γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Re: γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Χτύπα ένα τσίπουρο ρε...ή ούζο ή κρασί...οτιδήποτε με αλκοόλ.
Άκου τσάι!
Άκου τσάι!
Αν δεν μπορέσω να κοιμηθώ θα χτυπήσω. είναι το επόμενο βήμα, αλλά θα με ανεχτείτε για καμιά ώρα με αυτά που θα σας λέω μέχρι να νυστάξω.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:13Χτύπα ένα τσίπουρο ρε...ή ούζο ή κρασί...οτιδήποτε με αλκοόλ.
Άκου τσάι!
the end
Χαλαρά...αν δεν πάει 3 δεν κοιμάμαι...και έχω βάλει και μια κούπα...Πάνας έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:15Αν δεν μπορέσω να κοιμηθώ θα χτυπήσω. είναι το επόμενο βήμα, αλλά θα με ανεχτείτε για καμιά ώρα με αυτά που θα σας λέω μέχρι να νυστάξω.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:13Χτύπα ένα τσίπουρο ρε...ή ούζο ή κρασί...οτιδήποτε με αλκοόλ.
Άκου τσάι!

Πάντως ο φίλος πιο πάνω είπε αλήθεια...το τσάι του βουνού (έχω από Ταΰγετο εγώ) δεν έχει καφεΐνη.
Μανιατάκι και εσύ, πατρίδα;Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:17Πάντως ο φίλος πιο πάνω είπε αλήθεια...το τσάι του βουνού (έχω από Ταΰγετο εγώ) δεν έχει καφεΐνη.
the end
Πάνας έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:18Μανιατάκι και εσύ, πατρίδα;Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:17Πάντως ο φίλος πιο πάνω είπε αλήθεια...το τσάι του βουνού (έχω από Ταΰγετο εγώ) δεν έχει καφεΐνη.

Ναι ρε αφού τάχουμε ξαναπεί εδώ και χρόνια.
Κουζούνι και ούζο!Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:19Πάνας έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:18Μανιατάκι και εσύ, πατρίδα;Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:17Πάντως ο φίλος πιο πάνω είπε αλήθεια...το τσάι του βουνού (έχω από Ταΰγετο εγώ) δεν έχει καφεΐνη.
Ναι ρε αφού τάχουμε ξαναπεί εδώ και χρόνια.

the end
θυμάμαι κάποτε είχαμε πάει για ούζα σαν πρωτοετείς φοιτητές με κάτι φίλους... παίρνουμε καραφάκια, παίρνουμε και μια μεγάλη ποικιλία... και οι αρκουδιαραίοι με το που ήρθε η ποικιλία πλακώσανε και την φάγανε σαν λιμασμένοι... αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ... θεωρώ επίσης μεγάλη βλαχιά να βγαίνεις βράδυ για φαΐ, σε στυλ ο καθένας την μερίδα του και τρώμε να σκάσουμε (ειδικά αν συνοδεύεται το φαΐ με κοκα-κόλα ή μπύρα, αναψυκτικά δηλαδή, μου ανάβουν τα λαμπάκια), αντί να τσιμπολογάς μεζέδες, να πίνεις και να κουβεντιάζεις σαν άνθρωπος...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αν μπορέσεις να μαζέψεις και φλαμούρι. κάνει καλό και είναι χαλαρωτικό.
επίσης βάλε μια λεβάντα σε μια γλαστρούλα και όταν με το καλό μαζέψεις τα τσάγια σου βάλε και 2 3 κλωναράκια από αυτήν. θα σε ηρεμεί.
υσ.μην πιεις ποτέ σκέτη λεβάντα σαν τσάι μόνο την έβαψες!
Γιατί βρε;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:27
Θα ρίξει ένα καλό χέσιμο και θα κοιμηθεί σαν πουλάκι.
είχαμε βγει με κάτι φίλους και παίρνουμε μεζεδάκια με ούζο... και λέει ο Κώστας: εγώ θα πάρω μπιφτέκι.... τι του λες; τι μπιφτέκι μωρέ με τα ούζα;;; αυτό τώρα δεν δείχνει άνθρωπο παρτάκια και κομπλεξικό; θα φας ρε, δεν σ' αφήνουμε νηστικό.... έλεος! καλά δεν ξέρω, μπορεί να έκανε καμιά κέτο δίαιτα...
Ναι ρε γαμώτο, εγώ το έχω πάθει πολλές φορές αυτό, όχι μία, γιατί έβγαινα με συναδέλφους τα βράδια στα εκτός έδρας, έναν τον είχαμε ονομάσει σμέρνα, από την ταχύτητα που άρπαζε τους μεζέδες...the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:24θυμάμαι κάποτε είχαμε πάει για ούζα σαν πρωτοετείς φοιτητές με κάτι φίλους... παίρνουμε καραφάκια, παίρνουμε και μια μεγάλη ποικιλία... και οι αρκουδιαραίοι με το που ήρθε η ποικιλία πλακώσανε και την φάγανε σαν λιμασμένοι... αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ... θεωρώ επίσης μεγάλη βλαχιά να βγαίνεις βράδυ για φαΐ, σε στυλ ο καθένας την μερίδα του και τρώμε να σκάσουμε (ειδικά αν συνοδεύεται το φαΐ με κοκα-κόλα ή μπύρα, αναψυκτικά δηλαδή, μου ανάβουν τα λαμπάκια), αντί να τσιμπολογάς μεζέδες, να πίνεις και να κουβεντιάζεις σαν άνθρωπος...
the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
κάναμε φοιτητές τέτοια πειράματα.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:30Γιατί βρε;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:27
Θα ρίξει ένα καλό χέσιμο και θα κοιμηθεί σαν πουλάκι.
άστο! έναν συμφοιτητή μου τον ψάχναμε 2 μέρες. και το έκανε και βαρβάτο το βλήμα το αφέψημα.
αφού δεν έχασε τις αισθήσεις του πάλι καλά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
εαν παραγγείλατε λες και δεν υπήρχε αυριο καλά έκανε και τα έφαγε..the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:24θυμάμαι κάποτε είχαμε πάει για ούζα σαν πρωτοετείς φοιτητές με κάτι φίλους... παίρνουμε καραφάκια, παίρνουμε και μια μεγάλη ποικιλία... και οι αρκουδιαραίοι με το που ήρθε η ποικιλία πλακώσανε και την φάγανε σαν λιμασμένοι... αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ... θεωρώ επίσης μεγάλη βλαχιά να βγαίνεις βράδυ για φαΐ, σε στυλ ο καθένας την μερίδα του και τρώμε να σκάσουμε (ειδικά αν συνοδεύεται το φαΐ με κοκα-κόλα ή μπύρα, αναψυκτικά δηλαδή, μου ανάβουν τα λαμπάκια), αντί να τσιμπολογάς μεζέδες, να πίνεις και να κουβεντιάζεις σαν άνθρωπος...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Οκτ 2024, 14:41
-
- 2 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 03:45
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ρωσία ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου
από Ίακχος » 10 Αύγ 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3004 Προβολές
-