Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Μάιος 2024, 22:29

Πασιφάη έγραψε:
15 Μάιος 2024, 21:04

Σκατά τα έχεις κάνει, είμαι σίγουρη.
καλα μωρε, με την αλλη θα τα αφησω εξω να τα γλυψουν τα σκυλια μεχρι να γινουν γυαλι :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Μάιος 2024, 10:09

Ασέβαστος έγραψε:
15 Μάιος 2024, 22:29
Πασιφάη έγραψε:
15 Μάιος 2024, 21:04

Σκατά τα έχεις κάνει, είμαι σίγουρη.
καλα μωρε, με την αλλη θα τα αφησω εξω να τα γλυψουν τα σκυλια μεχρι να γινουν γυαλι :003:
:lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 16 Μάιος 2024, 10:26

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Μάιος 2024, 12:19
Ασέβαστος έγραψε:
14 Μάιος 2024, 19:07
ειμαι δω 2 βδομαδες, αλλα βασικα ετοιμαζουμε το σκαφος, εγω και ο ιδιοκτητης, που σημαινει δουλευουμε απο το πρωι μεχρι τις 6, και μετα μας ταιζει η μανα του, σπιτικο φαγακι. :003:

καναδυο φορες που πεινασα και βραδυ, εφαγα απο τα 234532 ταπερ που μου εχει φτιαξει η γυναικα, και εχω ζγκαταψυξ.

εχω παρει ανεμοτηγανιστηρι, με αυτο θα πορευτω φετος. το εχω δοκιμασει, μια χαρα κανει μπιφτεκι, μπριζολες, κοτοπουλα, που ειναι η βασικη διατροφη μου.

υποτιθεται βαζεις και πατατες που τις κανει επισης καλα, αλλα μενα μου βγαινουν χαλια, οι μισες καμμενες και οι μισες ωμες :102:
μολις φυγει ο ιδιοκτητης, και τελειωσουν και τα ταπερακια, μπορει να χασω και κανα κιλο :003:
Αν έχεις φούρνο (κανονικό, όχι μικροκυμάτων) πάρε κατεψυγμένες πατάτες, προθέρμανε τον φούρνο, στρώσε όσες γουστάρεις σε αντικολλητικό χαρτί και άσε τις για 15 ή 20 λεπτά σε θερμοκρασία 180-200.

Στην τελική, μπορείς να δοκιμάσεις πριν κλείσεις το φούρνο. Μια χαρά γίνονται ως συμπλήρωμα, είναι απλό, καθαρό, γρήγορο και δεν χρειάζονται λάδι.
Χτες το βραδυ ηθελα να φαω πατατες τηγανητες...εκοψα τις πατατες, τις εβαλα σε ενα ταψι, με λιγο λαδι, και μετα απο μια ωριτσα στους 200 βαθμους τις ειχα ετοιμες. Μια χαρα ηταν, τραγανιστες τραγανιστες.

Χωρις αντικολλητικο χαρτι τις εβαλα, για πειραμα. Μεχρι προτινος τις εβαζα με αντικολλητικο.

Πολυ ωραιες εγιναν, με τον πιο απλο τροπο.

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 16 Ιούλ 2024, 19:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Μάιος 2024, 12:19
Ασέβαστος έγραψε:
14 Μάιος 2024, 19:07
ειμαι δω 2 βδομαδες, αλλα βασικα ετοιμαζουμε το σκαφος, εγω και ο ιδιοκτητης, που σημαινει δουλευουμε απο το πρωι μεχρι τις 6, και μετα μας ταιζει η μανα του, σπιτικο φαγακι. :003:

καναδυο φορες που πεινασα και βραδυ, εφαγα απο τα 234532 ταπερ που μου εχει φτιαξει η γυναικα, και εχω ζγκαταψυξ.

εχω παρει ανεμοτηγανιστηρι, με αυτο θα πορευτω φετος. το εχω δοκιμασει, μια χαρα κανει μπιφτεκι, μπριζολες, κοτοπουλα, που ειναι η βασικη διατροφη μου.

υποτιθεται βαζεις και πατατες που τις κανει επισης καλα, αλλα μενα μου βγαινουν χαλια, οι μισες καμμενες και οι μισες ωμες :102:
μολις φυγει ο ιδιοκτητης, και τελειωσουν και τα ταπερακια, μπορει να χασω και κανα κιλο :003:
Αν έχεις φούρνο (κανονικό, όχι μικροκυμάτων) πάρε κατεψυγμένες πατάτες, προθέρμανε τον φούρνο, στρώσε όσες γουστάρεις σε αντικολλητικό χαρτί και άσε τις για 15 ή 20 λεπτά σε θερμοκρασία 180-200.
Αυτή η συνταγή προϋποθέτει ότι του αρέσουν οι ωμές πατάτες
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Ιούλ 2024, 15:35

ηρθε μια φιλη της γυναικας, να μεινει 2 μερες για μια δουλεια, και ειπε να μου μαγειρεψει και να με νοικοκυρεψει.
μακαρονια δεν πολυτρωω, αλλα ειχα ενα πακετο, απο τα μεγαλα, του κιλου. δεν το ειχα ανοιξει.

λεει θα φτιαξει, να φαμε, και παιρνει ΟΛΟ το πακετο, ΤΟ ΣΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, και το ριχνει στην κατσαρολα πριν προλαβω να κλαψω. γιατι τα κακομοιρα τα μακαρονια τα σπατε, τι σας εφταιξαν :a040:

επισης, για ποιον πουστη λογο βραζουμε ενα κιλο για 2 ατομα; λεει, δε χαλανε, να τα βαλεις στο ψυγειο και ναχεις να τρως για 2 μερες.

δηλαδη να τρωω ξαναζεσταμενα μακαρονια για 2 μερες, αντι να βρασω φρεσκα, η να φαω και τιποτα διαφορετικο ενδιαμεσα.

εντελως γιατομπουτσο ανοικοκυρευτος ειμαι και το παραδεχομαι, αλλα τουτη ειναι χειροτερη. αυριο που θα φυγει πρωι πρωι θα φανε μακαρονια τα σκυλια.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 22 Ιούλ 2024, 16:41

εχω δει τσόντα να ξεκινάει έτσι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Ιούλ 2024, 17:22

Ερμής έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 16:41
εχω δει τσόντα να ξεκινάει έτσι.
με σπασμενα μακαρονια :o

και του σηκωθηκε μετα του πρωταγωνιστη; ηρωας.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 22 Ιούλ 2024, 17:29

Ασέβαστος έγραψε:
04 Μάιος 2023, 12:01
Ναύτης έγραψε:
04 Μάιος 2023, 11:52
Ρε συ Ασέβαστε, αφού θα είσαι σόλο, βρες εκεί ένα καλό μαγερειό είτε για να πηγαίνεις να τρως είτε για να να παίρνεις για το σπίτι. Με ένα 10άρικο την ημέρα θα είσαι κομπλέ. Μην μπλέξεις με κουζίνα και λάντζα, θα βλαστημήσεις.
ναι, το εχω σκεφτει, και ειναι το πλαν β, για οταν θα παθω την πρωτη δηλητηριαση απο κατι που εφτιαξα μονος. :003:

θα προτιμουσα να τρωω κατι που ξερω τι εχει μεσα, και το εχω φτιαξει μονος. οχι οτι δεν τρωω εξω, αλλα νομιζω οτι αν το κανω καθημερινα θα χασω το στοιχημα και θα γινω 100 κιλα :003:

ασε που δεν θα μπορω να ποσταρω με καμαρι στο "τι μαγειρεψατε σημερα¨. σημαντικο κι αυτο. :8)

Στα 50 είναι δύσκολο να αρχίσεις θαρρώ. Είναι μόνιμη η κατάσταση, ημιμόνιμη ή θα κρατήσει για έναν μήνα ξέρω γω;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Ιούλ 2024, 19:25

Aitwlos έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 17:29
Ασέβαστος έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
04 Μάιος 2023, 11:52
Ρε συ Ασέβαστε, αφού θα είσαι σόλο, βρες εκεί ένα καλό μαγερειό είτε για να πηγαίνεις να τρως είτε για να να παίρνεις για το σπίτι. Με ένα 10άρικο την ημέρα θα είσαι κομπλέ. Μην μπλέξεις με κουζίνα και λάντζα, θα βλαστημήσεις.
ναι, το εχω σκεφτει, και ειναι το πλαν β, για οταν θα παθω την πρωτη δηλητηριαση απο κατι που εφτιαξα μονος. :003:

θα προτιμουσα να τρωω κατι που ξερω τι εχει μεσα, και το εχω φτιαξει μονος. οχι οτι δεν τρωω εξω, αλλα νομιζω οτι αν το κανω καθημερινα θα χασω το στοιχημα και θα γινω 100 κιλα :003:

ασε που δεν θα μπορω να ποσταρω με καμαρι στο "τι μαγειρεψατε σημερα¨. σημαντικο κι αυτο. :8)

Στα 50 είναι δύσκολο να αρχίσεις θαρρώ. Είναι μόνιμη η κατάσταση, ημιμόνιμη ή θα κρατήσει για έναν μήνα ξέρω γω;
κοιτα την ημερομηνια του ποστ που παραθεσες, και θα καταλαβεις ποσο τραβαει. :003:

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 22 Ιούλ 2024, 19:28

Πωπω του εβρασε μακαρόνια ε;
Μιλάμε θέλουμε κατουρημα στα μουτρα της

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Ιούλ 2024, 19:38

jason0 έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 19:28
Πωπω του εβρασε μακαρόνια ε;
Μιλάμε θέλουμε κατουρημα στα μουτρα της
λεμε ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ.

τι δεν καταλαβαινεις;

πρεπει να της απαγορευτει δια βιου η εισοδος σε κουζινα. :003:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 22 Ιούλ 2024, 22:45

Εσπασες τα μακαρόνια;;. Ε θα σε....
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 23 Ιούλ 2024, 14:44

Ασέβαστος έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 15:35
ηρθε μια φιλη της γυναικας, να μεινει 2 μερες για μια δουλεια, και ειπε να μου μαγειρεψει και να με νοικοκυρεψει.
μακαρονια δεν πολυτρωω, αλλα ειχα ενα πακετο, απο τα μεγαλα, του κιλου. δεν το ειχα ανοιξει.

λεει θα φτιαξει, να φαμε, και παιρνει ΟΛΟ το πακετο, ΤΟ ΣΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, και το ριχνει στην κατσαρολα πριν προλαβω να κλαψω. γιατι τα κακομοιρα τα μακαρονια τα σπατε, τι σας εφταιξαν :a040:

επισης, για ποιον πουστη λογο βραζουμε ενα κιλο για 2 ατομα; λεει, δε χαλανε, να τα βαλεις στο ψυγειο και ναχεις να τρως για 2 μερες.

δηλαδη να τρωω ξαναζεσταμενα μακαρονια για 2 μερες, αντι να βρασω φρεσκα, η να φαω και τιποτα διαφορετικο ενδιαμεσα.

εντελως γιατομπουτσο ανοικοκυρευτος ειμαι και το παραδεχομαι, αλλα τουτη ειναι χειροτερη. αυριο που θα φυγει πρωι πρωι θα φανε μακαρονια τα σκυλια.
Στάκα μωρέ, έσπασε τα μακαρόνια η τύπισσα. Μέγιστο λάθος, δε λέω. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα συνόδεψε με κανα κρεατικό σάλτσα; :-?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Ιούλ 2024, 14:59

Πασιφάη έγραψε:
23 Ιούλ 2024, 14:44
Ασέβαστος έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 15:35

Στάκα μωρέ, έσπασε τα μακαρόνια η τύπισσα. Μέγιστο λάθος, δε λέω. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα συνόδεψε με κανα κρεατικό σάλτσα; :-?
ειχα ζγκαταψυξ κιμα, και πουστη κοκκινιστον για την αλλη μερα.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 23 Ιούλ 2024, 16:12

Ασέβαστος έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 19:25
Aitwlos έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 17:29
Ασέβαστος έγραψε:

κοιτα την ημερομηνια του ποστ που παραθεσες, και θα καταλαβεις ποσο τραβαει. :003:

:oops:
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών