γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
the comet the course the tail

Re: γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 28 Μαρ 2019, 00:33

η αλήθεια είναι όμως, ότι όσο περνάνε τα χρόνια εγώ αισθάνομαι μειονότητα... ένας-ένας οι φίλοι κόβουν το κάπνισμα, το αλκοόλ... ξεκινάνε περπάτημα, δίαιτα, ποδήλατο, φωτογραφία, επισκέπτονται εκθέσεις ζωγραφικής κλπ. τις προάλλες με πήγαν με το ζόρι σε μαγαζί που δεν καπνίζουν...

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 28 Μαρ 2019, 00:35

the comet the course the tail έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:33
η αλήθεια είναι όμως, ότι όσο περνάνε τα χρόνια εγώ αισθάνομαι μειονότητα... ένας-ένας οι φίλοι κόβουν το κάπνισμα, το αλκοόλ... ξεκινάνε περπάτημα, δίαιτα, ποδήλατο, φωτογραφία, επισκέπτονται εκθέσεις ζωγραφικής κλπ. τις προάλλες με πήγαν με το ζόρι σε μαγαζί που δεν καπνίζουν...
Ή αλλάζεις φίλους ή αυτοκτονείς... :-?

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 28 Μαρ 2019, 00:36

Θέλουν να γίνουν χούφταλα και να ταλαιπωρούν τους άλλους.
the end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 28 Μαρ 2019, 00:38

μισό κιλό κρασί ήπια μόνο... έβγαινα έξω από το μαγαζί να κάνω τσιγάρο και μου ερχόταν να βρίσω τους περαστικούς... να του πω του άλλου: τι κοιτάς ρε μαλάκα;;; που καταντήσαμε...

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 28 Μαρ 2019, 00:41

28 Μαρ 2019, 00:38
μισό κιλό κρασί ήπια μόνο... έβγαινα έξω από το μαγαζί να κάνω τσιγάρο και μου ερχόταν να βρίσω τους περαστικούς... να του πω του άλλου: τι κοιτάς ρε μαλάκα;;; που καταντήσαμε...
καλά είσαι , φτάνει.
μάλλον δεν το ευχαριστιέσαι για να σου φαίνεται λίγο.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 28 Μαρ 2019, 00:42

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:41

μάλλον δεν το ευχαριστιέσαι για να σου φαίνεται λίγο.
Επειδή το φχαριστιέται του φαίνεται λίγο... :roll:

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 28 Μαρ 2019, 00:46

brb και tyt έγραψε:
27 Μαρ 2019, 22:05
Άκου ούζο. Άκου τσίπουρο με γλυκάνισο.

Αιτία μπαν και τα δύο. :roll:
Ούζο και τσίπουρο γτπ. Ποιο μαλακία ποτό,ειδικά από το χωρίς γλυκάνισο δεν υπάρχει. Απλά σε βαράει, χωρίς γεύση. Μόνο για αλκοολικούς χωρικούς ή Ρώσους είναι αυτα.
Έχω πιει τόνους,αλλά με το ζόρι.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μαρ 2019, 00:51

Πάνας έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:10
Ορέστης 35 έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:08
Το τσαι εχει καφεινη. Πιες γαλα, ειναι και αυτο χαλαρωτικο.
Και το πράσινο; Τέτοιο έχω.
Το πρασινο εχει περισσοτερη.

Αυτα που με βοηθανε εμενα να ηρεμησω ειναι η βαλεριανα, η πασιφλωρα, το χαμομηλι, το γαλα και το μαγνησιο (μεχρι 300μγ).

Επισης ειναι σημαντικο να φροντισεις τις συνθηκες υπνου σου. Δηλαδη-> ανετο στρωμενο κρεβατι, οχι πολυ ζεστη ή κρυο, καθαρος αερας, ησυχια, σκοταδι. Επισης μπορει να βοηθησουν καποιες μουσικες χαλαρωσης που βρισκεις στο γιουτουμπ, delta waves κ.α. Στους υπολογιστες να βαλεις φιλτρο μπλε φωτος γιατι χαλαει τους κιρκαδιανους ρυθμους μετα τη δυση του ηλιου.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 28 Μαρ 2019, 00:52

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:46
brb και tyt έγραψε:
27 Μαρ 2019, 22:05
Άκου ούζο. Άκου τσίπουρο με γλυκάνισο.

Αιτία μπαν και τα δύο. :roll:
Ούζο και τσίπουρο γτπ. Ποιο μαλακία ποτό,ειδικά από το χωρίς γλυκάνισο δεν υπάρχει. Απλά σε βαράει, χωρίς γεύση. Μόνο για αλκοολικούς χωρικούς ή Ρώσους είναι αυτα.
Έχω πιει τόνους,αλλά με το ζόρι.
Το τσίπουρο θα το εκτιμήσεις στο μέλλον, αλλά προπαντός η σύντροφος, εκτός όλων των άλλων ιδιοτήτων που έχει είναι το τέλειο διεγερτικό, τι βιάγκρα και μαλακές;
the end

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μαρ 2019, 00:53

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:35
Ή αλλάζεις φίλους ή αυτοκτονείς... :-?
Υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το περπατημα και την ποδηλασια στη φυση;

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 28 Μαρ 2019, 00:54

Ορέστης 35 έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:51

Αυτα που με βοηθανε εμενα να ηρεμησω ειναι η βαλεριανα, η πασιφλωρα, το χαμομηλι, το γαλα και το μαγνησιο (μεχρι 300μγ).

Επισης ειναι σημαντικο να φροντισεις τις συνθηκες υπνου σου. Δηλαδη-> ανετο στρωμενο κρεβατι, οχι πολυ ζεστη ή κρυο, καθαρος αερας, ησυχια, σκοταδι. Επισης μπορει να βοηθησουν καποιες μουσικες χαλαρωσης που βρισκεις στο γιουτουμπ, delta waves κ.α. Στους υπολογιστες να βαλεις φιλτρο μπλε φωτος γιατι χαλαει τους κιρκαδιανους ρυθμους μετα τη δυση του ηλιου.
Ή εναλλακτικά μια λακαμία...βοηθάει...

απαντώ και στο από πάνω μου ποστ. :D

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 28 Μαρ 2019, 00:56

28 Μαρ 2019, 00:30
είχαμε βγει με κάτι φίλους και παίρνουμε μεζεδάκια με ούζο... και λέει ο Κώστας: εγώ θα πάρω μπιφτέκι.... τι του λες; τι μπιφτέκι μωρέ με τα ούζα;;; αυτό τώρα δεν δείχνει άνθρωπο παρτάκια και κομπλεξικό; θα φας ρε, δεν σ' αφήνουμε νηστικό.... έλεος! καλά δεν ξέρω, μπορεί να έκανε καμιά κέτο δίαιτα...
Είσαι ωραίος τύπος,αλλά επικριτικός. Οι μεζέδες μου την σπάνε και εμένα. Δεν τους λιγουρεύομαι,είναι τηγανιτοί και μεσα στα σκόρδα συνήθως. Θέλω να φάω πως το λένε,πιάσε μια μπριζόλα.
Πάνας έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:52

Το τσίπουρο θα το εκτιμήσεις στο μέλλον, αλλά προπαντός η σύντροφος, εκτός όλων των άλλων ιδιοτήτων που έχει είναι το τέλειο διεγερτικό, τι βιάγκρα και μαλακές;
Όχι ρε απλά πονοκέφαλο μου φέρνει και μια άθλια γεύση σαν πίνω σκέτο οινόπνευμα. Αν την ακούσεις, να γίνει ευχάριστα να κάνεις έναν έρωτα όλο τρέλα ξερω γω. Αν είναι να χαλαστείς άστο. Ρακόμελο όμως γουστάρω,αν και βαράει.
Στα σοβαρά τώρα, μακριά από πράσινο τσάι. Έχει καφεινή. Πιες ζεστό νερό με μέλι αν δεν έχεις κάτι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υπερκουλτουριάρης την 28 Μαρ 2019, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 28 Μαρ 2019, 00:56

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:24
θυμάμαι κάποτε είχαμε πάει για ούζα σαν πρωτοετείς φοιτητές με κάτι φίλους... παίρνουμε καραφάκια, παίρνουμε και μια μεγάλη ποικιλία... και οι αρκουδιαραίοι με το που ήρθε η ποικιλία πλακώσανε και την φάγανε σαν λιμασμένοι... αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ... θεωρώ επίσης μεγάλη βλαχιά να βγαίνεις βράδυ για φαΐ, σε στυλ ο καθένας την μερίδα του και τρώμε να σκάσουμε (ειδικά αν συνοδεύεται το φαΐ με κοκα-κόλα ή μπύρα, αναψυκτικά δηλαδή, μου ανάβουν τα λαμπάκια), αντί να τσιμπολογάς μεζέδες, να πίνεις και να κουβεντιάζεις σαν άνθρωπος...
εαν παραγγείλατε λες και δεν υπήρχε αυριο καλά έκανε και τα έφαγε..
κάτι ξέρανε παλιά στα καφενεία που φέρνανε από ένα πιατελάκι μεζέ στον καθένα ε;

τώρα π.χ. αν πεις δύο ούζα με μεζέ, σου φέρνουν διπλό μεζέ σε ένα πιάτο. ένα γάβρο, ένα τυράκι, ένα αγγούρι, μια ελιά. δεν απλώνεις όμως στο 2ο γάβρο ή αγγούρι ρε φίλε. :smt018 μάθε τρόπους... εκτός κι αν γίνει κατόπιν συνεννόησης...

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 28 Μαρ 2019, 00:59

28 Μαρ 2019, 00:56
Πάνας έγραψε:
28 Μαρ 2019, 00:52

Όχι ρε απλά πονοκέφαλο μου φέρνει και μια άθλια γεύση σαν πίνω σκέτο οινόπνευμα. Αν την ακούσεις, να γίνει ευχάριστα να κάνεις έναν έρωτα όλο τρέλα ξερω γω. Αν είναι να χαλαστείς άστο. Ρακόμελο όμως γουστάρω,αν και βαράει.
Στα σοβαρά τώρα, μακριά από πράσινο τσάι. Έχει καφεινή. Πιες ζεστό νερό με μέλι αν δεν έχεις κάτι άλλο.
Δεν λέμε να πιεις μια θάλασσα με χωνί, όσο να σου φτιάξει το κέφι σιγά σιγά με χταποδάκι μύδια κλπ.. όσο για το τσάι μου το είπατε αφού το έφτιαξα, τώρα ε΄να αργά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 28 Μαρ 2019, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 28 Μαρ 2019, 01:00

28 Μαρ 2019, 00:56
28 Μαρ 2019, 00:30
είχαμε βγει με κάτι φίλους και παίρνουμε μεζεδάκια με ούζο... και λέει ο Κώστας: εγώ θα πάρω μπιφτέκι.... τι του λες; τι μπιφτέκι μωρέ με τα ούζα;;; αυτό τώρα δεν δείχνει άνθρωπο παρτάκια και κομπλεξικό; θα φας ρε, δεν σ' αφήνουμε νηστικό.... έλεος! καλά δεν ξέρω, μπορεί να έκανε καμιά κέτο δίαιτα...
Είσαι ωραίος τύπος,αλλά επικριτικός. Οι μεζέδες μου την σπάνε και εμένα. Δεν τους λιγουρεύομαι,είναι τηγανιτοί και μεσα στα σκόρδα συνήθως. Θέλω να φάω πως το λένε,πιάσε μια μπριζόλα.

μετά τα ορντερβ τρώς ρε άνθρωπε... το καθένα στη σειρά του...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών