Έξυπνο χρήμα

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
ritzeri

Re: Έξυπνο χρήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 08 Ιουν 2018, 14:17

Ενοικίαση βραχονησίδας έναντι εξευτελιστικου τιμήματος.
Πετάμε 5-10 γαϊδούρια, καμιά 30ρια κότες, μερικά σκυλιά κλπ κλπ και διοργανώνουμε εκδρομές βορειοευρωπαιων κτηνοβατων.

Ελληνικό καλοκαίρι, αλμυρα, ουζο, σαλάτα, γυμνισμος, ζώα
Τι άλλο να θέλει κανείς από αυτό το κόσμο;

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 08 Ιουν 2018, 14:41

hellegennes έγραψε:
08 Ιουν 2018, 13:59
mec_ έγραψε:
08 Ιουν 2018, 12:16
-αυνοδός τουριστικών γκρούπ σε ξένες χώρες. Πρέπει να είναι σχετικά εμφανίσημος/η και να ξέρει αγγλικά.
Δεν θέλω να φανταστώ ποια είναι η δουλειά του αυνοδού. Το εμφανίσιμος το καταλαβαίνω. Τα αγγλικά σε τι χρειάζονται;
Αν φαντάζεσαι σεξουαλικές υπηρεσίες δεν χρειάζονται αγγλικά. Εγώ εννοούσα κανονικούς συνοδούς για ξένες χωρες. Χωρίς αγγλικά πώς θα συνεννοούνται με τους ντόπιους στις μετακινήσεις; Ενίοτε εκεί αναλαμβάνει τοπικό γραφείο προσφέροντας δικό του συνοδό με τον οποίο πρέπει να συνεργαστείς στα αγγλικά. Επίσης κερδίζουν και εξτραδακια πηγαίνοντας τους τουρίστες σε συγκεκριμμένα μαγαζιά. Για να κάνουν τις συμφωνίες με τα μαγαζια και πάλι αγγλικά χρειάζονται.
hellegennes έγραψε:
08 Ιουν 2018, 14:10
mec_ έγραψε:
08 Ιουν 2018, 14:04
Αγις έγραψε:
08 Ιουν 2018, 12:37
Εχετε πολύ καλή σχέση με το έξυπνο χρήμα. :smt005:
:D OK
-Υποανάθεση. Παίρνεις δουλειές και τις αναθέτεις σε άλλους φτηνότερα, κερδίζοντας τη διαφορά.
-Διοργάνωση happenings για high society για να κάνουν νέες γνωριμίες, αλλά θέλει να έχεις καρνέ με καλά ονόματα.
-Ιδιοκτήτης διαμερισμάτων, όπου η δόση που οφείλεις στην τράπεζα για την αγορά του ακινήτου υπερκαλύπτεται από το νοίκι που εισπράττεις απο τους ενοικιαστές και τσεπώνεις τη διαφορά (δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτό στην Ελλάδα).
Είναι πολύ ρεαλιστική η διοργάνωση happening για high society και η είσπραξη ενοικίων. Απορώ πώς δεν τα σκέφτηκα τόσα χρόνια.
Απαντούσα κυρίως στον Άγι, ο οποίος είχε κάνει ένα σχολιο, προφανώς επειδή εγω και η μπλού μιλάγαμε για «ταπεινές» ιδέες.
Αυτά πάντως που έγραψα είναι εφικτά, αλλά για λίγους.

Ιδιαίτερα η είσπραξη ενοικιων έχει προυποθέσεις. Πχ πρέπει να βρείς ακίνητο ευκαιρία ή παλιό που θα το φτιάξεις με προσωπική εργασία ή με άτομα δικά σου. Δηλαδή η αγορά να είναι φτηνή για να τσοντάρει η τράπεζα. Και να προχωράς σιγά σιγά ψαχνοντας ακίνητα ευκαιρίες. Το πλεονέκτημα στη Γαλλία είναι ότι θες μικρή προσοωπική εισφορά για να πάρεις δάνειο 10-20% επί της τιμής αγοράς, μπορείς να έχεις πολλά δάνεια να τρέχουν επειδή ενεχυριάζεται το ακίνητο και υπάρχουν πολλές φορολογικές ελαφρύνσεις όταν το νοικιάζεις για κατοίκηση, επειδή συμβάλλει στη λύση του στεγαστικού προβλήματος της χώρας. Για αυτό είπα ότι για την Ελλάδα επιφυλάσσομαι για το πόσο είναι εφικτό.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Ιουν 2018, 14:45

Το 'εχει κάνει εδώ και 20 χρόνια ενας συνεργάτης μας Mec.
Aγόραζε παμφθηνες διαλυμένες -γκαρσονιέρες - μικροδυάρια και τα έφτιαχνε όλα μόνος του.
Τελικά δούλεψε για το κράτος..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 08 Ιουν 2018, 14:50

Πώληση ευρω-ιθαγένειας μέσω λευκών γάμων :smt017

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 08 Ιουν 2018, 14:51

Θα ήθελα να μάθω, αυτοί που δημιουργούν applications, τι γνώσεις σε pc και προγραμματισμό εχουν? Μπορεί ένας με ευχαίρια σε απλά προγράμματα, να ασχολθεί α εκπαιδευτεί και σε ένα χρόνο να είναι ικανός να κατασκευάσει applications ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 08 Ιουν 2018, 15:34

Αγις έγραψε:
08 Ιουν 2018, 14:15
Η high society παρκαρει το σκάφος και δίπλα βλεπει τις κότες ελεύθερης βοσκής - παίρνει και μιά καρτέλα ολόφρεσκα προς 0. 75 το ένα ( Πολ Ποτ - πάρε υπογλώσσια ) και γίνεται σταθερός πελάτης - αρχοντοκαλοπληρωτής και σε οτι αλλο παράγεται.
:smt023
Αν κάνεις μερικούς πελάτες από αυτούς και μείνουν ευχαριστημένοι, ανοίγεις χρυσές δουλειές, γιατί σε συστήνουν και σε άλλους.

Εγώ όταν έμενα Αθήνα, είχα πάει στα Βόρεια Προάστεια κι έρριξα διαφημιστικά για ιδιαίτερα σε μερικά γραμματοκιβώτια και κάποιος με καλεσε. Μετά με σύστησε και σε άλλους. Χρέωνα την ώρα διπλάσια από τους άλλους κι εκ των υστέρων κατάλαβα ότι και πάλι φτηνός τους ήμουνα. Αλλά τότε ήμουνα νέος και ψαρωμένος και δεν ήξερα να κοστολογήσω σωστά την ώρα μου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 08 Ιουν 2018, 15:39

Για ποια εποχή μιλάς και για ποια βόρεια προάστια ακριβώς;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Ιουν 2018, 15:42

mec_ έγραψε:
08 Ιουν 2018, 15:34
Αγις έγραψε:
08 Ιουν 2018, 14:15
Η high society παρκαρει το σκάφος και δίπλα βλεπει τις κότες ελεύθερης βοσκής - παίρνει και μιά καρτέλα ολόφρεσκα προς 0. 75 το ένα ( Πολ Ποτ - πάρε υπογλώσσια ) και γίνεται σταθερός πελάτης - αρχοντοκαλοπληρωτής και σε οτι αλλο παράγεται.
:smt023
Αν κάνεις μερικούς πελάτες από αυτούς και μείνουν ευχαριστημένοι, ανοίγεις χρυσές δουλειές, γιατί σε συστήνουν και σε άλλους.

Εγώ όταν έμενα Αθήνα, είχα πάει στα Βόρεια Προάστεια κι έρριξα διαφημιστικά για ιδιαίτερα σε μερικά γραμματοκιβώτια και κάποιος με καλεσε. Μετά με σύστησε και σε άλλους. Χρέωνα την ώρα διπλάσια από τους άλλους κι εκ των υστέρων κατάλαβα ότι και πάλι φτηνός τους ήμουνα. Αλλά τότε ήμουνα νέος και ψαρωμένος και δεν ήξερα να κοστολογήσω σωστά την ώρα μου.
Πανικός γίνεται με μόνο μειονέκτημα- σοβαρό - ότι δεν μπορούμε να καλύψουμε τη ζήτηση - θάπρεπε να έχουμε 100 στρέμματα + για τις κότες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 08 Ιουν 2018, 15:43

Ερμής έγραψε:
08 Ιουν 2018, 15:39
Τέλη 80'ς αρχές 90'ς Φιλοθέη, Ψυχικό κλπ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 08 Ιουν 2018, 15:46

mec_ έγραψε:
08 Ιουν 2018, 15:43
Ερμής έγραψε:
08 Ιουν 2018, 15:39
Τέλη 80'ς αρχές 90'ς Φιλοθέη, Ψυχικό κλπ
Α τόσο παλιά μπορεί όντως να ήταν έτσι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 08 Ιουν 2018, 15:47

ΜΚΟ για λαθρομεταναστες για σιτηση αδεσπτοτων κακοποιημενων ζωων σπανιων ενδημικων ειδων ζιγκολο
τα πολλα λεφτα βεβαια στις ΜΚΟ

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 08 Ιουν 2018, 15:48

Οι κότες τρώνε και κοστίζει αυτο που τρώνε
15 ευρω το τσουβάλι το μειγμα τροφης έπαιρνα ανα 2 βδομάδες συν κατι αντιβιοτικα. Κι οι κοτες ηταν 8
Ειπα να κανω χωριατικη ζωη μιας κι εχω χώρο κι ας ηταν πολυτελής. Κοτες πολυτελείας
Απαπαπα. Το κανα με το που ηρθα πριν χρονια. Το χειμώνα καναν 1 αυγο. Αλλα τρωγανε κανονικα
Τα παρατησα γρηγορα εβλεπα πλούτιζε ο της τροφης κι εγω εμενα με το αυγο στο χέρι το ενα το χειμωνιατικο. Πηγαινα κι αγοραζα κι αλλα αυγα δλ
Το καλοκαιρι κατι κανανε.

Μονο σε περίπτωση πολέμου. Αν και βασικά πολη πισωγύρισμα παω και σε λιγο αρχίζουν να μπαινουν σωλήνες καινουργιοι στο παλιο σπιτακι. Τεσπα

Δε θα θησαυρισετε μεροκαματο θα βγει γιατί οχι;

Κανουμε σχέδια κι ο Θεός γελάει

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 08 Ιουν 2018, 15:54

Esperos έγραψε:
08 Ιουν 2018, 14:51
κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή
πρόσεχε μη σε δαγκώσει/γρατζουνίσει κανείς τους

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Ιουν 2018, 16:00

bluerose έγραψε:
08 Ιουν 2018, 15:48
15 ευρω το τσουβάλι το μειγμα τροφης έπαιρνα ανα 2 βδομάδες συν κατι αντιβιοτικα. Κι οι κοτες ηταν 8
Ειπα να κανω χωριατικη ζωη μιας κι εχω χώρο κι ας ηταν πολυτελής. Κοτες πολυτελείας
Απαπαπα. Το κανα με το που ηρθα πριν χρονια. Το χειμώνα καναν 1 αυγο. Αλλα τρωγανε κανονικα
Τα παρατησα γρηγορα εβλεπα πλούτιζε ο της τροφης κι εγω εμενα με το αυγο στο χέρι το ενα το χειμωνιατικο. Πηγαινα κι αγοραζα κι αλλα αυγα δλ

Μονο σε περίπτωση πολέμου. Αν και βασικά πολη πισωγύρισμα παω και σε λιγο αρχίζουν να μπαινουν σωλήνες καινουργιοι στο παλιο σπιτακι. Τεσπα

:smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 08 Ιουν 2018, 16:04

bluerose έγραψε:
08 Ιουν 2018, 15:48

κάνεις λάθος, ο Bill Gates λέει οτι άν ζούσε με 2$ την ημέρα, θα έβαζε κότες και θα ξαναγινόταν πλούσιος

https://www.gatesnotes.com/Development/ ... e-Chickens

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών