Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
-
Σπανακιας
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Σπανακιας » 19 Σεπ 2022, 23:57
hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:55
Τι έγινε; Δεν είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου αν σε καταγγείλω στην ΣΔΟΕ ότι είσαι συνεργός σε φοροδιαφυγή όντας αποδέκτης υπηρεσιών και προϊόντων χωρίς έκδοση παραστατικού;
Πιστεύεις ότι στο δικαστήριο θα πιάσει το "δεν γνώριζα, Κύριε Πρόεδρε, ότι είναι παράνομες οι συναλλαγές χωρίς αποδείξεις";
Πως εφτασα στα δικαστικα εδρανα κατηγορουμενος οταν δεν εχεις βρει ακομη τον νομο που παραβιασα;
Τι ρωταω τωρα το ατομο που εχει προβλεψει και οτι θα με δικασει ανδρας προεδρος θα μου πεις

-
sharp
από sharp » 20 Σεπ 2022, 00:03
stella έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:48
sharp έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:44
stella έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:41
Απλά Εβραίος πελάτης.
Πήρες 32 ή έδωσες;
Ξεπέρασαν και την Ελβετία οι τιμές.
Έδωσε αυτός για ανακαίνιση. Εγώ είμαι συνεργάτης του, με πληρώνει εξτρά. Απλά δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει με τα παζάρια και ρίχνει υμτις τιμές και στα ακίνητα που αγοράζει και στις ανακαινίσεις που κάνει.
Τα 32κ συμπερλαμβάνουν ολική ανακαίνιση σε 80 τμ με όλα νόμιμα σε 2ο όροφο χρέπι που έγινε κουκλί. Αλλά μόνο μέσα, έξω η πολυκατοικία να την κλαιν οι ρέγγες.
Δηλ. είναι και πεσμένη η τιμή... Για το έξω τα λέγαμε και αλλού, ο Έλληνας νοιάζεται μόνο για ό,τι τού ανήκει. Το κοινόχρηστο δεν το θεωρεί δικό του (εξωτερικό σπιτιού, δρόμοι κλπ).
-
stella
- Συντονίστρια
- Phorum.gr user: stella
από stella » 20 Σεπ 2022, 00:08
sharp έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 00:03
stella έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:48
sharp έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:44
Πήρες 32 ή έδωσες;
Ξεπέρασαν και την Ελβετία οι τιμές.
Έδωσε αυτός για ανακαίνιση. Εγώ είμαι συνεργάτης του, με πληρώνει εξτρά. Απλά δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει με τα παζάρια και ρίχνει υμτις τιμές και στα ακίνητα που αγοράζει και στις ανακαινίσεις που κάνει.
Τα 32κ συμπερλαμβάνουν ολική ανακαίνιση σε 80 τμ με όλα νόμιμα σε 2ο όροφο χρέπι που έγινε κουκλί. Αλλά μόνο μέσα, έξω η πολυκατοικία να την κλαιν οι ρέγγες.
Δηλ. είναι και πεσμένη η τιμή... Για το έξω τα λέγαμε και αλλού, ο Έλληνας νοιάζεται μόνο για ό,τι τού ανήκει. Το κοινόχρηστο δεν το θεωρεί δικό του (εξωτερικό σπιτιού, δρόμοι κλπ).
Χονδρικά έκανε τα εξής:
2 μπάνια από την αρχή
Κουζίνα από την αρχή
3 κουφώματα αλουμινίου
Πόρτα ασφαλείας
Γκρεμίσματα χτισίματα
Εσωτερικές πόρτες
Ηλιακός
4 κλιματιστικά
Πλακάκια 55 τμ
Ηλεκτρολογικά από την αρχή
Βάψιμο
Γυάλισμα παρκέ
Μερεμέτια
Όλα νόμιμα
Ε για 80τμ σπιτι νομίζω πολύ καλά είναι. Γι'αυτό μου φάνηκαν υπερβολικά τα 50κ για δυαράκι, ειδικά για επένδυση. Τεσπα.
-
Σκαρταδος 4
από Σκαρταδος 4 » 20 Σεπ 2022, 00:14
Ενώ έχω ακούσει εκατοντάδες φορές ότι επιβλήθηκε πρόστιμο σε επιχειρηματιες για μη έκδοση απόδειξης δεν έχω ακούσει ούτε μια φορά για πρόστιμο σε πελάτη
Δύο φορές έτυχε να με σταματήσει ΣΔΟΕ με το που βγήκα από μαγαζί για να τους δείξω απόδειξη και τις δύο φορές δεν είχα.
Η μία μάλιστα πολύ πρόσφατα έξω από κουρείο
Κανείς δεν με είπε ότι παρανομησα
Δεν ξέρω φυσικά τι ισχύει για την περίπτωση που ιδιοκτήτης και πελατης διαπραγματευτούν την τιμή με απόδειξη και χωρίς,και τύχει να παρακολουθήσει την συζήτηση κάποιος υπάλληλος ΣΔΟΕ που παριστάνει τον πελατη
-
stella
- Συντονίστρια
-
Σπανακιας
από Σπανακιας » 20 Σεπ 2022, 00:29
Εφαρμοστηκε
Στην φαντασια του Χελι
Ηδη ειμαι σε συσκεψη με ομαδα κορυφαιων δικηγορων μπας και γλιτωσω την ηλεκτρικη καρεκλα
-
stella
- Συντονίστρια
από stella » 20 Σεπ 2022, 00:32
Ηθικά πάντως παρανομείς αν εις γνώση σου συνεισφέρεις στη φοροδιαφυγή. Διαφωνείς;
-
Σπανακιας
από Σπανακιας » 20 Σεπ 2022, 01:11
stella έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 00:32
Ηθικά πάντως παρανομείς αν εις γνώση σου συνεισφέρεις στη φοροδιαφυγή. Διαφωνείς;
Το ξεχειλωσες
-
hellegennes
από hellegennes » 20 Σεπ 2022, 01:29
Δεν είναι μόνο ηθική παρανομία, είναι κυριολεκτική. Είναι συνωμοσία φοροδιαφυγής απέναντι στο κράτος. Κάποιοι έχουν μπερδέψει την επιβολή προστίμου, που δεν χρειάζεται κανένα δικαστήριο, με την ποινική διαδικασία. Η φοροδιαφυγή είναι ποινικό αδίκημα και όποιος βρεθεί να βοηθάει κάποιον άλλον να φοροδιαφύγει θεωρείται συνεργός. Το ότι δεν προβλέπεται άμεσο πρόστιμο από την παρούσα (κάποτε προβλεπόταν) νομοθεσία δεν έχει κάποια σχέση με το τι θα αποφασίσει ένα δικαστήριο αν αποδειχθεί ότι είσαι συνεργός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Σπανακιας
από Σπανακιας » 20 Σεπ 2022, 01:39
Το χεις τερματισει
Βαλε ενα φρενο στον εαυτο σου ενα χαλιναρι
Δεν καταλαβαινεις οτι ξεφτιλιζεσαι;
-
hellegennes
από hellegennes » 20 Σεπ 2022, 01:52
Εσωτερικός μονόλογος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 20 Σεπ 2022, 08:50
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:32
hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:24
Τρίτον, με τι θράσος μιλάς εσύ για μεγάλο κράτος και συνδικαλισμό, όντας μια ζωή δημόσιος υπάλληλος;
Οργισμένος θα μπορούσες να μικρύνεις το κράτος αποχωρώντας από τη δουλειά σου ως ΔΥ και να έπιανες δουλειά στον ιδιωτικό τομέα να ενισχύσεις τους επιχειρηματίες
Μα Έχω αποχωρήσει . Εργάζομαι σε πολυεθνική και είναι καβλα.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 20 Σεπ 2022, 08:53
hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 23:24
Οργισμένος έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 15:36
Α ναι; Το Λονδίνο έχει σμ με φαρμακεία μέσα, 0 συνδικαλισμό , 0 κράτος κτλ κτλ. Ας φτάσομε στα μισά των μισών τους και καταργούμε το airbnb προς χάριν νταβατζιλικιου των κάθε λογής ξενοδόχων πολιτικαντηδων κτλ κτλ
Πρώτα απ' όλα, τι είναι αυτά που λες ρε αρχιγιούφταρε;
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... e_spending
Δεύτερον, δεν υπάρχει πιο σιχαματικό επιχείρημα από το "ας πιάσουν πρώτα τους μεγαλοαπατεώνες και μετά ας ασχοληθούν με μένα".
Τρίτον, με τι θράσος μιλάς εσύ για μεγάλο κράτος και συνδικαλισμό, όντας μια ζωή δημόσιος υπάλληλος;
Συνεχώς ότι να ναι γράφεις βρε μπακαλογατε. Σύνελθε επιτέλους.
-
stella
- Συντονίστρια
από stella » 20 Σεπ 2022, 08:54
Σπανακιας έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 01:11
stella έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 00:32
Το ξεχειλωσες
Απλά λέω ότι δεν πρέπει να σκίζεις τα προικιά σου, γιατί ενθαρρύνοντας τέτοιες πρακτικές συνεισφέρεις σε ένα φαινόμενο που ζημιώνει το κράτος. Not good.
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.