Ούτε υποθετικά είναι, ούτε αστεία. Αποτελούν νομολογία πλέον. (και τα γεγονότα που γράφω έγιναν αποδεκτά ως τεκμήρια στην απόφαση)Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:18Τράπεζες και ασφαλιστικές είναι ένα και τι αυτό. Όλες οι τράπεζες έχουν και από μία ασφαλιστική με άλλο αφμ. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι υποθετικά και αστεία επιχειρήματα. Αν είναι να πατήσουμε σε αυτή τη βάση τότε να κατηγορήσουμε και τον ιδιοκτήτη που δεν πυροβόλησε στον αέρα ή και στα πόδια γύφτους που πλησίασαν την περιοχή στο χιλιόμετρο.Ναύτης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:45Κατ' αρχάς, να σου πω ότι συμφωνούμε (μάλλον) ότι οι ασφαλιστικές είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια (το μόνο ερώτημα είναι αν βρίσκονται πάνω ή κάτω από τις τράπεζες στη λαμογιά).Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:34
Συγνώμη. Αν δηλαδή πηγαίνουμε σε ταβέρνα και μας το κλέψουν κινδυνεύουμε να μην απιζημιωθούμε;
Και επειδή με ρωτάς για το σύστημα γεωεντοπισμού, η ασφαλιστική όταν έβγαζε το συμβόλαιο που περιείχε ποσό και για την ασφάλεια κλοπής δεν το ήξερε; Ή τσέπωνε τα λεφτά επειδή την βόλευε χωρίς ρίσκο αποζημίωσης;
Επί του προκειμένου, ωστόσο, και σχετικά μ' αυτό που με ρωτάς, αν το αφήσεις εκεί όλο το βράδυ, και μάλιστα στο ίδιο πάρκινγκ που πριν μερικούς μήνες στο είχαν διαρρήξει και είχαν κλέψει εξοπλισμό (ναι, το είχαν ξανανοίξει στο ίδιο πάρκινγκ, το ίδιο αυτοκίνητο), ζημιά για την οποία αποζημιώθηκες από την ασφαλιστική (έτσι έγινε), αν λοιπόν το αφήσεις στο ίδιο ερημικό και αφύλακτο πάρκινγκ, χωρίς συναγερμό και χωρίς σύστημα εντοπισμού (μιλάμε για αυτοκίνητο 100Κ, όταν πλέον ο κόσμος βάζει συναγερμό και στα παπάκια), τότε υπάρχει το ενδεχόμενο τόσο η ασφαλιστική, όσο και οι δικαστές (την ίδια απόφαση είχε βγάλει και το εφετείο), να αμφισβητήσουν, αν όχι την ειλικρίνεια, τουλάχιστον τη δέουσα προσοχή που πρέπει ο ασφαλισμένος να δείχνει σχετικά με την προστασία του οχήματος (όπως άλλωστε λένε -τα ψιλά γράμματα ΟΚ- των ασφαλιστηρίων συμβολαίων).
Τέσπα, καθώς σού ξανάγραψα, προσωπικά κάτι δεν μου κολλάει στην ιστορία του τύπου αυτού και προφανώς κάτι δεν κόλλησε ούτε στους δικαστές.
Απόφαση σταθμός του Αρείου Πάγου: Δεν αποζημιώνεται η κλοπή αυτοκινήτου αν γίνει σε σημείο χωρίς περίφραξη και φωτισμό
Re: Απόφαση σταθμός του Αρείου Πάγου: Δεν αποζημιώνεται η κλοπή αυτοκινήτου αν γίνει σε σημείο χωρίς περίφραξη και φωτισ
-
Re: Απόφαση σταθμός του Αρείου Πάγου: Δεν αποζημιώνεται η κλοπή αυτοκινήτου αν γίνει σε σημείο χωρίς περίφραξη και φωτισ
Θυμάμαι Δεκέμβρη του 08, όχι τις 06 αλλά λίγες μέρες μετά που γινόταν ακόμα χαμός εννοείται, πήγαινω προς πολυτεχνείο και έβλεπα παρκαρισμένα ένα audi, μια μερσεντες, μια τζηπαρα, είχε γίνει η πυλη σαλόνι πολυτελών αυτοκινήτων. Μάλιστα μου έλεγαν μετά πως ήρθε ένας τύπος και έλεγε στους πιο μαυρομπαχαλους για ένα πολυτελές που ήταν εκεί δίπλα, καφτε το παιδιά, καφτε το. Μετά υπήρξε μια επιτόπια συνέλευση που αποφάσισε να μην κάνουν τη χάρη του μπουρζουα, αλλά μετά πάνω στην ταραχή της μάχης, ενέδωσαν. Εγω πάντα αναρωτιέμαι βέβαια αν όλοι αυτοί πήραν αποζημίωση, δηλαδή πόσο πειστικό είναι πως πήγες να παρκάρεις την πολυτελή σου μερσεντες έξω από του Γκίνη εν μέσω εξέγερσης; έμεινα πάντα με την απορία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Και ότι υπάρχει παραδικαστικό δεν είναι υπόθεση.Ναύτης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:24Ούτε υποθετικά είναι, ούτε αστεία. Αποτελούν νομολογία πλέον. (και τα γεγονότα που γράφω έγιναν αποδεκτά ως τεκμήρια στην απόφαση)Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:18Τράπεζες και ασφαλιστικές είναι ένα και τι αυτό. Όλες οι τράπεζες έχουν και από μία ασφαλιστική με άλλο αφμ. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι υποθετικά και αστεία επιχειρήματα. Αν είναι να πατήσουμε σε αυτή τη βάση τότε να κατηγορήσουμε και τον ιδιοκτήτη που δεν πυροβόλησε στον αέρα ή και στα πόδια γύφτους που πλησίασαν την περιοχή στο χιλιόμετρο.Ναύτης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:45
Κατ' αρχάς, να σου πω ότι συμφωνούμε (μάλλον) ότι οι ασφαλιστικές είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια (το μόνο ερώτημα είναι αν βρίσκονται πάνω ή κάτω από τις τράπεζες στη λαμογιά).
Επί του προκειμένου, ωστόσο, και σχετικά μ' αυτό που με ρωτάς, αν το αφήσεις εκεί όλο το βράδυ, και μάλιστα στο ίδιο πάρκινγκ που πριν μερικούς μήνες στο είχαν διαρρήξει και είχαν κλέψει εξοπλισμό (ναι, το είχαν ξανανοίξει στο ίδιο πάρκινγκ, το ίδιο αυτοκίνητο), ζημιά για την οποία αποζημιώθηκες από την ασφαλιστική (έτσι έγινε), αν λοιπόν το αφήσεις στο ίδιο ερημικό και αφύλακτο πάρκινγκ, χωρίς συναγερμό και χωρίς σύστημα εντοπισμού (μιλάμε για αυτοκίνητο 100Κ, όταν πλέον ο κόσμος βάζει συναγερμό και στα παπάκια), τότε υπάρχει το ενδεχόμενο τόσο η ασφαλιστική, όσο και οι δικαστές (την ίδια απόφαση είχε βγάλει και το εφετείο), να αμφισβητήσουν, αν όχι την ειλικρίνεια, τουλάχιστον τη δέουσα προσοχή που πρέπει ο ασφαλισμένος να δείχνει σχετικά με την προστασία του οχήματος (όπως άλλωστε λένε -τα ψιλά γράμματα ΟΚ- των ασφαλιστηρίων συμβολαίων).
Τέσπα, καθώς σού ξανάγραψα, προσωπικά κάτι δεν μου κολλάει στην ιστορία του τύπου αυτού και προφανώς κάτι δεν κόλλησε ούτε στους δικαστές.
.
Κάτι πήρε τ αφτί μου ότι έβγαλαν Νόμο που απαγορεύει να κοιμάσαι μέσα στο αμάξι.....
Οτι μαλακία τους κατέβει στο σιχαμένο κεφάλι τη κάνουνε Νόμο.....
.
Κάτι πήρε τ αφτί μου ότι έβγαλαν Νόμο που απαγορεύει να κοιμάσαι μέσα στο αμάξι.....

Οτι μαλακία τους κατέβει στο σιχαμένο κεφάλι τη κάνουνε Νόμο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Εσύ πώς και άκουσες τι λέγανε στην συνέλευση οι μπάχαλοι; περαστικός με ευαίσθητη ακοή;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:34Θυμάμαι Δεκέμβρη του 08, όχι τις 06 αλλά λίγες μέρες μετά που γινόταν ακόμα χαμός εννοείται, πήγαινω προς πολυτεχνείο και έβλεπα παρκαρισμένα ένα audi, μια μερσεντες, μια τζηπαρα, είχε γίνει η πυλη σαλόνι πολυτελών αυτοκινήτων. Μάλιστα μου έλεγαν μετά πως ήρθε ένας τύπος και έλεγε στους πιο μαυρομπαχαλους για ένα πολυτελές που ήταν εκεί δίπλα, καφτε το παιδιά, καφτε το. Μετά υπήρξε μια επιτόπια συνέλευση που αποφάσισε να μην κάνουν τη χάρη του μπουρζουα, αλλά μετά πάνω στην ταραχή της μάχης, ενέδωσαν. Εγω πάντα αναρωτιέμαι βέβαια αν όλοι αυτοί πήραν αποζημίωση, δηλαδή πόσο πειστικό είναι πως πήγες να παρκάρεις την πολυτελή σου μερσεντες έξω από του Γκίνη εν μέσω εξέγερσης; έμεινα πάντα με την απορία.

Kαι για αυτό οι περισσότεροι νόμοι είναι περασμένοι εκεί που δε γράφει το μελάνι.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ναι, τι εννοούμε, σε μη ασφαλές μέρος; Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πού το είχε παρκάρει.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Δεν άκουσε τις διεργασίες. Για την απόφαση ενημερώθηκα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:13Εσύ πώς και άκουσες τι λέγανε στην συνέλευση οι μπάχαλοι; περαστικός με ευαίσθητη ακοή;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:34Θυμάμαι Δεκέμβρη του 08, όχι τις 06 αλλά λίγες μέρες μετά που γινόταν ακόμα χαμός εννοείται, πήγαινω προς πολυτεχνείο και έβλεπα παρκαρισμένα ένα audi, μια μερσεντες, μια τζηπαρα, είχε γίνει η πυλη σαλόνι πολυτελών αυτοκινήτων. Μάλιστα μου έλεγαν μετά πως ήρθε ένας τύπος και έλεγε στους πιο μαυρομπαχαλους για ένα πολυτελές που ήταν εκεί δίπλα, καφτε το παιδιά, καφτε το. Μετά υπήρξε μια επιτόπια συνέλευση που αποφάσισε να μην κάνουν τη χάρη του μπουρζουα, αλλά μετά πάνω στην ταραχή της μάχης, ενέδωσαν. Εγω πάντα αναρωτιέμαι βέβαια αν όλοι αυτοί πήραν αποζημίωση, δηλαδή πόσο πειστικό είναι πως πήγες να παρκάρεις την πολυτελή σου μερσεντες έξω από του Γκίνη εν μέσω εξέγερσης; έμεινα πάντα με την απορία.
-
Ήσουν με την μολότοφ στο χέρι και περίμενες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:36Δεν άκουσε τις διεργασίες. Για την απόφαση ενημερώθηκα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:13Εσύ πώς και άκουσες τι λέγανε στην συνέλευση οι μπάχαλοι; περαστικός με ευαίσθητη ακοή;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:34Θυμάμαι Δεκέμβρη του 08, όχι τις 06 αλλά λίγες μέρες μετά που γινόταν ακόμα χαμός εννοείται, πήγαινω προς πολυτεχνείο και έβλεπα παρκαρισμένα ένα audi, μια μερσεντες, μια τζηπαρα, είχε γίνει η πυλη σαλόνι πολυτελών αυτοκινήτων. Μάλιστα μου έλεγαν μετά πως ήρθε ένας τύπος και έλεγε στους πιο μαυρομπαχαλους για ένα πολυτελές που ήταν εκεί δίπλα, καφτε το παιδιά, καφτε το. Μετά υπήρξε μια επιτόπια συνέλευση που αποφάσισε να μην κάνουν τη χάρη του μπουρζουα, αλλά μετά πάνω στην ταραχή της μάχης, ενέδωσαν. Εγω πάντα αναρωτιέμαι βέβαια αν όλοι αυτοί πήραν αποζημίωση, δηλαδή πόσο πειστικό είναι πως πήγες να παρκάρεις την πολυτελή σου μερσεντες έξω από του Γκίνη εν μέσω εξέγερσης; έμεινα πάντα με την απορία.
-
Εγώ ήμουν πιο βετεράνος μπάχαλος, άφηνα τη νεολαία να ξεδωσει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:37Ήσουν με την μολότοφ στο χέρι και περίμενες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:36Δεν άκουσε τις διεργασίες. Για την απόφαση ενημερώθηκα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:13
Εσύ πώς και άκουσες τι λέγανε στην συνέλευση οι μπάχαλοι; περαστικός με ευαίσθητη ακοή; :bored:
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Να αγόραζε ο κύριος και εξωτερικούς προβολείς σαν αυτούς στις συναυλίες για να φωτίζει το οχημα του στους σκοτεινούς χώρους.
Αμαν πια εσείς οι νεοέλληνες ολα τζαμπα τα θελετε.
Κι αυτοί στις ασφαλιστικές εχουν παιδακια να θρεψουν οι δυσμοιροι.
Αμαν πια εσείς οι νεοέλληνες ολα τζαμπα τα θελετε.
Κι αυτοί στις ασφαλιστικές εχουν παιδακια να θρεψουν οι δυσμοιροι.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
η ασφαλιστικη αν υποπτευεται απατη πρεπει και να το αποδειξει ... το σκεπτικο της αποφασης δεν δειχνει κατι τετοιο αλλα βασιζεται στα μετρα αυτοπροστασιας του ιδιοκτητη ... με την νεα λογικη οποιοσδηποτε μενει σε αραιοκατηκημενο χωριο η οικισμο δεν θα παιρνει αποζημειωσηhades έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 09:17Λογική απόφαση .ΜΙλάμε άφησε σε χώρο μη περιφραγμένο 1.5 χλμ έξω από οικισμό χωρίς συναγερμό ή gps και χωρίς φωτα το όχημα που ήδη είχε γίνει προσπάθεια παραβίασης .Ενα όχημα με αξία 90 000
Ασε που κυρίως για δόλο μου μυρίζει η φάση .Εξαφανίζουμε το όχημα και ζητάμε την αποζημίωση. Στην Κρήτη πχ τα θάβουν . Τουλάχιστον αυτό θα υποπτεύθηκε η εταιρεία.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και σε οποιου το σπιτι ειναι κοντα σε ρεμα, σε χαμηλο υψομετρο, κλπ κλπ.nostromos έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:56η ασφαλιστικη αν υποπτευεται απατη πρεπει και να το αποδειξει ... το σκεπτικο της αποφασης δεν δειχνει κατι τετοιο αλλα βασιζεται στα μετρα αυτοπροστασιας του ιδιοκτητη ... με την νεα λογικη οποιοσδηποτε μενει σε αραιοκατηκημενο χωριο η οικισμο δεν θα παιρνει αποζημειωσηhades έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 09:17Λογική απόφαση .ΜΙλάμε άφησε σε χώρο μη περιφραγμένο 1.5 χλμ έξω από οικισμό χωρίς συναγερμό ή gps και χωρίς φωτα το όχημα που ήδη είχε γίνει προσπάθεια παραβίασης .Ενα όχημα με αξία 90 000
Ασε που κυρίως για δόλο μου μυρίζει η φάση .Εξαφανίζουμε το όχημα και ζητάμε την αποζημίωση. Στην Κρήτη πχ τα θάβουν . Τουλάχιστον αυτό θα υποπτεύθηκε η εταιρεία.
-
Άρα συμμετείχες σε μπάχαλα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:39Εγώ ήμουν πιο βετεράνος μπάχαλος, άφηνα τη νεολαία να ξεδωσει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:37Ήσουν με την μολότοφ στο χέρι και περίμενες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:36
Δεν άκουσε τις διεργασίες. Για την απόφαση ενημερώθηκα.
-
Εννοείται. Υπήρξε πλήρης αναφορά στο παλαιό φόρουμ, αλλά τα πειστήρια χάθηκαν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 16:08Άρα συμμετείχες σε μπάχαλα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:39Εγώ ήμουν πιο βετεράνος μπάχαλος, άφηνα τη νεολαία να ξεδωσει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:37
Ήσουν με την μολότοφ στο χέρι και περίμενες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
12 Ιουν 2023, 19:16
-