Καλή μπιζνα τα ενοίκια στην Ελλάδα ε και σε χάλασε η ιδέα. Δεν πειράζει. Θα σου περάσει.
Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι όροφο, τύπε;klg έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 09:52Άμα αυτή είναι η ειλικρινή σου απάντηση γιατί άνοιξες το νήμα ακριβώς; Και εγώ στην οικοδομή που έμενα και πλήρωνα 2.5k το μήνα ενοίκιο, δεν θέλω ο πρώτος όροφος να το κάνει airbnb και να μπαίνει ο κάθε μαλάκας (με όλη τη σημασία της λέξης), επειδή συνειδητοποίησε ότι μπορεί να βγάζει 2.5k την εβδομάδα. Όπου αυτό το attitude κυριολεκτικά έκανε τις τιμές στο κέντρο να εκραγούνε, σε σημείο που μια θείτσα με ένα διαμέρισμα του πούτσου στην δεξαμενή να σου λέει 15 το τετραγωνικό για το σπίτι που απέκτησε επειδή πέθανε η διακοσίων ετών γιαγιά της πριν ένα μήνα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ποιος και με ποιο τρόπο θα τα υπολογίζει όλα αυτά?θα υπάρχουν κωδικοί για τα πάντα ή αν είναι πχ κάποιο ρημάδι με τζακούζι και θέα θα περνάνε ιδιοκτήτης κ νοικάρης από ενοικιαστική επιτροπή που θα ορίζει το ποσό?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και μόνο από το ότι θεωρείς ότι η έννοια μπίζνα έχει α πριόρι αρνητικό πρόσημο, καταλαβαίνει κανείς με τι καμμένο εθνολαϊκιστικό νούμερο έχει να κάνει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ενοικιάζεις ή εμείς σε δικό σου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα καθεσε και εσυ να αναλυσεις την καθε βλακεια που θα γραφτει εδω μεσα μωρε?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θα γίνει μια τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τη νάιδα και τον άλλον τον γυμναστή συντονιστή και θα αποφασίζουν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πόσα του αναλογούν δλδ, για πεςNaida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:38Να δημιουργείς;Αυτό σημαίνει να βγάζεις τα 3πλάσια από όσα σου αναλογούν λόγω συνθηκών εκμεταλλευομενοςτην βασική ανάγκη του ανθρώπου για στέγαση; κάτσε να δεις πως τους λέγανε αυτούς στην κατοχή μωρέ. Δεν μου 'ρχεται.

Εσύ να μου πεις. Πόσο πιστεύεις θα έπρεπε να ενοικιάζεται μια γκαρσονιέρα 30τμ στην Καλλιθέα του 1978 χωρίς θέρμανση;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:50πόσα του αναλογούν δλδ, για πες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
στην κατοχη τους λεγανε κατσαπλιαδεςNaida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:38Να δημιουργείς;Αυτό σημαίνει να βγάζεις τα 3πλάσια από όσα σου αναλογούν λόγω συνθηκών εκμεταλλευομενοςτην βασική ανάγκη του ανθρώπου για στέγαση; κάτσε να δεις πως τους λέγανε αυτούς στην κατοχή μωρέ. Δεν μου 'ρχεται.
επαναληψη
οποιος αγοραζει η κατασκευαζει οικιες για να τις νοικιαζει ειναι πολυ μεγαλος μαλακας κ σαν επενδυτης μεγαλο κοροιδο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
60-80€ την ημερα.Naida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:52Εσύ να μου πεις. Πόσο πιστεύεις θα έπρεπε να ενοικιάζεται μια γκαρσονιέρα 30τμ στην Καλλιθέα του 1978 χωρίς θέρμανση;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εσεις λετε οτι κανει 40χιλιαρικα να την αγορασεις.Naida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:52Εσύ να μου πεις. Πόσο πιστεύεις θα έπρεπε να ενοικιάζεται μια γκαρσονιέρα 30τμ στην Καλλιθέα του 1978 χωρίς θέρμανση;
Άρα με πληθωρισμο στο 9% και να βγαλει 4% κερδος , - χωρις να υπολογισεις φεσια και λοιπα εξοδα - θα πρέπει κατ'ελαχιστον να το νοικιαζει 430 ευρω
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν παπαρολογείς (που σιγά μην δεν παπαρολογείς αφού είσαι ούφο με σκούφο), πάενε σπιτόγατο και σπουργίτι, πάρε ένα δείγμα 10+ πρόσφατων αγγελιών, βγάλε τον μέσο όρο, αφαίρεσε 15% και έχεις την απάντησηNaida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:52Εσύ να μου πεις. Πόσο πιστεύεις θα έπρεπε να ενοικιάζεται μια γκαρσονιέρα 30τμ στην Καλλιθέα του 1978 χωρίς θέρμανση;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
μόνο αν την χρησιμοποιεί έσκορτ για να δέχεται πελάτες
Βρε παπαρακο εγώ ρωτάω εσένα. Πόσο θα έπρεπε αυτό το σπίτι να ενοικιάζεται. Την γνώμη σου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:56Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν παπαρολογείς (που σιγά μην δεν παπαρολογείς αφού είσαι ούφο με σκούφο), πάενε σπιτόγατο και σπουργίτι, πάρε ένα δείγμα 10+ πρόσφατων αγγελιών, βγάλε τον μέσο όρο, αφαίρεσε 15% και έχεις την απάντηση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρωμικος Πενταλαουρισμος
από Alex Amsterdam » 13 Απρ 2024, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-