτουρες επαναστατες

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να είσαι συνεπής στις πληρωμές και να παραδόσεις το μισθίο σε καλύτερη κατάσταση από ότι το παρέλαβες.Naida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:05Εχω καινούριο συμβόλαιο. Τα @@ μου θα πάρεις και να το αγοράσειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:02νάιδα που νοικιάζεις; θέλω να το αγοράσω να σου κάνω έξωση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρωμικος Πενταλαουρισμος
από Alex Amsterdam » 13 Απρ 2024, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-