Έλα ρε και εσύ μη λες τέτοια, είναι παρεξηγιάρης, διαφανή εννοώ..
γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Re: γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
the end
μα έτσι πάει και με το ούζο. χαζοτσιμπάς μεζεδάκια, όπως ξηρούς καρπούς με το ουίσκι. δεν τρως κανονικά. χάθηκε το νόημα και το άκουσμα. όσο πιο νηστικός, τόσο καλύτερα. μετά τρως, με κρασί.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:20
Είμαι καράβλαχος. Θέλω ένα κιλό κρέας και καμιά ντομάτα. Δεν μου αρέσει να πίνω αλκόολ με το φαγητό, μόνο καμιά Σουρωτή.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν ξέρω, δεν πίνω λευκά. Ουίσκι, Μεταξά 7αρι(αυτό το αγαπώ,γευσάρα) , κόκκινο κρασί αρκεί να μην είναι πολύ στυφό, ρακομελάκι και καμιά μπύρα που λέω να την κόψω,γιατί έχει υδατάνθρακες και κάνει κοιλιά.Πάνας έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:24Εγώ νομίζω πως μας δουλεύεις, αν παθαίνεις κάτι τέτοιο τότε πρέπει να το παθαίνεις με όλα τα άσπρα ποτά.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:20Δεν μου το φτιάχνει ρε,μου το χαλάει. Με πονάει απλά το στομάχι και το κεφάλι μου.
΄Iσως να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη, που δεν του αρέσει το αλκόολ ιδιαίτερα, αλλά έχει πιει τόνους.
Σπίτι πάντως ή μόνος μου δεν το ακουμπάω ποτέ.Αν σφίξω όμως με παρέα 2-3, με πιάνει η όρεξη.
επίσης, σουπερ βλαχιά είναι κάτι μπυραρίες που πουλάνε κάτι μπύρες των 10 ευρώ και μια τάβλα με κρεατικά πάνω. τρως τα παλιολουκάνικα, πίνεις και 2-3 μπύρες μπας και σου πουν τίποτα και έχεις γίνει ταβούλι από το φούσκωμα. τί είναι αυτό τώρα πάλι;
Και εγώ με παρέα πίνω, όχι μόνος, πολύ σπάνια να πιω μόνος. Βασικά ό,τι σου λέει ο κόμετ, σιγά σιγά με μεζεδάκια. Αν πίνεις γρήγορα ή αργά παίζει τεράστιο ρόλο. Το γρήγορα με χαλάει ακόμα και με κρασί.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:31Δεν ξέρω, δεν πίνω λευκά. Ουίσκι, Μεταξά 7αρι(αυτό το αγαπώ,γευσάρα) , κόκκινο κρασί αρκεί να μην είναι πολύ στυφό, ρακομελάκι και καμιά μπύρα που λέω να την κόψω,γιατί έχει υδατάνθρακες και κάνει κοιλιά.Πάνας έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:24Εγώ νομίζω πως μας δουλεύεις, αν παθαίνεις κάτι τέτοιο τότε πρέπει να το παθαίνεις με όλα τα άσπρα ποτά.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:20
Δεν μου το φτιάχνει ρε,μου το χαλάει. Με πονάει απλά το στομάχι και το κεφάλι μου.
΄Iσως να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη, που δεν του αρέσει το αλκόολ ιδιαίτερα, αλλά έχει πιει τόνους.
Σπίτι πάντως ή μόνος μου δεν το ακουμπάω ποτέ.Αν σφίξω όμως με παρέα 2-3, με πιάνει η όρεξη.
the end
Αίμα μου...the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:29
μα έτσι πάει και με το ούζο. χαζοτσιμπάς μεζεδάκια, όπως ξηρούς καρπούς με το ουίσκι. δεν τρως κανονικά. χάθηκε το νόημα και το άκουσμα. όσο πιο νηστικός, τόσο καλύτερα. μετά τρως, με κρασί.

Παιδιά που βρίσκεστε; Να βρεθούμε να τα πιούμε από κοντά.
the end
γκρινιάζω για την έλλειψη τρόπων στην ουζοποσία, καθώς και αλληλεγγύης ως προς το μοίρασμα των μεζέδων...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:23τι να συγκεντρωθώ ρε άνθρωπε εσυ γκρινιάζεις για το φαί.
δες τι έγραψες πιο πάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εγώ σχολίασα το πρώτο ποστ και λέω ''αν παραγγέλνετε ένα σκασμο φαγιά'' καλά έκανε-έκαναν.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:55γκρινιάζω για την έλλειψη τρόπων στην ουζοποσία, καθώς και αλληλεγγύης ως προς το μοίρασμα των μεζέδων...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:23τι να συγκεντρωθώ ρε άνθρωπε εσυ γκρινιάζεις για το φαί.
δες τι έγραψες πιο πάνω.
για ουζοποσία δεν κατέω. δε το μπορώ,τοποθετήθηκα νωρίτερα!
άμα δεν κατέχεις από ουζοποσία και δεν μπορείς να φας μεζεδάκια με ρέγουλο να μη μιλάς....κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:58εγώ σχολίασα το πρώτο ποστ και λέω ''αν παραγγέλνετε ένα σκασμο φαγιά'' καλά έκανε-έκαναν.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:55γκρινιάζω για την έλλειψη τρόπων στην ουζοποσία, καθώς και αλληλεγγύης ως προς το μοίρασμα των μεζέδων...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:23τι να συγκεντρωθώ ρε άνθρωπε εσυ γκρινιάζεις για το φαί.
δες τι έγραψες πιο πάνω.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
στο έχω ξαναπεί,μια φορά πήγα για ούζο κι εγώ έτρωγα το μεζέ.μόνο αυτό ,κι αυτό ήμανε 20-21.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 02:02άμα δεν κατέχεις από ουζοποσία και δεν μπορείς να φας μεζεδάκια με ρέγουλο να μη μιλάς....κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:58εγώ σχολίασα το πρώτο ποστ και λέω ''αν παραγγέλνετε ένα σκασμο φαγιά'' καλά έκανε-έκαναν.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:55
γκρινιάζω για την έλλειψη τρόπων στην ουζοποσία, καθώς και αλληλεγγύης ως προς το μοίρασμα των μεζέδων...
για ρετσίνα πάλι ναι έχεις δίκιο.
παραγγέλνεις μαλακιούλες και πίνεις.
είναι αυτό το ενδιάμεσο. δε θέλω να πάω για φαι και να φάω σαν ζώο(ή να παραγγείλω ένα σκασμό πράγματα και να μη φαγωθούν-έχω θέμα τρελαίνομαι) αλλά δε θέλω και να πάω για ποτό και να πιω 2 ξύδια και να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλα μου.
λίγο κράσι και λίγο φαί ίσα ίσα για την παρέα. αυτό το ανέχομαι!
Αδερφέ...πιάσε μια σακουλίτσα για το σπίτι!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 02:06δε θέλω να πάω για φαι και να φάω σαν ζώο(ή να παραγγείλω ένα σκασμό πράγματα και να μη φαγωθούν-έχω θέμα τρελαίνομαι)

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 02:11Αδερφέ...πιάσε μια σακουλίτσα για το σπίτι!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 02:06δε θέλω να πάω για φαι και να φάω σαν ζώο(ή να παραγγείλω ένα σκασμό πράγματα και να μη φαγωθούν-έχω θέμα τρελαίνομαι)

ούτε κι αυτό μαρέσει.
Ε τότε κάτσε μέσα και γράφε στο πχόρουμ...μονόχνωτη!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 02:12Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 02:11Αδερφέ...πιάσε μια σακουλίτσα για το σπίτι!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 02:06δε θέλω να πάω για φαι και να φάω σαν ζώο(ή να παραγγείλω ένα σκασμό πράγματα και να μη φαγωθούν-έχω θέμα τρελαίνομαι)
ούτε κι αυτό μαρέσει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Οκτ 2024, 14:41
-
- 2 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 03:45
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ρωσία ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου
από Ίακχος » 10 Αύγ 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3004 Προβολές
-