Έξυπνο χρήμα
Re: Έξυπνο χρήμα
Ενοικίαση βραχονησίδας έναντι εξευτελιστικου τιμήματος.
Πετάμε 5-10 γαϊδούρια, καμιά 30ρια κότες, μερικά σκυλιά κλπ κλπ και διοργανώνουμε εκδρομές βορειοευρωπαιων κτηνοβατων.
Ελληνικό καλοκαίρι, αλμυρα, ουζο, σαλάτα, γυμνισμος, ζώα
Τι άλλο να θέλει κανείς από αυτό το κόσμο;
Πετάμε 5-10 γαϊδούρια, καμιά 30ρια κότες, μερικά σκυλιά κλπ κλπ και διοργανώνουμε εκδρομές βορειοευρωπαιων κτηνοβατων.
Ελληνικό καλοκαίρι, αλμυρα, ουζο, σαλάτα, γυμνισμος, ζώα
Τι άλλο να θέλει κανείς από αυτό το κόσμο;
Αν φαντάζεσαι σεξουαλικές υπηρεσίες δεν χρειάζονται αγγλικά. Εγώ εννοούσα κανονικούς συνοδούς για ξένες χωρες. Χωρίς αγγλικά πώς θα συνεννοούνται με τους ντόπιους στις μετακινήσεις; Ενίοτε εκεί αναλαμβάνει τοπικό γραφείο προσφέροντας δικό του συνοδό με τον οποίο πρέπει να συνεργαστείς στα αγγλικά. Επίσης κερδίζουν και εξτραδακια πηγαίνοντας τους τουρίστες σε συγκεκριμμένα μαγαζιά. Για να κάνουν τις συμφωνίες με τα μαγαζια και πάλι αγγλικά χρειάζονται.hellegennes έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 13:59Δεν θέλω να φανταστώ ποια είναι η δουλειά του αυνοδού. Το εμφανίσιμος το καταλαβαίνω. Τα αγγλικά σε τι χρειάζονται;
Απαντούσα κυρίως στον Άγι, ο οποίος είχε κάνει ένα σχολιο, προφανώς επειδή εγω και η μπλού μιλάγαμε για «ταπεινές» ιδέες.hellegennes έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 14:10Είναι πολύ ρεαλιστική η διοργάνωση happening για high society και η είσπραξη ενοικίων. Απορώ πώς δεν τα σκέφτηκα τόσα χρόνια.mec_ έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 14:04OK
-Υποανάθεση. Παίρνεις δουλειές και τις αναθέτεις σε άλλους φτηνότερα, κερδίζοντας τη διαφορά.
-Διοργάνωση happenings για high society για να κάνουν νέες γνωριμίες, αλλά θέλει να έχεις καρνέ με καλά ονόματα.
-Ιδιοκτήτης διαμερισμάτων, όπου η δόση που οφείλεις στην τράπεζα για την αγορά του ακινήτου υπερκαλύπτεται από το νοίκι που εισπράττεις απο τους ενοικιαστές και τσεπώνεις τη διαφορά (δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτό στην Ελλάδα).
Αυτά πάντως που έγραψα είναι εφικτά, αλλά για λίγους.
Ιδιαίτερα η είσπραξη ενοικιων έχει προυποθέσεις. Πχ πρέπει να βρείς ακίνητο ευκαιρία ή παλιό που θα το φτιάξεις με προσωπική εργασία ή με άτομα δικά σου. Δηλαδή η αγορά να είναι φτηνή για να τσοντάρει η τράπεζα. Και να προχωράς σιγά σιγά ψαχνοντας ακίνητα ευκαιρίες. Το πλεονέκτημα στη Γαλλία είναι ότι θες μικρή προσοωπική εισφορά για να πάρεις δάνειο 10-20% επί της τιμής αγοράς, μπορείς να έχεις πολλά δάνεια να τρέχουν επειδή ενεχυριάζεται το ακίνητο και υπάρχουν πολλές φορολογικές ελαφρύνσεις όταν το νοικιάζεις για κατοίκηση, επειδή συμβάλλει στη λύση του στεγαστικού προβλήματος της χώρας. Για αυτό είπα ότι για την Ελλάδα επιφυλάσσομαι για το πόσο είναι εφικτό.
Το 'εχει κάνει εδώ και 20 χρόνια ενας συνεργάτης μας Mec.
Aγόραζε παμφθηνες διαλυμένες -γκαρσονιέρες - μικροδυάρια και τα έφτιαχνε όλα μόνος του.
Τελικά δούλεψε για το κράτος..
Aγόραζε παμφθηνες διαλυμένες -γκαρσονιέρες - μικροδυάρια και τα έφτιαχνε όλα μόνος του.
Τελικά δούλεψε για το κράτος..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πώληση ευρω-ιθαγένειας μέσω λευκών γάμων 

- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Θα ήθελα να μάθω, αυτοί που δημιουργούν applications, τι γνώσεις σε pc και προγραμματισμό εχουν? Μπορεί ένας με ευχαίρια σε απλά προγράμματα, να ασχολθεί α εκπαιδευτεί και σε ένα χρόνο να είναι ικανός να κατασκευάσει applications ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Αν κάνεις μερικούς πελάτες από αυτούς και μείνουν ευχαριστημένοι, ανοίγεις χρυσές δουλειές, γιατί σε συστήνουν και σε άλλους.
Εγώ όταν έμενα Αθήνα, είχα πάει στα Βόρεια Προάστεια κι έρριξα διαφημιστικά για ιδιαίτερα σε μερικά γραμματοκιβώτια και κάποιος με καλεσε. Μετά με σύστησε και σε άλλους. Χρέωνα την ώρα διπλάσια από τους άλλους κι εκ των υστέρων κατάλαβα ότι και πάλι φτηνός τους ήμουνα. Αλλά τότε ήμουνα νέος και ψαρωμένος και δεν ήξερα να κοστολογήσω σωστά την ώρα μου.
Για ποια εποχή μιλάς και για ποια βόρεια προάστια ακριβώς;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πανικός γίνεται με μόνο μειονέκτημα- σοβαρό - ότι δεν μπορούμε να καλύψουμε τη ζήτηση - θάπρεπε να έχουμε 100 στρέμματα + για τις κότες.mec_ έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 15:34
Αν κάνεις μερικούς πελάτες από αυτούς και μείνουν ευχαριστημένοι, ανοίγεις χρυσές δουλειές, γιατί σε συστήνουν και σε άλλους.
Εγώ όταν έμενα Αθήνα, είχα πάει στα Βόρεια Προάστεια κι έρριξα διαφημιστικά για ιδιαίτερα σε μερικά γραμματοκιβώτια και κάποιος με καλεσε. Μετά με σύστησε και σε άλλους. Χρέωνα την ώρα διπλάσια από τους άλλους κι εκ των υστέρων κατάλαβα ότι και πάλι φτηνός τους ήμουνα. Αλλά τότε ήμουνα νέος και ψαρωμένος και δεν ήξερα να κοστολογήσω σωστά την ώρα μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α τόσο παλιά μπορεί όντως να ήταν έτσι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΜΚΟ για λαθρομεταναστες για σιτηση αδεσπτοτων κακοποιημενων ζωων σπανιων ενδημικων ειδων ζιγκολο
τα πολλα λεφτα βεβαια στις ΜΚΟ
τα πολλα λεφτα βεβαια στις ΜΚΟ
Οι κότες τρώνε και κοστίζει αυτο που τρώνε
15 ευρω το τσουβάλι το μειγμα τροφης έπαιρνα ανα 2 βδομάδες συν κατι αντιβιοτικα. Κι οι κοτες ηταν 8
Ειπα να κανω χωριατικη ζωη μιας κι εχω χώρο κι ας ηταν πολυτελής. Κοτες πολυτελείας
Απαπαπα. Το κανα με το που ηρθα πριν χρονια. Το χειμώνα καναν 1 αυγο. Αλλα τρωγανε κανονικα
Τα παρατησα γρηγορα εβλεπα πλούτιζε ο της τροφης κι εγω εμενα με το αυγο στο χέρι το ενα το χειμωνιατικο. Πηγαινα κι αγοραζα κι αλλα αυγα δλ
Το καλοκαιρι κατι κανανε.
Μονο σε περίπτωση πολέμου. Αν και βασικά πολη πισωγύρισμα παω και σε λιγο αρχίζουν να μπαινουν σωλήνες καινουργιοι στο παλιο σπιτακι. Τεσπα
Δε θα θησαυρισετε μεροκαματο θα βγει γιατί οχι;
Κανουμε σχέδια κι ο Θεός γελάει
15 ευρω το τσουβάλι το μειγμα τροφης έπαιρνα ανα 2 βδομάδες συν κατι αντιβιοτικα. Κι οι κοτες ηταν 8
Ειπα να κανω χωριατικη ζωη μιας κι εχω χώρο κι ας ηταν πολυτελής. Κοτες πολυτελείας
Απαπαπα. Το κανα με το που ηρθα πριν χρονια. Το χειμώνα καναν 1 αυγο. Αλλα τρωγανε κανονικα
Τα παρατησα γρηγορα εβλεπα πλούτιζε ο της τροφης κι εγω εμενα με το αυγο στο χέρι το ενα το χειμωνιατικο. Πηγαινα κι αγοραζα κι αλλα αυγα δλ
Μονο σε περίπτωση πολέμου. Αν και βασικά πολη πισωγύρισμα παω και σε λιγο αρχίζουν να μπαινουν σωλήνες καινουργιοι στο παλιο σπιτακι. Τεσπα
bluerose έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 15:48Οι κότες τρώνε και κοστίζει αυτο που τρώνε

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
κάνεις λάθος, ο Bill Gates λέει οτι άν ζούσε με 2$ την ημέρα, θα έβαζε κότες και θα ξαναγινόταν πλούσιοςbluerose έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 15:48Οι κότες τρώνε και κοστίζει αυτο που τρώνε
https://www.gatesnotes.com/Development/ ... e-Chickens
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Μάιος 2024, 21:41
-
- 0 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
06 Μάιος 2023, 14:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοί έχουν όλο το χρήμα:
από Frappezitis » 30 Μάιος 2023, 21:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Ιουν 2023, 21:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να που βρίσκεται το κρυφό χρήμα στους ειδικούς λογαριασμούς.
από βοθρατζης » 03 Φεβ 2024, 12:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Φεβ 2024, 12:03
-