Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 09 Ιουν 2020, 18:59

Δημοκράτης έγραψε:
09 Ιουν 2020, 17:38
Σήμερα όλος ο κόσμος μιλάει με viber WhatsApp Kai fb. Πολλές υπηρεσίες που στέλνουν SMS ενεργοποίησης έχουν αρχίσει να τα στέλνουν τα μηνύματα ενεργοποίησης σε κάποια εφαρμογή τύπου viber. Ακόμα και το ελληνικό κράτος επί κουλη στέλνει τα μηνύματα για τον κορονοιο σε viber Αν δεν είσαι επαγγελματίας πλέον δεν μιλάς στο κινητό με το κλασικό δίκτυο. Δεδομένου τώρα ότι WiFi έχει και στην κουτσή Μαρία η πλειοψηφία των χρηστών χρησιμοποιεί και τα md της λίγο. Πως νομίζεται ότι θα βρει η κάθε εταιρία τρόπους να σε πάρει τα 10ε το μήνα που χρειάζεται για να υπάρχει;
Στην όλανδια το πακέτο που πληρώνω στην vidafone είναι 15ε με 5gb αν θυμάμαι καλά. Πότε δεν έχω φάει τα 5gb εκτός από φορές που ήμουν πχ στο τρένο ή στο αεροδρόμιο και κατςβ; σα 2 3 ταινίες νερφλιξ για το ταξίδι. Θα μπορούσα να έχω ακόμα την καρτοκινητα μου αλλά πάλι 15 θα πλήρωνα το πακέτο κάθε μήνα για 3gb και στο τέλος του μήνα θα μου τα έκαιγε. Δεν υπάρχει λογική στο να περιμςνςται να συνεχιστεί το σύστημα να παρέχει τις ίδιες τιμές όταν μειώνεται συνεχώς η ζήτηση. Οι εταιρίες κινητής συντηρούν τα ίδια δίκτυα, τις ίδιες βάσεις δεδομένων και παραπάνω και πλέον κάνεις δεν χρησιμοποιεί τον όγκο που χρησιμοποιούμε πριν. Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι εταιρίες σταθερής και κινητής θα γίνουν ένα. Εδώ πχ η βονταφον έχει εξαγορ; σει την ζιγκο. Όταν επεκταθεί το μοντέλο θα πληρώνεις ένα πάγιο για ίντερνετ κινητό σταθερό και τηλεόραση.εδω πχ αν έχεις ζιγκο για ίντερνετ και πας να κάνεις συμβόλαιο βονταφον έχεις μια καλή εκτοση στο πάγιο.
Όπως και να έχει σε όλες τις χώρες οι παροχο είναι 3 4, δια τιμήσεις δεν υπάρχουν πουθενά και η αγορά αυτό ρυθμίζεται. Στην Ελλάδα μια εποχή υπήρχαν 7 8 εταιρίες κινητής που υποτίθεται ότι ήταν φθηνές. Ε όλες έκλεισαν. Κάτι q κάτι vivodi παπαλα. Για να έκλεισαν αυτές που ήταν πιο οικονομικές και να μην έκλεισε η βονταφον μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά με το οικονομικό τους πλάνο
Οχι ρε πουστη εκλεισε η κιου ,εγω τοτε τι εχω στο τηλεφωνο?
Στην κομμουνιστικη βουλγαρια παιρνεις οτι γουσταρεις σχεδον κανενα σπιτι δεν εχει σταθερο

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 09 Ιουν 2020, 19:02

Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Ιουν 2020, 18:55
Δημοκράτης έγραψε:
09 Ιουν 2020, 18:30
Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Ιουν 2020, 18:27

Σου ανήκει. Πώς να το κάνουμε; Να παίξουμε την κολοκυθιά;
Άνθρωπε μου εισια άσχετος θες να πιστεύεις ότι σε ανήκει οκ κάνε μήνυση στην wind γιατί σε κλέβει το νούμερο κια μη μας τα πρίζες
Για αυτό ακριβώς ζω σε συντεταγμένο κράτος με αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να μην χρειάζεται να βάζω χρήματα από την τσέπη που για τέτοιου είδους μηνύσεις...

Σε άλλα νέα, εσύ είσαι αυτός που ορίζει αρχίδια εδώ μέσα, όχι εγώ. :102:
Νταξει πλήρωσε τώρα την κάρτα σου πριν χάσεις το νουμερο

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 09 Ιουν 2020, 19:03

perseus έγραψε:
09 Ιουν 2020, 18:59
Δημοκράτης έγραψε:
09 Ιουν 2020, 17:38
Σήμερα όλος ο κόσμος μιλάει με viber WhatsApp Kai fb. Πολλές υπηρεσίες που στέλνουν SMS ενεργοποίησης έχουν αρχίσει να τα στέλνουν τα μηνύματα ενεργοποίησης σε κάποια εφαρμογή τύπου viber. Ακόμα και το ελληνικό κράτος επί κουλη στέλνει τα μηνύματα για τον κορονοιο σε viber Αν δεν είσαι επαγγελματίας πλέον δεν μιλάς στο κινητό με το κλασικό δίκτυο. Δεδομένου τώρα ότι WiFi έχει και στην κουτσή Μαρία η πλειοψηφία των χρηστών χρησιμοποιεί και τα md της λίγο. Πως νομίζεται ότι θα βρει η κάθε εταιρία τρόπους να σε πάρει τα 10ε το μήνα που χρειάζεται για να υπάρχει;
Στην όλανδια το πακέτο που πληρώνω στην vidafone είναι 15ε με 5gb αν θυμάμαι καλά. Πότε δεν έχω φάει τα 5gb εκτός από φορές που ήμουν πχ στο τρένο ή στο αεροδρόμιο και κατςβ; σα 2 3 ταινίες νερφλιξ για το ταξίδι. Θα μπορούσα να έχω ακόμα την καρτοκινητα μου αλλά πάλι 15 θα πλήρωνα το πακέτο κάθε μήνα για 3gb και στο τέλος του μήνα θα μου τα έκαιγε. Δεν υπάρχει λογική στο να περιμςνςται να συνεχιστεί το σύστημα να παρέχει τις ίδιες τιμές όταν μειώνεται συνεχώς η ζήτηση. Οι εταιρίες κινητής συντηρούν τα ίδια δίκτυα, τις ίδιες βάσεις δεδομένων και παραπάνω και πλέον κάνεις δεν χρησιμοποιεί τον όγκο που χρησιμοποιούμε πριν. Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι εταιρίες σταθερής και κινητής θα γίνουν ένα. Εδώ πχ η βονταφον έχει εξαγορ; σει την ζιγκο. Όταν επεκταθεί το μοντέλο θα πληρώνεις ένα πάγιο για ίντερνετ κινητό σταθερό και τηλεόραση.εδω πχ αν έχεις ζιγκο για ίντερνετ και πας να κάνεις συμβόλαιο βονταφον έχεις μια καλή εκτοση στο πάγιο.
Όπως και να έχει σε όλες τις χώρες οι παροχο είναι 3 4, δια τιμήσεις δεν υπάρχουν πουθενά και η αγορά αυτό ρυθμίζεται. Στην Ελλάδα μια εποχή υπήρχαν 7 8 εταιρίες κινητής που υποτίθεται ότι ήταν φθηνές. Ε όλες έκλεισαν. Κάτι q κάτι vivodi παπαλα. Για να έκλεισαν αυτές που ήταν πιο οικονομικές και να μην έκλεισε η βονταφον μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά με το οικονομικό τους πλάνο
Οχι ρε πουστη εκλεισε η κιου ,εγω τοτε τι εχω στο τηλεφωνο?
Στην κομμουνιστικη βουλγαρια παιρνεις οτι γουσταρεις σχεδον κανενα σπιτι δεν εχει σταθερο
Η Βουλγαρία δεν είναι κομμουνιστικη εδώ και 30 χρόνια. Είναι ένας από τους λόγους που έχουν κινητά. Κατά τα άλλα και στην Ελλάδα αν ο κόσμος μιλούσε στο κινητό και όχι στο σταθερο και στην Ελλάδα θα ήταν φθηνότερο

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιουν 2020, 19:05

Dwarven Blacksmith έγραψε:
09 Ιουν 2020, 18:58
Εγώ είχα καρτοσυμβολαιο Vodafone. Πλήρωνα 14 ευρώ το μήνα για 700 ΜΒ αν θυμάμαι καλά. Αν περνούσε ο μήνας και δεν έφταναν, έβαζα κι άλλα. Αν δεν τα είχα ξοδεψει, χάνονταν. Πλέον το γύρισα σε καρτοσυμβολαιο. Πληρώνω λιγότερα, έχω 1,1 GB τη μήνα, έχω μπόνους ανανέωσης, και ότι δεν ξοδέψω μένει μέσα. Έχω δεκάδες γιγα περίσσευμα.

Πραγματικά μιλάμε για μέγιστους απατεώνες, σε παίρνουν και σου λένε είστε καλός πελάτης και καλοπληρωτης, γιατί δεν βάζετε καρτοσυμβολαιο αφού σας συμφέρει; Με συμφέρει my ass.
κατι εχεις γραψει λαθος εδω. ειχες καρτοσυμβολαιο, και το γυρισες σε καρτοσυμβολαιο :p2: το οποιο σε συμφερει λες, αλλα ταυτοχρονα ειναι απατεωνες αυτοι που σου λενε να βαλεις καρτοσυμβολαιο :p2:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 09 Ιουν 2020, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 09 Ιουν 2020, 19:05

Μα τους δινει την δυνατοτητα να επιλεξουν ,εδω δεν το εχουμε παγιο σταθερου ειναι στανταρ

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 09 Ιουν 2020, 19:06

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιουν 2020, 19:05
Εγώ είχα καρτοσυμβολαιο Vodafone. Πλήρωνα 14 ευρώ το μήνα για 700 ΜΒ αν θυμάμαι καλά. Αν περνούσε ο μήνας και δεν έφταναν, έβαζα κι άλλα. Αν δεν τα είχα ξοδεψει, χάνονταν. Πλέον το γύρισα σε καρτοσυμβολαιο. Πληρώνω λιγότερα, έχω 1,1 GB τη μήνα, έχω μπόνους ανανέωσης, και ότι δεν ξοδέψω μένει μέσα. Έχω δεκάδες γιγα περίσσευμα.

Πραγματικά μιλάμε για μέγιστους απατεώνες, σε παίρνουν και σου λένε είστε καλός πελάτης και καλοπληρωτης, γιατί δεν βάζετε καρτοσυμβολαιο αφού σας συμφέρει; Με συμφέρει my ass.
κατι εχεις γραψει λαθος εδω. ειχες καρτοσυμβολαιο, και το γυρισες σε καρτοσυμβολαιο :p2: το οποιο σε συμφερει λες, αλλα ταυτοχρονα ειναι απατεωνες αυτοι που σουκενε να βαλεις καρτοσυμβολαιο :p2:
Τον τρελλανε ο τραμπ

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 09 Ιουν 2020, 19:08

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιουν 2020, 19:05

κατι εχεις γραψει λαθος εδω. ειχες καρτοσυμβολαιο, και το γυρισες σε καρτοσυμβολαιο :p2: το οποιο σε συμφερει λες, αλλα ταυτοχρονα ειναι απατεωνες αυτοι που σουκενε να βαλεις καρτοσυμβολαιο :p2:
Μου σαμποταραν το autocorrect. Είχα καρτοκινητη, το γύρισα σε καρτοσυμβολαιο, άρχισαν να με πηδανε, το ξαναγύρισα σε καρτοκινητο, τώρα πάλι μου λένε ότι με συμφέρει να βάλω καρτοσυμβολαιο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 09 Ιουν 2020, 19:09

Τις ανεχόμαστε γιατί τους έχουμε ανάγκη ελλείψει εναλλακτικών και γιατί τον 21ο αιώνα δεν γίνεται να κυκλοφορείς χωρίς κινητό, ή έστω από WiFi σε WiFi.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καρτέλ που μας κατακλέβει ούτε ότι θα αγνοήσουμε τις εναρμονισμένες χρεώσεις, αυξήσεις και πατέντες τους όπως η λήξη του χρόνου ομιλίας στο δίμηνο που μαγικά την έχουν υιοθετήσει ΟΛΟΙ.

Το θέμα δεν θα λυθεί από εδώ. Θα είχε λυθεί εδώ και χρόνια. Μόνη ελπίδα είναι να φτάσει το θέμα στα ευρωπαϊκά όργανα και να βάλουν αυτοί την καυτή πατάτα στον κωλο του κράτους για να αναγκαστεί να σπάσει το καρτέλ με το καλό ή με το κακό.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 09 Ιουν 2020, 19:45

Η νέα συμφωνία, δεν είναι καλύτερη;
Και αν έχεις παράπονα, γιατί δεν πας αλλού; Τί σε εμποδίζει;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 09 Ιουν 2020, 19:48

Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2020, 19:45

Γιατί δεν πας αλλού; Τί σε εμποδίζει;
Γιατί κι άλλοι τα ίδια χάλια είναι. Που θα πρότεινες να πάω;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 09 Ιουν 2020, 19:52

Awesomatic έγραψε:
09 Ιουν 2020, 19:09
Τις ανεχόμαστε γιατί τους έχουμε ανάγκη ελλείψει εναλλακτικών και γιατί τον 21ο αιώνα
(1) δεν γίνεται να κυκλοφορείς χωρίς κινητό, ή έστω από
(2) WiFi σε WiFi.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καρτέλ που μας κατακλέβει ούτε ότι θα αγνοήσουμε τις εναρμονισμένες χρεώσεις, αυξήσεις και πατέντες τους όπως η λήξη του χρόνου ομιλίας στο δίμηνο που μαγικά την έχουν υιοθετήσει ΟΛΟΙ.

Το θέμα δεν θα λυθεί από εδώ. Θα είχε λυθεί εδώ και χρόνια. Μόνη ελπίδα είναι να φτάσει το θέμα στα ευρωπαϊκά όργανα και να βάλουν αυτοί την καυτή πατάτα στον κωλο του κράτους για να αναγκαστεί να σπάσει το καρτέλ με το καλό ή με το κακό.
(1) Συμφωνώ, είναι είδος ανάγκης, ειδικά αν βρεθείς κάπου μόνος και χρειάζεσαι βοήθεια.
(2) Νομίζω ότι ΔΕΝ έχουν όλοι ανάγκη από WiFi παντού, παρά μόνο επαγγελματίες.

Για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 09 Ιουν 2020, 19:55

09 Ιουν 2020, 19:48
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2020, 19:45

Γιατί δεν πας αλλού; Τί σε εμποδίζει;
Γιατί κι άλλοι τα ίδια χάλια είναι. Που θα πρότεινες να πάω;
Εγώ ξέρω τις ανάγκες μου και επέλεξα.
Δεν γνωρίζω τις δικές σου. Εσύ αξιολόγησε τες ποιες είναι, πραγματικά όμως, και διάλεξε το μη χείρον.
.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιουν 2020, 22:22

Οι περισσοτεροι που εχουν καρτοκινητο το εχουν χωρις πραγματικα να τους συμφερει
Πληρωνουν τελικα πανακριβες υπηρεσιες
Απο εκει και περα οι υπολοιποι το εχουν γιατι βασιζονται ειτε στις αναπαντητες,δηλαδη να τους πληρωνου οι αλλοι τις κλησεις,ειτε ενα πολυ μικροτερο ποσοστο ατομα που δεν χρησιμοποιουν πολυ το κινητο τηλ η μιλανε με το πολυ 2-3 συγκεκριμενα νουμερα ειτε ενα ακομη μικροτερο ποσοστο που δεν χρησιμοποιει σχεδον καθολου το κινητο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 09 Ιουν 2020, 23:07

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
09 Ιουν 2020, 22:22
Οι περισσοτεροι που εχουν καρτοκινητο το εχουν χωρις πραγματικα να τους συμφερει
Πληρωνουν τελικα πανακριβες υπηρεσιες
Απο εκει και περα οι υπολοιποι το εχουν γιατι βασιζονται ειτε στις αναπαντητες,δηλαδη να τους πληρωνου οι αλλοι τις κλησεις,ειτε ενα πολυ μικροτερο ποσοστο ατομα που δεν χρησιμοποιουν πολυ το κινητο τηλ η μιλανε με το πολυ 2-3 συγκεκριμενα νουμερα ειτε ενα ακομη μικροτερο ποσοστο που δεν χρησιμοποιει σχεδον καθολου το κινητο
Έχω κοσμοκάρτα με 12 ευρώ/2μήνο και έχω 450 λεπτά ελεύθερα που δεν τα κάλυψα ποτέ.

Είσαι άσχετος, γράφεις ψέματα και σταμάτα τις μακακίες σου, γιατί με προσβάλλεις προσωπικά!

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 09 Ιουν 2020, 23:14

stella έγραψε:
09 Ιουν 2020, 14:30

Εξώδικο πρέπει να τους κάνουμε, δεν έχεις άδικο!!!

Κοίτα, αγόρασα χρόνο ομιλίας. Είναι δικός μου, να τον χαρώ. Αν θέλω να τον χαρώ τον 1ο, 2ο ή 3ο μήνα, αυτό είναι δικό μου θέμα. Από την στιγμή που κάτι είναι δικό μου και μου το στερεί ο πωλητής του χωρίς να τον έχω ζημιώσει, μιλάμε για κάτι παράλογο. Και ρύζι μπορεί να έχω στο συρτάρι 3 μήνες, δεν θα έρθει ο Μπάρμπα Μπεν να με εμποδίσει από το να μαγειρέψω, αν δεν αγοράσω έξτρα κόκκους.
:smt005: φοβερή!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών