Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 10 Ιουν 2020, 00:08

hellegennes έγραψε:
09 Ιουν 2020, 23:50
μπορώ να χρησιμοποιήσω το γαμημένο το σταθερό, που κοστίζει πολύ λιγότερο από το κινητό
Στο οποιο θα πληρωσεις το προσυμφωνημενο παγιο ακομη και αν δεν μιλησεις καθολου
Αλλα εκει δεν σε πειραζει

Δεν εχω συναντησει ποτε κανεναν να ζηταει να μεταφερθουν τα αχρησιμοποιητα λεπτα ομιλιας στοσταθερο απο τον λογαριασμο του ενος μηνος στον λογαριασμο του επομενου
Συννενοημενοι ειστε;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 10 Ιουν 2020, 00:15

Spiros252 έγραψε:
09 Ιουν 2020, 23:38
Δημοκράτης έγραψε:
09 Ιουν 2020, 17:53
Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Ιουν 2020, 17:46

Θα σου πάρει την ιδιοκτησία του αριθμού για τον οποίο έχεις πληρώσει και μπαίνει μάλιστα και σε δημόσια έγγραφα...
αν με βρεις νόμο ότι το νούμεο σε ανήκει σφύρα μου ναι;
Βεβαίως και υπάρχει. Ο αριθμός ανήκει στον συνδρομητή για 6 μήνες από την ημέρα διακοπής από τον πάροχο. Ισχύει και για τα σταθερά και για τα κινητά.
14. Πριν εννιά μήνες διέκοψα τη σύνδεση μου με εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Μπορώ να αιτηθώ τη φορητότητα του αριθμού εκείνης της σύνδεσης;

Όχι. Η φορητότητα προϋποθέτει την ύπαρξη της σύνδεσης. Αν δηλαδή ο συνδρομητής διακόψει τη σύνδεσή του με τον πάροχό του, τότε δεν μπορεί να μεταφέρει τον αριθμό της σύνδεσης αυτής σε άλλον πάροχο.

Σημειώνεται πάντως ότι ο συνδρομητής έχει το δικαίωμα να αιτηθεί στον τελευταίο πάροχό του νέα σύνδεση με χρήση του εν λόγω αριθμού εντός έξι μηνών από την αποσύνδεση.
Από αυτό κατάλαβες ότι ο αριθμός σε ανήκει ή ότι τον νοικιάζεις; γιατί αν σε ανήκει τότε σε ανήκει για πάντα μέχρι να απόφαση σεις εσύ να τον δωσεις

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 10 Ιουν 2020, 00:23

Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2020, 23:07
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
09 Ιουν 2020, 22:22
Οι περισσοτεροι που εχουν καρτοκινητο το εχουν χωρις πραγματικα να τους συμφερει
Πληρωνουν τελικα πανακριβες υπηρεσιες
Απο εκει και περα οι υπολοιποι το εχουν γιατι βασιζονται ειτε στις αναπαντητες,δηλαδη να τους πληρωνου οι αλλοι τις κλησεις,ειτε ενα πολυ μικροτερο ποσοστο ατομα που δεν χρησιμοποιουν πολυ το κινητο τηλ η μιλανε με το πολυ 2-3 συγκεκριμενα νουμερα ειτε ενα ακομη μικροτερο ποσοστο που δεν χρησιμοποιει σχεδον καθολου το κινητο
Έχω κοσμοκάρτα με 12 ευρώ/2μήνο και έχω 450 λεπτά ελεύθερα που δεν τα κάλυψα ποτέ.

Είσαι άσχετος, γράφεις ψέματα και σταμάτα τις μακακίες σου, γιατί με προσβάλλεις προσωπικά!

Ακολουθησε ανταλλαγη μηνυματων μας στα οποια προεκυψε οτι για εναν ολοκληρο μηνα δεν χρησιμοποιησες καθολου λεπτα ομιλιας
Δηλαδη ενω με κατηγορησες οτι λεω ψεμματα και σε προσβαλλω στην συνεχεια ανυτοαναιρεθηκες ομολογοντας πως δεν ιλας σχεδον καθολου στο κινητο
Ενα ακομη απο τα γνωστα σου ξεσπασματα
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Ιουν 2020, 00:30

10 Ιουν 2020, 00:02
hellegennes έγραψε:
09 Ιουν 2020, 23:59
Δεν με αφορά η κακοδιαχείριση της εταιρείας. Αν δεν κατανοείς τι γράφω, διάβασέ το άλλες 2-3 φορές. Αν πάλι δεν καταλάβεις, κοιμήσου.
Θελεις να χρησιμοποιεις δηλαδη δωρεαν το δικτυο της εταιρειας να εισαι δηλαδη μονιμα συνδεδεμενος σε αυτο να δεχεσαι ανα πασα στιγμη κλησεις και να μην πληρωνεις αν δεν μιλας
Ε δεν μου φαινεται και πολυ δικαιο
Σε λιγο θα ζητησεις και δωρεαν 1 πιπα ημερησιως απο υπαλληλο της εταιρειας κινητης
Δεν κοστίζει τίποτα στην εταιρεία. Για την ακρίβεια, είπα και πιο πάνω ότι ακόμη και 10 ευρώ τον χρόνο να βάλω κάρτα, η εταιρεία έχει κέρδος.
10 Ιουν 2020, 00:08
hellegennes έγραψε:
09 Ιουν 2020, 23:50
μπορώ να χρησιμοποιήσω το γαμημένο το σταθερό, που κοστίζει πολύ λιγότερο από το κινητό
Στο οποιο θα πληρωσεις το προσυμφωνημενο παγιο ακομη και αν δεν μιλησεις καθολου
Αλλα εκει δεν σε πειραζει
Το πάγιο είναι ελάχιστο στον πρακτικά απεριόριστο αριθμό λεπτών κλήσεων και δεδομένων. Εκεί δεν θα με συνέφερε pay as you go.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 10 Ιουν 2020, 00:32

Δεν ενδιαφερει κανεναν το τι νομιζεις εσυ οτι κοστιζεις στο δικτυο
Τα νομισματα σου αλλου
Ειναι ξεκαθαρο οτι θελειςς να σου προσφερουν δωρεαν βασικες τους υπηρεσιες οι εταιρειες κινητης και οτι περιεργως δεν εχεις την ιδια απαιτηση απο τις εταιρειες σταθερης
Αρίστος for Tsirpas

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Ιουν 2020, 00:35

10 Ιουν 2020, 00:00
hellegennes έγραψε:
09 Ιουν 2020, 23:57
Για να κάνω μια αντιστοίχιση με το δικό μου επάγγελμα, θα ήταν σαν να αποφασίζαμε όλος ο κλάδος τροφίμων να θεσπίσουμε ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ, με την διευκόλυνση να μπορείς να ψωνίσεις το υπόλοιπο μέσα σε έναν μήνα. Μετά χάνεται.

Καταπληκτική ιδέα. Έτσι θα γλυτώσουμε από την «μούργα» αυτών που έρχονται για ένα μόνο πράγμα.
Καταπληκτικη ιδεα αλλα σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να εχεις ανα πασα στιγμη διαθεσιμα τα τροφιμα τα οποια δεν θα εχεις καταναλωσει μαζι σου,οπως κανεις με τοκινητο
Δηλαδη θα πρεπει να τα κουβαλας να ειναι διαθεσιμα γιασενα 24 ωρες το 24ωρο
Αλλιως το παραδειγμα σου ειναι μια ακομη ασχετη παπαρια
Ποια τρόφιμα; Για τα χρήματα μιλάμε. Μπαίνεις να αγοράσεις ένα γάλα και σου χρεώνω 10 ευρώ, με την δυνατότητα να ξοδέψεις τα υπόλοιπα 9 ευρώ όταν θέλεις μέσα στον μήνα. Αν δεν τα ξοδέψεις χάνονται. Αυτό ισχύει με τα λεφτά της κάρτας. Βάζω 12 ευρώ. Αν δεν τα χρησιμοποιήσω, χάνονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 10 Ιουν 2020, 00:38

Τα λεπτα ομιλιας τα εχεις διαθεσιμα ανα πασα στιγμη
Επισης εκτος απο αυτα εισαι μονιμα συνδεδεμενος στο δικτυο και δεχεσαι εισερχομενες κλησεις

Τα προιοντα για τα υπολοιπα 9 ευρωδεν τα εχω διαθεσιμα ανα πασα στιγμη ειναι διαθεσιμα μονο οταν μπαινω στο καταστημα σου
Επισης δεν μου παρεχεις καμια αλλη υπηρεσια

Τι αλλο θελεις για να καταλαβεις οτι το παραδειγμα σου ειναι για τα σκυλια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Ιουν 2020, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 10 Ιουν 2020, 00:38

Ο άλλος έχει κάνει μέχρι και οικονομική ανάλυση στο τι πάγιο είναι ικανό να βγαλει κέρδος για την εταιρία. Ότι να ναι ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και μάλιστα το λέει ως καθολική αλήθεια :lol:
Ρε τσακάλια μιας που τα ξέρετε όλα δεν μας λέτε πόσο κοστίζει μια κεραία κινητής, πόσοι smpp seevera χρειάζονται ανά 1000 συνδρομητές, πόσο κοστίζει ο τεχνικός δικτύων και γενικώς δεν μας κάνετε μια οικονομική ανάλυση πόσο κοστίζει να στήσεις μια εταιρία κινητής;

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 10 Ιουν 2020, 00:39

Θα στα πει ο Χελις τωρα περιμενε
Αρίστος for Tsirpas

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 10 Ιουν 2020, 00:42

hellegennes έγραψε:
10 Ιουν 2020, 00:35
hellegennes έγραψε:
09 Ιουν 2020, 23:57
Για να κάνω μια αντιστοίχιση με το δικό μου επάγγελμα, θα ήταν σαν να αποφασίζαμε όλος ο κλάδος τροφίμων να θεσπίσουμε ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ, με την διευκόλυνση να μπορείς να ψωνίσεις το υπόλοιπο μέσα σε έναν μήνα. Μετά χάνεται.

Καταπληκτική ιδέα. Έτσι θα γλυτώσουμε από την «μούργα» αυτών που έρχονται για ένα μόνο πράγμα.
Καταπληκτικη ιδεα αλλα σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να εχεις ανα πασα στιγμη διαθεσιμα τα τροφιμα τα οποια δεν θα εχεις καταναλωσει μαζι σου,οπως κανεις με τοκινητο
Ποια τρόφιμα; Για τα χρήματα μιλάμε. Μπαίνεις να αγοράσεις ένα γάλα και σου χρεώνω 10 ευρώ, με την δυνατότητα να ξοδέψεις τα υπόλοιπα 9 ευρώ όταν θέλεις μέσα στον μήνα. Αν δεν τα ξοδέψεις χάνονται. Αυτό ισχύει με τα λεφτά της κάρτας. Βάζω 12 ευρώ. Αν δεν τα χρησιμοποιήσω, χάνονται.
Δεν με λες βρε τσακάλι των μικροοικκων. Στο σύστημα σου αν έρθω μετά από ένα χρόνο θα με δώσεις ακόμα τρόφιμα για 9ε; το ότι κάθεσαι εκεί και συντηρείς οίκημα, ψυγεία,, καθαρισμούς κτλ ς
Επί 11 μήνες δεν θα με το χρεώσεις;

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 10 Ιουν 2020, 00:45

Λοιπόν παιδιά, να φτιάξουμε ένα petition για τις κακόμοιρες τις εταιρείες καρτοκινητής, που προφανώς και μπαίνουν μέσα τόσα χρόνια από τους αχόρταγους πελάτες τους. Για να φάνε τα παιδάκια των μετόχων λίγο ψωμάκι, όχι τίποτε άλλο.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 10 Ιουν 2020, 00:47

Δημοκράτης έγραψε:
10 Ιουν 2020, 00:38
Ο άλλος έχει κάνει μέχρι και οικονομική ανάλυση στο τι πάγιο είναι ικανό να βγαλει κέρδος για την εταιρία. Ότι να ναι ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και μάλιστα το λέει ως καθολική αλήθεια :lol:
Ρε τσακάλια μιας που τα ξέρετε όλα δεν μας λέτε πόσο κοστίζει μια κεραία κινητής, πόσοι smpp seevera χρειάζονται ανά 1000 συνδρομητές, πόσο κοστίζει ο τεχνικός δικτύων και γενικώς δεν μας κάνετε μια οικονομική ανάλυση πόσο κοστίζει να στήσεις μια εταιρία κινητής;
Περίπου όσο ένα μπακάλικο, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Ιουν 2020, 00:48

Δημοκράτης έγραψε:
10 Ιουν 2020, 00:42
hellegennes έγραψε:
10 Ιουν 2020, 00:35

Δεν με λες βρε τσακάλι των μικροοικκων. Στο σύστημα σου αν έρθω μετά από ένα χρόνο θα με δώσεις ακόμα τρόφιμα για 9ε; το ότι κάθεσαι εκεί και συντηρείς οίκημα, ψυγεία,, καθαρισμούς κτλ ς
Επί 11 μήνες δεν θα με το χρεώσεις;
Όχι, γιατί δεν ισχύει τέτοιο ληστρικό σύστημα στον κλάδο μου. Μπορείς να μπεις να πάρεις μια τσίχλα, μπορείς να κάτσεις και 10 λεπτά για να πάρεις μια τσίχλα στο τέλος.
10 Ιουν 2020, 00:38
Τα λεπτα ομιλιας τα εχεις διαθεσιμα ανα πασα στιγμη
Επισης εκτος απο αυτα εισαι μονιμα συνδεδεμενος στο δικτυο και δεχεσαι εισερχομενες κλησεις

Τα προιοντα για τα υπολοιπα 9 ευρωδεν τα εχω διαθεσιμα ανα πασα στιγμη ειναι διαθεσιμα μονο οταν μπαινω στο καταστημα σου
Επισης δεν μου παρεχεις καμια αλλη υπηρεσια

Τι αλλο θελεις για να καταλαβεις οτι το παραδειγμα σου ειναι για τα σκυλια;
Και τα τρόφιμα ανά πάσα στιγμή θα τα έχεις διαθέσιμα. Θα μπορείς να έρθεις να τα πάρεις όποτε θες. Αυτή είναι η υπηρεσία που σου παρέχω. Επίσης σού παρέχω άλλη μια υπηρεσία που είναι αόρατη: έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα στον ίδιο χώρο.

Αυτό αφορά όλον τον κλάδο. Άλλωστε όλοι μαζί θα το εφαρμόσουμε αυτό το σύστημα στο παράδειγμά μου. Όπως κάνουν οι εταιρείες κινητής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 10 Ιουν 2020, 00:55

stella έγραψε:
10 Ιουν 2020, 00:45
Λοιπόν παιδιά, να φτιάξουμε ένα petition για τις κακόμοιρες τις εταιρείες καρτοκινητής, που προφανώς και μπαίνουν μέσα τόσα χρόνια από τους αχόρταγους πελάτες τους. Για να φάνε τα παιδάκια των μετόχων λίγο ψωμάκι, όχι τίποτε άλλο.
Φανταζομαι αναφερεσαι σε αυτους που εξισωσουν τις εατιρειες κινητης με μπακαλικα της γειτονιας
Αρίστος for Tsirpas

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 10 Ιουν 2020, 00:58

hellegennes έγραψε:
10 Ιουν 2020, 00:48

Και τα τρόφιμα ανά πάσα στιγμή θα τα έχεις διαθέσιμα. Θα μπορείς να έρθεις να τα πάρεις όποτε θες. Αυτή είναι η υπηρεσία που σου παρέχω. Επίσης σού παρέχω άλλη μια υπηρεσία που είναι αόρατη: έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα στον ίδιο χώρο.

Αυτό αφορά όλον τον κλάδο. Άλλωστε όλοι μαζί θα το εφαρμόσουμε αυτό το σύστημα στο παράδειγμά μου. Όπως κάνουν οι εταιρείες κινητής.
Εφαρμοστε το
Αρίστος for Tsirpas

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών