Τι νόημα έχει μια τέτοια ψήφος; Επίσης, πως θα είναι υποψήφιος αφού τον έχουν μέσα;
τα μετρητά είναι ΑΓΙΑ!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Οργισμένος
Re: τα μετρητά είναι ΑΓΙΑ!
εσυ τι θα ψηφισεις;Green Dragon έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 16:36Τι νόημα έχει μια τέτοια ψήφος; Επίσης, πως θα είναι υποψήφιος αφού τον έχουν μέσα;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Πλέον παντού μόνο μετρητά
- Green Dragon
Δεν ξέρω. Οι εκλογές αργούν.Οργισμένος έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 16:42εσυ τι θα ψηφισεις;Green Dragon έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 16:36Τι νόημα έχει μια τέτοια ψήφος; Επίσης, πως θα είναι υποψήφιος αφού τον έχουν μέσα;
-
Για κουλη σε βλέπωGreen Dragon έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 20:08Δεν ξέρω. Οι εκλογές αργούν.Οργισμένος έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 16:42εσυ τι θα ψηφισεις;Green Dragon έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 16:36
Τι νόημα έχει μια τέτοια ψήφος; Επίσης, πως θα είναι υποψήφιος αφού τον έχουν μέσα;
- Green Dragon
Ασφαλώς θ' αστειεύεσαι. Δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ, τώρα θα το κάνω;
Καλά ίσως όχι Κασιδιάρη το είπα πάνω στη τρέλα της στιγμής. Αλλά μ' αυτό που έκαναν με τις τράπεζες θα πάρουν πολύ κόσμο στο λαιμό τους.Green Dragon έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 16:36Τι νόημα έχει μια τέτοια ψήφος; Επίσης, πως θα είναι υποψήφιος αφού τον έχουν μέσα;
(ελπιζω η απαντηση σου να μην ηταν /σ).hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:20Δεν μπορώ να δω κανένα πρόβλημα με αυτό που προτείνεις. Είναι τόσο εξαιρετικό μοντέλο που απορώ πως δεν το σκέφτηκε ως τώρα κανείς.axilmar έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 11:21Εαν ημουν εγω κυβερνηση θα καταργουσα εντελως τα μετρητα, και θα χρησιμοποιουσα τα κινητα για καθε ειδους πληρωμη. Ουτε καρτες, ουτε ταμειακες, ουτε pos.
Οι πληρωμες θα γινονταν απο κινητο σε κινητο μονο, και μετα τα κινητα θα ανεβαζαν τα δεδομενα των πληρωμων στις τραπεζες οποτε ειχαν διαθεσιμη συνδεση.
Ολη η επικοινωνια θα ηταν κρυπτογραφημενη.
Οι τραπεζικες προμηθειες θα ηταν μηδεν, και οι τραπεζες θα επαιρναν καποιες φοροαπαλλαγες για το κοστος επεξεργασιας των πληρωμων.
Θα υπηρχε μια περιοδος προσαρμογης 2 ετων.
Τα δεδομενα που θα υπηρχαν θα ηταν μονο ποσοτικα, δεν θα κρατιουνταν αλλες πληροφοριες.
Κανενας δεν θα μπορουσε να τα δει. Οι χρηστες θα επρεπε να συναινεσουν ωστε να τα δουν οι κρατικες υπηρεσιες μονο για φορολογηση.
Επισης θα επρεπε να μπει στο Συνταγμα η προστασια των ηλεκτρονικων δεδομενων των πολιτων.
- hellegennes
Να πω, μιας και το επανέφερες, ότι χθες η τράπεζά μου για 3 ολόκληρες ώρες ήταν πεσμένη. Όχι η δική μου σύνδεση, ολόκληρο το τραπεζικό της δίκτυο ήταν 3 ώρες off, που σημαίνει καμμιά απολύτως συναλλαγή με κάρτα.
Δεν είχα καν πρόσβαση στην τράπεζα από την εφαρμογή της· desktop και app.
Αυτό που προτείνεις, παρεμπιπτόντως, είναι τρομερά επικίνδυνο από όλες τις απόψεις.
Αυτό που προτείνεις, παρεμπιπτόντως, είναι τρομερά επικίνδυνο από όλες τις απόψεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι συναλλαγές με κινητό προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι θα λειτουργούσαν ακόμη και όταν τα τραπεζικά δίκτυα θα είχαν πέσει για κάποιες ώρες.hellegennes έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 22:45Να πω, μιας και το επανέφερες, ότι χθες η τράπεζά μου για 3 ολόκληρες ώρες ήταν πεσμένη. Όχι η δική μου σύνδεση, ολόκληρο το τραπεζικό της δίκτυο ήταν 3 ώρες off, που σημαίνει καμμιά απολύτως συναλλαγή με κάρτα.
Τρομερά επικίνδυνο γιατί; Όπως είπα και πριν, η ιδιωτικότητα θα προστατεύονταν και στο Σύνταγμα, και με νόμους, και στην πράξη.
- hellegennes
Για έναν πακτωλό λόγους. Δεν είναι απλά θέμα ιδιωτικότητας. Απάτες, κλοπές, γίνονται 1000 φορές ευκολότερες έτσι.axilmar έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 12:07Οι συναλλαγές με κινητό προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι θα λειτουργούσαν ακόμη και όταν τα τραπεζικά δίκτυα θα είχαν πέσει για κάποιες ώρες.hellegennes έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 22:45Να πω, μιας και το επανέφερες, ότι χθες η τράπεζά μου για 3 ολόκληρες ώρες ήταν πεσμένη. Όχι η δική μου σύνδεση, ολόκληρο το τραπεζικό της δίκτυο ήταν 3 ώρες off, που σημαίνει καμμιά απολύτως συναλλαγή με κάρτα.
Τρομερά επικίνδυνο γιατί; Όπως είπα και πριν, η ιδιωτικότητα θα προστατεύονταν και στο Σύνταγμα, και με νόμους, και στην πράξη.
Μην πάμε σε πρακτικά θέματα: τέλειωσε η μπαταρία = δεν έχεις χρήμα. Χάλασε το κινητό = δεν έχεις χρήμα. Σου έκλεψαν το κινητό = δεν έχεις χρήμα. Θα μπορούσες βέβαια να αγοράσεις άλλο κινητό αν είχες το κινητό σου για να το αγοράσεις και... χμ.... κάτι πάει στραβά εδώ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πως ακριβως οι απατες και οι κλοπες γινονται 1000 φορες ευκολοτερες; εγω δεν νομιζω οτι γινονται.hellegennes έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 18:27Για έναν πακτωλό λόγους. Δεν είναι απλά θέμα ιδιωτικότητας. Απάτες, κλοπές, γίνονται 1000 φορές ευκολότερες έτσι.axilmar έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 12:07Οι συναλλαγές με κινητό προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι θα λειτουργούσαν ακόμη και όταν τα τραπεζικά δίκτυα θα είχαν πέσει για κάποιες ώρες.hellegennes έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 22:45Να πω, μιας και το επανέφερες, ότι χθες η τράπεζά μου για 3 ολόκληρες ώρες ήταν πεσμένη. Όχι η δική μου σύνδεση, ολόκληρο το τραπεζικό της δίκτυο ήταν 3 ώρες off, που σημαίνει καμμιά απολύτως συναλλαγή με κάρτα.
Μην πάμε σε πρακτικά θέματα: τέλειωσε η μπαταρία = δεν έχεις χρήμα. Χάλασε το κινητό = δεν έχεις χρήμα. Σου έκλεψαν το κινητό = δεν έχεις χρήμα. Θα μπορούσες βέβαια να αγοράσεις άλλο κινητό αν είχες το κινητό σου για να το αγοράσεις και... χμ.... κάτι πάει στραβά εδώ.
εαν τελειωσε η μπαταρια, απλα το φορτιζεις.
εαν χαλασε το κινητο, ή στο εκλεψαν, παιρνεις αλλο. και πιστωνεται ο λογαριασμος σου, και οταν παρεις το κινητο πατας ενα κουμπακι και το εξοφλεις.
- hellegennes
axilmar έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 11:07πως ακριβως οι απατες και οι κλοπες γινονται 1000 φορες ευκολοτερες; εγω δεν νομιζω οτι γινονται.hellegennes έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 18:27Για έναν πακτωλό λόγους. Δεν είναι απλά θέμα ιδιωτικότητας. Απάτες, κλοπές, γίνονται 1000 φορές ευκολότερες έτσι.axilmar έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 12:07
Οι συναλλαγές με κινητό προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι θα λειτουργούσαν ακόμη και όταν τα τραπεζικά δίκτυα θα είχαν πέσει για κάποιες ώρες.
εαν τελειωσε η μπαταρια, απλα το φορτιζεις.
εαν χαλασε το κινητο, ή στο εκλεψαν, παιρνεις αλλο. και πιστωνεται ο λογαριασμος σου, και οταν παρεις το κινητο πατας ενα κουμπακι και το εξοφλεις.
Α, απλά το φορτίζεις. Είσαι στο ταμείο και τους λες "φορτίστε το κινητό μου για να πληρώσω".

Το δεύτερο που λες απλά δεν γίνεται. Θα πρέπει να λειτουργεί με ΑΦΜ, όχι με κινητό και φυσικά αυτό σημαίνει ότι οι συναλλαγές ΔΕΝ είναι ιδιωτικές.
Γενικά, αυτά που οραματίζεσαι δεν δουλεύουν όπως τα φαντάζεσαι. Τα έχεις πολύ απλοϊκά στο μυαλό σου αλλά σου διαφεύγουν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες που το κάνουν ανέφικτο να δουλεύει όπως το θες.
Τώρα να σου αναλύσω πώς γίνεται ευκολότερη η απάτη όταν τα λεφτά σου είναι συνδεδεμένα με το κινητό σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 333 Απαντήσεις
- 12607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
13 Απρ 2025, 06:38
-