γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Re: γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
η αλήθεια είναι όμως, ότι όσο περνάνε τα χρόνια εγώ αισθάνομαι μειονότητα... ένας-ένας οι φίλοι κόβουν το κάπνισμα, το αλκοόλ... ξεκινάνε περπάτημα, δίαιτα, ποδήλατο, φωτογραφία, επισκέπτονται εκθέσεις ζωγραφικής κλπ. τις προάλλες με πήγαν με το ζόρι σε μαγαζί που δεν καπνίζουν...
Ή αλλάζεις φίλους ή αυτοκτονείς...the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:33η αλήθεια είναι όμως, ότι όσο περνάνε τα χρόνια εγώ αισθάνομαι μειονότητα... ένας-ένας οι φίλοι κόβουν το κάπνισμα, το αλκοόλ... ξεκινάνε περπάτημα, δίαιτα, ποδήλατο, φωτογραφία, επισκέπτονται εκθέσεις ζωγραφικής κλπ. τις προάλλες με πήγαν με το ζόρι σε μαγαζί που δεν καπνίζουν...

Θέλουν να γίνουν χούφταλα και να ταλαιπωρούν τους άλλους.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:33η αλήθεια είναι όμως, ότι όσο περνάνε τα χρόνια εγώ αισθάνομαι μειονότητα... ένας-ένας οι φίλοι κόβουν το κάπνισμα, το αλκοόλ... ξεκινάνε περπάτημα, δίαιτα, ποδήλατο, φωτογραφία, επισκέπτονται εκθέσεις ζωγραφικής κλπ. τις προάλλες με πήγαν με το ζόρι σε μαγαζί που δεν καπνίζουν...
the end
μισό κιλό κρασί ήπια μόνο... έβγαινα έξω από το μαγαζί να κάνω τσιγάρο και μου ερχόταν να βρίσω τους περαστικούς... να του πω του άλλου: τι κοιτάς ρε μαλάκα;;; που καταντήσαμε...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
καλά είσαι , φτάνει.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:38μισό κιλό κρασί ήπια μόνο... έβγαινα έξω από το μαγαζί να κάνω τσιγάρο και μου ερχόταν να βρίσω τους περαστικούς... να του πω του άλλου: τι κοιτάς ρε μαλάκα;;; που καταντήσαμε...
μάλλον δεν το ευχαριστιέσαι για να σου φαίνεται λίγο.
Επειδή το φχαριστιέται του φαίνεται λίγο...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:41
μάλλον δεν το ευχαριστιέσαι για να σου φαίνεται λίγο.

- Υπερκουλτουριάρης
Ούζο και τσίπουρο γτπ. Ποιο μαλακία ποτό,ειδικά από το χωρίς γλυκάνισο δεν υπάρχει. Απλά σε βαράει, χωρίς γεύση. Μόνο για αλκοολικούς χωρικούς ή Ρώσους είναι αυτα.brb και tyt έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:05Άκου ούζο. Άκου τσίπουρο με γλυκάνισο.
Αιτία μπαν και τα δύο.
Έχω πιει τόνους,αλλά με το ζόρι.
Το πρασινο εχει περισσοτερη.
Αυτα που με βοηθανε εμενα να ηρεμησω ειναι η βαλεριανα, η πασιφλωρα, το χαμομηλι, το γαλα και το μαγνησιο (μεχρι 300μγ).
Επισης ειναι σημαντικο να φροντισεις τις συνθηκες υπνου σου. Δηλαδη-> ανετο στρωμενο κρεβατι, οχι πολυ ζεστη ή κρυο, καθαρος αερας, ησυχια, σκοταδι. Επισης μπορει να βοηθησουν καποιες μουσικες χαλαρωσης που βρισκεις στο γιουτουμπ, delta waves κ.α. Στους υπολογιστες να βαλεις φιλτρο μπλε φωτος γιατι χαλαει τους κιρκαδιανους ρυθμους μετα τη δυση του ηλιου.
Το τσίπουρο θα το εκτιμήσεις στο μέλλον, αλλά προπαντός η σύντροφος, εκτός όλων των άλλων ιδιοτήτων που έχει είναι το τέλειο διεγερτικό, τι βιάγκρα και μαλακές;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:46Ούζο και τσίπουρο γτπ. Ποιο μαλακία ποτό,ειδικά από το χωρίς γλυκάνισο δεν υπάρχει. Απλά σε βαράει, χωρίς γεύση. Μόνο για αλκοολικούς χωρικούς ή Ρώσους είναι αυτα.brb και tyt έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:05Άκου ούζο. Άκου τσίπουρο με γλυκάνισο.
Αιτία μπαν και τα δύο.
Έχω πιει τόνους,αλλά με το ζόρι.
the end
Υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το περπατημα και την ποδηλασια στη φυση;Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:35Ή αλλάζεις φίλους ή αυτοκτονείς...the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:33η αλήθεια είναι όμως, ότι όσο περνάνε τα χρόνια εγώ αισθάνομαι μειονότητα... ένας-ένας οι φίλοι κόβουν το κάπνισμα, το αλκοόλ... ξεκινάνε περπάτημα, δίαιτα, ποδήλατο, φωτογραφία, επισκέπτονται εκθέσεις ζωγραφικής κλπ. τις προάλλες με πήγαν με το ζόρι σε μαγαζί που δεν καπνίζουν...
Ή εναλλακτικά μια λακαμία...βοηθάει...Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:51
Αυτα που με βοηθανε εμενα να ηρεμησω ειναι η βαλεριανα, η πασιφλωρα, το χαμομηλι, το γαλα και το μαγνησιο (μεχρι 300μγ).
Επισης ειναι σημαντικο να φροντισεις τις συνθηκες υπνου σου. Δηλαδη-> ανετο στρωμενο κρεβατι, οχι πολυ ζεστη ή κρυο, καθαρος αερας, ησυχια, σκοταδι. Επισης μπορει να βοηθησουν καποιες μουσικες χαλαρωσης που βρισκεις στο γιουτουμπ, delta waves κ.α. Στους υπολογιστες να βαλεις φιλτρο μπλε φωτος γιατι χαλαει τους κιρκαδιανους ρυθμους μετα τη δυση του ηλιου.
απαντώ και στο από πάνω μου ποστ.

- Υπερκουλτουριάρης
Είσαι ωραίος τύπος,αλλά επικριτικός. Οι μεζέδες μου την σπάνε και εμένα. Δεν τους λιγουρεύομαι,είναι τηγανιτοί και μεσα στα σκόρδα συνήθως. Θέλω να φάω πως το λένε,πιάσε μια μπριζόλα.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:30είχαμε βγει με κάτι φίλους και παίρνουμε μεζεδάκια με ούζο... και λέει ο Κώστας: εγώ θα πάρω μπιφτέκι.... τι του λες; τι μπιφτέκι μωρέ με τα ούζα;;; αυτό τώρα δεν δείχνει άνθρωπο παρτάκια και κομπλεξικό; θα φας ρε, δεν σ' αφήνουμε νηστικό.... έλεος! καλά δεν ξέρω, μπορεί να έκανε καμιά κέτο δίαιτα...
Όχι ρε απλά πονοκέφαλο μου φέρνει και μια άθλια γεύση σαν πίνω σκέτο οινόπνευμα. Αν την ακούσεις, να γίνει ευχάριστα να κάνεις έναν έρωτα όλο τρέλα ξερω γω. Αν είναι να χαλαστείς άστο. Ρακόμελο όμως γουστάρω,αν και βαράει.
Στα σοβαρά τώρα, μακριά από πράσινο τσάι. Έχει καφεινή. Πιες ζεστό νερό με μέλι αν δεν έχεις κάτι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υπερκουλτουριάρης την 28 Μαρ 2019, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κάτι ξέρανε παλιά στα καφενεία που φέρνανε από ένα πιατελάκι μεζέ στον καθένα ε;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:33εαν παραγγείλατε λες και δεν υπήρχε αυριο καλά έκανε και τα έφαγε..the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:24θυμάμαι κάποτε είχαμε πάει για ούζα σαν πρωτοετείς φοιτητές με κάτι φίλους... παίρνουμε καραφάκια, παίρνουμε και μια μεγάλη ποικιλία... και οι αρκουδιαραίοι με το που ήρθε η ποικιλία πλακώσανε και την φάγανε σαν λιμασμένοι... αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ... θεωρώ επίσης μεγάλη βλαχιά να βγαίνεις βράδυ για φαΐ, σε στυλ ο καθένας την μερίδα του και τρώμε να σκάσουμε (ειδικά αν συνοδεύεται το φαΐ με κοκα-κόλα ή μπύρα, αναψυκτικά δηλαδή, μου ανάβουν τα λαμπάκια), αντί να τσιμπολογάς μεζέδες, να πίνεις και να κουβεντιάζεις σαν άνθρωπος...
τώρα π.χ. αν πεις δύο ούζα με μεζέ, σου φέρνουν διπλό μεζέ σε ένα πιάτο. ένα γάβρο, ένα τυράκι, ένα αγγούρι, μια ελιά. δεν απλώνεις όμως στο 2ο γάβρο ή αγγούρι ρε φίλε.

Δεν λέμε να πιεις μια θάλασσα με χωνί, όσο να σου φτιάξει το κέφι σιγά σιγά με χταποδάκι μύδια κλπ.. όσο για το τσάι μου το είπατε αφού το έφτιαξα, τώρα ε΄να αργά.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:56Όχι ρε απλά πονοκέφαλο μου φέρνει και μια άθλια γεύση σαν πίνω σκέτο οινόπνευμα. Αν την ακούσεις, να γίνει ευχάριστα να κάνεις έναν έρωτα όλο τρέλα ξερω γω. Αν είναι να χαλαστείς άστο. Ρακόμελο όμως γουστάρω,αν και βαράει.
Στα σοβαρά τώρα, μακριά από πράσινο τσάι. Έχει καφεινή. Πιες ζεστό νερό με μέλι αν δεν έχεις κάτι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 28 Μαρ 2019, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
μετά τα ορντερβ τρώς ρε άνθρωπε... το καθένα στη σειρά του...Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:56Είσαι ωραίος τύπος,αλλά επικριτικός. Οι μεζέδες μου την σπάνε και εμένα. Δεν τους λιγουρεύομαι,είναι τηγανιτοί και μεσα στα σκόρδα συνήθως. Θέλω να φάω πως το λένε,πιάσε μια μπριζόλα.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:30είχαμε βγει με κάτι φίλους και παίρνουμε μεζεδάκια με ούζο... και λέει ο Κώστας: εγώ θα πάρω μπιφτέκι.... τι του λες; τι μπιφτέκι μωρέ με τα ούζα;;; αυτό τώρα δεν δείχνει άνθρωπο παρτάκια και κομπλεξικό; θα φας ρε, δεν σ' αφήνουμε νηστικό.... έλεος! καλά δεν ξέρω, μπορεί να έκανε καμιά κέτο δίαιτα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Οκτ 2024, 14:41
-
- 2 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 03:45
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ρωσία ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου
από Ίακχος » 10 Αύγ 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3008 Προβολές
-