Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Σεπ 2022, 09:22

stella έγραψε:
19 Σεπ 2022, 23:20
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
19 Σεπ 2022, 21:41
Λέμε για χρέπι. Δλδ σκάψιμο μπάνιο κουζινα υδραυλικά, πλακάκια καμιά τέντα στο μπαλκόνι, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα μινίου κλπ κλπ. Όλα άσπρα με φπα και με τις νέες πουτινοτιμές. Ερκοντίσια, φρύδια μύδια. Οκ πείτε εσείς πόσο κάνει όλο αυτό για δυάρι, μπορεί να ήμουν λαρτζ στον υπολογισμό
32k μας βγήκε το καλοκαίρι 80τμ φουλ πανσιόν με ΦΠΑ. Σκαψίματα, 4 A/C, κουφώματα, 2ο μπάνιο, όχι τέντες, αλλά ηλιακός κτλ.
:smt023 ευχαριστώ, καλό ντάτα πόιντ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 20 Σεπ 2022, 09:47

EKPLIKTIKOS έγραψε:
19 Σεπ 2022, 22:17
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
19 Σεπ 2022, 22:07
ρε μλκες τι λογομαχειτε αφου τους ιδιους σκοπους εξυπηρετειτε :102:
Τον γυναικοκεντρικο καζινοκαπιταλισμο; :smt017
Είμαστε blackpilled νοικάρηδες;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Σεπ 2022, 10:26

αυτο που λειπει απο τον κοσμο, ειναι μια πλατφορμα μακρυχρονιας μισθωσης.

μια πλατφορμα που θα διαβεβαιωνει οτι ο ιδιοκτητης θα παρει τα λεφτα του μεχρι δεκαρας, και ο ενοικιαστης θα εχει τις συμφωνημενες παροχες.

ο ιδιοκτητης ειναι παντα προθυμος να κανει ψαλιδι στην τιμη, αν ειναι απολυτα βεβαιος οτι δε θα φαει φεσι.

η μηπως υπαρχει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 20 Σεπ 2022, 11:03

Οργισμένος έγραψε:
20 Σεπ 2022, 08:50
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
19 Σεπ 2022, 23:32
hellegennes έγραψε:
19 Σεπ 2022, 23:24

Τρίτον, με τι θράσος μιλάς εσύ για μεγάλο κράτος και συνδικαλισμό, όντας μια ζωή δημόσιος υπάλληλος;
Οργισμένος θα μπορούσες να μικρύνεις το κράτος αποχωρώντας από τη δουλειά σου ως ΔΥ και να έπιανες δουλειά στον ιδιωτικό τομέα να ενισχύσεις τους επιχειρηματίες
Μα Έχω αποχωρήσει . Εργάζομαι σε πολυεθνική και είναι καβλα.
α τότε εντάξει, παραδέχομαι πως είσαι συνεπής σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των φιλελεδων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Σεπ 2022, 11:03

Ασέβαστος έγραψε:
20 Σεπ 2022, 10:26

μια πλατφορμα που θα διαβεβαιωνει οτι ο ιδιοκτητης θα παρει τα λεφτα του μεχρι δεκαρας, και ο ενοικιαστης θα εχει τις συμφωνημενες παροχες.

ο ιδιοκτητης ειναι παντα προθυμος να κανει ψαλιδι στην τιμη, αν ειναι απολυτα βεβαιος οτι δε θα φαει φεσι.

η μηπως υπαρχει;
Σωστη η σκεψη.
Αυτο που πρέπει να γίνει ειναι ενα μητρώο ενοικιαστή που να δείχνει αν ήταν οκ στις οφειλές του, αν προσεχε το σπίτι κλπ.
Το αυτό και για τους ιδιοκτήτες αντίστοιχα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Σεπ 2022, 11:18

Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2022, 11:03

Σωστη η σκεψη.
Αυτο που πρέπει να γίνει ειναι ενα μητρώο ενοικιαστή που να δείχνει αν ήταν οκ στις οφειλές του, αν προσεχε το σπίτι κλπ.
:+1:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 20 Σεπ 2022, 11:30

Ερμής έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

η μηπως υπαρχει;
Σωστη η σκεψη.
Το πρώτο αποδεικνύεται εύκολα από τα εμβάσματα που έκανες, με ποσά και ημερομηνίες. Το κακό είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν τέτοιου είδους διαφάνεια για τους γνωστούς λόγους.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 20 Σεπ 2022, 11:34

stella έγραψε:
20 Σεπ 2022, 00:08
sharp έγραψε:
20 Σεπ 2022, 00:03
stella έγραψε:
19 Σεπ 2022, 23:48

Έδωσε αυτός για ανακαίνιση. Εγώ είμαι συνεργάτης του, με πληρώνει εξτρά. Απλά δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει με τα παζάρια και ρίχνει υμτις τιμές και στα ακίνητα που αγοράζει και στις ανακαινίσεις που κάνει.
Τα 32κ συμπερλαμβάνουν ολική ανακαίνιση σε 80 τμ με όλα νόμιμα σε 2ο όροφο χρέπι που έγινε κουκλί. Αλλά μόνο μέσα, έξω η πολυκατοικία να την κλαιν οι ρέγγες.
Δηλ. είναι και πεσμένη η τιμή... Για το έξω τα λέγαμε και αλλού, ο Έλληνας νοιάζεται μόνο για ό,τι τού ανήκει. Το κοινόχρηστο δεν το θεωρεί δικό του (εξωτερικό σπιτιού, δρόμοι κλπ).
Χονδρικά έκανε τα εξής:
2 μπάνια από την αρχή
Κουζίνα από την αρχή
3 κουφώματα αλουμινίου
Πόρτα ασφαλείας
Γκρεμίσματα χτισίματα
Εσωτερικές πόρτες
Ηλιακός
4 κλιματιστικά
Πλακάκια 55 τμ
Ηλεκτρολογικά από την αρχή
Βάψιμο
Γυάλισμα παρκέ
Μερεμέτια

Όλα νόμιμα

Ε για 80τμ σπιτι νομίζω πολύ καλά είναι. Γι'αυτό μου φάνηκαν υπερβολικά τα 50κ για δυαράκι, ειδικά για επένδυση. Τεσπα.
Πόσες εργατοώρες είναι αυτά;
Πλέον ενοικιάζονται με a/c; Γιατί παλιότερα έβαζε ο ενοικιαστής αν ήθελε και όταν έφευγε άφηνε την τρύπα :lol:

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 20 Σεπ 2022, 11:35

hellegennes έγραψε:
20 Σεπ 2022, 01:29
Δεν είναι μόνο ηθική παρανομία, είναι κυριολεκτική. Είναι συνωμοσία φοροδιαφυγής απέναντι στο κράτος. Κάποιοι έχουν μπερδέψει την επιβολή προστίμου, που δεν χρειάζεται κανένα δικαστήριο, με την ποινική διαδικασία. Η φοροδιαφυγή είναι ποινικό αδίκημα και όποιος βρεθεί να βοηθάει κάποιον άλλον να φοροδιαφύγει θεωρείται συνεργός. Το ότι δεν προβλέπεται άμεσο πρόστιμο από την παρούσα (κάποτε προβλεπόταν) νομοθεσία δεν έχει κάποια σχέση με το τι θα αποφασίσει ένα δικαστήριο αν αποδειχθεί ότι είσαι συνεργός.
Είσαι σίγουρος ότι όποιος συναινεί να πληρώσει γιά κάποια λήψη υπηρεσίας αν και δεν έλαβε το νόμιμο παραστατικό θεωρείται συνεργός εκείνου που έπρεπε να το εκδώσει; Ο νόμος ορίζει σαφώς ποιός θεωρείται συνεργός: αυτός που αποδέχεται πλαστά ή εικονικά τιμολόγια.
https://e-postirixis.gr/blog/laws/%CE%A ... %B9%CE%BA/
Πέραν αυτού, είναι ερώτημα αν υπόθεση μίας και μόνο παράβασης από ρουμτουλετά, θα καταλήξει στο ακροατήριο.

Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα έπρεπε να υπάρχει συνυπευθυνότητα. Π.χ. σε μία μακροχρόνια μίσθωση, συμφωνείται ο εκμισθωτής να εκδίδει την μισή απόδειξη από το πραγματικό ποσόν του ενοικίου και ο ενοικιαστής να συναινεί, έναντι κάποιας έκπτωσης στο ενοίκιο, και αυτό να συνεχίζεται γιά χρόνια. Ο νομοθέτης όμως προφανώς θεωρεί ότι ο εκμισθωτής ή ο πάροχος τής υπηρεσίας ευρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση σε σχέση με τον ενοικιαστή ή τον λήπτη τής υπηρεσίας.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Σεπ 2022, 12:08

sharp έγραψε:
20 Σεπ 2022, 11:30
Ερμής έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

η μηπως υπαρχει;
Σωστη η σκεψη.
Το πρώτο αποδεικνύεται εύκολα από τα εμβάσματα που έκανες, με ποσά και ημερομηνίες. Το κακό είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν τέτοιου είδους διαφάνεια για τους γνωστούς λόγους.
Είναι στον άνθρωπο.
Το σπίτι που νοικιάζω αυτή τη στιγμή , ιδιοκτήτης είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, μου το νοικιασε σε καλή τιμή, δε με ενοχλεί ποτέ και τα πάντα όλα δηλωμένα, όταν του πρότεινα να τα δίνω μετρητά για να γλιτώσουμε και οι δύο, μου απάντησε πως θέλει να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.
Φυσικά και εγώ το έχω σα να είναι δικό μου, γιατι στην ουσία αφου μένω μέσα είναι δικό μου, του προπλήρωσα τα ενοίκια ενος χρόνου για να πάρω καλή τιμη και να καταλάβει πως δεν ειμαι κανένας σκιντζής.
Βέβαια ο συγκεκριμένος έχει καμια εικοσαριά σπίτια στα ΝΠ, δε κοιτάζει να βγάλει την προίκα της εγγονής του απο ένα σπίτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 20 Σεπ 2022, 12:34

Εμένα είναι περίεργος λίγο ο τύπος, δεν είναι κακός άνθρωπος (το αντίθετο θα έλεγα είναι καλοψυχος) αλλά εχει προβλήματα ψυχιατρικης φυσης (παρανοια, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και διπολικη διαταραχή). Όταν είναι σε κρίση είναι ένα θέμα, αλλά γενικα παιρνει τα φαρμακα του και δε φαίνεται επικίνδυνος και το σπίτι γαμαει οπότε δεν παίζει να φύγω. Απ την άλλη ούτε αυτός ψήνεται να με διώξει γιατί είμαστε πολλά χρόνια εδώ κ δεν έχω καθυστερήσει ούτε μια μέρα έστω κ ένα ενοίκιο όλα αυτά τα χρόνια.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 20 Σεπ 2022, 12:43

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
19 Σεπ 2022, 21:41
Λέμε για χρέπι. Δλδ σκάψιμο μπάνιο κουζινα υδραυλικά, πλακάκια καμιά τέντα στο μπαλκόνι, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα μινίου κλπ κλπ. Όλα άσπρα με φπα και με τις νέες πουτινοτιμές. Ερκοντίσια, φρύδια μύδια. Οκ πείτε εσείς πόσο κάνει όλο αυτό για δυάρι, μπορεί να ήμουν λαρτζ στον υπολογισμό
Ενα 60αρι που ανακαινισα περυσι με ολα αυτα που λες (συν εγκατασταση για φυσικο αεριο) μου κοστισε γυρω στα 40.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 20 Σεπ 2022, 12:49

EKPLIKTIKOS έγραψε:
20 Σεπ 2022, 12:34
Εμένα είναι περίεργος λίγο ο τύπος, δεν είναι κακός άνθρωπος (το αντίθετο θα έλεγα είναι καλοψυχος) αλλά εχει προβλήματα ψυχιατρικης φυσης (παρανοια, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και διπολικη διαταραχή). Όταν είναι σε κρίση είναι ένα θέμα, αλλά γενικα παιρνει τα φαρμακα του και δε φαίνεται επικίνδυνος και το σπίτι γαμαει οπότε δεν παίζει να φύγω. Απ την άλλη ούτε αυτός ψήνεται να με διώξει γιατί είμαστε πολλά χρόνια εδώ κ δεν έχω καθυστερήσει ούτε μια μέρα έστω κ ένα ενοίκιο όλα αυτά τα χρόνια.
Τον τοίχο για τίποτε κάμερες τον έχεις ψάξει τύπε;

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 20 Σεπ 2022, 13:19

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
19 Σεπ 2022, 23:32

Οργισμένος θα μπορούσες να μικρύνεις το κράτος αποχωρώντας από τη δουλειά σου ως ΔΥ και να έπιανες δουλειά στον ιδιωτικό τομέα να ενισχύσεις τους επιχειρηματίες
α τότε εντάξει, παραδέχομαι πως είσαι συνεπής σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των φιλελεδων

Α οχι, τα περί νησίδας φιλελευθερισμου αντιστοίχως δεν τα θυμάστε όταν δεν βολεύει;
Επίσης ο φιλελευθερισμος δεν αποκλείει την ύπαρξη κράτους όπως ο μαρξισμος ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ αυστηρά την ύπαρξη ιδιωτικής παραγωγής. Να σκεφτοσαστε λιγάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 20 Σεπ 2022, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 20 Σεπ 2022, 13:20

Οργισμένος έγραψε:
20 Σεπ 2022, 13:19
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Α οχι, τα περί νησίδας φιλελευθερισμου αντιστοίχως δεν τα θυμάστε όταν δεν βολεύει;
δε σε πιάνω :p2:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών