sharp έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:30
Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:03
Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 10:26
αυτο που λειπει απο τον κοσμο, ειναι μια πλατφορμα μακρυχρονιας μισθωσης.
μια πλατφορμα που θα διαβεβαιωνει οτι ο ιδιοκτητης θα παρει τα λεφτα του μεχρι δεκαρας, και ο ενοικιαστης θα εχει τις συμφωνημενες παροχες.
ο ιδιοκτητης ειναι παντα προθυμος να κανει ψαλιδι στην τιμη, αν ειναι απολυτα βεβαιος οτι δε θα φαει φεσι.
η μηπως υπαρχει;
Σωστη η σκεψη.
Αυτο που πρέπει να γίνει ειναι ενα μητρώο ενοικιαστή που να δείχνει αν ήταν οκ στις οφειλές του, αν προσεχε το σπίτι κλπ.
Το αυτό και για τους ιδιοκτήτες αντίστοιχα.
Το πρώτο αποδεικνύεται εύκολα από τα εμβάσματα που έκανες, με ποσά και ημερομηνίες. Το κακό είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν τέτοιου είδους διαφάνεια για τους γνωστούς λόγους.
Είναι στον άνθρωπο.
Το σπίτι που νοικιάζω αυτή τη στιγμή , ιδιοκτήτης είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, μου το νοικιασε σε καλή τιμή, δε με ενοχλεί ποτέ και τα πάντα όλα δηλωμένα, όταν του πρότεινα να τα δίνω μετρητά για να γλιτώσουμε και οι δύο, μου απάντησε πως θέλει να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.
Φυσικά και εγώ το έχω σα να είναι δικό μου, γιατι στην ουσία αφου μένω μέσα είναι δικό μου, του προπλήρωσα τα ενοίκια ενος χρόνου για να πάρω καλή τιμη και να καταλάβει πως δεν ειμαι κανένας σκιντζής.
Βέβαια ο συγκεκριμένος έχει καμια εικοσαριά σπίτια στα ΝΠ, δε κοιτάζει να βγάλει την προίκα της εγγονής του απο ένα σπίτι.