Υπάρχουν ακόμα κουραμπιεδάκηδες?
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Υπάρχουν ακόμα κουραμπιεδάκηδες?
σε οποιο ζαχαροπλαστειο στην θεσσαλονικη κι αν μπεις και τους πεις θελω 1 τονο κουραμπιεδες δεν προκειται να φυγεις με παραπονο,ειναι πολυ τοπ
τωρα που πατε για καριοκες,ναι παπαπαρασκευας καλος
αλλα η κορυφαια καριοκα που εχω φαει νομιζω ηταν απο χατζη,που ειχε λιγο λικερ μεσα τι ηταν,δεν θυμαμαι
πω πω
αλλα η κορυφαια καριοκα που εχω φαει νομιζω ηταν απο χατζη,που ειχε λιγο λικερ μεσα τι ηταν,δεν θυμαμαι
πω πω
- Κόκκορας
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 15:21Δεν εκπλήσσομαι.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 15:17Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 14:39
Ο κουραμπιές είναι αφράτος, με ανθονερο, βούτυρο αρωματικό και ολόκληρο καβουρδισμένα αμύγδαλο.
Τι διάολο κουραμπιέδες σας ταιζουν; από του Λεβέντη στην εθνική;
.
Η Θειά μου η παλαιϊκιά στη Σελλασία τάφκιανε μ Αγουρόλαδο και με το που τ ακούμπαγες στη γλώσσα θρυμματίζαν.....
Ουτε μανού ανθού ούτε βούτυρα ουτ αμύγδα.....
Αφτός ειν ο γαμάτος.....
Αν θε ξηρό καρπό ..... τότε μόνο το βασιλιά.....το πράσινο φυστίκιο.....
.
Μιλάμε για ένα μέρος στο οποίο είχαν εθνικό φαγητό κάτι σας μαύρη διάρροια (μελανα ζωμό)

ΥΣ για να επιστρεψουμε να πω την αμαρτια μου μου αρεσει και η μον μπλαν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 09 Δεκ 2023, 03:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κόκκορας
η μαργαρινη ειναι ταξικη βασιλικη εφερευση κατ εντοληdna replication έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 18:09το βούτυρο το αναγνωρίζει ο οργανισμός οτι είναι πολυτιμη τροφή μέσα απο χιλιετηρίδες ανθρώπινης εξέλιξης
στις μαργαρίνες διαμαρτύρεται με όλο του το είναι
την οποια βεβαιως δεν την ετρωγε ο ιδιος,απλα να την τρωνε οι φτωχοι να μην βογγανε πως δεν εχουν βουτυρο
ηταν το market pass της εποχης
ενταξει τωρα πεσαν δυο δις σε διαφημισεις και σε καποια φαση ο μεσος ελ θεωρουσε πως του εκανε καλο και ηταν και υπεργαματο τροφιμο

- Κόκκορας
α κατι τελευταιο εδω που ειμαι συνηθως αγοραζω απο ενα μικρο ζαχαροπλαστειο,κανει καταπληκτικα γλυκα ολα της δυσης ομως
αυτα που εμαθε γιατι ειναι ξενη,σας μιλαω για υψηλη ζαχαροπλαστικη,τοπ
ε βλεπω τις προαλλες εβγαλε μελομακαρονα και κουραμπιεδες,πω λεω αμα ειναι οπως τα γλυκα που κανει παμε για πρωταθλημα
δυστυχως απογοητευση πως λενε white can not jump,ε κατ αναλογια το χασμα δυσης κ ανατολης
καπως ετσι,η γυναικα προφανως δεν εχει ιδεα απο αυτα τα γλυκα,αλλα επειδη ολη χωρα τα τρωει για ενα+ μηνα εβγαλε και αυτη
προφανως απο συνταγες δικτυακες!
ε τωρα ειτε η συνταγη ειτε κατι πηγε στραβα στη διαδικασια ΔΕΝ...και κοιταζομασταν εντωμεταξυ διοτι μου φανηκε περιεργο να κανει τοσο πολυπλοκα γλυκα τοσο καλα και να της βγαινει το μελομακαρονο και ο κουραμπιες τοσο μαπα
καλυτερα να εβγαζε κορμο και μον μπλαν αυτη την περιοδο,οτι μπορει ο καθ ενας ,οπου ειναι καλος
αυτα που εμαθε γιατι ειναι ξενη,σας μιλαω για υψηλη ζαχαροπλαστικη,τοπ
ε βλεπω τις προαλλες εβγαλε μελομακαρονα και κουραμπιεδες,πω λεω αμα ειναι οπως τα γλυκα που κανει παμε για πρωταθλημα
δυστυχως απογοητευση πως λενε white can not jump,ε κατ αναλογια το χασμα δυσης κ ανατολης
καπως ετσι,η γυναικα προφανως δεν εχει ιδεα απο αυτα τα γλυκα,αλλα επειδη ολη χωρα τα τρωει για ενα+ μηνα εβγαλε και αυτη
προφανως απο συνταγες δικτυακες!
ε τωρα ειτε η συνταγη ειτε κατι πηγε στραβα στη διαδικασια ΔΕΝ...και κοιταζομασταν εντωμεταξυ διοτι μου φανηκε περιεργο να κανει τοσο πολυπλοκα γλυκα τοσο καλα και να της βγαινει το μελομακαρονο και ο κουραμπιες τοσο μαπα
καλυτερα να εβγαζε κορμο και μον μπλαν αυτη την περιοδο,οτι μπορει ο καθ ενας ,οπου ειναι καλος
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:12NO HOMO
Hear me out.
Δοκιμάστε κι αυτά και θα με θυμηθείτε
https://www.slimbites.gr/en/product/%ce ... b%ce%b1-2/
/ΝΟ ΗΟΜΟ
(ΥΓ: ΝΟ ΗΟΜΟ)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
illegal usage of NOHOMOΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 11:12NO HOMO
Hear me out.
Δοκιμάστε κι αυτά και θα με θυμηθείτε
https://www.slimbites.gr/en/product/%ce ... b%ce%b1-2/
/ΝΟ ΗΟΜΟ
(ΥΓ: ΝΟ ΗΟΜΟ)

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δοκίμασον μεν, κράξον δε 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Δεκ 2023, 22:47Εχει κατι κουραμπιεδες που ειναι θεικοι. Δεν υποτιμαω καθολου τους κουραμπιεδες.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βtw μας έφερε η μάνα μου κάτι κουραμπιέδες που έφτιαξε και για πρώτη φορά άλλαξα το ratio 2 μελομακαρονα:1 κουραμπιές.
Ήταν τόσο αφρατοι και μαλακοι. Οι καλύτεροι που έχει φτιάξει ποτέ.
Τους τσάκισαν σχεδόν μόνος μου αν και πάντα έβαζα τα μελομακάρονα σε πρώτη μοίρα. Φέτος εξεπλάγην.
Ήταν τόσο αφρατοι και μαλακοι. Οι καλύτεροι που έχει φτιάξει ποτέ.
Τους τσάκισαν σχεδόν μόνος μου αν και πάντα έβαζα τα μελομακάρονα σε πρώτη μοίρα. Φέτος εξεπλάγην.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έγινε πραγματικότητα ο χειρότερος εφιάλτης...(όχι για εμένα) .
Να φτερνιστω όταν πήγα να φάω τον κουραμπιε και η άχνη να πάει....παντού.

Να φτερνιστω όταν πήγα να φάω τον κουραμπιε και η άχνη να πάει....παντού.

Τα γλυκά με μέτρο!!! Υπάρχει και διαβήτης
Μονο κουραμπιεδες, ρε πουθεναδες.
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
Εξυπακουεται οτι τους μαθαμε τους Παλαιοελλαδιτες να τρωνε μεχρι ΚΑΙ γλυκα εμεις οι εξ Ανατολας προερχομενοι, δεν τιθεται συζητηση.Κόκκορας έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 03:07σε οποιο ζαχαροπλαστειο στην θεσσαλονικη κι αν μπεις και τους πεις θελω 1 τονο κουραμπιεδες δεν προκειται να φυγεις με παραπονο,ειναι πολυ τοπ
πω πω
Κατηφορισαν οι κουραμπιεδες Καρβαλης και απεκτησαν κι αποψη οι χαμουτζηδες που μεχρι το '22 αναθεμα κι αν ξεραν τι εστι μπαχαρικο που θα χουν κι αποψη για γλυκα.
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 1383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
31 Οκτ 2023, 20:23
-